Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzso
tag
válasz
Komi28 #47359 üzenetére
Mini és kártyaméretű PC hirdetések
Itt megtalálhatod a neked megfelelő megoldást, -
-
-
-
fant0mi
őstag
válasz
Komi28 #45006 üzenetére
Akkor is mondanod kell bérigényt. Ez is egy teszt. Tudod-e mennyit érsz. Tisztában vagy-e a lehetőségeiddel. Ha alacsonyat mondasz, alá is írnak akár, és dörzsölik a tenyerüket, hogy a szobatársadnál 60e-rel kevesebbet fizetnek. Ha sokat mondasz, fel sem hívnak. Szar dolog, ja.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Komi28 #43275 üzenetére
Ezen a vonalon nekem a kedvencem az elmúlt évek "nemzeti konzultáció"i.
Elképesztően primitív, szádba adott öntömjénező, hipokritzmus az egész. Ha az emberek a kérdések mögé tudnának nézni köpnének egyet. De nem tudnak. Az első reakciom nekem is az ingyen internet és MOon alacsonyak az adók és..... miközben a valóság az, hogy más farkával a csallánt és baromi magasak...
És lássuk be működik. A magyar néplélek veleje a nekem jó ha a más farkával verik a csallánt. Vagy, hogy milyen k* jók voltunk covid kezelésben. Miközben népesség arányosan a világ 3 legrosszabbja közt vagyunk. Sok minden kell ehez és egyszerre egy leköpni való vmi és zseniális. -
-
nortol
senior tag
válasz
Komi28 #41094 üzenetére
Még pár év és megkomolyodsz, addig is, ha kell, ha nem, ki fogod fizetni a tanulópénzt...
Ez nem csak a szuper tárhelyvásárlásodnak szól hanem másnak is, mert esélyes, hogy más esetben is az ilyen "megbízható", de olcsó lehetőségeket tekinted "kihagyhatatlan" lehetőségnek :-) -
-
Poiro7
senior tag
válasz
Komi28 #40300 üzenetére
AttiCar'19 - nak még egy strigula
-
pd
tag
válasz
Komi28 #39579 üzenetére
Rokon, nyugodt szívvel ajánlom.
Bár kérdés, hogy mennyire van tele, mert ez most igencsak csúcsszezon klímaszerelésre.
Pintér Klíma -
eami
veterán
válasz
Komi28 #37346 üzenetére
erről jut eszembe, hogy évekkel ezelőtt kaptam 2db 1 literes pet palackba mustot. mind a kettő le volt fagyasztva. az elsőt hamar behörpintettük a másodikat vmikor később hörpintési céllal a fagyasztóból átraktam a sima hűtős részbe, aztán valahogy sikerült elfelejteni..... háát.... volt meglepetés amikor lecsavartam a kupakot
-
juliabrilke
veterán
válasz
Komi28 #36564 üzenetére
Ez ilyen német posta DHL, itt átadják a magyarnak és lehet nézni mikor nem voltam itthon és vettem át.
Olyan értesítő is volt már, hogy csak a nevem volt rajta, semmi ragszám, etc. Postásnéni nagyon üdvözölte amikor bementem érte. A következő az lesz, hogy tesz rá egy X-et. -
törölt tag
válasz
Komi28 #36487 üzenetére
Olyan is volt. Szóltunk neki, hogy mi itt mellettetek kút alapozást készítünk, nem igazán jó ötlet a sávalap. Meg is mutattam neki a talajmechanikai szakvéleményt.
Majd ő tudja. Ok.
A tervezett 60m3 helyett olyan 140m3 betont engedtek az alapba. Volt olyan sáv ami 2 méter szélesen bomlott.
Szerinted a tulaj elsirta e magát?
Persze a betont a tulaj fizette. -
hzsolee
őstag
válasz
Komi28 #36470 üzenetére
Ja, ez egy ezeréves kacat, de azért fhd tud, meg van egy kis sufnituning is rajta. Már rég nem követem mi ma a menő. Itt olvass utána mi a tuti...
-
válasz
Komi28 #36190 üzenetére
A 63-as falvakat elkerülő szakaszai is év(tized)ek óta a levegőben vannak.. tervek, nyomvonalak, mindenki beszél róla; legalább az 1x1 sáv felújítása részben elkészült mostanra.
Viszont nemrég jártam a 62-esen; ha hasonlóan sikerülne a 63-as is, ráadásul 2x2 sávval, akkor egy szavunk nem lehet.. -
válasz
Komi28 #35944 üzenetére
Switch : kinyomod a DHCP-t a routeren, és a T-s cucc kébelét a router egyik LAN-jába dugod
De ha bridge-ben van a T eszköze, akkor mondjuk egy switch-el sem mész semimre.
Egy minimális hozzáértés sajnos kell ehhez. (Kérj meg valakit, hogy segítsen... Esetleg felhívni a T-t, hogy mégis milyen módban van az eszközük, stb.) -
justflash
aktív tag
válasz
Komi28 #35933 üzenetére
Az a T-s router biztos router és nem egy ADSL modem?
Ha valóban router, akkor összedugod a 825 WAN portjával, a T-s eszközön adsz neki egy fix IP-t, utána a 825-ön a WAN connection type-ot beállítod a megadott fix IP-re, és router módban konfigolod. Így nem kell a DHCP-vel szórakozni, viszont LAN csak a 825-re csatlakozó eszközök között lesz.
Egyébként csak úgy nem szokta magát resetelni semmi, esélyes, hogy megmakkant, ha érdekel van egy DLink DIR 605 a szekrényben kipróbálni.
-
válasz
Komi28 #35933 üzenetére
Routeres topicban szerintem hamarabb kapsz lépésről lépésre leírást.
Amúgy ha a D-Link a WAN-jával csatlakozik a T eszközére, azon nem fog címet osztani (azért WAN port). Milyen módban van a D-Link?
Vagy sima DHCP-ben kell lennie a D-Link WAN-jának, vagy PPPoE-ben. (Mondjuk ezt si pont a routeres, T-s topicokban fogják tudni, hogy egy brigde-be rakott T-s HGW után mit kell beállítani, szerencsére én ezer éve láttam T-s netet...) -
Poiro7
senior tag
válasz
Komi28 #35647 üzenetére
Black & Decker -hez legalább lehet kapni olcsó kínai akkumulátort
-
-
hzsolee
őstag
válasz
Komi28 #35625 üzenetére
Van megoldás. Meg utánna még pár hsz-em
-
-
-
-
-
Ryder1
senior tag
válasz
Komi28 #33869 üzenetére
Csak kíváncsi voltam, mert mostanában fel kellett adnom néhány levelet, ami nem volt sürgős és ha nem muszáj, nem mentem volna el velük a postára. De hát a legközelebbi is a posta előtt van, úgyhogy nem lettem előrébb vele.
Biztos ürítik is őket, jó esetben rá van írva, azt nem kérdeztem... -
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Bontatlan GIGABYTE Radeon RX 9070 Gaming OC 16G 3Év gari 27% Áfás számla
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- Iphone 14 Plus 256GB // Független // 100% akku // Számla+Garancia //
- DELL G5 5590 I7 9750H RTX 2060/6G 16G DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest