- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
snecy
senior tag
Nincs valami megoldás arra, hogy sűrűbben nőjön az arcszőrzet?
A probléma az hogy ritkán nő, pont emiatt azt a keveset is minél előbb le kell szedni, mert nem mutat túl jól.
Ha meg sűrűbben nőne, legalább meg lehetne hagyni.. -
ipavlidu!
tag
16 vok de a szakallam meg sehol.... nah majd kesobb. legalabbis remelem.
-
harry
veterán
Rég jártam erre, majd holnap át is olvasom a topicot - most már elért egy olyan hosszt a szakállam, hogy egy kötegbe össze tudjam kötni, fonni még nem igazán lehet. Majd megnézem milyen ha két ágba van kötve. Még így sincs igazán kezelhető állapotban, az oldalsó szálak rövidebbek és könnyen kicsúsznak a kötésből, da majd még alakul.
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Sokféle borotvát kipróbáltam már az évek során de igazából egyik sem jött be.
Kezdtem a sima biztonsági borotvákkal 1-2-3 ezermillió pengés alap vacak és márkás pengékkel. Aztán következtek a villanyborotvák. A Braun elég jó volt de elég sűrűn cserélni kellett a szitáját. Jöttek a Phillips vackok azok meg nem igazán bírták leszedni a drótkeménységű szőreim
Aztán eszembe jutott a nagyapáink által használt hagyományos ( borbély ) borotvakés.
Kicsit nézelődtem a neten és rövid úton arra jutottam, kell nekem egy ilyen.
Szóval vettem egy Dovo Bismarck Super -t :
Elsőre kicsit para volt vele borotválkozni. Őszintén szólva féltem, hogy elnyiszálom vele a torkom de pár videót megnéztem a neten és nekiálltam
Kis gyakorlással babapopsi simaságú arcbőrt varázsolhatunk magunknak.Ha valaki használ esetleg hasonlót megoszthatná a tapasztalatait. -
darnellsmith
senior tag
sziasztok
én kb 4 hónapja növesztem a szakállamat az államon ( ill nem növesztem, nő magától)
reggel meg este fürdésnél tusfürdővel megmosom aztán helló. -
RAM
őstag
Próbálta már valaki?
a promó az nagyon jó...ha a fele igaz már jó -
Retekegér
MODERÁTOR
válasz
dragonfx #278 üzenetére
Érzékeny bőr, bah...
Néha nem kenegetem semmivel:
Borotválkozás--> kipirosodott bőr--> bő arcszesz--> 2 perc besz*rás. Persze lefekvés előtt, reggelre kész is a babapopsi.
Másik fontos dolog: borotválkozás után kerülni kell az izzadást, az nagyon tudja irritálni még a bőrt... -
dragonfx
veterán
szerintem akinek iritációra hajlamos az arcbőre próbálja ki a gillette gélt ami érzékeny bőrős és tengerkékszínű..nekem bevált franko...az adidas világoskék cooling gelel hazsnálóm és így szinte alig pirosodik ki.
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power #273 üzenetére
abban asszem nem az van. akinél van, az megnézhetné, hogy ne mondjak hülyeséget.
a benzoil-peroxid (az van ebben a krémben) olyan, hogy képes csaknem spontán (kémiailag aktív) gyökökké bomlani. ebből van a szárító hatása is. csakhogy ezek a gyökök általában rákkeltőek. nem azt mondom, hogy aki magára keni, az rákos lesz, de jobb félni, mint megijedni.
-
AMD Power
titán
Hát igen sajnos. Most is egy-két napig olyan volt a fejem mint egy 16 évesnek.
-
AMD Power
titán
Van egy kis problémám. Az állam fölött van az kis "mélyedés". Elég erős nekem ott a szőr. De nem is ez a probléma. Már jó ideje nincs rendbe ott valami. Sok kis pici pattanás lesz ott minden borotválkozás után. De nem tűnnek el. A bőröm olyan mintha ki lenne száradva és hámlana. Elektromos borotvát használok. Nem tudom mi ez.
A bőröm máshol meg "jó". Nincs ilyen jellegű problémám. Volt már másnak is ilyesmi?
-
_cirmos_
őstag
válasz
Janoska26 #255 üzenetére
szőrkeményítő, vagy valami ilyesmi a neve. boltos néni tudni fogja mit akarsz, ha körülírod neki mit akarsz.
és ha már ide tévedtem, a legspártaibb megoldás: most nyáron hetente egyszer átmentem a borostámon és a hajamon a 3mm-es hajnyíróval, és el volt intézve. se borotválkozás, se fodrász.
-
Izét monjatok már, elektromos beretva előtti valamit olyan szesz, mint az aftersév, csak ennek más a neve és elvileg frankóbban leszedi a villonyberetva az orcámról a szőrt, köszi
-
Vérboci
addikt
-
Lacigyermek
csendes tag
Nekem hála istennek nincsenek ilyen problémáim
-
Ha erős és rövid azzal elbánik, viszont ha már hosszabb azzal már nehezebben boldogul, de egy negyed árás zizegéssel azt is leszedi, viszont akkor a pofámról eléggé leszedi a bőrt igaz nagyon véknyan, de látványosan, mondjuk megpakolom egy kis csipősszesszel, mert Én bírom, az arctejektől meg amúgy is kiver a ragya
, na szóval azután már fasza minden
puccosszájú -
ngabor2
nagyúr
kintről bepofázok: a villanyborotva nem jó az ennyire erős szőrre? az máshogy vág, a pengéje nem érintkezik a bőrrel.
-
ALI_G
veterán
vki tudna segíteni, hogy mit csináljak,hogy szinte mindig kiperseg a bőröm az ádámcsutkámnál borotválkozás után?
-
Móci
addikt
A gyakori borotválkozástól valóban jobban előjönnek a pattanások nálam is. Általában vasárnap borotválkozom csak, így annyira nem erős a szőrzet, na meg kevesebb az irritáció. Rohadt kényes bőröm van, nem kell sok egy jó adag ragyához.
Igaz hétvégére álmos fejjel nagyon is hasonlítok egy idült alkoholistára, de nem zavar. Próbálkoztam többszöri borotválkozással egy héten, hát, eléggé fájt tőle a pofám.
Érzékeny bőrre tudom javasolni a Gillette bor. utáni zselét, attól kevesebb a pattanás. Legalábbis nálam.
Borotvábol a jó öreg Sensor Excel van, elég a két penge is, ha normális időközönként cserélem.
Amúgy pár hónapja a fodrász kiscsaj megborotvált azzal az igazi, késes eszközzel.
Nem volt rossz, bár amikor a nyakamnál járt, bevallom féltem.
Állítólag lassabban nől tőle a szőr, bár picit több borosta is marad utána.
Aki nem ismerné, erről van szó: [link] -
Pala
veterán
válasz
dragonfx #224 üzenetére
aztán majd számolj be, hátha találsz olyan borotvát, ami csodát művel.
én ezelőtt ilyen egyszer használatos noname borotvákat használtam, na azoknál nincs rosszabb. Ott aztán tökmindegy volt, milyen gyakorisággal szőrtelenítettem, ígyis-úgyis szétmarcangolta az arcom.ja hozzáteszem, hogy ez a frissborosta-eltávolítás még ragyásít is!!
-
Pala
veterán
válasz
dragonfx #221 üzenetére
Nekem sajnos nincsen ötletem. Időnként szemlesütve megyek emberek közé, mert ha sikeresen elcsúfítom magam, olyan ábrázatom van, mint valami 50 éves, kiégett, alkoholista gyári munkásnak, ez pedig rohadtul nem vet jó fényt a megítélésemre.
Ha hetente borotválom, akkor ugyan semmi gond nincs, én viszont szeretem arcszőrzet nélkül tengetni mindennapjaimat.
Lehet, hogy a mach3-mal van a baj, de biztosan számítanak a gének is; valakinek olyan puha szőrzete van, hogy szinte vajkenő késsel is tudna borotválkozni. -
dragonfx
veterán
ugyaneza szitu, a szőrtüsző gyulladás néha nekem is van tiszta piros pontok, mintha 1000 pattanás lenne d enem az csak ilyne piros bixbax pötty....ez akkro van ha túl hosszúra hagyom....befülled, de ha röviden vágom akkro szinte szét kell karistoni aaz rcom hogy jó legyne a hatásfok, szal meg kellt alálni az arany középutat....ja és reggel soha....mert azarcszőrzet rideg és tuti elvágod magad szerintem.
-
Pala
veterán
Huh
Azért az a szőrtüsző-gyulladás nem lehet kellemes. Ha picit hosszabb, akkor nekem is szokott néha viszketni, bár nem zavaró. Sokkal inkább az, hogy most is úgy nézek ki, mint akinek az arcán végighúztak egy sajtreszelőt. Ráadásul a borotválkozás még szárítja is a bőrt, mondjuk ezt valami jobbfajta arcszesszel, ne adj isten arckrémmel meg lehet oldani.
A legnagyobb gond az, hogy az ilyen 2-3 napos borosta erőszakkal történő eltávolítása után ápolatlannak és hanyagnak nézek ki. -
Pala
veterán
Ez a bajom nekem is (erős arcszőrzet)...a kis borostát gyakorlatilag képtelenség normálisan leborotválni, csak úgy tudom, hogyha kifejezetten rányomom a borotvát az arcomra (mach3-mam van, de számít valamit a borotva ezügyben?), de akkor tiszta vörös lesz az arcom, meg sebes, még másnap is, meg előhoz egy-két pattanást is a művelet.
Ha meg csak 1 hét után beretváékozom, akkor a valamivel hosszabb szőrzetet már könnyű eltávolítani, és utána teljesen egészséges babapopsi arcom lesz.Az viszont rohadtul irritál, hogy 2-3 napos borostát még nem tudok leszedni úgy, hogy utána sebek és pattanások nélküli bőr maradjon vissza.
-
dragonfx
veterán
valaki próbálta már innen a fusiont?jobb mint a mach3 turbo?
-
ngabor2
nagyúr
leginkább így néz ki a gúgli szerint.ahogy nézem, ő is azért ilyen szakállt hord, mert máshol nem nő, és utál borotválkozni (tehát lusta, ami a tudományt és a történelmet formáló legfontosabb erény. gondoljatok bele, ha az ősember nem lett volna lusta, még ma is egész nap kaját gyüjtögetnénk
)
-
brownus
veterán
válasz
gati0802 #203 üzenetére
ahogy Jenő mondja, ha Neked tetszik akkor nem
de nem vágom, hogy neki milyen
tegnap este levágtam a szakállvágóval, 1es fokozat, basszus rögtön -10 év
így nagyon nem tetszem magamnak...gugli segített, nekem is ilyen ritka, hála xenunak
a gyerek pofámhoz nem is illene durvább egy picit sűrűbb...
igaza van asszonyomnak, hogy néha le kell vágni, hogy frissüljenek a szőrszálak? (pár hónapja vágtam le ilyen rövidre, még nyár elott)
-
snecy
senior tag
Először is jó lenne tudni hogy néz ki Gattuso
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 1G, áfás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest