- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stol
addikt
válasz
westcoastog #23190 üzenetére
Minimálbér. És pont. A mi szakmánk a sok "pistike" miatt jobban lenézett, mint egy sarki vegyesboltosé.
Fáj? Igen. De igaz. -
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #23192 üzenetére
minimál, hat órára bejelentve. többit csak reméld.
-
cbmfan
senior tag
válasz
westcoastog #23190 üzenetére
annál kevesebbet mint szeretnél.
-
westcoastog
veterán
Átlagban mennyi a fizetés a számtech boltban?
Pályázok egy ilyen melóra a 3 műszakos melóm helyett, de még nem telefonáltak hogy mehetnék próbanapra.. -
Josi
aktív tag
válasz
Szakbarbár #23183 üzenetére
Biztos van hosszabb út is
-
zolikaDB
veterán
Üdv mindenki!
Tudom, nem biztos a legjobb helyre írok, de talán tudtok segíteni!
A pcgear-rel mi van? Írtam nekik 2 mailt, de még nem válaszoltak egyikre sem... (1 hete kb) Felhívni nem tudom őket, esetleg vmi kontaktot nem tudtok adni, aki illetékes? Akár PH user is jó!
Köszönöm, és elnézést a zavarásért -
válasz
Szakbarbár #23180 üzenetére
No, hát akkor kiszállás 2k, sürgősségi felár 2k, megkezdett szervizóradíj 2k, az annyi, mint 6k, meg a benzin, az 10k lesz, és akkor köszönted szépen.
-
Szakbarbár
aktív tag
Ma jön a telefon, hogy menjek nézzek meg egy gépet, mert hétvégén áramszünet volt és tönkrement a monitor.
Kamerarendszeres PC, 0-24 üzem. Odaérek, tényleg nincs kép, ránézek a gépre és nem volt bekapcsolva semTermészetesen a monitornak nem volt semmi baja.
-
Jazzos
őstag
válasz
Mr.Csizmás #23176 üzenetére
A koszt látom belőle.
-
Mr.Csizmás
titán
válasz
DeltaPower #23175 üzenetére
szép cosfi-je lehet
-
Jazzos
őstag
Nekem már kezd összeállni a kép, valami hasonló gépet akartak...
-
Ygg
senior tag
válasz
TESCO-Zsömle #23169 üzenetére
Ááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Intelligencs #23168 üzenetére
Etyeki MGTSZ, kibernetikai kombinát, FarmVille alegység.
-
-
Jazzos
őstag
Ha nem ismerős küldte volna ma az e-mailt, azt hinném, ti szórakoztok velem (használt gép kell) :
"512 videokártya
2,5 magos processzor
300 GB belső memória
2 GB RAMa ketyere max. 2 éves legyen.
" -
cbmfan
senior tag
válasz
Akybron #23163 üzenetére
ne is mondd. talán 2000 lehetett, kaptam javítani egy tucat 486-os gépet szokásos nem indul hibával. az összesben 400 Megás Maxtor volt, aminek volt egy érdekessége: fordítva kellett rádugni molexet, ergo kívül volt az 5 Voltos ág. előző nagyon hozzáértő erős ember természetesen "rendesen" próbálta rádugni, el is füstölt az összes.
-
Akybron
aktív tag
válasz
toydog55555 #23161 üzenetére
És az milyen, mikor a hdd molex durván pluszos, a táp dugó durván minuszos méretűre sikerült, és erőlködés nélkül bedugható fordítva (kollégám gépe volt P3 korszakban)... A hdd szerencsére megúszta egy védődióda lerobbanásával.
-
shteer
titán
válasz
Armagedown #23160 üzenetére
A limited masterkrokot odaadni egy nyuves vga-ert
erthetetlen
-
Armagedown
őstag
Ezen szakadok
-
Pacák
senior tag
válasz
toydog55555 #23146 üzenetére
A csatlakozások már jó ideje olyanok, hogy ne lehessen fordítva ráerőltetni, de amíg világ a világ, lesznek olyanok akik erősebbek az aktuális szabványnál.
-
válasz
Intelligencs #23156 üzenetére
Hát én ilyenre vágtam most W7-et, csak 2,8-as cpu-val, 1GB ram-mal. Hát nem egy kapkodó idegbeteg, de legalább ugyan olyan lassú lesz 1 év múlva is. XP 1 hét után
-
ViZion
félisten
válasz
Intelligencs #23156 üzenetére
Ha működne is, nem lenne gyorsabb. Cserébe szívatod magad a driverekkel is. Kis takarítás, portalanítás, regcleaner, junkware remove,, kész. Még a reinstall-t is kihagynám, hátha... Persze tartsd ott 3 napig, h lássák mennyit melóztál vele. Kapjon új témát is az XP, meg az asztalt rakd rendbe, akkor az új.
-
Sajnos megnyertem egy rokon gépének felújítását, pedig évek óta nem vállalok el ilyet, illetve mindig csak annyit mondok, hogy vegyél új gépet. Sajnos most apám elintézte nekem ezt a dolgot, nem tudok nemet mondani.
P4-es gépről van szó, abból is Celeroncs 512M memóriával...
Én már minden ilyen kategóriájú cuccomat 2-3 évvel ezelőtti lomtalanításkor kivágtam. Szerencsére egy lusta haveromtól most sikerült beszereznem 1.5 giga DDR RAM-ot, illetve egy 3 GHz-es P4-es procit. Az lenne a kérdésem, hogy egy ilyen kategóriájú gépre lehet-e értelmesen Win7-et rakni, vagy maradjon az XP? Most az van rajta, kérdés, hogy a kicsit tuningolt verzió elvinné-e már a hetest?
-
Anno, amikor az egyik katonatársam megtudta, hogy van egy Amiga500-asom, sajnálkozott, hogy nem ismertük egymást már korábbról. Kérdeztem miért, mire mondta, hogy ugyanabban a boltban dolgozott, ahol a számítógépemet vettem, és jóval olcsóbban tudott volna Amigát szerezni. Például neki is volt 7 db...
Akkor még naiv voltam, kérdeztem, hogy minek neked ennyi gép, mire mondta, hogy-hogy minek, hát eladni. Kiderült egyet sem tartott meg belőle.
Az érdeklődésemre, hogy mégis hogyan lehet hét darab géphez jutni, közölte, hogy csak annyit csinált, beállt a saját kocsijával a céges parkolóba, és amikor egyszer Amigákat pakolt, akkor az egyik raklapot kicsit tovább tolta, a saját kocsijáig, és abba pakolt bele.
Azt is mesélte, hogy ebben az üzletben dec. 31 előtt mindig rengetegen mondtak fel. Nem várták meg a leltározást.
Sajnos nem jut eszembe már a bolt neve, de emlékeim szerint valahol a XIII. kerületben volt, talán a Tüzér utcában. Az év, amikor ezt a sztorit hallottam a sráctól, az 1993 volt.
-
StSanya
senior tag
Itt szoktak álláskeresők is lenni, így megosztom:
http://www.hoc.hu/kozlemeny/30850-allasajanlat-szolgalati-kozlemeny
-
ViZion
félisten
válasz
toydog55555 #23148 üzenetére
Semmi baja. Azért kattog, mert CD-t vált
-
toydog55555
csendes tag
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
toydog55555 #23146 üzenetére
Biztos "haver" szerelte előtte, aki mindenhez ért.
-
toydog55555
csendes tag
Hoztak ma egy gépet, telefonban még lassú volt. Ideértek, már az alaplapot is vírusosnak mondták.
775 Abit lap
celD 336 2,8
1gb ddr2-800
500-as Hita
Asus X550
Colors(h)it táp
A gépben megvétel óta nem volt hőpaszta cserélve, se ventik olajozva. 775 gyári hűtő vastagon be volt rakódva, azon tuti semmi levegő nem ment át. A vkártya hűtője meg egészen érdekes volt.
Bocs a rossz képminőségért, fix fókuszos fényképező volt csak
Az asus felirat barnára van égve.
Venti egy ideje már állhatott.
HDD-t átraktam tesztgépbe. Elvileg nemrég vették "újonnan"
23 hibás és 14 gyenge szektor és "A lemez és a számítógép közötti adatkapcsolatban előfordultak problémák 39612 alkalommal."
HDD vissza gépbe, 2 percig bootolt az xp. Kábelt kidobtam, új kábellel 20mp alatt elindult rendesen.
Zsírúj sony íróba a valaki fordítva beleerőltette a sata tápcsatit, úgyhogy írót is cseréltem, nem tartotta már meg a kábelt. -
cbmfan
senior tag
kell valakinek némi ram szerverébe? jött két 512-es SD és négy 256-os DDR1.
-
fabko
tag
Kell lennie valami megoldásnak, épp 3db Asus NB-t szállítottunk egy iskolának és jelezte is a infósuk hogy mindháromnál jelentkezett ez a hiba.
-
BlacKSouL
addikt
w7 enterprise HP Probook 4530s, system SSD-n, adatok HDD-n.
A hangerőszabályzó ikonra kattintva 3 s múlva feljön a csúszka, de elkezd az egér karikázni, és a proci is 100%-ra megy, még a venti is felsír, majd 10-12 s múlva már lehet is mozgatni a csúszkát.
Időnként egy-egy alkalmazásnak elmegy a hangja, lejátszóeszközöknél a lejátszó tesztelése után (ami néha pár másodperc szünet után lehetséges csak) vagy helyreáll, vagy nem. frissítés vagy alkalmazás restart után helyrejön. -
fabko
tag
Tisztelt kollégák!
Az utóbbi időben rendszeresen találkozom olyan hibával win7-es notebookok esetén, hogy a hangjuk a bekapcsolás után rövid idővel elmegy. Azaz nézek pl. egy youtube videót ami egyszer csak elhallgat és csak restart után hajlandó visszajönni akkor is csak rövid időre. De lehet winamp, media player, bármi, pár perc után a hang eltűnik. A windowsban látszólag minden rendben van, szépen mozog a mixer kivezérlés jelzője is. Legalább egy tucat különböző notebooknál találkoztam vele, megoldást még nem sikerült találnom.
Ha valamelyik kolléga tudja a hiba elhárításának mikéntjét ossza meg legyen szíves.Köszönöm!
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
ViZion
félisten
Rendben, kicsit megnyugodtam. Már gyanakodtam, h az összes retard hülyét direkt hozzám küldik...
Maitegnapi epic: hálózati probléma, virtuális gépek, sok kliens gép, etc. Rendszergazdával beszélgetünk meg egy másik sráccal párhuzamosan játékokról: mondom laggolt egyik játékom, felraktam tűzfalat, h megtaláljam mi az oka, rendesen "idegbeteg" módra állítva, de a hálózattal van valami, nem a géppel. Erre a rendszergazda: Mi az a tűzfal?
Mondom: akkor itt meg is találtuk a problémát, ha ez kérdés...
Jót röhögtünk, mire a srác:
- lehet, h beázott a tűzfal...Persze a rendszergazda úgy értette, h melyik az a tűzfal, amit felraktam, de a "félreértésen" jót röhögtünk.
-
gozso
őstag
úúúúgy beidéznék egy faszbukos csevelyt, ahol az illető sokallja a 15,6 led kijelző 13-14k-s árát
ja, és most írja, talált egy srácot aki pár ezerért megcsinálja
-
MBazsee
tag
Nálam az egyik ügyfél az AT csatira akarta rátenni mobilnet sticket és ahhoz keresett átalakítót.
-
biker
nagyúr
ma a főnök halálosan komolyan gondolta, hogy ha egy pc-n nincs USB-port, akkor egy ps/2 - usb konverterbe be lehet dugni a pendriveot
és nem akarta elhinni, miért nem, hát ott az usb a végén -
pycur
tag
Tegnap user felhív, hogy nem megy a gép (PC). Felsorolja hogy látja az ami bios logot, az epa csillagot, meg sok sok szöveget. Alul valami fatal errort. Azt mondja, hogy ettől még azért betölt néha.
Hát mondom neki hogy mit ír a fatal error körül, mi hibás?
Nem látja. Na indítsd újra a gépet.... Betölt...hát akkor ennyi.
Ha nem megy túl ezzel sem, akkor majd hív.
Oké.... -
pycur
tag
Ezé nem szeressem. Flash játékolással képes 2 giga memóriát is megenni...
-
shteer
titán
válasz
TESCO-Zsömle #23108 üzenetére
így működik a chrome
-
Agyasima
őstag
Az én Total Commanderem tud valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tőzsde és gazdaság
- Wise (ex-TransferWise)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Házimozi belépő szinten
- OTP Bank topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- DELL Universal Dock D6000 dokkolók, RTX Legion Pro laptopok 4 év Lenovo garanciával, licencek
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest