- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rootkiskacsa
tag
Én lennék a kolléga.
Nekem sikerült kifognom eme gyöngyszemet. A kép készítése után azonnal vittem hátra az udvarra takarítani. És javítás után (tápcsere), hátul a hideg folyosón várta hogy jöjjenek érte. Nem semmi bukéja volt.
Egyébként egy fűrésztelepről hozták be a gépet javítani.Korábban is hoztak már onnan gépet, de abban nem volt egér, csak a nyomai. (rágott kábelek, és a wincsi tetejét enyhén megmarta az ürülék)
Már akkor mondtam neki, hogy ne a gépben tartsa az egerét.Ezek után este zárás előtt befut 3 fiatal kisebbségi, és hülyeségeket kérdeznek az alkatrészekről, majd a végén: "gyúrópor van?"
mondom mivan?
3*mondattam el vele, mire felfogtam mit akar.
-
biker
nagyúr
hááát, megsúgom, mekintos billentyűzeten ezek vannak:
esc: el (elég hülye, de a mégsem, illetve menj még hülyébb)
del: változó, vagy egy X keretben, vagy töröl, vagy del marad.
help: segíts
numlock: számzár
home: elejére vagy jobb-fel nyíl
end: végére vagy bal-le nyíl
page up/down talpas nyíl vagy lapoz fel, lapoz letehát létezik magyar és magyar-magyar billentyű?
-
bullseye
addikt
azt gondolják, hogy ha eleget rinyálnak, kapnak egy ingyen lemezt, vagy legalábbis kedvezményeset...
és igen, van aki nem érti, hogy hol éri meg hülyének lenni, és megalázkodni 2-300 forintért, de neki ez dicsőség, megmutatta a rendszernek, meg a tolvaj boltosoknak, stb. stb.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG UltraWide 34WQ650-W Monitor
- LG UltraWide 34WQ500-B Monitor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 9th ,14" ,i7-1185G7 ,16GB RAM ,512GB SSD, magyar bill, 1 év garancia
- Dell Latitude 5350 2-in-1 ,13.3" ,Intel Ultra 5 135U ,16GB RAM ,512GB SSD ,magyar ,gar 2029.08.02
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3306
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3461, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest