Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Új hozzászólás Aktív témák
-
net84
őstag
besétál vele a postára és feladja
ha meg nagyon aggodalmaskodik a poftás, akkor meg közölni kell velük, hogy akkor a késedelmi kamatot fizesse ki a posta...
nekem a vodkafon tartozik 153 forinttal több mint 1 éve...
hosszas herce-hurca után kaptam egy sárga csekket, amin -153 forint szerepel - nem volt pofám besétálni a postára, hogy ugyanmár "befizetném" a csekkemet -
Shadows
senior tag
-
net84
őstag
tegnap elött megoldottam a wlan problémát az ominózus ügyfél/cégnél
kiértem, beböktem a notit és élből elindult a net wlan-on
próbálom a főnök gépét, azon tényleg nem megy
eszközök újraindít, gépekből a wlan profilokat töröltük, és egyből elindult a net.
hurrá időben hazaérek - 2 perc, a net és a belső háló ip cím ütközéssel leállt az egyik repeater-en, majd összeomlott a wlan megint. Itt már ronda dolgokat mondtam elkezdtem átnézni a gépeket, minden autómatikus ip cím kérésére volt állítva, hát megadtam nekik fix ip-t. nem jött össze, akkor ip cím ütközés üzenetet küldött, majd megállt a net - ami érdekes volt, hogy a router lan részén továbbra is ment a kommunikációs és az összes repeater továbbra is maximális jelerősséggel működött.
közben a kolléga, akivel mentem eliszogatott a tulajjal, majd megkezdődőtt a barátok közt és elkezdtek tv-zniidegileg már kész voltam teljesen, beállítottam egy Linksys routert, a D-Link-et szó szerint kitéptem a konnektórból, majd kértem a repeater-ek papírjait (nem emlékezhetek az összes beállításra én sem), meg szóltam nekik, hogy ugyanmár! szedjék le a kütyüket a falról, mert kicsit nehézkes egyik kézben a notit fogni, állni a lépcső szélén. közben meg átállítani az eszközöket.
- hát a papírok nincsenek meg, azokat már mikor kidobtuk
- ne mond már, nincs egy hónapja, hogy az utolsót hoztam, azt mondtad, hogy elrakod!
- hát azt nem tudom hol van
aztán veszekedtek egy sort a fiával, hogy azok bizony megvannak valahol, majd kinyitotta az egyik szekrényt belenézett, becsukta, hogy azok bizony nincsenek itt
- nézz bele megint abba a szekrénybe!
- miért?
- nézz bele!
kinyitota, de nem tűnt fel neki, hogy a szemével egyvonalba ott figyel a doboz
- a narancssárga dobozt kérem!végre elindult minden, este 9, indulni kéne, mert az otthoniak már elég ingerülté váltak (én telefont kaptam, hogy jó volna, ha hazaérnék már!, kolléga pedig sms-t, hogy ha fél 10kor nincs otthon, akkor ne is menjen!) - tulaj eltűnt, közben a másik épületben is bekonnektáltak a gépek és hurrá minden stabilan működött újra, negyed 10, indulás...rekord idő alatt értünk haza: 17 perc - ~30km
Most várok két hetet, ha addig nem lesz semmi gond, akkor bevasalom rajt az új eszköz árát és túlórástól éjszakai pótlékostól mindent
Aztán, hogy nehogy időben vége legyen a napnak, még volt egy megbeszélt nyomtató javításom, amit igaz jeleztek napközben, hogy se kép se hang, de természetesen akkor szóltak, hogy másnap reggel kell!, hogy működjön, amikor már sem alkatrészt nem tudtam magamhoz venni, sem szerszámot. Odaértem háromnegyed 10-re a kilenc helyett, rávágtam egy nagyot a nyomira (korábban ez bejött már ennél a göncnél), semmi. Előkotortam a kábeleit széthúztam mindent, újra össze, egy pillanatra felvillantak a lámpák. kicsit meggörbítettem az érintkező tüskéit, és láss csodát, elindult. igaz, amint hozzáértem, megint megállt. letettem a földre a kábelt, adaptert, addig játszottam vele, míg be nem tudom kapcsolni a nyomit, oszt otthagytam - stabilan neki volt feszítve minden a falnak, amíg nem rángatják a kábeleket, addig menni fog, utánna meg majd viszek másik kábelt meg adaptert, oszt kicserélem.
Ez a hét is érdekes volt eddig hazaérkezésileg:
hétfő - este háromnegyed 10 után
kedd - este fél 12
szerda - fél 10 (igaz nem dolgoztam addig, inkább csak lógattam a lábam 5 után, meg hazafele elmentünk pizzáért)
csütörtök - ma elviekben legkésöbb este 7-re hazaérek
péntek - délutántól nekem már hét vége lesz és nem áll szándékomban senkinek semmit sem csinálni - legkorábban kedden...
ehhez ugye még mind hozzátartozik, hogy minden reggel legkésöbb 7kor már nem vagyok otthon (kivétel a mai nap, mert 7:30 után másztam ki az ágyból és 8 óra elött 1 perccel már bent is voltam a cégben - igaz a borotválkozás kimaradtés kétszer kellett felöltöznöm, mert először rossz gatyát vettem fel
)
-
net84
őstag
lehet, hogy volt bent, de már nem volt meg semmi lemeze
albacomp honlapjával kb. 20 percig foglalkoztam, aztán jött inkább az everest és kerestem hozzá drivert a neten...kalap szar a supportjuk a notijuk mellett - lehet, hogy egy átlag emberkének megfelel, de pl. egy üzletkötőnek, aki cipeli és cibálja, annak egyáltalán nem ajánlom
az én 1+ éves asus-om nem zörög, recseg-ropog még most sem (pedig rengeteget utazik, motoron, autóban, háton, napi szinten cipelem én is), ami nálam volt alba, annak meg minden 2. csavarja ki volt lazulva, lötyögött rajta mindennálam ezzel teljesen elvágta magát ez a "márka" is
fsc - miből szűrtem le? abból, hogy mennyi szar és meghibásodottal találkoztunk eddig, és azt viszonyítottam a többi márkához - és mielött megjegyezné valaki, hogy a többiből nem kerül annyi a piacra (pl Asus), akkor az téved
Nem mondom azt, hogy az fsc nem gyárt normális notit, de én inkább nem kísérteném a sorsot.
A fő gondom továbbra is az az fsc-vel, hogy hiba van bent esetlegesen jó széria, nem tudok olyan jó árú notit eladni, hogy megérje vele foglalkozni, és egy esetleges mm vagy földalatti üzlet áraival tudjak versenyezni. Egy asus vagy acer notival kenterbe verhetőek minőségben, garban, felszereltségben - és máris megvan az az árkülömbség, amivel esetlegesen drágábbra jön ki ezen típusok valamelyike... -
localhost
Közösségépítő
válasz
FehérHolló #7392 üzenetére
Kivételes pillanat: igazat adok neked!
-
localhost
Közösségépítő
Én ezt így azért eléggé sarkítottnak látom... ilyen egyértelműen nem szabad(-na) kijelenteni, hogy az fsc notik rosszak. Ez hamis látszatot kelt!
Nézz meg például egy aud*, volv* vagy mercede* szervíz udvarát, tele van javításra váró autókkal... Vagy Son* Panasoni* szervíz javításra váró Tv-kkel, satöbbi...
Attól még az az autómárka vagy szórakoztató-elektronikai cég jó autókat gyárt... vagy csak én tévednék? -
diegho
nagyúr
szalagkábel törés elég gyakori náluk, de nem csak ez a gond, hanem maga az lcd panel megvilágítás problémás sok esetben, amit csakis úgy lehet orvosolni, hogy cserélik az egész panelt. mindenesetre fusi kerülendő, nem hiába olyan olcsó, akinek olcsó és jó kell az vegyen acer-t, abból lehetőleg amd chipseteset, ugyanis az intelesek közül sok not xp compatible.
-
diegho
nagyúr
msi-ból eddig talán 3db-ot adtunk el és most is kért valaki valami fiatalos kinézetűt 140ből és msi-t találtam ami megfelel az igényeknek (dupla mag, 2 giga ram, 160gb, x1250 és 2 év gar) ha lesz velük valami gond leállunk róluk, de eddig semmi gond nem volt azzal a kemény 3db-al. ilyen albatron, ecs laptopokkal még gariztatás szinten sem foglalkozunk, adunk egy címet telószámot ott lehet érdeklődni.
-
net84
őstag
nálunk az asus és acer a preferáltabb, mostanában előfordul egy-egy dell, toshiba ritkán, msi-t meg nem ajánlunk, amióta egy vacsi új élből szar volt, illetve most megint van bent egy garos msi, igaz lassan egy éves és elég sokat látott már szegény - nem volt kímélve
az acerrel és asus-al meg nem sok gond van, egy-egy hibás néha befigyel, de az eladott darabszámok alapján azt mondhatjuk, hogy ez elenyésző
fsc - eladással nem foglalkozunk, de pl. garanciális ügyintézéssel ha valaki nagyon szépen megkér, akkor igen - és gyorsabb, mint a magyar garszervíz...
-
-
net84
őstag
akkor próbálj meg egy fél éves albacom notebook képződményhez drivert szerezni - jogtiszta XP volt hozzá, csak driver és/vagy recovery lemez/partíció nem
2 napomba került, mire meglett minden driver és elindult normálisan a rendszer
erre benyögik, hogy sok érte a 7200HUF! - egy picit lehetne olcsóbb -
diegho
nagyúr
ezért szoktam úgy kezdeni a laptopot vásárolni szándékozóknak a mondókát, hogy mindent tudok szerezni kivéve fusi-t, mert azt nem vagyok hajlandó rendelésre se
acer honlapról már reflexből szedem le a drivereket, de fusi honlap az rettenet 1-2 szempontból, na meg ugyebár fusi-val én nem fogok futkozni neki gariztatni, ezért se foglalkozunk ezzel a "márkával".
-
biker
nagyúr
válasz
localhost #7374 üzenetére
jó kérdés, mert ugye driver nélkül működésképtelen vasdarabot adsz el.
Tehát kötelező lehetne akár.
DE!
ha ez így van, akkor miért CSAK windows driver 90%-ban? mert ugye linux, mac, stb?szóval el lehetne ennek mélyében merülni, sajnos Ti már gyártótól így kapjátok, így Ti semmit se tehettek, a user meg pattog
-
localhost
Közösségépítő
Miért gondolja az ügyfél, hogy az ha az OPRENDSZER nélkül kért gépéhez megkapott minden drivert és mégsem tudja a sound-drivert életre lehelni, akkor azt garanciális kereteken belül nekünk kötelességünk ingyen megcsinálni?
Azt már meg sem kérdeztem, hogy legális-e az oprendszer
A Múltkor a másik ember úgyis azt mondta, neki BLACK XP EDITIONJA van, és az biztosan legális, mert fizetett érte annak, akitől a gépet vette és különben is már hogy ne lenne legális, ha egyszer update-eli magát? He? -
-
diegho
nagyúr
válasz
bullseye #7370 üzenetére
na igen, de főnöknek ismerőse... amúgy azt se értem, hogy játékokkal miért kell engem zavarni? minden gépet úgy adok el, hogy tesztelem 3dmark-al legalább, hogy nem melegszik, nem hibázik a kártya stb. innentől meg már, hogy egy tört játék fagy, vagy mittudomén az nem érdekel. legjobban azokat szeretem akik jönnek, hogy töltsek le nekik játékot mert, hogy itt tuti tudok. ja... én is tele vagyok illegális játékkal, hát persze, amikkel játszok mind eredeti, most próbáltam ki a neverwinter 2 motb kiegészítőt törten (itthon még mindig nem kapni pedig több mint fél éves game) de kapásból hibás volt a törés, ment is le a gépről, majd angliából hozatok haverommal, addig meg elvagyok a többivel.
-
bullseye
addikt
másrészt manapság minden második nagyobb game kijön, majd egy nap múlva jön egy másik csapat által kiadott proper vagy saját repack. Ha szorgos kontaktja az elsőt írta ki neki... meg úgy ált, a warez nem rendeltetésszerű használat, ha az nem műxik egyéni pech, és nem javítandó hibajelenség. (max külön pénzért/léccilécci alapon)
-
diegho
nagyúr
válasz
FehérHolló #7368 üzenetére
na igen... elment vele 4-5 óra.
-
FehérHolló
veterán
Általában az újabb patchekhez is van crack, részletkérdés.
Nem ártana megkérdezni, hogy mit szokott futtatni még a gépén a játékkal párhuzamosan, meg ilyesmik.
Bár ha normálisan kifejezte volna, hogy mi a probléma, akkor nem kellett volna Prime95-öt, memtestet és hasonlókat futtatnod... -
diegho
nagyúr
válasz
FehérHolló #7366 üzenetére
szerinted van pénze eredeti szoftverre? imádom mikor játék miatt zaklatnak... hát hol érdekel engem a kalóz játéka?
-
-
lúzer
veterán
válasz
blackvinyl #7353 üzenetére
PIRX űrhajós vagy mi, meg kávéfőzőn ment, meg dörzsár volt az űrhajó orra
-
diegho
nagyúr
srácok szerintetek mitől van az hogy egy gép nálam a boltban nem fagy otthon a usernél igen. már kezd a tököm tele lenni azzal, hogy fél napokat a tesztpadon megy a gép, azt mondja játék alatt fagy 5 perc után. tegnap 3 órán át ment a játék semmi hibával. nála otthon 5 perc és csontrafagy. és ma ahogy jövök be boltba elkezd nekem ugatni, hogy biztos nem teszteltük le, kolléga itt játszott vele amikor volt ideje. mondom szerintem hdd probléma lesz. elkezdi miért nem cserélem ki? mondom cseréltem sata kábelt, mert a gyári asrock egy rakás szar. az nem hdd, miért nem azt cseréltem ki? és ezután azzal jön hogy én miért kiabálok vele
mert ha neki eldurran az agya... tehát elkezd fenyegetni
na most a poén az, hogy 2 hete mikor behozta, 4 órán át ment a gép gond nélkül, hazavitte és jó volt (hozzá se nyúltam) és nevetve mondja, hogy senki nem nyúl hozzá max amikor a 2 éves kislánya szokta oldalbalökögetni. aha igen... az biztos jót tesz a merevlemeznek mikor menet közben nekifut egy kisgyerek a háznak, szerinte ez rendeltetésszerű használat persze, hiszen a kisgyerek a lakás része. néztem scandisk-et nincs hiba, hdd regenerator nincs hiba, viszont állandóan scandisk-el win induláskor, tehát valami nem kóser mégsem. azt mondja minden játék akkor fagy amikor auto mentés van, tehát merevlemez műveletnél. memtest 2x végigfutott rajta 0 hiba, prime95 1 óra 0 hiba, 3dmark 1 órán át 0 hiba. proci nem melegszik, borda még langyos sincs (4400+ X2) vga szintén nem melegszik (xfx 8600gt) szóval nem értem mi lehet a baj nála otthon, ha itt tökéletes.
-
nyunyu
félisten
Mar nem emlekszem, melyik scifi film hightechnek latszo hattereben volt egy vipower vinyorack fiokja felragasztva a falra.
-
blackvinyl
tag
z elöbb elcsíptem a tv2-őn a gyilakos számos sorozatban egy részletet:
csávókám kiemel egy nyáklapot egy dobozból, majd megszólal:
- nyomozó nem ismerős ez magának?
- de! egy bomba alkatrész!
Az b*mmeg! Az egy HDD elektrónikája volt, méghozzá egy IDE HDD-jé - frankón kivehető volt a molex és ide csati.Az is szokott füstölni (robbanóról nem hallottam még), néha nagyon is
-
net84
őstag
éljen a munka!
már kezdtem azt hinni, hogy a dilis hétfőt megúszom, ház nem sikerült...
este háromnegyed kilenc, óccsó és gazdagságos bevásárlsáom közepén csörög a céges telefonom. 25km-re lévő városkában leállt egy cég wlan hálója. délután ingadozott már, hol volt jel, hol nem, majd estére teljesen megszűnt. távolról nulla a lehetőségem a mezei eszközöket elérni, ezért maradt a telefonos útmutató és a router újraindítása - 10 perc múlva újra csörög a telefon, továbbra sincs semmi. nem megy egyik repeater sem, nem megy a router-en a wlan, de a harmadik telefon után végre sikerült azt elérni, hogy a router vezetékes fele elindult. de, hogy ne örülhessünk, a notesz, amire mindenképpen netet kell még az este varázsolni, nem hajlandó működni - a hálózati beállítások módosítása után végre elindult, azonban most kötve van a noti az étterembe, mert ott van a modem és a router is - van 2 napom, hogy kitaláljam, hogy eszköz hiba vagy valamilyen külső behatás okozza a wlan megszünését - imádom az ilyen dolgokat, amikor az ember már azt hiszi, hogy túlélte a napot...az elöbb elcsíptem a tv2-őn a gyilakos számos sorozatban egy részletet:
csávókám kiemel egy nyáklapot egy dobozból, majd megszólal:
- nyomozó nem ismerős ez magának?
- de! egy bomba alkatrész!
Az b*mmeg! Az egy HDD elektrónikája volt, méghozzá egy IDE HDD-jé - frankón kivehető volt a molex és ide csati. -
adik
őstag
- jó napot
- j.n.k.
- sd ram-ot néztem a honlapjukon, 512MB-osat.
- őőő, SD-memóriakártyára gondol?
- igen, az kell a PC-be, nem?
- Nem, az inkább digitgépbe, vagy PDA-ba kell, önnek SD RAM-ra van szüksége, de az nekünk nincs. (512 MB sd kártyát sem árulunk már egy jó ideje, de ezt most hagyjuk...)
- Ok, mit tud adni helyette?
- milyen gépbe lenne?
- számítógépbe!
- az ok, de pontosan milyen gépbe?
- mi köze hozzá??? (ki is húzott az üzletből, de igen, gyorsan) -
biker
nagyúr
az az érdekes, hogy 99,9%-nak ezek szerint jó.
tény:
LCD vs CRT:
- kisebb a fényerő
- kisebb a sugárzása
- kevésbé remeg a képe (háttérvilágítás vagy DC (LED), vagy 15kHz (fénycső)
- képfrissítés innen mindegy, 60-75Hz közt elterjedt
- kontraszt a kisebb fény ellenére nagyezek ellenére neked fáj a fejed, hát rejtély.
Tényleg meg kéne próbálni a fényerő, kontraszt, és gamma beállításokat ellenőrizni.
-
LordX
veterán
A TFT monitorokk 99%-ánál le lehet venni a kontrasztot addig, amíg egyenszürke nem lesz a kép, a fényerőt le lehet venni addíg, amíg a 100% fehér a képen csontfekete színű nem lesz.
Szóval az, hogy túl fényes és/vagy túl kontrasztos, az nem érv.. Vedd le nullára, és egyesével told fel, amíg nem látsz valamit.
Egyébként meg kapcsolj fel egy lámpát a monitor mögött, jóval jobb a szemnek.
-
-
virkir
veterán
bár multkor főnököm kifejtette, hogy a 19-es monitorja nagyobb, mint az én 15,4 wide notim képe, miközben ő 1024x768-ban használja, én meg 1280x800-ban
Ezt az állításodat azért gondold át mégegyszer mert így egy marhaság.
A 19"-olos monitor még a W19"-nál is nagyobb képterülettel rendelkezik.
A felbontásnak köze nincs a a nagysághoz crt-nél.
19" 1133 négyzet cm
19"W 1041 négyzet cm -
diegho
nagyúr
10%-on is megőrülök tőle alapból 50%-on volt és a kezemet a szemem elé kellett tartani mert ennyire zavart kicsomagolás és összerakás után. Se a nagy kontrasztot se az erős fehér fényt nem bírja a szemem és én persze megvettem a legjobb paraméteres LG-t, de eszméletlen cseszte a szememet bármit is csináltam vele 2 nap után feladtam, most crt keresésben vagyok, elvileg jövő héten kapok belőlük, egy 19" normális kellene amit ismer a vista alapból, mert nv driver nem szereti a belineamat és 240hz-et akar neki adni
-
nyunyu
félisten
nekem az összes lcd használhatatlan kacat ami csak arra jó, hogy kiégesse a retinámat (fehér fény cseszteti a szemem, 2 perc tft után begyullad a szemem, fáj a fejem stb)
Nem kotelezo 100% fenyeron hasznalni.
Egyebkent en is neztem multkor, mikor kedvenc ipari PC beszallitonk kuldott egy uj modellt, hogy miert vakit annyira, aztan kiderult, hogy azt a dragabb, 350 nits fenyes kijelzovel szereltek az altalunk szokasosan rendelt 250-es helyett.
-
cucka
addikt
Igen, mert kiforgatva jobban érthető az, hogy miért vesznek mégis 22-es monitort az emberek. Nem feltétlenül hülye az, aki plusz pénzt ad azért, hogy nagyobb fizikai méretben nézhesse ugyanazt a felbontást.
Érdekes, hogy munkára jó lett volna a 20" is, multimédiás dolgok miatt választottam mégis egy 22-es modellt. Programozni igazából 15.4"-on is megfelelő volt számomra a wsxga felbontás, ennyit a szememről. -
biker
nagyúr
jól kiforgattad...
mellesleg szemüveg, ha nem látod.
és notin bőven jó a nagyobb pixelsűrűség, mert bármily meglepő, a monitor max 1méterre van tőled, 2x olyan közel, mint más esetben, így megint helytálló a meglátásod, nagyon...én arról beszélek, amikor 5cm-ért fizet 10-20k pluszt az ember, miközben ugyanazt kapja, illetve "nagyobb a betű" aztán nem győzi az élsímítást 150%-ra tolni, mert kockás.
Amit te írtál, arra is tudok példát: ismerős 20" wide monitoron 1280x720 felbontással. ami persze eleve nem is méretarányhelyes, de nem baj, mert így látja messziről.
-
cucka
addikt
ezek szerint én is a ...-k közé tartozom, mert a nagyobb betűket kényelmesebben el tudom olvasni, mint a kissebbeket.
ezek alapján gyanítom, neked ugyanakkora élmény egy 15.4-es noti 1920-as felbontású képernyőjén filmet nézni/játszani/dolgozni., mint egy ugyanakkora felbontású 24 colloson.. -
biker
nagyúr
válasz
bullseye #7316 üzenetére
a 22-est ugyanazok a .....-k veszik, akik a 19-es monitort (nem wide)
mert ugye a 17 és a 19" is 1280x1024, illetve a 20" és a 22" is 1680x1050, csak a második a gyengénlátóknak is jó, mert nagyobbak a betűk.
és kifizet "10k-t ugyanakkora felbontásért, ami persze pixelesebb is lesz, mert nagyobbak a kockák.éljen...
Néha nem értem az embereket...
bár multkor főnököm kifejtette, hogy a 19-es monitorja nagyobb, mint az én 15,4 wide notim képe, miközben ő 1024x768-ban használja, én meg 1280x800-ban
-
bullseye
addikt
válasz
concret_hp #7310 üzenetére
mert a 22 divat, a 24 meg csak profibbaknak, vagy játékmániásoknak kell
mert a 22 szutyi TN, a 24-ben meg még a PVA a gyakori (és az ócsóbbikban lévő TNhez is esetenként jobb panel, elektronika jár)
mert az ipar szeret valamiről pénztet lehúzni...lehet válogatni
-
adik
őstag
- jó napot kívánok
- j.n.k.
- ?
- olyan izé kéne a monitor és a szgép közé, hogy messzebbre tudjam tenni, itt van a nyelvemen, nem jut eszembe...
- monitor hosszabbító kábel?
- mit kezdjek egy hosszú monitorral?igen, az.
-
adalbert1
veterán
válasz
Gondolom mert nincs akkora dömping belőlük (gondolom panelt se gyártanak annyit mint 20-22-t), mint 22-esből, plusz így jobban differenciálva vannak árban a termékek.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Na, igy konkrétan már máshogy hangzik... Mittomén
-
Vangelis
félisten
válasz
tudok olcsóbban
-
concret_hp
addikt
válasz
concret_hp #7309 üzenetére
najó konkrétan az a bajom, hogy 40K egy 19 normál, 50K egy 22wide. akkor mér 80tól indulnak a 24esek?
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
concret_hp #7306 üzenetére
Vagy ne adj' ég az egy PVA paneles monitor, a wide-ban meg valami szutyi TN panel van
Bár akkor meg lavórszinüleg még drágább is lenne... -
concret_hp
addikt
ez itt off, de talán tud valaki valami értelmes választ adni arra, hogy miért van az, hogy pár ezerrel olcsóbb egy sima 19" monitor mint egy 22" wide?
má' senki nem vesz 19-est és csak a maradékot akarják kiszórni a kereskedők vagy mi?
-
Shadows
senior tag
ÉLJEN ÉLJEN SZERDAI HATÁLLYAL KISZÁTAM AZ INFORMATIKAI ÉRTÉKESÍTÉS MINDEN AGYTUMOR OKOZÓ CSODÁJÁBÓL!!!!!
-
lúzer
veterán
nagyon sürgős lenne, bocs!
ASUS A2800S - itt hol vannak a memóriamodulok?
billentyűzet alatt?
ha ott, azt hogy kell eltávolítani?
SOS, sürgős lenne! -
ML320
senior tag
Egy ügyfélnek megmutattam, hogy hol és mit nézzen meg a drive-okkal, particiókkal kapcsolatban. A notim elől volt, a számlázó gépemen meg USB1.1 van csak.
Viszont mostantól egy kalapácsot is rendszeresítek a gép mellé. Mert ha még egyszer valami tahó júzer elkezdi tapperolni a kijelzőt, hát szétverem az ujjait! -
adik
őstag
7 pendrive-ot, egy nyomtatót és egy noti-táskát számláztam ki 3 vevőnek, amíg a user telefonált az üzletben, de úgy, hogy a zenét nem halljuk tőle, pedig az se suttog éppen. Telefonon magyarázza éppen valakinek, hogy miként kell kilépni a szkájpból. Bex@rásch, mindjárt úgy kivágom, hogy becsusszan a telefonja a fülébe...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest