Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Szakbarbár #23495 üzenetére
Félreértettél. Arra próbáltam rávilágítani, h egyes topikokban ez már a gamer szint... Nem az, de egy kitűnő gép átlag feladatokra.
-
Szakbarbár
aktív tag
Nálunk úgy kezdődött, hogy volt a közelben egy elektronikai hulladék gyűjtő, oda jártam "csemegézni"
Reggel még egy 433-as celeron gép volt otthon, délutánra már egy 1 GHz, 768 MB SD ramos gép "hasított" az S3 Savage kártya társaságában. Az sokáig megvolt, utána megkapták az én kiöregedett gémer Athlon64 3500+-os gépemet Nvidia 7600 GS-sel amit elvitt egy vihar. Szóval nálam legtöbbször addig marad a gép amíg működőképes és használható.
(#23497) shteer Csak akkor van gond, mikor elindítod az "Internetet" vagy egy programot és mikor elindul, akkor utána megkérdezik, hogy mindig ennyit rá kell várni?
-
shteer
titán
válasz
Szakbarbár #23492 üzenetére
ráérnek kivárni mi történik egy kattintás után - sőt, kezdőknek van idő felfogni
-
válasz
Szakbarbár #23495 üzenetére
Ja, az ugyanaz a szint kb., csak én két évvel később léptem, ezért már Ivy-s a procc, plusz H67-es deszka ment alá, azon meg van HDMI kimenet (nem mintha használnák). És persze azért lett 8GB RAM, mert akkoriban kb. 10k-ért vesztegették a boltok a 2*4GB-os kiteket (most meg közel a duplája - ez persze nem a boltok hibája nyilván, csak mondom). Előtte 2004-ben kaptak egy 1.7-es Cerkát, majd 2009-ben egy E6600-as konfigot, és idén meg az i3-at. Ez az 5 éves periódus bejött a saját gépeimnél is.
-
Szakbarbár
aktív tag
Én 2010-ben újítottam nekik gépet, akkor még jónak számított az E3300, 2 GB ram-mal meg egy alap Gigabyte alaplappal. Később még került bele egy Nvidia GT620 a HDMI miatt, majd egy gyorsabb vinyó.
(#23494) ViZion Inkább kapjanak gémer gépet, mint egy használhatatlan vackot, amivel még egy youtube videót sem lehet megnézni. Amúgy honnan tudod hogy gémer gép? Láttad benne a kék ventilátort?
A gémer gépben sincs több, mint 8 GB memória, csak ott az alábbi felosztásban van: Rendszer 4 GB, Video RAM: 4 GB
-
-
válasz
Szakbarbár #23492 üzenetére
Anyukám a legutóbbi upgrade-nél egy i3-3210-essel szerelt gépet kapott egy egyszerűbb Giga lappal, 8 GB RAM-mal (ház, táp, HDD, perifériák az előző gépből lettek átemelve). Simán megállt kicsivel 50k felett, és most 5 évig nincs vele gond
(mármint a géppel úgy értem
)
-
Szakbarbár
aktív tag
Miért van az, hogy a nagyszülőknek csak öreg - lassú gépet lehet ajándékba adni? Tessék a Mamának is legalább Core 2 duo-s gépet venni
Tegnap is egy ismerősöm rakott össze a nagyszülőknek gépet, Celeron 2 GHz, 512 DDR1 ram, meg valami 1000 éves hdd.
Ha így folytatódik akkor idősként is nekem kell majd összeraknom magamnak a gépet. -
válasz
Mr.Csizmás #23477 üzenetére
Nah, ez olyat csinált, h lefagyott, csíkozott pár perc után. Állítólag. Letakarítottam a vírusokat, frissítettem mindent, most volt a tulaj, negyed óra filmnézés (szééép nagy MKV), háttérben frissítés, közben 2 YT videó... volt, h megállt, a frissítés elhappolta a ramot (2 GB-ből nem volt nehéz), de 5 sec után folytatódott az élet. Semmi csíkozás, semmi akaSzemre is minden rendben, minőségi FSP táppal, egy éves cucc. dás. IBT 3×10 kör lefutott, igaz csak 750 MB ramot tudtam adni neki. Memtest futott ~2 órát, hiba nem volt. Visszaadtam, IGP tesztre nem tudom mit lehetne, furmarkolni nem volt időm, másra nincs ötletem. Gyanítom a vírusok és a fertőzött meghajtók okozták, szerinte sem ment ennyit hibátlanul az utóbbi hetekben.
kisi: ohhhh... nekem volt tanárom 'naményi. Ott is voltak körmondatok. "Lépjen túrúl" HE? Lépje át a vezetéket, menjen túrúl... OK
-
kisi
aktív tag
válasz
Gondwana #23481 üzenetére
OFF: Még régen, ipari tanuló koromban volt egy Hargitából, Szentegyházáról származó Székely, aki velünk tanult.
Szegényt igen kedveltük, főleg az érdekes beszéde miatt. Szépen, szokatlanul "szép" mondatokkal beszélt, picit ugyan hosszabban mondva a dolgokat, mint mi, de mit tudtuk mi azt akkor, hogy miért...Egyszer testnevelés órán neki kellett indítania egy futóversenyt.
-Elkészűni!
-Vigyááz!
-Indújj Mán!!El lehet képzelni, mennyien futottak, és mennyien feküdtek a nevetéstől.
-
Hequila: dúúúrva!
cbmfan: szvsz a "mink" ebben az esetben az ügyféllel való azonosulás jele...
Tegnapi eset, ismerős a tesója gépét hozta, igazi vírus-aranybánya, 8 féle cucc, de több ezer fertőzött fájl (gyakorlatilag minden htm, html, js és súgófájl tartalmazott scriptet, meg pár tucat dll). Felhívom, h jöhet érte.
- akkor most jó, meg minden?
- Jó. A minden az mi?
- Akkor most jó, meg INGYEN?
- Aham, de vinyó nélkül adom vissza: nincs vírus, nem is lesz és "ingyenbe" volt...Nah, mer'háugyebár értem én a tréfát.
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #23483 üzenetére
felénk a vadat hajtják
a biciklit tekerik, a papírrepülőt meg hajtogatják
Gondwana: és mi van a farmotoros autókkal ahol a meghajtás előtt ülsz?
cbmfan: kicsit iróniás a válasz, a nevetel se hétköznapi
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
TESCO-Zsömle #23483 üzenetére
A kormány nem is fontos?
-
Gondwana
addikt
-
Hequila
őstag
Tudom, hogy nem teljesen ide illő, de simán tudunk asszociálni.
-
Valaki látott már olyant, h APU-ban "elszáll" az IGP?
Van itt egy gép, elsőre VGA-ra mondtam volna, de ez APU, semmi tuning, csak netezős gép. Még tesztelem a ramot, hátha. -
shteer
titán
válasz
macilaci78 #23474 üzenetére
Hu, ezen a gazosnivason megfekudtem
-
Hequila
őstag
válasz
Intelligencs #23466 üzenetére
Hát egy álmos márciusi napon lehet kiveséztem volna vele a témát, de így a karácsonyi állatkert közepén jobbnak láttam egy megértő bólintással rövidre zárni a dolgot.
-
bullseye
addikt
válasz
Lassan tudományosan kutathatóvá válik a placebo hatás második lépcsője, a hülyeség hatás...
-
shteer
titán
válasz
Tobb power jut a procinak. Egyertelmu.
-
válasz
Hequila #23464 üzenetére
Nah, legalább ért hozzá kicsit!
Mindenki tudja, h az a led lassít! Remélem raktál bele neki kék ledes ventit, mert az jobban hűt! A procinak meg gondolom cserélni kell egy magját, mondjad neki, h csak párban lehet cserélni, aki mást mond, az nem ért hozzá. Ebbe ezért 2 lesz cserélve, meg a kék ledes venti, és lecsippenteni az első led tüskéit is (gyorsít!), megússza 20k-ból. Csak ne mondja másnak, mert a főnök háta mögött csinálod, egyébként 30 k lenne a bolti ár. Persz, mert szimpi a gyerek, csak azért. Tanuljon infót, sokra viheti még.
-
válasz
Hequila #23464 üzenetére
Zseniális!
Biztos visszakérdeztem volna, hogy hogyan jutott erre a következtetésre. Illetve szíveskedjen elmagyarázni, hogy miért lesz gyorsabb a gép, ha nem világít a lámpa. Mi a magyarázat erre? Tudományos magyarázat persze. Ráolvasást, rontáslevételt, a gép összerakásának időpontját születésnapnak tekintve horoszkóp alapú magyarázatot nem fogadunk el indoklásként!
-
Hequila
őstag
Mai szösszenet:
Srác be, hozza a hóna alatt a régi fos gépét.
Hibaleírás: rossz a processzor.
Monitorra feldugom, gép indul rendben. OS felállás közben megszólal:
- Biztos látod, hogy nem világít a zöld az elején. Azt azért húztam le, mert nagyon lassú volt, és így, hogy csak a piros villog, sokkal gyorsabb.
- ... értem ... -
shteer
titán
válasz
szakalistvan #23461 üzenetére
Naluk sajat tulajdonu
vissza is kell adni ha lemondod a szolgaltatast
-
szakalistvan
senior tag
Tarr-os modem mindenestül elfüstölt,szó nélkül ingyen cserélték...
-
shteer
titán
válasz
Intelligencs #23459 üzenetére
t-nél gyakorlatilag megvetetik a felhasználóval
-
Ez a modem a felhasználóé, ez nekem új. Életem során voltam már jó pár internet szolgáltatónál, de a modemig (a modemet is beleértve) mindig a szolgáltatóé volt a felelősség. Pont a napokban döglött be a modemem tápja (UPC), 1 napon belül jött a csóka és cserélte.
Eleve hogy felelhetnék én a modemért, amikor azt ők menedzselik?
Nyilván ami utána van, router, switch, gépek, az már az én kis tákolmányom, azt nekem kell rendben tartanom. Na de az ő kötelességük, hogy eljusson a lakásomba a szolgáltatás. Mindegy, engem szerencsére nem fenyeget az a veszély, hogy inviteles legyek, ahol én lakom az nem Invitel terület.
-
szumo
senior tag
válasz
Intelligencs #23450 üzenetére
Én ezt tudom, mert muterom mindig zaklat, hogy olyan nehézkesen megy a farmerama.
Tegnap 98% ban győztem az egyik inviteles csodálat felett. Azért csak 98% mert többedszeri megkeresésre végre ez a csodálatos cég kinyögte, hogy a modem a felhasználó tulajdona, és az ő dolga a hibás modem cseréje önerőből! Még kell egy modem, most a tesztmodem van ott az ünnepekre, mert jófej vagyok.
-
Komolyan! Anno FX elején.... Nálam tuning után IBT lefutott, Prime, minden frankó, játékok is... Hazaérek, asszony szól, h megint bekékült...
WTF? Mit csináltál? -csak netezgettem...
Ahh. Mire kiderült, h a ram beállítást kicsit elnézi a mobo, így flash (qrvafarm!) alatt elhasalt a gép. Manuálisan beállítva a ramot már nincs meg a probléma, de napokig verejtékben úszva értem haza, h vajon lerohasztotta-e a NŐ a gépet. -
bullseye
addikt
válasz
E8500-t pl. a Cursed Trasure 2 70-80%-on terheli. Ez sem mai proci már, de azért ezt kicsit durvának érzem.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
Simán elhiszem...
-
-
-
-
Vicoo
senior tag
Tabletvásárlás.
Vevő: akkor ezen már minden van ?
hát igen használható már egyből.
Vevő: aha akkor nem kell telepíteni.
nem.
Vevő: de mi van rajta? windows vagy ilyenekkk?
(magamban: lesz még itt baj ) android van rajta
Vevő : ahaaaa (ez az a fajta ahaaa ami = nem mondom ki hogy nem tudom miről van szó) -
szumo
senior tag
Na holnap jön Én vs Invitel 3. negyed.
Szereztem egy D-link 360T-t hátha azzal megváltom a világot. -
tyaty1
tag
válasz
toydog55555 #23401 üzenetére
Nekem pl. az A8NE-FM lapom jól működik 2006 óta.
-
-
föccer
nagyúr
Nekem van egy nagyon leharcolt laposom. De olyan állapotban van, hogy szinte nekem kellene fizetnem érte, ha elviszed.
Koszos, törött. Aksija nincs, tapilap nem működik. Talán a tápegysége még megvan, ha gondolod valamelyik nap megnézem, hogy mit tudott fénykorában. Néha szoktam Hevesen, vagy Jászberényben járni, akkor akár el is tudom vinni neked.
üdv, föccer
-
gozso
őstag
5k körül nincs valami win98 laptop elfekvőben?
3,5 éves leánykám nézegette a tecsos játék laptopokat... -
toydog55555
csendes tag
válasz
toydog55555 #23424 üzenetére
Csak felment nagynehezen, lubuntu alól kellett telepítőt csinálnom, mert a laptop nem volt képes rá
Iszonyat lassú, 1,7 NW celeron gyorsabb volt 512 rammal és 40es laposmaxtorral. -
szumo
senior tag
válasz
Nekem azért van 2db usb befogva erre a célra.
Azért az MSI is beszállhat a versenybe.
Amúgy meg minden annyit ér, amennyit hajlandóak érte fizetni.
Mindenki válogassa ki a saját válaszát
-
-
válasz
toydog55555 #23426 üzenetére
WTF...
Bár amióta az Acronis True image a forrás SSD-be beleírt, azóta nem lepődök meg semmin. -
toydog55555
csendes tag
-
válasz
Használj Live Linuxot... azt nem babrálod el
-
toydog55555
csendes tag
Megtaláltak ma megint egy ilyen hulladékkal
Az egy dolog lett volna, hogy újra kell telepíteni, de az okos júzer kicserélte benne a HDD-t egy hasonló típuséra, úgyhogy használhatatlan a most rajta lévő rendszer és adatot kellene menteni. A saját gépemen meg megpusztult a win8, kapott lubuntut, 1 nappal később reggelre azis szóval
Mivel a saját gépem rossz, ezért szenvedhetek a hulladékkal, hogy csináljon win7 usb telepítőt -
Mardel92
tag
válasz
ati012 #23422 üzenetére
Comp-al nem volt még dolgom. A Dell is ott vágta el magát nálam, amikor a 3-adik netbookból kellett kiszednem az alaplapot, hogy memóriát tegyek bele, vagy amikor a 15.6"-os notiknál a bill alatt van a HDD.
Bár van ellenpélda is, amikor meg csak 2 csavar és már ki is jött -
ati012
őstag
válasz
Mardel92 #23421 üzenetére
A *comp-okat a legrosszabb szétszedni.
Normális gyártók normális termékét szét lehet szedni. Comp-okba meg semmi anyag nincs...
Cerebellum: kb felező. Mondjuk én nem órába számolok hanem munkába.
Most egy billentyűzetet kicserélni mibe tart? 10p, azért ki az aki kifizetne 6k + anyagot? -
cbmfan
senior tag
voltam piacon, találtam egy 40 Gigás Slim Maxtort. teszt, teljesen hangtalan, még egy reallocated sector sincs rajta, pedig 12100 órát futott. kell valakinek?
-
Mardel92
tag
válasz
ati012 #23416 üzenetére
Hát én a napokba kaptam egy 15k-s tápcsati csere ajánlatot, nem forrasztott, hanem dugós csatlakozóra + anyag ár. Kb 2 óra alatt megcsináltam inkább én az üzletbe, benzint és időt is spórolva (7k volt anyaggal az ügyfélnek). Kijelzőre 20 alatt ritkán mond árat a laptopos partner (persze ezt anyaggal). :S
Szerk.: Szerintem se kevés, de a környéken nem nagyon találtunk olcsóbbat sose.
-
Mardel92
tag
válasz
föccer #23410 üzenetére
Ha egész kijelzőt vett, 6-9k-ból tudom cserélni (ha nem a boltba hozod még olcsóbb is lehet
). Ha csak a panel, akkor neccesebb, ha tuti jó bele, akkor is hasonló az ár, de közelebb a 6-hoz. Ha érdekel, 17.be vagyok megtalálható, keress bátran PM-be. (Maszekba csak a hétvégén tudok vele foglalkozni, de akár holnap is)
-
gozso
őstag
-
föccer
nagyúr
Helló!
Szerintetek mennyibe fájhat egy HP elitebook 6930p kijelzőjének a cseréje? A donor már megvan, csak a cserét kellene végre hajtani.
Köszi
üdv, föccer
-
-
SityiSXT
őstag
Erről jut eszembe: HP EliteBook 2170
Egy nagy kazallal rendelt a cég belőle, és eddig kb. a negyedénél kellett wifi kártyát cserélni, mert sorra pusztultak meg. Ami még rosszabb: a fiókomban van egy, amin már másfél hónapja tököl a HP, mert hiába cseréltek már alaplapot és wifi kártyát, csak nem látja a wifi hálózatot (illetve ha mégis, akkor se tud csatlakozni). Legutóbb volt képük azt mondani, hogy driver...Ja, persze, üzemel itt vagy 50-100 gép már (és mennyi van még becsomagolva...), ugyanazzal a Windows image-dzsel telepítve, de pont ennél van drivergond, mi?
-
szumo
senior tag
válasz
toydog55555 #23401 üzenetére
Én inkább azt látom, hogy szériák vannak elb..zva, atán ami átjött a konténerben és itt kötött ki, azzal mindenki csak szív, a vevő a boltos a nagyker. Szerintem, ha összeszednénk, ki melyik gyártó melyik típusával szívott, kiderülne, amit írtam.
Meg hát idehaza mindenki személyes sértésnek veszi, ha az összekuporgatott pénzéért megvett "drága" eszközt garanciáztatni kell és nincs másnapra kész. Pedig ha tudná, hogy az ő terméke kb 500 vagy 1000-dik a sorban.(#23402) SityiSXT Nugodtan, sőt rettegj, félj és borzadj (ahogy a süsü dalszövege mondja)
-
SityiSXT
őstag
Nyáron vettem egy P8Z77-M-et - kezdjek félni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Zenbook Flip S UX371 (i7 2.8Ghz, 16Gb Ram, 1TB SSD, 4k OLED Érintőkijelző, 2in1 Tablet-Laptop)
- Samsung UE65DU7172+1 év biztositás. euronics vásárlás.
- Apple iPad 9th gen (10.2" 2021, Asztroszürke) + Logitech Combo Touch
- ibasso DC Elite
- Legion Y540-15IRH 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe + 500GB HDD magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest