Hirdetés

2024. május 4., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#8422) nyunyu válasza diegho (#8419) üzenetére


nyunyu
félisten

Elofordul az ilyesmi.

Kezdo kolleganak tegnapelottre volt megbeszelve, hogy az ugyfel hoz egy egesz gepet, arra rakjuk ra az ettermi rendszer irodai reszet, aztan masnap helyszinen osszelojuk a tobbi kutyuvel.
Emberunk persze nem jott meg, sebaj, addig unalmunkban osszeraktuk a rendelesfelvevo gepet, ami zokkenomentesen ment volna, ha kollega nem beszel zoldsegeket, hogy milyen erintokepernyo lesz rakotve.
Fel oran at vadasztam a par evvel ezelott hasznalt tipus pontos beallitasait, mukodott is frankon az asztalomon felejtodott regi monitorral, de ugyfelnek persze az ujabb tipus kellett, amiben mas touchpanel van. :W
Nosza, keressuk elo, hogy a 8 ugyanolyan nevu dll-bol melyik 2 kell hozza...

Uffel este telefonal, hogy bocs, elaludt, nem ert ide, masnap hozza a gepet, helyszini telepites igy pentekre maradt.

Tegnap reggel erek be az irodaba, kollega asztalanal egy Mercury feliratu bontatlan doboz, kezdtem gyanakodni, hogy ennek nem lesz jo vege.

Kollegak is csovaltak a fejuket, hogy tul konnyu az egesz doboz, vajon van-e egyaltalan benne valami, vagy csak ures haz.

Haaat, volt benne gep is, de abban nem volt koszonet: vmi J&W alaplap (sosem hallottam rola), Sempron LE-1100, 512 ram, Gef6100, SATA 80GB, haz termeszetesen leszegecselve, oprendszer ugyan mar minek. :Y

Metrogazdasagos kivitel, valamikor februarban raktak ossze a garjegy szerint. :W
Gondolom jo ara lehetett. :O

WinXP persze hogy nem akart ramaszni, mivel nem ismeri az nV chipset SATAjat, raadasul BIOSban sem lehet beallitani a Native IDE modot, hiaba nyalaztuk at harman is.

Floppy az meg minek a gepbe?

Szerencsere volt keznel egy USBs meghajto, ugyhogy 2 ora szerencsetlenkedes utan kollega egyaltalan el tudta kezdeni felhuzni a Wint... :(

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.