- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
itt a topicba van egy kép kicsit feljebb ahol két ágba van befonva nekem, nekem tetszik, csak kicsit kesze-kusza néhol a rövidebb szálak miatt.
Te mivel szoktad össze kötni? esetleg kép van?
szerintem ha rendszeresen samponnal van mosva akkor vmennyivel puhább lesz, saját tapasztalataim szerint -
Snoop-y
veterán
16,900 HUF Hát kell némi idő míg rutinra szert tesz az ember de mivel kb 1-2 naponta ugye borotválkozni kell sztem egy hét max. kb 10 perc mindennel együtt egy borotválkozás ( kikevered a habot pamacsolsz aztán pár percet hagyod az arcodon és rutintól függően lekapod vele a szőrt
Mondjuk ezzel a rohanok de hú nem borotválkoztam és gyorsan lekapom a szőrt típusú reggeli hajrák nem igazán ajánlottak ha csak nem akarsz a balesetin kezdeni
-
Retekegér
MODERÁTOR
Sry, paint-tel ennyit lehetett kihozni.
Különben is a Photosop letö... öööö... vásárlása () folyamatban van, majd azzal szebb munkát hozok össze.
Én 4 napja nem borotválkoztam, de mivel ma emberek közé merészkedtem (benéztem suliba) megejtettem eme műveletet.
--> Gyáva nyúl.
Egyébként felrémlett bennem a Dexter's laboratory azon része, amikor Dexter szakállat növesztett, aztán mindenkiben tiszteletet ébresztett az utcán. A végén Action Hank-kel, szakállaikat egyesítve gyalulták a szakállas megabanditákat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tőzsde és gazdaság
- ASUS routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- DELL Precision 5560 i7-11850H 16GB 512GB T1200 FHD+ 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 5500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2050 4GB WIN11
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RX 6800 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest