Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
cannibal
senior tag
Na srácok, milyen volt a Scooter?
-
-
-
-
Ryder1
senior tag
-
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #30790 üzenetére
Aha, belenéztem a fezen jegy/bérlet adok-veszek csoportba.
"Szombati napijegy 20k irányár", meg "reggel 7-ig várom az ajánlatokat, legjobb viszi"Vagy csak nálam alap, hogyha valamiért mégsem tudok elmenni, akkor beszerzési áron továbbadom?
Mondjuk az se rossz, akinek most jut eszébe 2-3++ jegyet venni, miközben már egy hete mantrázzák, hogy a szombat teltházas...
-
Delerium
senior tag
Ha már én nem tudok elmenni, akkor ne drágítsam meg a másik szórakozását. Több marad sörre
-
Delerium
senior tag
Érdekel valakit 2 szombati Fezen napijegy? 13e Huf a 2.
-
szebe
addikt
"A Távírda utca felújítása, közmű-rekonstrukciója kapcsán augusztus 7-től előreláthatólag augusztus 23-ig a Budai út Várkörút – Deák Ferenc utca közötti szakasza lezárásra kerül az átmenő gépjárműforgalom elől."
[link]Berényi fel nem újított szakaszának nem akarnak még most nyáron nekiállni?
-
juliabrilke
veterán
válasz
DarthSun #30780 üzenetére
Tényleg jó kis hobbi, de sajnos a Microsoft megoldása még mindig le van jócskán maradva sebességben a VMware és Citrix megoldásától.Viszont messze a legkevesebb szívás volt vele.
Később a VMware másik verziójának adok még egy esély, jó lenne abból is már egy működő verziót látni.
-
-
válasz
juliabrilke #30763 üzenetére
Jó kis hobbi. Én csak előtelepített WinServereket ellenőriztem, persze néha telepíteni is kellett. Meg volt pár Linuxos, VMWare- s, de csak visszaellenőrzés, úgyhogy nagy guru nem vagyok, ezekkel is bőven elég volt a xopás. Most meg fileserverek tesztlogjait bogarászom, nemrossz meló végülis, de itthonra maradok a kényelmes desktop rendszerek mellett.
-
justflash
aktív tag
Fezenre erkély jegy/bérlet eladó.
-
Komi28
senior tag
válasz
juliabrilke #30775 üzenetére
Danko is egy nagy szinész, néha összejön a gól és a jó játék de az utóbbi időben már nem annyira muzsikál mint régen, sajnos.
-
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #30773 üzenetére
Henty akár be is lőhetett volna egyet a ziccerei közül
-
szebe
addikt
válasz
juliabrilke #30771 üzenetére
Én azért picit mérges voltam Vargára, hogy az ellenfél 16-osánál képes begyűjteni a 2. sárgáját.
Addig kifejezetten jó meccs volt, onnan meg (eredményes) bunkerfoci.A franciák meg kifejezetten türhő parasztok voltak.
-
zsotesz81
senior tag
Bordeaux pipa, jöhet a következő kör
-
juliabrilke
veterán
válasz
DarthSun #30759 üzenetére
Csak hobbi szinten még.
De Xenservert pl. még mindig nem tudtam licenselni se virtuális applianceről, se parancssorból. Port nyitva, minden ok telnettel is, de sose tudja regisztrálni. Enterprise verzióban vannak azok a szolgáltatások, amik érdekelnének, még ha csak 90 napos is a próba license.
Vsphere meg megint bukta. Beállítom rendesen, de az utolsó rebootnál belefutok a rettegett vmkapi_v2_2_0_0_vmkernel_shim loaded utáni megállásba.
Marad a RemoteFX, de sokkal lassabb megoldásnak néz ki.
-
Elementgamer
csendes tag
Sziasztok!
Valaki cserélne egy amd félkonfigot intelre?:
FX 8350 BE garis
Asrock 970A-UD3P rev2.0 garis
2x4gb kingston HyperXFury Black ddr3 1600mhz ram
Id Cooling Frostflow 120 vízhűtés
---
G4560-as szett is érdekel -
válasz
juliabrilke #30756 üzenetére
Munkádhoz kell vagy hobbiból tanulmányozod ezeket ?
-
eami
veterán
ligetsoron most mi a forgalmi rend? hotelhez be lehet jutni autóval?
-
juliabrilke
veterán
válasz
DarthSun #30724 üzenetére
Bőven több lett, ennyi még életemben nem anyáztam.
Xenserver alapvető hibákkal van tele annak ellenére, hogy csak 90 napos license van hozzá. Vsphere 6.5 meg egyszerűen megáll ha VGA passthrough-t beállítasz neki és restartolsz. Vissza kell menni régebb verziókra sajnos és tesztelni.
Arról nem is beszélve, hogy az első szerver nem támogatta rendesen a Citrix és a VMware megoldását se.
-
sch_a
addikt
Augusztusi helyijáratos bérlet érdekel valakit 6000-ért?
-
forras2
őstag
Szevasztok!
Nincs esetleg köztünk olyan ember, aki nyílászárókkal foglalkozik?
Lassan ajánlott lesz cserélnem az ablakokat, ajtókat. Jelenleg még nem aktuális pénzszűke miatt, de szeretnék egy kb árat, hogy mibe fáj az ablakok darabja! -
PhilBrick
őstag
válasz
Pancsermeste #30745 üzenetére
Gardony tavolabbi van egy kicsi fizetos strand. Nekem az kedvencem, sosincs tele.
-
hzsolee
őstag
válasz
Pancsermeste #30747 üzenetére
Pláne még ha a tömeg meleg...
-
justflash
aktív tag
válasz
Pancsermeste #30745 üzenetére
Szabadstrand van, tömeg van, ha nem bírod a meleget érdemes lemenni. Ajánlani nem ajánlok, úgyis dugig van mind.
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Régen jártam már a Velencei-tónál. Délutánonként lenéznénk. Érdemes oda menni kicsit pancsolni? Ha igen, merre érdemes, melyik strandot ajánlanátok? Nagy a tömeg hétköznap is? Van még szabad strand Agárdon? Mennyivel egyszerűbb volt, mikor még Agárdon laktunk.... -
törölt tag
fezen meg áramszünet helyett inkább vegyetek i5-2400 procit, mert tegnap kiszereléskor azt mondtam havernak, hogy 12000-ért el tudom adni.
ha már tukmálok, akkor még mindig vannak kacatok bőven:
500gb hdd 100/100
2000,-xonar dg
4000,-tesztelésre váró 6gb ddr3 ram
5000,-chieftec dragon "van benne anyag" fajta ház (fdd és odd takaró elemek hiányosak, de csukott ajtónál úgy sem látszik).
3000,-amd gyári réztalpas hőcsöves zajkeltő
1000,- -
Rellind
senior tag
FYI
Áramszünet -
Rellind
senior tag
Eladó Samsung (M471B5273CH0-CH9) 4GB DDR3 notebookba való memória.
Árban rugalmas vagyok -
csibor
addikt
Sziasztok!
Fezen jegyet Fehérváron hol lehet megvenni?
-
A@ron
tag
Sziasztok!
Megbízható és reális árakon dolgozó autófényezőt tud ajánlani valaki? Most lett lakatosmunka kész az autónkon és kellene valaki aki a közeljövőben lefújja.
Köszönöm előre is a tippeket!
-
törölt tag
fejlesztés miatt eladóvá vált ismerősnek az i5-2400 processzora 12000 forintért.
-
szebe
addikt
-
szebe
addikt
Tok jo hogy a Bregyoban van a Kincstar-kupa (barmi legyen is az), de azert valahova kiplakatolhattak volna, hogy emiatt egesz hetvegen (meg penteken is) be se teheted oda labad...
-
6 honapos
EVGA 1060 3gb vga eladó(ITX mèret, 2v3 èv Rufusz garancia)
Nem banyàszott, nem húztàk!Fhd ba minden megy!
-
Mondjuk webkamerám nekem is van eladó, Gányiusz iLook 110. Az is egy ezres.
Meg Displayport-mini Displayport átalakító, IDE-SATA táp átalakító, Lenovo tápkábel átalakító (hengeresról lapos dugósra), régi programozás könyvek, rackbe szerelhető üres készülékház, pontmátrix+VFD+LCD kijelzők, Samsung okostv-hez IR extender.. -
Ryder1
senior tag
Sziasztok!
Néhány eladó cucc:
Tchibo Cafissimo Classic kapszulás kávéfőző kapszulákkal, garanciával - 15.000 Ft
LG W2240T-PN 22" FULLHD Monitor - 16.000 Ft
Microsoft Lifecam VX-800 webkamera - 1.000 Ft
Samsung Evo+ 32 GB microSD kártya (használt, de a csomagolása még megvan) - 2.500 Ft
Illetve van még egy zacskó szárított tücsköm, Thaiföldről rendeltem. Csokis hernyók elfogytak... 1.000 Ft-ért vihető.
-
makro
senior tag
válasz
juliabrilke #30722 üzenetére
Csak kettőt?!
-
válasz
LOL, többet is...
-
válasz
Hű, akkor gyors és gyakorlott vagy ha 2 napba belefér
-
-
-
juliabrilke
veterán
-
justflash
aktív tag
válasz
juliabrilke #30708 üzenetére
Már megint a szerver cuccokkal szívsz, mikor adod fel?
Ha nem dönt le a pénteki sör mostmár komolyan össze fogom szedni hányszor volt valami gond az elmúlt mondjuk 2 évben a szerver motyóiddal.
-
-
Soybex
őstag
Van aki a coopba szokott vásárolni gyakran és van coop kártyája? Kéne egy kártyaszám kupon miatt
-
D.Orion
veterán
Berényi úton lévő cég? Ez esetben visszajutott a sztory, hét elején történt. Feladáskor a feladó nem szállítmányba adta fel a csomagot, hanem mindegyik 1/1 volt.
(#30701) justflash: Emag sorozatosan annyi dobozban és annyi ragszámmal adja fel a terméket ahányat rendelsz. Sokszor még csak nem is jelzi semmilyen módon a címiraton, hogy több megy a vevőnek egyszerre.
Jatéknek: Szállítmány nélküli szállítmányok, nem kérik egymást a csomagok a rendszerben csak a címiraton szerepel, hogy 1. csomag, 2. csomag(emag is előfordul ilyen néha). Játéknek annyiban köcsögebb, hogy rányomtatja a címíratra, hogy a nem fizetős csak a fizetőssel együtt adható át. De pl. a nemfizetős csomagon ez nem szerepel.
Kedden ideér a fizetős, szerdán kiviszi a postás, mert nincs ráírva semmi. Szerdán este leér a 0Ft-os amire rá van írva, hogy csak fizetőssel lehet kézbesíteni. Ilyenkor gyors keresgélés, hogy hol a másik... Hopp kézbesítve, akkor mehet ki ez is... Agyrém és egyéb.
-
válasz
juliabrilke #30708 üzenetére
A fene tudja, 8x8GB azért még spec. ramból sem lehet olcsó. meg szervercuccok nem tudom, mennyire olcsók (nyilván nem mindegy, mikori gépbe).
-
válasz
juliabrilke #30706 üzenetére
De a modemes csávó hogy fog net nélkül reklamálni, hogy kapott némi rohadt drága ramot?
Igaz, annak az árából már kap modemet
-
törölt tag
válasz
juliabrilke #30704 üzenetére
Ouzo helyett Metaxát ?
-
juliabrilke
veterán
Tegnap átvettem a "sikertelen átvétes" csomagot, az ember rossz terméket küldött Görögországból.
Már meg se lepődök rajta. -
Baga1983
senior tag
Én is egy csomagot adtam fel mult csütörtökön, postán maradó, 1 munkanapos felárral, még mindig köröz a rendszerben, egyszer már visszajött fehérvárra is, majd ismét pest. A probléma az volt hogy miután én kikerestem a postás hölgynek a rendszerben hogy melyik postára menjen, ő még görgetett valszin 1-2-t. LOL.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest