Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#5651) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőttünk egy nagy része elment a kormányablakban. Nem mentek túl olajozottan a dolgok. Délben még Boldi és az ovi után elmentem a biztosítóhoz hogy Röszi bónuszait átvezessék Szemire ezzel is csökkentve a horror kötelezőmet.
Ma délelőtt meglátogatjuk a könyvelőmet. Hagyunk egy kis pénzt ott is hogy minden rendben legyen. Délután elmegyek az utolsó tetőnél felveszek 4 pallót és 3 bakot mert holnapra kelleni fog. Karácsony előtt kifizette nekik az állam a 3 misit az otthonfelújítási program keretében. Sajnálom hogy megszűnt ez az opció mert 4 tetőt is csináltam az elmúlt évben ennek a keretében. Mindenki jól járt. Nekem volt fizető munkám, a megrendelőknek pedig visszajött egy kis pénz. Nem akarok panaszkodni mert úgy néz ki kezd betelni az első fél évem pedig még nem is nagyon mozdult meg az év.
Szép napot mindenkinek.

(#5652) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt voltunk a könyvelőnél és vásárolni. Délután elmentem a bakjaimért mert ma megkezdődik az évem. Igazából csak mára és holnapra mondanak esőmentes időt a héten ezért nem sokat fogok haladni. Így hogy nincs emberem lazábban veszem ezeket a dolgokat.
Szép napot mindenkinek.

(#5653) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Több mint egy éve nem dolgoztam ennek a cégnek mert nagyon nehezen fizetett és elég nyögvenyelősen mentek a dolgok. Gondolok itt arra hogy minden a helyszínen van kitalálva és akkor van összeszedve hozzá az anyag. Jelentem ez semmit nem változott. Amúgy egy építész mérnök de hozott egy olyan rajzot ami teljesen használhatatlan volt. Inkább hozott volna egy gyerekrajzot amivel megmelengeti a szívemet nem felcsesz agyilag. Ez egy nagyobb téglalap hozzáépítés egy régi házhoz, de a tetőt senki nem bontotta meg hogy hogyan tudunk majd kapcsolódni ahhoz. Így tervezték meg. Én láttam először hogy fagerendás vacakul kivitelezett tető amivel nem párhuzamosan készítették el az új könyűszerkezetes falat és ráadásul a vápa felé lejt rengeteget. Ezzel gyakorlatilag nem tudok mit kezdeni. A felső fogadó részt kialakítottam és a külső falra is feltettem a szelement amit ma reggel kiszintezek hogy neki tudjak állni a szarufázatnak. Ha mákom lesz akkor ma végzek is nagyjából a szerkezetépítéssel. Majd alakul. Még nincs meg minden anyag hozzá...
Kellett hogy nekiálljak dolgozni mert már minden izmom fájt a sok pihenéstől.
Szép napot mindenkinek.

(#5654) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy óriásit szívtam mert kiderült hogy a tulajdonos fagerendázatot akar és ezt meg is beszélte a fővállalkozóval csak ő elfelejtette átadni. Nyilván úgy gondolom hogy az engedélyezett terv az etalon és azt kell végrehajtani. Ebben az esetben borult ez a séma. Amit tegnapelőtt előkészítettem annak egy részét le kellett bontanom. Már megtörtént az újratervezés és délután rakosgattam fel egyedül a 10x20-as 6,5méter hosszú rétegragasztott gerendákat. A szemem majdnem kinyomta a szemüvegemet. Mára maradt még két db. és nekiállok a lejtést kialakítani pallókból. Egy tölcsér formát kell valahogy összehoznom hogy a víz egy pontra gyűljön össze ahol valamiféle összefolyó lesz. Ma ezzel fogok bíbelődni. Délután viszem Szemit olajcserére és átnézetni.
Szép napot mindenkinek.

(#5655) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap végre normális tempóban tudtam haladni mert kialakult a végleges koncepció. Végül fagerendázat maradt és arra vagdaltam pallóból a lejtést ki. Többirányú lejtést kellett létrehozni ezért 2 egyforma spicc nem volt. Öröm és boldogság. Meló után leadtam Szemit olajcserére és összes szűrő lecserélésére. Elvileg ma dél körül kész is lesz.
Most reggel megyünk szerelmemmel vásárolni Fehérvárra. Nagyon más terv nincs mára.
Szép napot mindenkinek.

(#5656) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel bementünk szerelmemmel vásárolni Fehérvárra. Még délelőtt visszakaptam Szemit és 57e ft.-ot fizettem érte. Kiszámoltam és nagyjából 25 lehetett az anyag. Keresnem kell egy aknás garázst! Amikor az állófűtést szereltem némi olajjal találkoztam és megbíztam a szerelőt járjon utána. Szerintem elfelejtette mert amikor rákérdeztem azt mondta a turbóból szivárog. Ezen jól felcsesztem magamat és délután amikor kihűlt a motor lementem megnézni. Ugyan nem feküdtem alá de benyúltam és körbetapogattam a turbót. Semmi olajnyom nem volt a kezemen. Következő beszerzendő dolog= endoszkóp amivel körbe tudom nézni.
Ma mise és délután bepakolok Szemibe holnapra. Bár esőt jósolnak egész hétre szóval nem tudom mi lesz.
Szép napot mindenkinek.

(#5657) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap kivételesen nem fáztam a misén viszont iszonyat huzat volt ami zavart. Előtte apámnál átbeszéltük a hetet hogy mik voltak a történések a családban és a munkában. Egész nap nem történt semmi érdekes. Rendeltem egy ózongenerátort amivel tudunk fertőtleníteni mert a gyerekek sem és én sem tudunk kikecmeregni ebből a köhögéses nyavajából.
Mára nagyon esőt ígértek de egyelőre nem esik ezért lehet nekiindulok dolgozni és majd meglátjuk mi lesz. Radarképen közeledik egy nagy paca de remélem kiesi magát mire odaér a melóhelyre.
Szép napot mindenkinek.

(#5658) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap elmentem dolgozni és az lett a vége hogy 1 óra munka után már esőben deszkáztam. Úgy eláztam hogy még a pólóm is vizes lett. 10 előtt eljöttem mert addigra végeztem azzal a résszel aminek nem árt az eső. Épp kezdek kilábalni 1 hónap után ebből a kórságból és egyből érzem a visszaesést. Haladni kell és majd menet közben meggyógyulok. Nagy részével végzek ma és holnap és ha úgy alakul akkor csütörtökön elmegyek szerelmemékkel a GOKI.-ba kotrollra.
Szép napot mindenkinek.

(#5659) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap szerencsém volt mert nem esett az eső. Ennek ellenére nem úgy haladtam ahogy szerettem volna. Érkezett még deszka és palló is de már látom hogy kevés lesz. Sajnos a régi tető több anyagot felvesz mint számítottam rá mert nagyon vacakul készítették el az elődeim. Ez van. Senki nem bontotta ki és nézte meg mi a helyzet a cserép alatt és most én szembesülök először a trágyadombbal. :(
Ma még elhasználom a maradék deszkát és nekiállok a bejárat feletti résznek. Remélem ma is esőmentes napom lesz és végre haladni fogok.
Szép napot mindenkinek.

(#5660) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Teljesen elfelejtkeztem a PH!.-ról. Szokásos nézelődésem vége felé jártam amikor eszembe jutott. Tegnap később indultam az eső miatt és így sem voltam 2.-nél tovább mert ismét elfogyott a deszkám. Még egy részen bele tudtam volna bontani a régi tetőbe de nem akartam hogy ázzanak. Sajnos a vápát nem tudtam teljesen kifóliázni és ott befolyt valamennyi víz. Nem kaptam semmilyen fóliát ezért azzal takartam ami ott volt.
Ma kontroll a GOKI.-ban. Nagyon várja már a mi kis kukiborsónk. Na nem a vizsgálatot hanem az utána való metrózást. Megígértük hogy megyünk egy kört ha ügyes lesz. Úgy néztük hogy az elli parkolójába ha beállunk a 4.-es szakaszon tudunk utazni. Még soha nem ültem a 4.-es metrón.
Szép napot mindenkinek.

(#5661) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap én vittem fel szerelmemet és Boldit Pestre a GOKI.-ba kontrollra. Ilyen hamar még soha nem végeztünk. Az egész vizsgálat másfél órácska volt csak. Sajnos nagyobb nyomást mértek (valamiért mi az áramlási sebességet hívjuk nyomásnak) Mivel teljesen nyugodt volt a kis kukiborsónk a vizsgálat közben ezért több helyen is tudtak nyomást mérni. A tüdő felé mérték a nagyobb értéket ami azt jelenti hogy ott van valami gond, de a szívecskéjében csak ennek a visszahatása van. 2 hónapon belül CT. és utána eldöntik mi legyen. Laikusként arra tippelek hogy katéterezés lesz belőle ha már tudják hogy pontosan mi okozza a többletnyomást ami születése óta fennáll csak eddig még soha nem tudták behatárolni honnan jön. Remélem csak egy eret kell kitágítani amit katéterezés közben meg tudnak oldani. Nem szeretném ha most meg a tüdejét vágnák fel...
Mivel ügyesen viselkedett jöhetett neki a nap fénypontja a metrózás. :D
[kép]
[kép]
[kép]
Ezek miatt a pillanatok miatt élünk. Igazi fiú aki imádja a gépeket és közlekedési eszközöket! Elmentünk a Keletiig és felmentünk megnézni a vonatokat. Pont volt bent emeletes is ami nagyon tetszett neki. Minden gyerkőcömnek meg akarjuk adni lehetőségeinkhez mérten amit igazán szeretne. Ez egy kis apróság volt ami önfeledt boldogságot okozott a mi kis Boldizsárunknak.
Ma hófordulónk van az én szerelmes Mónikámmal. Ki tudja hányadik... :D
Ma ismét munka. Valszeg ma már be tudom fejezni a szerkeztépítést és a deszkázást ha megjött az anyag.
Szép napot mindnekinek.

(#5662) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap befejeztem a szerkezetépítést és a deszkázást. Még hétfőn körberakom OSB.-vel az elejét és elköltözködök.
Ma délelőtt megyek munkát nézni amibe valszeg még a jövő héten belefogok. Ha nem jönne össze akkor sem csüggedek mert tegnap is vacak idő volt. Maradok még kicsit itthon a családdal.
Elfelejtettem lejegyezni hogy kedden megérkezett az ózongenerátor. Be is üzemelte szerelmem. Beállította adott négyzetméterre az időzítőt és a gyerekszobába olyan köd volt még a kikapcsolás után is 1 órával hogy csak na. Alig lehetett kiszellőztetni mert érezni lehetett a szagot még sokáig. Jövő a héten valamikor a mi szobánk is sorra kerül. Gondolkoztam hogy a nagyobbik generátort vegyem de végül a kisebbet vettük meg. Úgy látom ez is bőven elég lesz...
[link] Innen ilyet vettünk.
Szép napot mindenkinek.

(#5663) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt elmentem egy munkát megnézni. Ha meg tudunk egyezni akkor valamikor a jövő héten nekiállok. Ez mondjuk az időjáráson is múlik mert jelen pillanatban szakad a hó és elég komolynak tűnik a dolog. Azonnal le is lesz próbálva a 4 évszakos gumi hogy viselkedik ebben az időben.
Délután elmentünk apámhoz hogy unokázhasson kicsit az öreg. Nincs túl jó passzban. Ma reggel bemegyek és kiásom a hó alól és picit beszélgetünk.
Valszeg délután családi hóember építés lesz. :DDD
Vettem egy wifis endoszkópot jó drágán. Azt terveztem hogy ma körbenézek a motortérben de ez a hóesés kicsit keresztülhúzta a számításaimat.
Szép napot mindenkinek.

(#5664) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel 6-7cm hóban elég szépen muzsikált a 4 évszakos gumi. Mondjuk nagyobb fékezésnél darált az ABS. Ki tudja hogy a téli guminál mi lett volna a helyzet. Nyilván annál később kapcsolt volna a blokkolásgátló de nem éreztem veszélyesnek az autózást. Nagyjából pár napot ezek között az útviszonyok között ki fogok bírni. A hegyek közé nem megyek szóval szerintem egész jól vizsgázott az abroncs.
Misén szétfagytam! Megy a padfűtés ami kb. annyit jelent mintha egy gyertya próbálna meleget adni. Hazaérve forróvizes fürdőt kellett vennem mert a lábaim nem éreztem.
Délután megünnepeltük Boldi 7. szülinapját. Semmi extra csak tortáztunk egyet. [kép]
Azután lementünk hóembert építeni. [kép]
Ma megyek és ha sikerül akkor befejezem a munkát utána pedig elköltözködök.
Szép napot mindenkinek.

(#5665) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Totál hulla vagyok. Tegnap túlhajtottam magamat és nem aludtam jól. Mindenképpen be akartam fejezni a munkát és elköltözni ezért tovább kellett maradnom. Szerintem iszonyatosan néz ki de a megrendelő el van ájulva hogy milyen jól kitalálta. [kép]
[kép] Olyan mint egy régi ABC. Ízléseken nem lehet vitatkozni.
Babonából nem jegyeztem le hogy tegnap volt Boldinak a Ped.szakszolgálati felülvizsgálata. Kaptunk max. fél évet hogy a kis kukacosunk bizonyíthasson egy kis létszámú rendes iskolában. Mivel halmozottan SNI.-s ezért azonnal betették volna egy "olyan" iskolába. Felhívták a döntés előtt az iskola igazgatóját a szolgálattól hogy bevállalják e Boldit azzal a kitétellel hogy fél éven belül bármikor eltanácsolhatják onnan. Mivel mi már voltunk ott megbeszélni ezt az igazgatónővel ezért nem érte váratlanul. Várják szeretettel a kis kukiborsónkat. HA pedig túl nagy falat számára akkor belátjuk hogy más fajta iskolába kell mennie. Azt fontolgatjuk hogy Kati osztályfőnökét aki el fogja hagyni a pályát heti pár alkalommal délutánonként fel fogjuk fogadni hogy segítsen neki a tanulásban. mAjd a sors alakítja az életét és ezzel a miénket is. Ami az erőnkből telik meg fogjuk adni neki.
MA nem dolgozok mert Sárit visszük ortopédiára Fehérvárra. Gerincferdülés gyanú és lúdtalp. Csak hogy ne unatkozzunk. Valamit számolnom kell a szombaton megnézett munkára is mert várják az ajánlatot hogy el tudjam kezdeni.
Szép napot mindenkinek.

(#5666) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap negyed 9-re volt időpontunk a rendelő intézetbe Sárival. Csodák csodájára be is hívtak bennünket pár perc késéssel így hamar végeztünk. Hanyag tartás és a lúdtalp miatt itthon is kell folyamatosan szupinált szandált viselnie. Tornagyakorlatokat is előírtak amit végeznie kell.
Még délelőtt lepakoltam Szemi tetejéről a bakokat és a pallókat. Mivel napos idő volt kipróbáltam a frissen vásárolt endoszkópot. Ez egy hulladék! Pocsék felbontás és alig lehet fókuszálni. Max egy csőben tudom elképzelni hogy valamit ér.
Ma itthon leszek szerelmemmel. Holnap megyek anyagbeszerzésre mert elfogadták az árajánlatomat. Megpróbálom ezeket az apróbb munkákat letudni mielőtt nekiállok a nagyobbaknak. Van még egy ragalja dobozolásom és egy garázstető amit az állványhelyért cserébe fogok felújítani. Egy átzsindelyezés is lehet lesz de azt még nem tudom biztosra.
Szép napot mindnekinek.

(#5667) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap semmi érdekes nem történt. Reggel közösen elvittük a gyerekeket oviba és isibe. Ebéd után felvettük Boldit az oviból és vásárolni mentünk. Telefonon leegyeztettem mára a futót és jövő hét csütörtökön viszem Szemit autóvillamossági szerelőhöz hogy az ajtóátvezetéseket kicserélje új vezetékekre és a tolatóradart megjavítsa mert hol megy hol nem. Hátsó rendszámtábla világítás is vacakol, szóval van mit tenni venni. Addig be kell fejeznem ezt a terasztoldást.
Ma felveszem a futót és kiviszem az állványt a házhoz. Onnan elmegyek fáért és ha visszaértem meggyalulom. Ha sikerül akkor még a talpakat is lefurkálom amit tegnap már megvettem.
Szép napot mindnekinek.

(#5668) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit túlaludtuk magunkat. Tegnap délelőtt kivettem egy nagyobb utánfutót és azzal odaszállítottam a bakállványomat és a faanyagot. Azért ez a nagyobb terhelés már annyira nem ízlett Szeminek de még mindig harmadárban volt mint fuvarossal kihozatni.
Meggyalultam mindent amit kellett és lefurkáltam az oszloptartókat. Sajnos fel kellett bontanom a wpc padlót abban a sávban amit majd ma reggel vissza is kell építenem. Még belebontottam a két tetőrészbe hogy tudjak csatlakozni hozzá és kit tudjam tölteni a sarkot tetővel. Nem nagy munka inkább szívás. Szerencsére én készítettem előtte is azokat a tetőrészeket ezért könnyű dolgom volt mert mindent csavaroztam. Ha minden igaz ma felállítom a szerkezetet. Nem maradok egész nap mert délután farsang lesz a lányoknál és addigra haza akarok érni. Meglátjuk hogy fogok haladni.
Szép napot mindenkinek.

(#5669) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap nagy nehezen sikerült felállítanom a szerkezetet. Így egyedül elég szívás dolgozni de azért túllendülök rajta. [kép] Ilyenkor azért kifizetődik hogy mindenféle vacakot összevásárolok ami segít a magányos munkában. Ilyen pl. az állványok vagy a spec. gépek.
Délután fél kettőre tudtam ezt az állapotot elérni mert a wpc visszarakásával szívtam rendesen.
4 re mentünk a lányokkal farsangi buliba. Nagyon jól érezték magukat a gyerekek. Ki gondolta volna hogy ennyire jó buli keveredik belőle. Az egész alsó tagozat ott volt. Készültek videók de ide nem tudom feltölteni.
Ma reggel mamához megyünk mert mostoha apósom mentős és elkérte az újraélesztő bábut hogy az én Mónikám gyakorolni tudja az újraélesztést. Hátha szüksége lesz az életben bármikor. Az utóbbi időben sokat látni a hírekben hogy itt ott szívleállás után a járókelők segítettek.
Szép napot mindenkinek.

(#5670) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel elmentünk újraélesztési tanfolyamra mamához. [kép] Mónikám
[kép] Katica is kipróbálta.
[kép] Kati stabil oldalfekvésben. :D
Hasznos volt és remélem nem lesz soha rá szükségünk. Hazafelé mekiben megreggeliztünk. Már éhen akartak halni a gyerekek.
Ma reggel szokásos vasárnapi köröm lesz. Előbb tankolok és utána apámnál beszélgetés és onnan mise. Délután be kell pakolnom holnapra Szemibe a munkához szükséges anyagokat.
Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#5671) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap szokásos vasárnap reggeli járat volt. Apám és utána mise ahol nagyon hideg volt. Dél körül bepakoltam Szemibe és készítettem egy videót a homlokfal és a motor között lenyúlva. A turbóról vágtam ki egy képet belőle. [kép] Maga a kép vacak ,de legalább látszik hogy egyáltalán nem olajos. Ha lesz idő rá ma aláfekszek és alulról is megpróbálok képet készíteni.
Ma lambériázok és lécezek. Ha jut rá időm akkor még feldobom a csatornát is hogy mielőbb végezzek. Meglátjuk hogy haladok majd.
Szép napot mindenkinek.

(#5672) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap sikerült nagyot lépnem előre és be tudtam fejezni majdnem minden apróságot cserepezés előtt. Lambériáztam, fóliáztam, léceztem és felraktam az erszcsatornát is. Ma cserepezni fogok és a 4db könyökfát felrakni. Ma nagyjával el akarok készülni hogy holnapra már csak apróságok maradjanak. Ha szerencsém van sikerülni fog, bár piszok szél tombol odakint ami biztosan roncsolni fogja a közérzetemet.
Pénteken megkapták a bizit a lányok. Kicsit büszkélkedek.... [kép]
[kép]
Adrinak 3 db. hármasa lett a többi 4-5.-ös.
Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#5673) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég hulla vagyok. Ez a borzalmas szél és hol eső hol hódara veri az arcomat nem épp azt juttatja eszembe miért is jó ácsnak lenni. :( Azért tegnap befejeztem ezt a kis toldást amivel a két tetősíkot összekötöttem. Pár remek kép.
[kép]
[kép]
[kép]
Elkezdtem az elhurcolkodást de sajnos Szemire nem fért fel minden ezért ma még vissza kell mennem az alulétráért és a fabakokért. Velem jön az én Mónikám és Boldi is aki természetesen újra beteg és a héten itthon marad. Lerakjuk apámnál a cuccot és elmegyünk lemosni a paripámat mert iszonyatosan retkes! Ez a házikó külterületen van és az a sár ami ott van az katasztrófa. Holnap megy szervizbe és így nem vihetem oda...
Vettem a nózijára egy takarót mert nehezen melegszik be a víz és állandóan nem mehet az állófűtés. [kép]
Szép napot mindenkinek.

(#5674) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt elmentünk a létráért és a bakokért amit bevittünk apámhoz. Mosónál megállva elkezdett villogni az izzítás ikon. Mosás után is villogott ezért rákerestem az octavia csoportban aminek tagja vagyok a fészbukon. Sokan írták hogy féklámpa kapcsoló volt a ludas, és valóban elment a féklámpám. Ó mily boldogság! Gondoltam sebaj mert úgyis megy ma szerelőhöz az autó és akkor ezt is megnézi. Fel is hívtam a szakit aki lemondta mert lebetegedett és a felesége most fog szülni és a gyerek is beteg. Kénytelen voltam én nekiállni mert féklámpa nélkül nem közlekedünk. Szerencsére nem volt nehéz művelet kioperálni. Egy burkolatot 2 csavar fog a pedálok felett (nálam sajnos csak 1) és bajonettzárral van befogva a kapcsoló. Kiszedtem és elment az én Mónikám venni a 2. kedvenc autósboltunkba. Sajnos csak ma reggelre ér ide az alkatrész.
Mindig van valami apróság ami bosszantja az embert. Délután én a lányokért mentem szerelmem pedig Boldit vitte a védőbe és onnan a tanodába.
Ma reggel autószerelés és utána megyünk közösen Sárit megnézni úszás közben. Esetleg ha olyan lesz az idő akkor kiporszívózom Szemit.
Neki kell állnom a Bramacos tetőfedő online képzésnek is hogy ne vegyenek elő.
Szép napot mindenkinek.

(#5675) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap hajnalban amikor megébredtem felélesztettem a 92.-ben honvédségi B,C kategóriában , hibaelhárításon tanultakat hogy mi van ha nem a féklámpa kapcsoló a ludas Szeminél és eszembe jutott hogy a biztosítékot kellene megnéznem első körben.
Elvittem a gyerekeket suliba és hazafelé megnéztem. Ki volt égve a bizti. Azért felhoztam és kimértem a kapcsolót is ami rendben volt. Egyszerű 2 érintkezős zár-nyit kapcsoló.
Szerelmem amikor ment vásárolni vett biztosítékot pár darabot hogy legyen tartalékba is és amikor összeraktam elmentem és azért tartalékba megvettem biztos ami biztos a kapcsolót is amit megrendeltem.
Amikor anno hibaelhárításra jártam Mészáros tanár úrhoz és mind a 40 tételből szóban és elmutogatva le kellett nála vizsgázni majd a vizsgabizottságnál tételt húzva ugyanígy tenni, rettenetesen utáltam. Most viszont ezekből élek és ha nem is tudom megjavítani az autókat de legalább súlyozni tudom hogy mennyire komoly a hiba és lehet e még közlekedni vele.
Még délelőtt elmentünk Sárit megnézni az usziban. Úszó nemzet programban tanulják és egész jól megy a kiselefántunknak. Igazából ilyenkor nem nézelődni megy szerelmem hanem hajat szárítani. Amelyik szülő szabad és segíteni szeretne az elmegy hajat szárítani a lányoknak.
Délután elmentünk kettesben Mónikámmal vásárolni.
Ma délelőtt Boldit fejlesztésre visszük a szomszéd faluba. Utána tényleg nekiállok a tetőfedő akadémiának...
Szép napot mindenkinek.

(#5676) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Azon kívül hogy délelőtt elvittük Boldit fejlesztésre nem történt semmi különös egész nap.
Még hét közben felvetődött bennem hogy elmehetnénk pancsolni egyet. Ezért ma Sárvárra megyünk mindannyian és visszük magunkkal Culát is. Amolyan beillesztő party lesz. Kicsit ráfér az én Mónikámra hogy kiszakadjon a robotból és idegeskedjen kicsit máshol. ;] :DDD
Bolond szél fúj odakint de a medencében nem fogjuk érezni.
Szép napot mindenkinek.

(#5677) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap jól elfáradt a család a pancsolásban. [kép] Mindenki jól érezte magát ami öröm számunkra. Kicsit lekapcsoltunk a monoton hétköznapokról.
Ma reggel mise előtt apám és valszeg a templomban farkasordító hideg lesz. Onnan elmegyek megnézni egy zsindelyes szélkárt. Még én vertem fel anno kb. 20 éve azt a zsindelyt aminek úgy látom elérkezett a végítélet. Nagyjából ennyit bírnak az északi oldalon. Hiába...a cserép az cserép.
Ebéd után el kell mennem szétbontani az állványt és letárolni ott a telken mert útban van, és bérelni egy futót holnapra amire még este rápakolom a vasbakokat. Ez a terv.
Szép napot mindenkinek.

(#5678) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Hamar elszaladt ez a vasárnap. A délelőttöm elment a szokásos apám+mise párossal, hazafelé viharkár megtekintése. Sajnos a szindely ennyit bírt. Mivel van alátétlemez ezért egyelőre ez csak esztétikai hiba és nincs ázásveszély. Ma kihívja a biztosítót és átgondolja mi legyen. Mivel úgyis eladja majd leszámolják a vételárból a javítási költséget. Ha őszig nem tudja eladni akkor viszont át kell ütni legalább azt az oldalt.
Délután mentem állványt bontani. Azt hittem 1 óra alatt szétkapjuk de több mint 2 órás művelet volt. Még elmentem futóért és megpakoltam a bakokkal be is sötétedett. Oda a Mónikám is velem jött és ittunk egy kávét kettesben.
Ma megkezdem a ragalja dobozolást. Van vagy 80 méter belőle. Össz. talán 100m2 lehet amit be kell zárni.
Szép napot mindnekinek.

(#5679) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egész nap fagyban dolgoztam ami annyira nem izgatott mert nem fáztam és legalább kicsit tettem vettem. Az első nap mindig az ismerkedésé hogy mit és hogyan fogok csinálni. Ilyen széles dobozolást még nem készítettem OSB.-ből ezért más technológiát találtam ki ami kicsivel lassabb. Majd ma már látni fogom hogy nagyjából mikor tudom majd befejezni. Szerintem a héten kész leszek vele, max esetleg a jövő hét elejére csúszik a befejezés.
Szép napot mindenkinek.

(#5680) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egész jól haladtam a dobozolással . Így egyedül eléggé lejárom a lábaimat de legalább nem tunyulok el. Ha minden jól megy akkor jövő hét elején végzek is vele.
Elfelejtettem lejegyezni hogy hétfőn leadtuk a karosszériáshoz Csillagot. Elvileg 2 hét lesz festéssel és az egész átpolírozásával együtt. A bal oldali küszöbvéget és a sárvédőívet kell javítani csak. Persze menet közben bármi beeshet.
A változatosság kedvéért tegnap a bal első indexem szart be. Izzót már megvette szerelmem és majd kicserélem a munkahelyen.Tegnap megjött az új szegbelövőm. Használtan vettem a fészbukon. Túl jó árban volt hogy ott hagyjam bár még nem tudom mire tudom majd használni. Képet majd hétvégén teszek fel róla.
Szép napot mindenkinek.

(#5681) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap nem úgy haladtam ahogy szerettem volna. Egy vacakolós részhez értem ahol elment az idő a vázszerkezet készítésével. Neki álltam ugyan beburkolni OSB.-vel de a nagyja mára maradt. Ezzel borult is a tervem hogy hétfőn végezzek vele. Ma befejezem ezt a hátsó részt és még a garázs előtti részen fogok vacakolni. Ha nagy mákom van akkor azt is be tudom fejezni és esély maradt a hétfői befejezésre. Meglátjuk hogy alakulnak a dolgok.
Szép napot mindenkinek.

(#5682) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap kikeveredtem a vacakolós részből és egyből jobban haladtam. Befejeztem hátul a nagy kontyot és elöl a garázs feletti részt. Mára maradt a legnagyobb hátsó oldal amivel remélem tudok majd végezni. Meglátjuk. Ha sikerülne akkor hétfőre csak a terasz plafonja maradna meg.
Szép napot mindenkinek.

(#5683) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Nagyon fárasztó volt ez a hetem. Úgy látszik elszoktam a terheléstől, vagy csak simán egyedül szívás ezt a dobozolást csinálni. Egy nagy hajrával be tudtam fejezni körbe a dobozt és hétfőre már csak a terasz plafonja maradt. Szokásos vacak képek.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép] A Hilti lézerrel lehet zsinórozni. Ki a fene lát végig 23 métert... a sima zsinór meg belóg .
Ma reggel megyünk be kettesben szerelmemmel vásárolni, és a mekiben reggelizünk egyet. Ha hazaérünk pihengetek és átnézem az új szegbelövőmet. Már úton van hozzá a 160-as szeg. ;] Képek holnap lesznek ha minden igaz.
Szép napot mindenkinek.

(#5684) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel bementünk az én Mónikámmal vásárolni fehérvárra. hazafelé mekiben reggeliztünk és kávéztunk. Hazaérve kicsit szétszedtem az "új" szegbelövőmet és megpucolgattam. Vannak részek amit még senki nem bontott meg. Nagyon nem másztam én sem mélyebbre de azért a tárat levettem róla. Készítettem képet is ahogy ígértem. A 1,5L vizes palack a mérete miatt van mellette. ;] [kép]
Délután pihengettem. Neki kellett volna állnom az e heti online tetőfedő képzésnek de nem volt hozzá kedvem. Majd ma.
Ma reggel szokásos vasárnapi menetrend. Apámnál kis beszélgetés és ellátmány leadása, utána mise. Délután fejtágítás.
Szép napot mindenkinek.

(#5685) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap apámnál mosógép hibafelderítéssel kezdtem. Nem ér oda a víz a géphez mert a csap eldugult vagy nem tudom mi van vele. Egyik reggel ott kell kezdenem nála és kiszerelnem hogy megnézzem javítható e vagy cserés.
A misén nagyon durva hideg volt. Kint már lazul a hőmérséklet de a templomban dermesztő idő uralkodott.
Itthon fejtágítás tetőfedő képzés keretei között. Ismét továbbfejlesztették a vápakialakítást a Bramacnál ami annyit jelent hogy a vápába prémium wu fóliát kell ezek után már tenni középen egy kis páravíz elveztö csatornával amin le tud folydogálni a lemez alján esetlegesen kicsapódó kondenzvíz. Ismét plusz költség a megrendelőknek. Mivel nem lehet toldás rajta ezért egy átlag 6fm.-es vápa szakszerű kialakításához szükséges 9m2 ebből a fóliából + én Illbruck kontakt ragasztóját használom amiből elfogy 1 doboz és végül az élek lezárására Climatape ragasztószalag.
fólia -40 500ft
Illbruck-3500ft
Climatape-11 000ft
6fm szakszerű kifóliázása 55e ft. Ez csak az anyag. Nehéz lesz versenyezni a jófogásos tesókkal akik:- megoldjuk olcsóban fínek.
Teszteket kitöltöttem és délután pihengettem.
Ma remélem be tudom készre fejezni a terasz plafonburkolását és elpályázok. Már várnak rám Fehérváron tetőépítéssel amit vagy szerdán vagy csütörtökön kezdek el mert holnap megnézem Katicámat ahogy úszik.
Szép napot mindenkinek.

(#5686) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt sikerült befejezni a teraszt is. Délután bementünk apámhoz mert vinni kellett neki egy fűtőtestet. A csapot megoldotta egy szerelő ezért azzal már nincs feladatom. Úgy volt hogy ma reggel bemegyek és megnézem mit lehet vele csinálni.
Ma Katicát megnézem úszás közben hogy milyen mozgása van a vízben. Ugyan nem zárták be az uszit de a víz jég hideg mert nem fűtik fel normál hőfokra a vizet. Szegény gyerekek remegnek mint a kocsonya.
Elvileg holnap kezdenék egy tetőt de a szerződésem körül keverés van. Most jöttek rá hogy nem lehetek alvállalkozó mert Katás maradtam és van egy generálkivitelező. Megy a matekozás hogy lehetne kivenni a tetőt ,hogy közvetlen tudjam elvállalni a tulajdonostól akit én ismerek és azt szeretné ha én készíteném el a tetőjét. Bank is van a dologban szóval nem egyszerű eset. Ha nem jönne össze el kell mennem egy kisebb tetőfelújítást megcsinálni amit már ősz óta ígérek de nem volt még rá indíttatásom hogy nekiálljak. Pont tegnap hívott hogy megkérdezze mikor megyek. Majd alakul.
Szeg megjött a géphez. Kell a kb 7 bar. nyomás hogy teljesen elüsse a szeget a masina. Ma szerintem lemaratom a festéket róla hogy inkább fémtiszta legyen mint karcos fekete.
Ma Valentin napra kaptam egy bögrét [kép] Ebből ittam a kávét.
Szép Valentin napot minden párnak.

(#5687) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

A tegnapi délelőtt elszaladt a gyerekek elrendezésével. Reggel suliba és oviba vittük őket utána vásárolni mentünk majd mehettünk is Katihoz az úszásra. Ilyenkor azok a szülők akik ráérnek és segíteni akarnak azok mennek hajat szárítani a gyerekeknek. Ez szerelmemnek elviszi a kedd és csütörtök délelőttjét. Sári csütörtökön úszik Katica pedig kedden. Egész ügyesen pancsolt a kislányom, bár ez még azért nem úszás. [kép]
Délután leszedtem fémtisztára a szegezőről a festéket ami nagyon nehéz volt. Kép most nincs.
Ma megyek dolgozni ami nagyjából abból fog állni hogy reggel a munkahelyen átbeszéljük hogy mit tudok most csinálni majd elmegyek egy futóért és kimegyek a bakokért az előző helyre. Úgy néz ki a szerződés dolog megoldódik. Majd itt állványt építek és jövök haza mert délutánra kell Szemi az én Mónikámnak. Csillagról még nem tudni semmit pedig elvileg ezen a héten kész lesz.
Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#5688) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel elmentem megbeszélni a tetőt hogy mik az elvárások és mire kell odafigyelni. Nyugtáztam de azért a házikó egyik fele nincs még kész. Azt ígérték mire odaérek addigra meg lesz. Hiszem ha látom. Ilyeneket hallottam már nem is egyszer.
Utána elmentem futóért és kimentem a vasbakokért amit letettem az építkezésen. Remélem meg lesznek még mire odaérek mert elég sokan mozognak arrafelé és nem szeretném ha lába kélne.
Ma kezdődik a munka. Talpszelement rakok le és kiszintezem. Remélem körbe érek vele és holnap már egész párokat állíthatok. Mivel rövidek a szarufák és alacsony a hajlásszög ezért egyedül is boldogulok .
Szép napot mindenkinek.

(#5689) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap nekiálltam egy kis tetőrésznek. Amikor kipakoltam és kerestem az áramvételi lehetőséget, akkor derült ki hogy be sincs még vezetve se az áram se a víz a telekre. MIVAN?!?! Aki dolgozni szeretne az elballag és bérel egy aggregátort. 11 körülre hoztak egyet amit 1-kor elvittek és ma is lesz egy darabig. Ki is pakoltam a gérvágót és felhoztam a lemerült akkukat tölteni. Ilyet utoljára akkor éltem meg amikor az erdőben állítottuk fel a kilátót. Azzal a különbséggel hogy itt a város közepén vagyunk és körben mindenkinél van áram csak épp itt nincs. :Y
Azért feldobtam és kiszinteztem a párhuzamos oldalon a szelemeneket. 6 méteren 3cm a párhuzamban. hmmmm.... :F Mivel konty lesz állítottam rá egy egyenlő oldalú háromszöget aminek a csúcsát összekötöttem az oldal felezőjével és onnan kimértem jobbra és balra a konty felét. Egyik oldalon 2cm.-t kellett vinnem a másikon 1-et le a falról a szelement. :C Ide jár egy taps a srácoknak. Feldobtam egy pár szarufát mert mindenki izgult hogy a 2 ablak alatt elfut e rendesen a tetősík. Mindenki megnyugodhat mert így hogy a fafödémből lebontottam egy darabot hogy lejjebb tudjon kerülni a talpszelemen elmegy. Mivel nem volt áramom volt időm bontani. :DDD
Ma még feldobom azt a 3 pár egész szarufát és a taréjszelement majd a 2 élszarufát is. Ha jut rá időm kicsit sifterezek is.
Boldi ismét lebetegedett. Karácsony óta szinte alig járunk oviba mert folyamatosan összeszed valamit az oviban. Tegnap a kis elefántunknak volt úszás. Imádja ezt és mivel növesztett egy neoprém réteget magára ő nem nagyon fázik. ;]
Szép napot mindenkinek.

(#5690) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egész jól haladtam annak ellenére hogy egyedül vacakoltam. Szerencsére az élszarufa is csak 6 méteres fából áll. [kép] Hétfőre maradt még kb. 15 db. csonkaszarufa és némi kakasülőzés és el is készült a szerkezet.
Ma reggel megyünk át Boldi iskolájába tanítónéni ismerkedésre . Ilyen nyílt nap féleség lesz a sulijában a leendő elsősöknek. Sajnos Csillag nem készült el ezért Szemivel fogunk átautózni. Kipakoltam a hátsó ülésről mert mindent csak oda szórok be ami épp nem fér be a csomagtartóba. Ki kellene porszívóznom de nincs rá érkezésem.
Onnan elmegyünk apámhoz hogy lássa az unokáit és nagyjából el is telik a napunk.
Szép napot mindenkinek.

(#5691) bim


bim
veterán

2022 statisztika csak magamnak hogy meglegyen .

O -139
I - 1
OI -59
M - 2

V - 228
Ö - 129
. -832
C - 238
L -339

22 000

(#5692) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel átmentünk megnézni a sulit és megismerkedni a tanítónénikkel. Nagyon aranyosak mind a ketten. Tartottak 3 rövid foglalkozást és a szülőknek az igazgatónő elmondta a kötelező dolgokat. Aki ott volt mind oda fog jelentkezni mert azoknak java része helybeli gyermek. Mi kicsit kívül állóak voltunk mert a szomszéd helységből érkeztünk. Szerencsénkre Kati és Sári Boldival volt mert nem nagyon beszélt az idegen környezetben. Ez egy megoldandó feladat lesz a tanítónéninknek. Összesen 14-en lesznek az első osztályba aminek kifejezetten örülök. [kép] Az első pillanatok. Készültek kis enni és innivalóval is amire a mi kis bélpoklosainknak szüksége is volt.
Onnan elmentünk apámhoz hogy kicsit unokázzon. Eléggé le van passzolva az öreg ezért amikor olyan az idő akkor elvisszük az unokákat hozzá.
Úgy volt hogy délután tetőfedő fejtágítást végzek de inkább angol bajnokikat néztem estig.
Ma a szokásos vasárnapi menetrend azzal kiegészítve hogy hazafelé lemosom és kiporszívózom Szemit. Nagyon retkes lett és már tarthatatlan állapot. Délután fejtágítás mert a jövő héten lezárják a tanfolyamot. Remélem nyerek valami jó gépet ismét. :D
Szép napot mindnekinek.

(#5693) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap az első utam az autómosóba vezetett hogy lecsutakoljam Szemit. Azután még 2x megázott tegnap szóval majdnem mindegy volt hogy elvittem. Onnan apámhoz mentem és misére. Még mindig zord idő van a templomban. Mintha egy frigóba ülne be az ember kis padfűtéssel megbolondítva ami semmit nem érő.
Hazaérve nekiálltam az online tanfolyamnak és átrágtam magamat a 3. szakaszon is. Szerencsére ez volt az utolsó adag és idénre elég volt a fejtágításból. Teszt kitöltve és beküldve. Ha mákom van nyerek valami szép gépet. :D
Délután még elmentünk kettesben szerelmemmel randizni a szokásos fehérvári cukrászdánkba. Kicsit beszélgettünk és legfőbb hogy ő kimozdult. Boldi a héten maradni fog mert köhög. Ma doki.
Én megpróbálom körbesifterezni a kis tetőkét és ezzel közel kerülök a szerkezetkész állapothoz.
Ma van a hófordulónk szerelmemmel. sokadik... ;]
Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#5694) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap mikor indultam volna dolgozni elromlott a wc. tartály. A közepét már javítottam és ugyanott ment tönkre. Hirtelen nem tudtam mit csinálni vele ezért elzártam a csapot gondolván hogy majd este megjavítom. Éveket kibírta javításom és biztos voltam benne hogy most is menni fog. Sajnos szerelés közben tönkre ment a másik fele is ezért kuka a tartály. Lehetne venni csak a közepét de a sok vízkő miatt/ és mert öreg valszeg a következő a beeresztő rész lenne ami lerohad. Inkább veszünk kompletten egy új tartályt és lecserélem.
Melóhelyen kiderült hogy ellopták az összes tetőfóliát. 400+e ft kár. :Y :W Mondtam hogy vigyék el de nem tették meg. Újra megvették. Most majd akkor hozzák ki amikor kelleni fog.
A szarufákat feltettem az összesen ezért mára csak annyi maradt hogy felrakom a kakasülőt és feltámasztom a taréjszelement a födémtől. Az aljára besüllyesztem a cseppentőlemez deszkáját és nagyjából ennyi mert a lemez holnap reggelre fog elkészülni. Elvileg....
Sietek is haza hogy a wc. tartályt ki tudjam cserélni.
Szép napot mindenkinek.

(#5695) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap normális időben végeztem és nem is tudtam tovább lépni mert nem készült el a cseppentő lemez. Nyilván ha nem tegnap hanem múlt héten fizetik ki amikor szóltam hogy kelleni fog akkor már a kezemben lenne. Ma addig nem megyek dolgozni amíg nem hozzák oda a lemezt és egy tekercs fóliát. [kép]
Mondjuk siettem is haza a wc tartályt kicserélni. Szerencsére kapott az én Mónikám ugyan olyat Mint ami fent volt ezért a felfogatással már nem kellett vacakolnom. A műtét sikeres volt ezért remélem jó pár évig nem kell hozzá nyúlnom.
Ma reggel lejárt a kincstárban a befektetésünk amit újra lekötöttem de csak április elejéig. Egyelőre csak ilyen apró lépésekben haladunk előre.
Szép napot mindenkinek.

(#5696) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap nem tudtam mikor fog megérkezni a lemez ezért inkább családi programot szerveztem magunknak. Még karácsony előtt készíttettünk szerelmemmel szemüveget amit ő nem tudott megszokni. Cilinderes készült és előtte multifokális volt neki. A dioptria is el lett mérve szóval nem lett jó. Kicseréltettük olyanra mint volt előtte. Persze új keret stb. Nyilván nem az ő hibájuk hogy nem tudta megszokni a szemüveget és szédült tőle. Elvileg jövő héten el is készül. Onnan átmentünk Katinak új fürdőruhát venni mert kinőtte a régit. Ezzel el is ment a délelőtt.
Persze a lemez megérkezett reggel így kiesett egy napom, de bánja kánya. Így hogy nincs emberem nagyon nem izgat fel a dolog. Majd ma körberakom a cseppentőt és befóliázok. Holnap pedig lécezni fogok.
Szép napot mindenkinek.

(#5697) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap felraktam a cseppentő lemezt és befóliáztam a tetőt. Le is ellenléceztem ezért mára csak a lécezés maradt. Volt kint az építtető aki elég érdekesen gondolta a körbeállványozás díját. 2 méter feletti állványépítésért fizetni kell és az külön összeg a tetőtől. A másik az ha nincs saját állványod akkor annak van egy bérleti díja m2/nap. Ő egy nevetségesen alacsony összeget ajánlott úgy hogy nem is tudja meddig lenne ott felépítve az állványzatom. Nyilván mindenki használna aki ott dolgozik. Be kell OSB.-vel burkolni a házat majd leszigetelni és a végén beszínezni. Nekem is kell a ragalja tökéletes kialakításához. Abban maradtunk hogy van neki állványa majd körbeállványozza. Tudom mije van neki és az nem elég körbe és vagy én tudok róla rendesen dolgozni vagy ők. Nyilván ha ők építik fel akkor úgy teszik ezt hogy nekik legyen jó. Mivel nem akarok vitatkozni ezért lehet elengedem ezt a munkát. Az alsó részt megcsinálom fentre meg majd kerít valakit aki úgy táncol ahogy ő fütyül.
Megkaptuk Boldi CT. időpontját. Március 29.-én megy a GOKI.-ba. Megpróbálják altatás és bódítás nélkül elvégezni és akkor nem kell befeküdnie. Meglátjuk.
Szép napot mindenkinek.

(#5698) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy kényelmes tempóban felléceztem az 55m2.-t. Még összetakarítottam és felpakoltam a bakokat Szemire. [kép] Csak ezt az egy képet készítettem.
Most reggel bemegyünk vásárolni de előtte lepakoljuk a bakokat apámnál.
Délután kimegyek megbeszélni a részleteket a garázstetőhöz amit jövő héten csinálunk területért cserébe ahová a cuccaimat pakolhatom.
Lehet hét végén meg kell néznem a gépemet mert az előbb kékhalálozott.
Szép napot mindenkinek.

(#5699) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel bevittem a bakokat apámhoz. Kicsit bajos ott parkolni azért kell korán menni. Velem jött az én Mónikám és utána elmentünk vásárolni. Úgy volt hogy délután elmegyek megnézni egy garázstetőt amit a jövő héten kellene beütni de nem hívtak. Szerintem ma rátelefonálok és megnézem.
Most korábban indulok mert 7.-re megyek megnézni egy másik munkát ahol már vagy 2x dolgoztam. Folytatódik a tetőfelújítás vagy újjáépítés. Most beszéljük meg az irányt. Napelemet szeretnének rá és ezért kell rendbe rakni a tetőt. Onnan apámhoz majd misére megyek. Hazafelé lehet kiugrok a bakjaimért mert pénteken nem fértek már be az autóba.
Szép napot mindenkinek.

(#5700) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy munka megnézésével nyitottam. Nem először voltam itt mert már 2 ütemben csináltam tetőt. Most folytatódik a munka. Ezek után apámnál voltam és misén. Hazafelé az e heti munkámnál jártam ahol jól keresztül húzták a számításaimat. Holnap kezdtem volna de csak hét végén tudják elbontani a tetőt ezért ez a hét is úgy néz ki lyukas lesz. Ma délelőtt elfutózom az állványt a telephelyre és kicserélem Szemi csomagtér gátrugóit mert már egy ideje feladták a harcot. Most értem el arra a pontra hogy elegem lett abból hogy kitámogassam minden nyitásnál. Majd keresek a hétre elfoglaltságot. A pincében rendet kéne tennem és gépeket is meg kellene pucolgatnom. Majd alakul. Még egy munkát meg kellene néznem amit már ősz óta ígérgetek egy majdnem rokonnak.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.