Hirdetés

2024. április 30., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#24561) ViZion válasza ati012 (#24560) üzenetére


ViZion
félisten

Nem fotózok, fél órája raktam össze a 2.-at is. Az egyiknek a lapos, szalagkábel csatiba dugós a vége, a másik végén meg soktűs csati van. Ha egyforma lett volna, akkor szimplán csere, boldogság. Ez a "gép" felöli vége a szalagkábelnek.

Ahogy fotókon néztem, a kijelző burkolat alatti sem egyforma, de azt meg sem bontom tovább, holnap vissza kell vinnem ezeket. Nem akarnak költeni rá, akkor ennyi is sok. Megjegyzem el sem akartam vállalni, de aki itt még ilyesmivel foglalkozik, az egyik cég tetű lassú és nem olcsó, a másik szimplán drága. Nem kicsit... nagyon. Laptopokat max SW rendberakásra, ram/HDD cserére szoktam bevállalni -a régi vasakkal csak szuttyogás és szívás van.

MSI MS-16342 és MS-16362 a két játékos. Sajna pot a Turion lett így megmentve, szétfűti magát. Ez volt leejtve, hűtő újrapasztázás segített, de gap-padom nincs, így most is melegszik, de jobban bírja (vinyó takarítás, etc... 100% CPU mellett)

Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.