Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzimash
őstag
válasz
Soybex #32423 üzenetére
Ha nem sürgős, akkor Veithdia az Aliexpress-ről
-
bandiras2
senior tag
válasz
Soybex #32316 üzenetére
Maradék SATA SSD-t keresek.
Hulladék laptopot kellene feltápolnom. Proccot cseréltem a maximumra, RAM-ot szintén kimaxoltam, de kellene egy SATA ssd. Nem kell hogy nagy legyen, linuxot fog kapni, ha sikerül ráerőltetni. Ha nem ,akkor XP-t.
Elég ha működik, az se baj ha nem mobil, majd befaragom a helyére.
Ha csak áll a polcon és nem használod, akkor privizz rám, és megegyezünk.
Köszönöm! -
juliabrilke
veterán
válasz
Soybex #32304 üzenetére
Én "rókázok" (56.0 32bit), többi oldal még csak-csak megy, de az apró...
Régebben mindig dobált a gateway errorokat, most meg nem tölt be pl. a sáv az oldalon, csak ezt írja ki amit mutattam. Hozzáteszem böngészőben és proxyban sincs blokkolva.
MOD: ami még érdekesebb, hogy az első belépés után még betölti a kedvencek sávot, de ha valamire ráklikkelek jön a már ismert hibaüzenet.
-
-
A@ron
tag
válasz
Soybex #31356 üzenetére
Ha megbírságolnak, lehet, jót nevetsz, de ha például 50-nel elgázolna az autó, sérüléseid miatt kórházba kerülnél, kiesnél a munkából, és utána még neked kéne fizetned az autóban keletkezett kárt, mert te nem tartottad be a szabályokat akkor már nem hiszem, hogy őszinte lenne a mosolyod. És akkor ez még egy szerencsés eset, nem úgy, mint ennek a szerencsétlen bringásnak az esetében.
Pont azért kell leszállni, mert az autós (lámpa nélküli, vagy egyszerrezöldes szituban) zebránál nem számít, és reálisan nem is számíthat a gyalogosnál (ahogy fent írták) 3-5x gyorsabb jármű hirtelen érkezésére.
Ahogy a cikkben is írják:
Mivel a kerékpárvezetőnek nincs elsőbbsége a zebrán, elvileg akkor sem kell megállniuk az autósoknak, ha olyan átkelőn tekernek eléjük, ahol a gyalogosokat át kéne engedniük. Ez persze nonszensz, hiszen senki nem gázol el szándékosan egy bringást, csak mert az nem szállt le a nyeregből a zebra előtt. A gond inkább az, hogy az autósok általában nem számítanak a gyalogosoknál gyorsabban mozgó járműre a gyalogosátkelőkön, ezért például egy olyan csomópontban, ahol autós és gyalogos egyszerre kap zöldet, át fognak hajtani, ha éppen senki nem lép le az útra. Ilyenkor a legveszélyesebb döntés áttekerni.
Én azt mondom, szívesebben "tötymörgök" egy bringás mögött, minthogy elüssek egyet, ettől függetlenül ha a bringás látványosan nem szeretne leszállni a bringáról, én látványosan nem szoktam elsőbbséget adni neki a zebrán, míg a gyalogosoknak, amikor tudom, megadom. Természetesen ha kihajt elém a zebrára hirtelen, gyorsan (mert sajnos ilyen is előfordul rendszeresen), akkor marad a satufék és az ima.
-
sandor906
tag
válasz
Soybex #31356 üzenetére
Asszem 1995-óta vezetek, szinte menten nap. Volt idő, hogy csak Fehérváron kb 250km-et mentem minden nap munkaidőben ( nem taxi és busz ). Megszoktam, hogy figyelek a körülöttem közlekedőkre. Ha bicajozok, akkor sem változik a helyzet, figyelek és nem csak magam elé. Nem szeretem feltartani a forgalmat, ezért én is inkább átgurulok a zebrán, ha megadják az elsőbbséget, de nem kényszerítem ki, inkább igazodok a forgalomhoz, hogy ne keljen rám várni.
-
makro
senior tag
válasz
Soybex #31116 üzenetére
Kényelmes, de az autónak a fentartási is rögtön megugrik + az üzemanyag.
2-3 fővel látnám értelmét, de akkor már sok tényezőnek kell egyeznie, olyan mázlim biztos nem leszNapfénysüti: Részemről csak enyhe piszkálódás, irigykedés
Amúgy teljesen jogos a gépkocsi vásárlásos gondolatmenet, és nem a ki fingik először a kocsiba érzés miatt. Úgy érzem mindenki olvasott már cikkeket az óravisszatekerésről, roncsból újraépített kocsikról és még 1000+1 más finomságról. Én pl tartok attól, hogy belenyúlnék egy ilyenbe...Amúgy meg most láttam egy Mustang-ot a céges parkolóban, szval vannak itt jól kereső emberkék
-
justflash
aktív tag
válasz
Soybex #30888 üzenetére
Balettozni szarabb lett volna, képzeld ha meg is kell emelni...
Ja, ha valaki szereti a retrót: Medal of Honor: PA ingyen van az originen.
-
szebe
addikt
-
juliabrilke
veterán
-
válasz
Soybex #30626 üzenetére
Nekünk az előző melóhelyen rendszeres volt, hogy úgy kértük a szálltásokat, hogy 8 vagy 9 után hozzák.
Ehhez képest sokszor már 7kor ott volt a futár, olyan cuccal, amit pl. csak én vehettem át
Amúgy ez a tárgynapi átvételes műsor jó. Értesítő, elsétálok érte. Úgysem vagyok otthon nap közben, felesleges kihoznia. -
juliabrilke
veterán
válasz
Soybex #30524 üzenetére
Ezt a drága U betűs szolgáltató játszotta el. Nem akart semmi kedvezményt adni, csak még extra 823millió csatornát (amikor azzal kezdtem, hogy nincs is tévém)
Szolgáltatóváltás után meg 1 nappal jött a telefon, hogy milyen jó ajánlatot találtak nekem.De hidd el, hogy észreveszed ha lejárt a hűségnyilatkozatot, ha más nem akkor a számla kézhezvételekor.
-
-
Napfénysüti
nagyúr
válasz
Soybex #30187 üzenetére
Gyanítom semerre mert a teljes útzár miatt sok értelme nem lenne. Túl sokáig amúgy nem hinném hogy várni kell mert 40+ tempóval mennek úgyis.
Múltkor kint voltam a V4 versenyen Csákváron, szerintem max ha 10 percig zártak a rendőrök mert gyorsan elhaladtak a versenyzők. -
válasz
Soybex #30101 üzenetére
Van élettársa és ő szintén kolléga.
(#30103) f27 : én meg 2004- ben nem is tudtam hogy beteg vagyok, egy mellkasröntgen után nézegették a felvételt, hogy-hogy élek még, ez volt a kérdés. ( 18cm- es jóindulatú daganat a szív és a tüdő között ).
(#30108) hcl : munkaköröm most ilyen szempontból a legjobb, vegyes ülő/álló, a csak állómunka sem egészséges.
-
makro
senior tag
-
eami
veterán
válasz
Soybex #29137 üzenetére
tessék:
1m MediaMarkt 800 forint
1,8m Aqua 700 forint
1,8m edigital 1000 forintha gondolod el is megyek megvenni veled, de úgy már nem úszod meg egy ezres alatt
-
eami
veterán
válasz
Soybex #28670 üzenetére
semmi üzletrontás vagy ilyesmi, de erről jut eszembe, hogy ilyen alapon nekem meg van majdnem 800 játékom megegyezés szerinti árazással
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest