Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna

Hozzászólások

(#4101) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tiszta nyomi voltam tegnap egész nap. 1x mentem le táltosomban visszaeszkábálni a biztosítéktáblát ami leesett és mást nem is csináltam. Egy pöcök kiakadt és lehullott a tábla. Le kellett bontanom az alsó burkolatot mert nem láttam hová kell visszaakasztani. Találtam egy rejtett nyomógombot is amit fingom nincs mire való.
Ma mise után megyek apámhoz és onnan egy tetőablak beázást nézek meg.
Édeseméket lehet bevárom ha sokáig elhúzódik a javítás. Ők Pestre mennek Adriért a gyerekekkel. Majd alakul.
Szép napot mindenkinek.

(#4102) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Szakad az eső és ezért nem sok kedvem van dolgozni menni. Radarképen megnéztem és eléggé be van simulva az ég itt a dunántúlon. Nincs benti meló ezért lehet ma itthon maradunk.
Tegnap elmentem mise és apám után megnéztem a beázást. A tetőablak felső burkolókerete volt lepattanva. Ilyet még nem is láttam pedig pár ablakot már beépítettem. Ma le lesz próbálva hogy sikeresen meg tudtam e oldani a dolgot.
Ma megkezdődik a kis cicaborsónknak újra a hidroterápia Szandra nénivel. Ha nem dolgozok akkor megyek szerelmemékkel.
Szép napot mindenkinek.

(#4103) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap káoszos napom volt. Reggel elmentem a családdal oviba majd onnan tópartra. Lement a hidroterápia és jött a telefon hogy Sári belázasodott. Lemondtuk a gyógypedagógiát és irány az ovi. Közben kiderült hogy a többiek mégis dolgoznak ezért én meg elmentem dolgozni. Délre ott is voltam és délután beléceztük az egyik felét a háznak. Ma belécezzük a másik felét és valszeg visszamegyünk a másik tetőhöz lécezni. Majd alakul.
Ma dokihoz viszi édesem Sárit és ha már ott vannak Boldit is megnézeti. Neki egy kis hasmenése van.
Szép napot mindenkinek.

(#4104) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap piszok időnk volt a tetőn a falu szélén. Egész nap fújt a szél és hideg volt. Öröm volt fóliázni és lécezni. Ma reggel meg kinézek az ablakon és dér van a kocsik tetején! :Y :W Agyamat eldobom! Még csak szeptember vége van! :W
Tegnap befejeztük a lécezést és felütöttük a fogópárt. Ma jön a cserép a másik házhoz és addig be kellene fejezni ott is a lécezést és körbe ütni a bádogot.
Sárinak valami vírusos toroknyavalyája van. Héten marad itthon.
Szép napot mindenkinek.

(#4105) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap végre beindították a fűtést. Nagy szükség volt rá mert tegnap előtt éjjel szét fagytunk fűtés nélkül. Valamelyest normalizálódott az időjárás mert nem fújt a szél és sütött a nap. Léceztem és csatornavasat raktam. Ma befejezem a csatornázást és valszeg nekiállunk cserepezni.
Szép napot mindenkinek.

(#4106) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap elég laza napunk volt. Nagyjából 2 re végeztünk a csatornavas felütésével és utána már csak lézengtünk. Ma nem is tudom hová fogunk menni mert nincs infó. Mindenhol félbe van hagyva a munka tehát sok helyre mehetünk.
Tegnap megjött az olcsópénzért szerzett szegbelövőm. Letakarítottam és kell egy kis gondoskodás neki. Kipróbálni még nem tudom mert nincs kompresszorom. Majd szombaton leugrok ide a szerszámboltba ahol az udvaron van egy üzemben lévő kompresszor és pár percre megkérem hagy csatlakozzak rá. Legalább tudjam hogy rendben működik a masina.
Szép napot mindenkinek.

(#4107) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Végre hétvége. Idegileg elég strapás hely ahol dolgozunk. Megszakadni nem kell de az a fejetlenség ami ott megy az azért elég durva. Tegnap pl. délelőtt cserepeztünk és délután át kellett menni egy másik helyre segíteni téglát felszedni. Utána jöttünk haza cirka egy órával korábban. De legalább rendesen fizetnek.
Ma pihenő. Délelőtt elszaladok kipróbálni a szegbelövőt és ha minden rendben van vele akkor megpróbálok kompresszort venni hozzá. Úgy volt hogy ma családi nap lesz a suliban a jövőre iskolás csemetéknek de lefújták az időjárás miatt. Nem tűnik vészesnek az idő de ez van.
Szép napot mindenkinek.

(#4108) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Egy ideje már fent vagyunk. Tegnap mégsem Kati miatt lett volna a családi nap hanem Adriéknál. Elmaradt de semmi nem volt a rossz időjárásból.
Én elmentem kipróbálni a szegbelövőt és végülis működik de egy alapos kenés ráfér. Nincs meg benne az azonnali tűzkészültség ami egy levegős gépnél alap. Régóta nem használhatták és talán ezért van ez így. Szerezni fogok hozzá direkt ilyen olajat hogy rendben legyen. Szerintem jövő héten veszek hozzá kompresszort is.
Ma mise után beszélgetek pár szót apámmal azután jövök haza. Az F1 idény lényegében eldőlt és az a pár futam dögunalomba fog fulladni ami még hátra van.
Szép napot mindenkinek.

(#4109) bim


bim
veterán

Jó reggelt.
A tegnapi nap eseménytelenül telt el. Apámmal jót beszélgettünk és délelőtt semmi említésre méltó nem történt. Délután a futam után lementünk játszóra ahol Sári lecsapott egy hisztit mert ő sarazni akar a homokban. Hozott is egy vödör vizet a kútról, de a másodikat már nem engedtük neki. (az elsőt sem) Ezért befeszült.
Ma Etyekre megyek csatornázni és kúpozni. Teszek fel pár képet.
Katica
BoldiKatiAdri
Az ördögfiókámmal...
Szép napot mindenkinek.

[ Szerkesztve ]

(#4110) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap szét szívtam magamat a kúpozással. meredek tetőnél cserepezés közben nyomjuk a kúpot is hogy ne kelljen visszamászni. Ráadásul olyan cserép amit nem lehet feltolni. Ráment az egész napunk erre a munkára. Szerencsére ma már nem kell felmászni a tetőre. Majd alakulunk. Ma hazafelé beugrok egy kedves fórumtárshoz aki ad olyan olajat amit a levegőbe kell keverni a pneumatikus gép kenésére. Meg kell kenni a belövőt.
Édesemék tegnap megismerkedtek csoportos logon egy új terapeutával. Már van egy Edina nénink is. Hárman voltak a gyerekek és elvileg pénteken egyéniben is hozzá fogunk járni. Még egy kicsit zavaros hogy lesz mert hétfőn akkor ezzel együtt már 3 fejlesztő lenne. Reggel hidro. Szandra nénivel utána csoportos logo Edina nénivel és a végére egy kis gyógyped. Anita nénivel. Egyelőre az uszi üti a logot időpontban csak tegnap nem volt Szandra néni. Ez is kialakul. Tegnap nagy nap volt mert Boldizsárunk először adott ki értelmes hangokat idegenben. Amikor Anita néni kérte hogy mondja "kakas" akkor Boldi azt mondta "ka". Ettől persze Anita és szerelmem is elolvadtak. Más számára semmiség, de nekünk mérföldkő.
Szép napot mindenkinek.

(#4111) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit később vagyunk, de azért időben. Kevesebbet tudok gépezni ami annyira nem érdekes.
Tegnap előtetőt fejeztünk be, padlásfeljárót építettünk be és padlásra trepnit csináltunk. Ma szerencsére nem oda megyünk már. Hazafelé bementem olajért a belövőhöz. Megkentük és ki is próbáltuk. Még nem az igazi de annyira nem is vészes. Megrendeltem a kompresszort mert unom hogy mindig kuncsorogni kell érte valakinél. Nem gondoltam volna hogy ennyire kuriózum egy vacak légsűrítő. Azt gondolná az ember hogy minden 3. háztartásban van egy.
Édesemet reggel megajándékozta Sári egy 3/4 órás extra gigahisztivel az oviba menet. Igazi önkívületi állapotos fennakadt szemű agyrém volt. Azt hittem ezen a korszakon már túljutottunk, de nem.
Szép napot mindenkinek.

(#4112) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap kicsit bádogoztunk és egy kicsit cserepeztünk. Ma nem tudom mi vár ránk. Egy biztos! Szombaton el kell mennünk kijavítani a kúpcserepezést Nadapon ahol pár hete leszedtük az egyik oldalát és megcsináltuk, mert minden héten felhív a tulaj hogy meg kellene csinálni a másik felét is. Szóval szombaton az lesz a program.
Elvileg ma jön meg a kompresszorom. Remélem össze lehet hangolni a futárral a ringatót, mert édesem mindenképpen elviszi Boldit a foglalkozásra.
Szép napot mindenkinek.

(#4113) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy teljesen semmitérő napunk volt! Hőszigetelést tipliztünk be miközben félbehagyott tetők várnak ránk. Siettem haza mert megjött a kompresszorom. Összeraktam de kipróbálni nem tudtam. Miközben szereltem, akkor jutott eszembe hogy mostanában nem is vettem új gépet. Inkább használtat de márkásabbat vettem mint olcsó de újat. Igazából itt most inkább a 2 év gari játszott mert nem akartam egy lelakott sűrítőt venni. Innen vettem ezt . Vettem még hozzá egy 20 méteres tömlőt hogy a tetőn elérjek vele bárhová és ma vetetek még szerelmemmel lefújó pisztolyt is.
Ma nem tudom hová megyünk dolgozni.
Boldi belázasodott ezért a pénteki fejlesztő Eszter nénivel kimarad.
Szép napot mindenkinek.

(#4114) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Pocsék éjszakánk volt mert Boldit nagyon elérte a betegség. Tegnap voltak dokinál és ő azonnal antibiotikumot kapott a torkára. Persze nem hajlandó semmit bevenni csak sírdogál. Ma jönnek apósomék unokázni. Bornapok vannak nálunk. Gyerekeket lehet kiviszik és édes marad Boldival itthon. Én dolgozok. Letudom azt a kúpjavítást amit még pár hete kezdtünk el. Amúgy nem fontos a dolog a tulajdonos szerint, de mégis hetente felhívott mikor megyünk már befejezni.
Tegnap délelőtt a kőműveseknek segítettünk délután gipszkarton falat építettünk és kakasülőztünk.
Szép napot mindenkinek.

(#4115) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Sajnos folyamatosan lázas Boldi a gyulladás miatt. Nem hajlandó bevenni a gyógyszert, vagy amikor letuszkoljuk neki kihányja. Szerencsére lázcsillapítóban van kúp de attól nem fog meggyógyulni. :(
Tegnap 1 körül végeztünk a tetőjavítással és utána jöttünk is haza. Délután egy lázcsillapítóval kimentünk a bornapokra családostól és a gyerekek felültek pár körhintára. Kaptak lufit meg játékot és jöttünk is haza.
Apósomékat lemondta édes mert nem tudtunk volna így mit kezdeni velük hogy Boldi beteg.
Ma templom után sietek haza és délelőtt ha olyan állapotban van Boldi elmegyünk a rajzkiállításra ahol Katica rajzát is kiállították. Csak oda és esetleg a délutáni felvonulásra ahol Adri fellép néptánccal.
Szép napot mindenkinek.

(#4116) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Picivel nyugisabb éjszakánk volt. Nem volt lázas Boldi de sokat fent volt. Végre megfordult rajta ez a kórság.
Tegnap délelőtt megnéztük Katica rajzát a kiállításon és utána jöttünk is haza. Sári hozta a formáját és hazafelé szerelmem ölben hozta mert befeszült. Délután már csak én mentem ki megnézni ahogy Adri ropja a felvonuláson.
Szép napot mindenkinek.

(#4117) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap semmi érdekes nem történt velünk. Vízszigetelést csináltunk és egy kis tetőrészt lebontottunk.
Édesemék voltak tóparton mert Boldi annyira felgyógyult hogy el tudtak menni vele. Csoportos foglalkozás volt és gyógyped. Anita nénivel. Csoportos foglalkozást széttrollkodta pár rossz gyerek akiktől retteg Boldi. Ez így ebben a formában meg fog szűnni. Én sem látom értelmét annak hogy a neveletlen gyerekek miatt nem fejlődik a mi kis cicaborsónk. Úgy néz ki pénteken délután lesz úgy Boldinak foglalkozása hogy az első fél órában csak ő lesz Edina néninél, majd a következő fél órában Lilla is csatlakozik hozzájuk. (ő olyan mint Boldi)
Héten nekiállunk egy terasztetőnek amit külön vállaltam. Elvileg csütörtökön kezdünk vagy pénteken. Majd alakul.
Szép napot mindenkinek.

(#4118) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Egész jól aludtam. Ez talán annak is köszönhető hogy tegnap végre normális ácsmunkát végeztem és nem csak maszatoltam. Igaz egy bontás utáni újjáépítést kellett csinálni de ez is valami.
Ma lelécezzük és megyünk át favázas gipszkarton falat készíteni egy másik helyre.
Boldi átesett ezen a betegségen is. Még picit piros a torka de már nem vészesen.
Szép napot mindenkinek.

(#4119) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég hulla vagyok mert tegnap munka után még el kellett mennem lepakolni egy másik munkánál ahová ma megyünk. Jól elhúzódott a dolog mert még át kellett beszélni mit és hogyan akarnak készíttetni. Ma már oda megyünk és egy L alakú elötetőt fogunk készíteni. Nem fogunk végezni vele a héten de majd hosszú hétvégén befejezzük.
Szép napot mindenkinek.

(#4120) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég hulla vagyok. Most hogy ketten voltunk csak a gyerekkel, elég sok feladat hárult rám. Lebontottuk a régi tető egy részét és felépítettük a külső szelemensort. Ma mindenképpen be kell szarufáznunk véglegesre hogy tudjuk tartani az ütemtervet. Holnap le kell lambériázni és be kell lécezni .
Szép napot mindenkinek.

(#4121) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egy órával tovább voltunk mert mindenképpen be akartam fejezni a szarufázást hogy mára cseppnyi esélyünk legyen lelambériázni és belécezni az előtetőt. Ha nem végzünk vele kénytelen leszek holnap mise után egyedül befejezni. Szóval ma is egy hosszú nap elé nézünk. Elviszem a szegbelövőt hogy meggyorsítsa kicsit a dolgokat.
Szerelmemék Eszter néninél voltak mozgásfejlesztésen. Nagyon megdicsérték a mi kis cicaborsónkat. Ügyes volt és végezte a feladatokat. Mivel a gyerekek nem mennek oviba ezért ők sem mennek, pedig lenne gyógypedagógia és hidro is. Sárival nem lehet ilyen helyre menni. Visszatértek az extragiga hisztik. Tegnap is levert egyet oviban amikor haza akarta hozni édesem. :(
Szép napot mindenkinek.

(#4122) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap ismét sokáig voltunk mert be akartam fejezni a lécezést és a lambériázást. 3/4 7-kor tudtam elindulni haza. Jól el is fáradtam pedig voltak gyorsító eszközök. Most mutatkozott meg mennyit lendít a munkában a szegbelövő. Szabadkézzel szerintem még egy szűk óra lett volna és jobban elfáradok. Esetleg nem végzünk mert feladom és ma is mennünk kell.
Ma pihi! Legközelebb ide jövő hét végén megyek. Mise után beugrok apámhoz egy kicsit és jövök haza.
Szép napot mindenkinek.

(#4123) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Többé kevésbé kipihentem magamat tegnap. Kicsit szereltem is hogy ne tunyuljak el teljesen. A szegbelövő cuppogása nem tetszett és ezért szokásomhoz híven szétkaptam. A dugattyún 3 darabban volt az O gyűrű. Ma megy tópartra szerelmem és vesz rá újat. Volt egy kis sziszegés is de az elsütő szelepnél. (nem tudom mi a pontos neve) nem észleltem semmi kopást a tömítések körül. Lehet a szakadt gumi miatt eresztett. Majd meglátjuk. Ha mégis ereszt az elsütőnél akkor max arra is veszek pár tömítést.
Ma nem tudom hová megyek a sok félbehagyott munkából.
Szép napot mindenkinek.

(#4124) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit későn vagyunk. Boldi megébredt és édesemnek vissza kellett altatnia. Tegnap tetőt szegtünk és nekiálltunk egy faház terasza fölé tetőt eszkábálni. Elképesztő egy projekt. Inkább le kellene dózerolni azt a romot.
Édesemék voltak hidrón és gyógypeden. Boldi nagyon ügyes volt. Megkaptuk a szakvéleményt és abban is leírták hogy ügyesedik a kis cicaborsónk. Hiszti az már nála is megy.
Hazafelé bement O gyűrűt venni a dugattyúra szerelmem de sajnos nem lett jó a méret. Mondjuk nem tétel az ára. Nem csak a dugattyú hanem a gép is kellett volna mert így lehetett volna összepasszítani a méretet. Majd csütörtökön.
Szép napot mindenkinek.

(#4125) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap cserepeztünk de nem lettünk kész. Ma befejezzük és talán jut másra is egy kis idő.
Édesemék egyéni logon voltak Edina néninél. Nagyon ügyes volt Boldi. Hangokat is ki tudott belőle csalni a konduktor. Ma szünnap van nekik és csak holnap mennek ringatóra.
Szép napot mindenkinek.

(#4126) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap délelőtt befejeztük a cserepezést és délután átmentünk összedobni a lehervadt terasz tetőszerkezetét. Ma nagyjából befejezzük és talán le is zsindelyezzük. Még nem lehet tudni mi lesz.
Édesék a tegnapi szünnap után ma ringatóra mennek. Sári napi szinten lever egy gigahisztit neki hogy "jól" érezze magát. Nem tudom mikor fogja végre kinőni ezt a bosszantó állapotot. Még jó hogy én ilyenkor nem vagyok jelen. :DDD
Szép napot mindenkinek.

(#4127) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Egy PDF.-es űrlappal szenvedtem eddig de nem támogatott a kitöltése. Hallásvizsgálatra kell vinni Boldit és 24 órán belül vissza kell küldeni kitöltve a jelentkezési lapot amit mailbe küldtek de nem lehet bele írni. Le kell tölteni-kinyomtatni- scannelni. Anyám! 21. század. :W
Tegnap befejeztük azt a kis terasz tetőt aminek a héten álltunk neki. Ma valszeg födémet fogunk zsaluzni. Majd alakul.
Tegnap ringatón voltak édesemék és egész jól érezte magát Boldi. Délután 5-re isilátogatásra mentek Katicával. Már nagyon várja a sulit Kati. Teljesen be van zsongva tőle. :D
Szép napot mindenkinek.

(#4128) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap reggel Velencén kezdtünk és Etyeken folytattuk. Ma Etyeken kezdünk és ha időben végzünk akkor esélyes hogy át tudunk menni Velencére a maszek munkát folytatni. Jobb lett volna ha inkább egész nap a maszek munka körül vagyunk de sajnos nem így hozta az élet. Valahogy meg kell nyomni a terasztetőt hogy legkésőbb hétfőn végezünk és kedden tudjak pihenni kicsit és a családdal lenni. Majd alakul.
Szép napot mindenkinek.

(#4129) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap jól elfáradtam. A nap első felében Etyeken csatornáztam, a másodikban pedig a maszekot csináltam. Ma reggeli mise után apámnál kidobom a zsák krumplit amit vettünk neki és már megyek is tovább dolgozni. Meg kell nyomni ma és holnap hogy kedden itthon tudjak maradni a családdal.
Ma feldobok minden bádogot és feltesszük az egész cserepeket. Holnap pedig befaragjuk a cserepet és lekúpozzuk. Valamennyit még foglalkozni kell a korláttal is körben és kész.
Szép napot mindenkinek.

(#4130) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma kicsit később vagyunk. Tegnap is sokáig voltam mert be akartam cserepezni de ennek ellenére sem sikerült.
Reggel azzal indítottam hogy elcsaptam egy nyulat a 81.-es úton. Akkor még nem tudtam csak a miséről kijövet vettem észre hogy az az átkozott tapsifüles "elvitte" az első rendszámomat. :W Szóltam szerelmemnek ha a boltba megy nézzen szét azon a szakaszon, de persze nem lett meg. Ahogy olvasta ennek a vacaknak a pótlása 12300Huf lesz. :W
Nagyjából előkészítettük a terepet arra hogy ma befejezzük. Vagyis ma mindenképpen be akarom fejezni hogy holnap a családdal lehessek!
Szép napot mindenkinek.

(#4131) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap végre befejeztük ezt az L alakú terasztetőt. Azért rendesen kivolt már a kukim tőle.Még annyi maradt hátra hogy a korlátdeszkákat a festés után fel kell csavarozni de azt már a srác megoldja. Ma végre itthon vagyok a családdal. Ha jól viselkednek és jó idő lesz kicsit kimozdulunk. Elmegyünk a játszóra hogy kicsit lefáradjanak.
Szép napot mindenkinek.

(#4132) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap nagyon szuper napom volt! 2x xxx és még a rendszámtáblám is meglett! :))
Délelőtt pihiztem és délután bementünk apámhoz+makibe a gyerekekkel. Odaúton mondtam szerelmemnek hogy álljon meg azon a szakaszon ahol elcsaptam a nyulat és megnézem én is a táblát. Azon az oldalon ahol történt az eset menetirányba kerestem majd pár száz méter múlva a túloldalon visszafelé. Már letettem róla hogy meglesz amikor rám mosolygott a szerencse és kiszúrtam az árokban az össze vissza deformálódott azonosítót. :DD Apám örült az unokáknak nagyon. Rég voltunk nála így minden. (kivéve Adrit aki barinőzött) Utána szokásos nagy zabálás a mekiben. Srác akivel csináltam a teraszt felcsavarozta festés után a kerítésdeszkákat. Teszek fel pár képet milyen lett.
belülről
kívülről
élszarufánál
Ma nem tudom mit fogunk csinálni de borzalmas szél fúj odakint és esik.
Szép napot mindenkinek.

(#4133) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap 2-ig bírtuk az esőt és utána eljöttünk haza. Egy födémet zsaluztunk de sajnos a házon kívüli hosszú párkány volt aminek először egy podeszt kellett eszkábálni amire majd a zsalut tudjuk ráállítani. Nagyjából eddig jutottunk el miközben nyakig sárosak lettünk.
Amikor hazaértem közösen mentünk el a lányokért az oviba. Volt nagy öröm hogy idén először megyek értük én is.
Ma folytatjuk a zsalut. Viszem a szintezőt hogy normálisan be tudjuk állítani a szintet.
Édesék is mennek ringatóra. Most sok kimaradt nekik a foglalkozásokból.
Szép napot mindenkinek.

(#4134) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap áztunk délelőtt de délutánra elállt az eső. Mondjuk délután bent dolgoztunk fedél alatt. Ma cserepet vágunk ha minden igaz.
Szép napot mindenkinek.

(#4135) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap egészen addig szabtuk a cserepeket az élek mellé amíg el nem fogytak. Kell még 1 raklap cserép. No comment. Ma egy faházat megyünk továbbépíteni.
Boldi ügyes volt Eszter néninél. Egyre jobban megy neki a lépcsőzés ami eddig a mumusa volt. Szépen alakulgatunk.
Szép napot mindenkinek.

(#4136) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap sok apró fárasztó dolgot csináltunk de semmi nem haladt. A teraszt kifizették csupa régi 10 rugóssal amit át kell majd váltanom szerdáig újra. :W
Ma pihi. Adi sikeresen megfázott és valszeg meg fogja fertőzni a lányokat is és Boldit is. :(
Szép napot mindenkinek.

(#4137) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elszaladt ez a vasárnap is. Nem volt sok de legalább pihenni tudtam egy kicsit. Reggeli mise után apámnál kicsit beszélgettünk és hazafelé bementem sütiért a lányoknak. Szombaton felkúrt agyilag Sári és erősebben tettem helyre. Bűntudatom volt ezért vittem a sütit. Sáriról lepereg mert már örömmel fogadott. Szerelmem még nem tette túl magát az eseten és duzzog.
Szép napot mindenkinek.

(#4138) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ma bealudtunk. Ez köszönhető az éjszakai békülős xxx-nek.
Tegnap épp kartonoztunk és ma pedig ereszcsatornát fogunk építeni. Mindenhol belekezdünk egy kicsit valamibe majd félbehagyjuk.
Szép napot mindenkinek.

(#4139) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap befejeztem a csatornát de sajnos még mennem kell majd oda valamikor.Szét kell szednem a bejárat felőli oldalon a vápát mert szarul készítették el. Ki kell majd javítanom.
Édesemék az egész gyereksereggel Edina néninél voltak. Sári be is ment velük a foglalkozásra, Kati és Adri kint maradtak játszani. Lassan imába kell foglalnunk Edina néni nevét mert kiderült hogy Ő az első aki szóra tudja bírni a mi kis cicaborsónkat. Eddig 2 egyéni logo volt vele és már most kimondatott vele egész szót. 2x is. Elhangzott egy határozott "igen" és egy "szia". Elképesztő! Annyira meglepődtek édesemmel hogy egymásra nézve kérdezték:- Te is hallottad?
Kicsit félve fogadtuk őt mert új felvételes itt a tóparton, de egyáltalán nem bántuk meg hogy őt kaptuk mert minden téren meg tudja értetni magát Boldival. Kicsit "suttogó" jellege van ennek az egésznek. Leesett az állunk!
Ma édesemék Pestre mennek papához. Bepótolják azt a látogatást amikor nem tudtak jönni mert hirtelen lebetegedett Boldi.
Szép napot mindenkinek.

(#4140) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap kartonoztunk és ha minden igaz ma folytatjuk. Én nem járok temetőbe ezért nincs megállás. Nyomjuk a melót amíg van mit csinálni.
Édesemék papáztak egyet Pesten. Ezt egybekötötték azzal hogy Adrit is elvitték az apjához. Majd vasárnap érkezik haza. Szerelmemet már most kiidegeli Sári.
Szép napot mindenkinek.

(#4141) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap kartonoztunk és ma valami gyalult kerítést fogunk építeni ha minden igaz. Meglátjuk mi lesz.
Vasárnap lehet elszaladunk ide t:bányára a Gyémánt fürdőbe kicsit pancsolni. Sok meló után kell egy kis kikapcsolódás. a rosszaságok is biztosan örülnek majd, főleg Sári aki naponta többször is fürdik.
Szép napot mindenkinek.

(#4142) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap korlátot készítettünk de nem tudtuk befejezni mert sok volt a festés. Elvileg ma azt folytatjuk de soha nem lehet tudni hol bukkanunk fel. Ha minden jól megy ma rövid napunk lesz és picit tudok pihenni mert holnap valszeg a fürdőben nem lesz pihenés.
Szép napot mindenkinek.

(#4143) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Leszaladt ez a hét. A mai nap a pihenésről és a kikapcsolódásról fog szólni. Ma mise után azonnal jövök haza és miután reggeliztünk azonnal indulunk a fürdőbe. Lányok még nem tudják hová megyünk. Majd csak ott derül ki számukra. Apámmal beszélt szerelmem telefonon. Ilyenkor egy fél-háromnegyed óra simán beugrik mert mindketten tudnak beszélni. Átveszik az egész családot töviről hegyire.
Szép napot mindenkinek.

(#4144) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elszaladt ez a vasárnap is. Az biztos hogy ebbe a fürdőbe nem mostanában fogunk menni. Sári hozta a formáját és az "étterem" is elég menza alatti színvonal volt. Tulajdonképpen nem volt rossz, de azért tökéletesnek sem mondható.
Ma elvileg hoznak lécet és folytatjuk a gipszkartonozást de még az is lehet hogy födémet fogunk zsaluzni.
Szép napot mindenkinek.

(#4145) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Elég hulla vagyok. Tegnap délelőtt zsaluztunk majd délután kartonoztunk. Elkezdtem ezt azt venni a levegős szettemhez. Vettem egy 20 méteres spirál tömlőt és egy olajozót a szegbelövő elé. Fel is szereltem rá és majd meglátjuk hogy szuperál. Még vasárnap rendeltem 3 karton szeget is a géphez. 45-ös gyűrűset OSB-re, 70-es csavartat a deszkázáshoz és 88-as csavartat a lécezéshez. Ma vagy holnap meg is érkezik. Ez összesen 20e db. ami egy jó darabig elég lesz. Még veszek egy tűszegezőt is és egy keréknyomás pisztolyt.
Tegnap hidrón és gyógypeden voltak szerelmemék és ma logo lesz. Úgy érezzük ez a foglalkozás nyitja meg legjobban a mi kis cicaborsónkat. Tegnap végre kimondta hogy APA. Olyan jó érzés volt hallani, és a tudat hogy talán lassan ő is normális kisfiúként éli majd életét.
Szép napot mindenkinek.

(#4146) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap szinte egész nap zsaluztunk. Sajnos a falak magassága sok helyen kevés ezért rá kell rakni még egy sort. Majd alakul. Úgy néz ki ma kartonozni megyünk hogy az is haladjon.
Tegnap édesemék Edina nénivel logoztak a tóparton. Készített 2 videót is foglalkozás alatt. Nagyon ügyes volt a mi kis cicaborsónk. Csigatempóban araszolgatunk előre.
Szép napot mindenkinek.

(#4147) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Most valahogy úgy érzem nem kellene hétvégén dolgoznom. Eléggé befáradtam és jól esne 2 nap pihi. Tegnap kartonoztunk és ha minden igaz ma folytatni fogjuk. Ez persze soha nem lehet tudni. Megjött a szegem a szegbelövőhöz. Ezzel az adaggal elleszek egy jó darabig.
Édesem beszaladt a gumishoz és mára kapott időpontot cserére. Veszünk egy garnitúra használt télit masnira mert eléggé ráznak az abroncsok. Majd ringató után felteteti rá.
Szép napot mindenkinek.

(#4148) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap födémet zsaluztunk. Ma valszeg kartonozni fogunk.
Édesemék elrendezték a gumit. Viszonylag olcsón megúsztuk aminek örülök. Ma mennek Eszter nénihez mozgásfejlesztésre.
Szép napot mindenkinek.

(#4149) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Ez a hétvégém szabad! Ó de jó lesz pihengetni és nézni a tévét, miközben a lányok ölik egymást.
Tegnap kúpoztunk egy keveset majd kartonoztunk.
Édesemék Eszter néninél voltak és nagyon ügyes volt Boldi. Szépen fejlődik a mozgása is.
Szép napot mindenkinek.

(#4150) bim


bim
veterán

Jó reggelt.

Tegnap betartottam amit leírtam és egész nap pihentem. 1x mozdultam ki hogy bitet vegyek a csavarbehajtóba és ennyi. Akkor összefutottam édesem és a család régi barátjával aki közölte hogy rákos. Eléggé mellbe vágott a hír. Bárkiről bármikor kiderülhet egy ilyen betegség. El sem tudom képzelni milyen lehet feldolgozni az ilyet.
Ma lemegyek a pincébe és azzal a halom gyerekbiciklivel kezdek valamit. Már nem férek a szerszámomhoz hozzá a sok kétkerekűtől.
Szép napot mindenkinek.

Útvonal

Fórumok  »  Logoszféra  »  Szürke zóna
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.