- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
kicsitomi88
őstag
Atirtatok mar azt a szerzodest kedves 'ahol az alacsony arak feszkelnek PC bolt' amiben az 5-os pontban az all, hogy csak akkor garancias valami ha eltorom, repesztem es megegetem ?
Kedves E. N. cegvezeto nem hitte el, hogy akar birosagig megyek. ;)
Tovabbi szep es vevomentes napot nektek a tovabbiakban.
-
BirdPC
csendes tag
A másik okoska:
Vett ma néhány alkatrészt (113000HUF) és a végén benyőgi hogy mennyit engedek a feléből. Mondom miből a legjobb árak vannak itt. De hát annyi mindent vett meg hát 100000ft meg minden. Na akkor engedtem neki 600FTot és fülig ért a szája. A vicc hogy az egészet cégnévre vette
-
BirdPC
csendes tag
2 év után megvolt az első panaszkönyves bejegyzésünk
:
A történet lényege:
Merevlemez, kattog, garancialevelen amit adunk a következő szövegsor található meg:
x éves garancia a telephelyünkön működő szervízben.Illető valószínüleg a 8 általános után (4 első és 4 második osztály
) ezt a mondatot úgy értelmezte, hogy a merevlemezt átvesszük azonnal megnézzük és ITT helyben javítom.
Ekkor elmondtam neki hogy igen átvesszük megnézzük, ha rossz elvisszük a beszállítónhoz és kb 10 napon belül cseréljük javítjuk. De nem neki az kell hogy itt a telephelyünkön javítsuk a terméket.Na erre beírt a panaszkönyvbe hogy az amit a garancialevelen leírtunk az nem teljesült.
Sok locsolót mindenkinek
-
diegho
nagyúr
jajj
még jó hogy nem néztem fel a badárék után ide, mert nagyon fájtatok volna akkor
jah ma reggel bejön egy tanár meg a fia. hozzák a gépet. tünetek: fagy. lassú. nem akar netre csatlakozni. mondom ez tipikus winfos halódás lesz. újratelepítem (1 éve neteznek rajta szóval épp ideje) kérdezem valami fontos adat van rajta? nincs mondja a kissrác, lementett mindent. (végre valaki) na mondom akkor kap egy formázást meg egy win reinstallt de még szeretném tesztelni (3dmark + orthos csak hogy tudja hol a helye) és 1-re lehet jönnni érte addigra kiderül most jó lesz vagy nem. elindítom win telepítőt, még ott vannak. apuka okos kérdése: és a régi programokat nem szedem le róla? nézek bután (ez egy matek tanár volt aki nap mint nap használja a gépet) hát mondom most nincs kedvem uninstallálni, inkább megformázom az gyorsabb
ő képes lett volna minden progit uninstallálni előtte és úgy formázni
-
Hequila
őstag
Így van, de csak a tuningolhatóság volt szempont, a stabilitás nem
Hallottam olyanról is, aki ilyen vibrinek a fordulatszámát 40%-kal, rezgési erejét pedig 60%-al feljebb húzta! Mondjuk akkor már kellett neki adni +15% fesz.t is, amitől kissé jobban fűtött, de nem vészes.
Hallottam olyan pletykát is, hogy m4r3k!t tovább fogja fejleszteni a szoftvert, és a 0.86533 verzióban mégjobb tuningpotenciál rejtezik majd. Pletykák szerint azzal már 50-60%-kal lehet húzni a fordulatszámot, a rezgéserő akár meg is duplázható! Bár akkor már igencsak meg kell kínálni feszültséggel, és valami komolyabb vízhűtés sem árt hozzá.
De lesz a vibrinek dupladildós kiadása is, Kúr 2 Dildo néven jön ki, 69 biten fog kommunikálni a vibromotor a kezelőszervekkel, és a gyártó minden eddiginél nagyobb élvezetet ígér! De ez még a jövő zenéje, meglátjuk mi lesz -
ML320
senior tag
válasz
TheReMiXeR #6781 üzenetére
Egy használaton kívüli billt kaptak. Lemostam, nesztek. Lehet ugrálni rajta, püfölni, stb.
A nagyobbik 7 éves. Bejelentette az igényt: rózsaszín gép kell neki, Barbie mintás. Az a hülye apja meg nem felhajtott egy paintbrush festőt...
Nézett is a gyerek az igények hallatán.
lúzer: nem bántanám őket semmiféleképpen sem. Csak már kivagyok. Csend van a lakásban. Már megint mi lesz a gépemmel
-
Hequila
őstag
Örülj, hogy USB vibrit nem kerestek... ... még.
-
TheReMiXeR
senior tag
[OFF]Lányom féléve üti a billt és folyamatosan keresi a "szá"-mot! (számítógép)
Most, hogy 18hónapos, hamarosan éretté válik a Linux rejtelmei elmagyarázásra illetve a hogyan vágjunk vidót Machintos-on című gyorstalpalóra![/OFF]
Asszonyság behozza tegnap a gépét, hogy nem megy az usb. Tényleg nem ment...
Windó frissítést ajánlottunk neki, mikor éppen próbáltuk.
Erre kinyögi, hogy "láttyák, még a videjókártya se jó!"
-miért mi a baj vele?
-hát kilóg a képből!
Kolléga megnyomja az AUTO gombot a Samu LCD-n erre a hölgyemény felkiált :
-EZT HOGY CSINÁLTA???Puff neki
-
Zolás
addikt
Majd ilyet kérek karira
Csak ne zörögne ennyire. Igazából a szörnyű az hogy ezt megveszik meg keresik. Már látom a következő multis rekámfogást. Ilyet adunk az akciós sempron procis csodamasinához
Majd akkor fogsz nagyot nézni mikor ilyet visznek a pcboltba szereltetni merthogy a pc-hez kapta. Ezenúl nem pc-szervíz hanem sztriptízszervíz lesztek.
-
Kemot01
csendes tag
Szokásos Szőke nős poén!
Bejön 1kb 2M magas 140kg szín izom krapek mögötte 1 fullos szöke csajszi
!Számítógépet szeretnének stb ki is választják elviszik haza 2 óra múlva jönnek vissza, hogy nem jó a számítogép a csajszi ugy ordított, hogy a szomszédból is átjöttek!gyors összerakom kérdezem minden igy lett összedugva ahogy most van?erre a férj megszólal a feleségemmel csak Én sexelek-ezt poénnak szánta!visszatérve bekapcsolom a gépet mükszik minden rajta az asszonyság nem érti mi is lehet a helyzet szétszedi majd Ő összerakja ujból lásd csodát neki nem megy!erre a férj megkérdezi a csajtól ugyan igy csinálltad otthon is mire a csaj válasza igen, már fordulna felém és folytatná a kiabálást mire a férje hátulról levág neki akkorát hogy azt hittem agyrászkódást kapott és így szól leközelebb a monitort is kapcsold be kedvesem!!!
-
diegho
nagyúr
srácok egerből van valaki? fontos lenne.
-
diegho
nagyúr
jól indul a mai nap. bejövök kómásan. nyitok. beülök a gép elé mondom kapcsolok valami zenét. erre benyit valaki és köszön is vékony hangon. hm mondom ismerős ez a hang. felnézek és az a nő aki után csöpögni szoktunk
megáll a pult előtt. mondja lemezt kér. erre nézem milyen ruhában van. bokáig érő hosszú valami, elöl szétnyitva, alatta egy olyan rövid miniszoknya, hogy csak lestem és elkezdi a harisnyáját igazítani előttem. 'nyádat
majd kérdi ilyen hengeres cd tárat tudok-e adni neki, mert otthon szanaszét vannak a lemezei. mondom igen van olyanom is. adok neki ajándékba. erre hú de tündér vagy köszönöm szép napot stb. ó hogy ....nálak meg
nyáron 1-2szer bejött olyan ruhába hogy lestünk.
-
-
cbmfan
senior tag
tegnap, amiket kerestek:
- gyertya ladába
- vasaló
- T dugó
- epilátor
- asztali ventillátor
- 5 dugaszos hosszabbító
- kulcskarika
- "ujásbés táncikáló csaj, mer láttam jutyubon"f*szkivan...
-
nyunyu
félisten
a konkurencia is meghírdette a csdapc-t 53-ért asszem. sima cerka, valami ótvar lap, 512 ram stb. én ebbe 1 giga rammal minőségi cuccokból rakok össze gépet legalább integrált x1250-el, nem pedig valami via féle fossal...
HRP osztogat most valami csodaPCt 41+faert: Foxconn 945G lap, Celeron 420 (Core2 Single, 1.6GHz), 512 ram, 80GB HDD, LG DVD-RW, Foxconn TLM436 haz, vmi gagyi Chicony billzet, 2 gombos A4Tech eger. (billzet+eger osszesen 1500+fa
)
Kicsomagolas+aram ala dugastol szamitva 10 percen belul kerestem a baltat, hogy mindjart beleallitom, olyan qrva hangos a tapja
Sebaj, ugyfelnek irodai celra tokeletes.
2 magos procin ugyis kiakadna a rajta futo szallodai program, mert nem birja az Interbase 5. -
NwL
tag
- Mit adhatok?
- Egy fülest!
CSATTTTTTTTTNa jó, a végét csak gondoltam... De elnevettem magam...
-
diegho
nagyúr
valaki egy expert-es árlistát küldhetne nekem. írtam nekik levelet, hívtam őket de basznak árlistát küldeni. holnap megyünk cuccokért és ha ott megkapnánk mindent normális áron akkor nem mennénk összevissza minden felé.
-
1010
őstag
mindig ez a gyereknek lesz játékra 50ezrért
-azért az egyszerübb játékok elfutnak rajta?
-mien egyszerübb játékok?
-őőőő.mint őőő aaaaaa.....márió
-hat az igen(de ahhoz nem kell 50ezer henem 10 és a sarki bonto ad egy szép p1est ajándék kifakult monitorral)aztán otthon persze mindig a crysis és a carbon kerül rá elsők közt és kezdődik a dia vetítés
-
diegho
nagyúr
bejön egy anyuka meg a gyereke (most mentek ki) srác lehet olyan 12-13. hankártya kellene. mondom most csak usb-s van, de az nem mindegyik géphez lesz jó (ránézésre talán p2-jük van ez meg usb 2.0 only, persze van audigym is de azt nem is említettem nekik nem abban a kategóriában keresnek hangkártyát) kérdezem milyen gépbe kell. srác válasza: integráltba
jólvan mondom akkor be kéne hozni a gépet és megnézem milyen hangkártyát tegyek bele. másik kérdés. patron van? milyen nyomtatóba? hp háromszázvalamennyibe. aha. nincs.
-
-
sasa311
veterán
válasz
TheReMiXeR #6740 üzenetére
Őket ismerik, meg van szép színes reklámújság
-
as_Rock
őstag
válasz
TheReMiXeR #6729 üzenetére
"ötvenvalamennyi vót kb. a hölgy"
De nem kiló mi? -
diegho
nagyúr
én is így szoktam... idehozza. megkérdezem mennyi volt. röhögök egyet. megkérdi miért itt mennyi lett volna? összeszámolom. 20-al olcsóbb és jobb vga, dupla ram és mindenből minőségi. akkor néznek. majd megkérdezi mi kellene hozzá hogy az új játékok fussanak rajta. válaszom: 100.000ft
-
Zofren
aktív tag
pangás. hétfőn pl. 5en voltak azok is fénymásoltattak fejenként 3 oldalt. érdemes volt kinyitni
ma meg a 11 orási ember, nem jott, most telozott, hogy 1 ora mulva jonne. jojjon ugysincs semmi dolgom sajna. jaja euronics van tolunk 50 méterre, ott megveszik a gépet, idehozzák, hogy nincs rajta OS, és mikor megkérdezem mennyibe kerult a 930-as procis gép, amibe 512/400 van, és kirohogom oket, akkor megsértodnekigazuk is van, hogy megsértodnek, de nem fogom nekik azt mondani hogy jo választás volt.
-
diegho
nagyúr
felétek is pangás van? azt hittem húsvét előtt azért megnő a forgalom, de semmi
lehet mindenki euronics-ben vásárol fosokat. igaz azon is meg lehet gazdagodni, ha hozzám hozzák szoftverelni
-
biker
nagyúr
válasz
TheReMiXeR #6726 üzenetére
klasszikus
Mi a számod?
Benne van a tel.könyvben.
De a neved sem tudom...
Az is benne van. -
ML320
senior tag
Megkaptam a heti felvilágosító kúrámat:
Tegnap - ismerős hív fel. Wlan kábel kell neki. Röhögök, mondom, sima lan.
- Nem, nekem wlan kábel kell, mert van olyan, csak az drágább. A wlan kábel a wlan rúterhez kell, a lan kábel a lanos rúterhez.
- Jaaaa, te arra gondolsz!!!
- Igen, csak az drágább, nem?
- De igen, ott 4000-től indulnak felfelé az árak, ezért használunk lan kábelt. Az olcsóbb.
- De jó?
- Viszek, berakjuk, megnézzük. Ha jó, akkor miért fizetnél többet érte?
MeggyőztemMa reggeli vevőnk: Samsung 721N akciós.
Ez 17"? A 721-ből a 21 nem a méretét jelzi?
Nem, bakker, vegyél 740N-t!!! Vagy keress használtan 795MB-t... -
TheReMiXeR
senior tag
Pékség mellettünk, kint cigizek az ajtóban, jön a mamika és rákérdez :
-szeletelt kenyér van?
-nekünk még nem volt szeletelt kenyerünk...
...és tovább ment -
Kazimír
őstag
válasz
Benne van a gépben!
Gondolom fürdőruhás felvételek formájában..
Téged az összes ilyen megtalál? -
Ygg
senior tag
válasz
Szerintem ezerötös zsigát akart venni, és utána benne lesz a gépben.
-
TheReMiXeR
senior tag
rögtön nyitáskor hölgy bejön kezében láthatóan 1500 Ft...
-abból az ezerötösből kérek egyet és benne vagyok a gépbe!
-??? mire is teszik gondolni? (félperc csend, aztán kollégának beugrik...)
csak nem pendrive-ot szeretne venni?
-igen, azaz! benne vagyok a gépben
-na, igen, de milyen névre is írhatom a számlát?korán reggel gondolatolvasóként kell ébredni
-
blackvinyl
tag
Mai nap bejön egy hölgy az épületbe, a notebook szervízt keresi, ártalan arccal: beleöntöttem a teát
-
TheReMiXeR
senior tag
A múltkor (kb. 2 hete) egy idősebb fazon volt bent nálam "digitalizálót" keresni.
Mikor kiderült milyen a gépe, lebeszéltem mindennemű vásárlásról. Már akkor mondtam neki, hogy asztali dvd-író 50K környékén kapható. Tanfolyam nélkül lehet digizni analógról vagy miniDV-ről...Most megint itt járt és kiderült, hogy nem hitt nekem. Azért tisztelem mert bevallotta a dolgot...
Vett : (nem nálam)
-elsőként egy 3gigás procit
-másodszor egy alaplapot, mert nem volt a jó a régi lapja...
-harmadszor ramokat is, mert hát ddr1 az nem ddr2...
-negyedszer egy firewire portot...Cirka elqúrt negyvenvalamennyit... és hát nem tetszik neki a dolog mert hát nem is olyan egyszerű ötvenvalamennyi éves fejjel "megtanulni a digizést és a videóvágást". Valszeg még is csak megfogadja a tanácsom és venni fog egy asztali dvd-írót... megint negyvenvalamennyiért...
Így jár az aki nem fogadja meg a jószándékú tanácsot.
-
Integra
titán
az idiótája
a pincéres sztori se rossz...
nekem két linuxos linksysem van, soha nem volt egyikkel se gondom, atomstabil a wifi is, még a kertben is lazán nyomom a gyári antennáival.
mondjuk én azt veszem észre hogy lassan szinte mindenki levédi a routert wifijét, nagyon kevés freet találni a városban ha rohan az ember és netre akar csatlakozni pda-val.
mondjuk a pda wifi kezelése alapból egy vicc.. -
Shadows
senior tag
-
Romeo23
tag
Miskolci boltosok vannak itt?
-
Zofren
aktív tag
hova menti kedves user a dokumentumjait? hát ide: C:\temp mázli hogy megnéztem, mielott toroltem volna. a C:\Dokumentumok meg semmit nem mondo hely.
-
nyunyu
félisten
válasz
sutykuru #6712 üzenetére
Gondolom szép volt a havi forgalom
Azt nem tudjuk, Dlink router nem naplozza
Mondjuk a WiFi resze az jobb, mint a WRT54G-e, utobbival eleg sok gondunk volt, ha ugyfelnek rendelesfelvetelre PDA kellett.
Linksyshez lassan kapcsolodnak, meg gyakran szakadt, nem mindig talalta az APt, ugyfel persze azonnal rinyalt, hogy nem mukodik, szar a rendszerDe olyan is volt, hogy a pincerek atallitottak a PDAt, hogy a szomszed kavezo free AP-jara csatlakozzon, aztan azon neteztek, utana meg csodalkoztak, hogy nem mukodik a rendelesfelvetel.
-
nyunyu
félisten
válasz
as_Rock #6709 üzenetére
Átlaguser meg azt se tudja, hogy le kellene védetnie a wlan-ját, néha azt se, hogy van neki olyanja a routerben
Uj kollega, nemtudom hany ev szervizes tapasztalattal. (Tizessel idosebb a srac nalam, szoval sok.)
Valami gepet kellett szerelnie az asztalan, amihez a sajat gepen kellett lehuznia a drivereket, viszont az asztala mogott csak egy halozati aljzat van, igy kellett egy switch, hogy tudjon dolgozni.
Bontott switch persze nem volt az irodaban, amde talalt egy polcon kallodo WRT54G-t, "jo lesz az" cimszoval bekototte sima switchkent.Utana egy hetig talalgattuk, vajon miert szakadozik allandoan a netunk, parszor lebaltaztuk az ISP-t, kijott a Matav bevizsgalni a vonalat, stb.
Regi kolleganak egy ido utan gyanus lett, hogy miert van antenna a switchen, igy rakerdezett, hogy egyaltalan be lett-e konfigolva, vagy ilyesmi.
Haaaat, o ezzel nem foglalkozott, siman radugta a ket gepet, kaptak IPt, ment a net, minek konfigolni, ha egyszer mukodikKollega megnezte a fo wireless routerunket (*), szokasos 15 gep helyett 25-ot lattunk az SMTP beallitasainal, szoval fel haz rajtunk keresztul torrentezett, persze, hogy allandoan kiakadt a Dlink routerunk...
Linksysen wireless letilt, jeee, egybol megjavult a net...
*: az persze rendesen be volt allitva...
-
nyunyu
félisten
Hajtsuk el a konkurenciahoz?
Sajnos ez nem mindig igy mukodik.
Kisebb ugyfelekert mar nem kapalozunk ket kezzel, szopjon mas olcsoert cimszoval.
Patinasabb ugyfeleknel viszont muszaj ott lenni, mert mar a puszta ottlet tovabbi nagy ugyfeleket hoz, csupan a szajhagyomany utjan.
Emiatt muszaj nyalni.Engem kulonosebben nem zavar, mert mar csak fel labbal vagyok melohelyen, aztan en kifejezetten elvezem, ha este bedurran a sales kollega agya, hogy o most azonnal, de kiruccan hozzajuk, mert akkor megsporol nekem fel ora BKV-t.
Itt lakom az ugyfeltol egy sarokra. Sajnos ezt multkor az ugyfellel is kozolte, egybol el is akartak kerni a privat telefonszamomat, mondvan kollegaim nem szoktak hajnali egykor felvenni a cegeset.En meg voltam olyan kotsog, hogy nem adtam meg az enyemet.
Amugy multkor anyaztak, amikor a betort touchscreen csereert 70k-t kiszamlaztunk, de szerintem tul olcson megusztak, tekintve, hogy 200$ korul van az alkatresz.
Konkurencia a sajat vasainal 2 ev utan notoriusan tonkremeno touchpanelek cserejeert lazan elker 200k-t.
Tudjak jol, hogy mas cegnek ugysincs alkatresze hozza... -
nyunyu
félisten
Ugyfel nyavog mar masfel honapja, hogy az egyik gepe szerintuk folyamatosan szar.
Bovebb hibajelenseg: nem mukodik.Ja, szerintunk se.
Eloszor a villanyaszuk huzta be olyan f@szul a pultba meno nyomtatohoz a soros kabelt+220-at a falba, hogy a kajalift aknajanak oldalara lett szigszalaggal feltapetazva.
Par hettel kesobb elengedett a szigszalag, etellift nana, hogy eltepte a madzagokat, zarlat, nyomtato egybol leegett, soros kabelen at a gep is kapott belole. (-> alaplapcsere)
Cserenyomtato detto leegett, mert akkor meg nem tudtuk, hogy a pulton levo konnektor is zarlatos lett.Azota ki lett huzva uj soros kabel, uj villany, nem a kajaliftaknan keresztul...
Par hete volt rajta touchscreen csere (mert valaki okollel beb@szta, storyt akkor megirtam.)
Most este saleses kollegat nyektetik, mert allandoan ujraindulgat "veletlenszeruen" a gep, de csak az az egy, tobbi nem.
Ez saccperkabe halozati problema lehet, tipikusan akkor fordul elo, ha valamelyik allat kokemeny fali UTP kabelt probal megkrimpelni, ahelyett, hogy falialjzatot rakna, aztan onnan puha patch kabel.
Csatit mult heten cserelte a kollega, most en is atneztem, puha kabelen van rendes csati, OK.Taperolom a gepet, szerintem tul meleg.
Kollega leorditja a konyhai+felszolgalo szemelyzet nemletezo hajat (kopasz a sef), hogy nem kene a passziv hutesu gep alu burkolatara rapakolni a szalvetas dobozokat, mert tulmelegszik.
OK, tudomasul vettek.Jo, allunk tovabbi fel orat a gep elott, csak nem akar random ujraindulni.
Kollega matat valamit a gep alatti polcon, ott van egy lampa. Probalna bekapcsolni, de nem vilagit.
Gep erre egybol dob egy restartot.Anyad, konnektor problema, valami zarlatos.
Kozben szemelyzet mondja, hogy az a lampa par hete ki van egve.Kollega nem erti, hogy okozhat konnektor problema restartot, amikor tanulva a multkori zarlatos konnektorbol minden gep ele raktunk egy kis szunetmentest, annak ugye vedenie kene az ilyen pillanatnyi aramkimaradasoktol.
Na, szerintetek hova volt dugva a zarlatos lampa?
Nana, hogy a szunetmentesitett aljzatba, a gep tapja melleVegulis, egybites user szemszogebol nezve annak is konnektor formaja van.
Most kivancsian varjuk, mikor csorog a telefon, hogy megint nem mukodik.
-
sutykuru
aktív tag
Nekem legalább 1 fon megy mindig: eddigi stat: 80% levelezés, 10% egyébb informativ oldalak, 10% menetrend, vagy hasonló oldalak
erotikus oldalt szerintem még egyszersem hívtak le
Akarom levédem, akarom nem, nem azért nincs levédve,mert nem tudom.
Am ellenpélda: egy városi bíróság hálójának ID.-je: admin/admin, és ráadásul nyitott.
Miértis olyan hülyék?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- BestBuy ruhás topik
- bambano: Bambanő háza tája
- DOOM - The Dark Ages
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Túra és kirándulás topic
- Befutott a MindsEye végső előzetese
- Le Mans Ultimate
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Apple Macbook Pro 13 2020 - M1 - 8GB/256GB SSD - Touch Bar - 102 Ciklus - 99% Akku - Ezüst - MAGYAR
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged