- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- kreténtehén: Gazdit keresünk
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
j.la
tag
Végre rájöttem annyi év után, hogy hogyan lehet elkerülni a kipattogzódást :
Akit érdekel:
1. Clarasept szappannal arcmosás
2. Bármilyen borotválkozó gél
3. Megborotválkozni
4. Alkcema kenőccsel vékonyan bekenni a borotvált arcot :-)Ha ezzel segítettem valakinek, akkor szívesen!
-
Maksifül
senior tag
Hogy szoktátok gondozni a szakállat, ha sehol nem vágnátok le? Jó, persze némi ívet lehet adni neki alul-felül.
Kösz a tippeket! -
sti10p
senior tag
Én a fatertól kapott noname beretvával kezdtem, ami eltörött (nem bírta a műanyag a csavargatást) aztán jött egy sima pengés Wilkinson, amibe miután már se Willkinson se Gillette nem gyártott pengéket ilyen "minőségi" Astra pöngét adagoltam, volt is vágás meg irritáció ezerrel Aztán jött az első M3-am amit egy Turbó követett, az M3 Power kimaradt mert hülyeségnek tartottam (akkor még), aztán most, hogy már a második gumicsík is lejött a Turbóról új borotva után néztem és nem tudtam megálni a Fusion Power-t. Lehet, hogy ez az elemes dolog tényleg nagy hülyeség volt, meg az is, hogy egy dupla annyiba kerülő fejes borotvára váltok mikor a Turbó is tök jó, csak már nem bírtam nézni az agyonnyűtt markolatát.
Szerintetek akkor most elég hülye voltam?Ja és állítólag a Phenom-nak átdolgozták a markolatát a sima Fusion-hoz képest, hogy kényelmesebb legyen, ez igaz, vagy csak a színe a külömbség?
-
mv
aktív tag
Próbálta már ezt valaki? Quattro Titanium Precision
-
Szulejman
újonc
Nem azért mert török csak ez jutott eszembe és beengedett
nekem tetszik remélem nektek is nem olyan fura név
-
Szulejman
újonc
válasz
wolverine375 #781 üzenetére
Szia szerinted a Remington hajvágó gép megfelel a célnak és ha igen akkor kezdés képp csak simán nyírjam le a borostához válaszodat előre is köszönöm
-
macikos
addikt
Magyarországon miért nincs ilyen? [link]
-
C4mp3r
addikt
válasz
wolverine375 #782 üzenetére
Nem a direct linket szúrtad be, így nem jeleníti meg. kép (Szándékosan nem direktbe szúrtam be .)
p.s.: Közbe a csávó accountja inactive, így fel kellett máshova töltenem.
-
wolverine375
tag
csak én nem látom a képet amit beszúrtam?
-
wolverine375
tag
Én is hajvágóval tolom az arcomat kb hetente 2x, most talán már kezd erősödni...
A cél egy Ryan Reynolds-os szakáll, hirtelen nem találtam most jobb képet, meg nekem jobban is állna mint neki -
C4mp3r
addikt
Megleptem magam karácsonyra egy ilyennel és eddig szépen bevált. Elég 1-2 naponta körbetolni az arcomon és máris tökéletes borosta marad csak rajta.
-
Nara near
csendes tag
milyen jó lett a prohardver design-je. tetszik
-
Nara near
csendes tag
persze hogy van. például a borosta mindenféle fejformához jól megy
az néz ki a legjobban szerintem. -
Hmm.. én is gondoltam, hogy megnövesztem a szakállam, de kis golyó fejem van... nem tudom ahhoz illene-e egyáltalán vmi...
-
Nara near
csendes tag
hány éves vagy?
-
Aure
újonc
Hehh... Én majd később nagyon szeretnék körszakállt, mert nagyon fiatalnak nézek ki- bár egyelőre még leérettségizem, aztán majd meglátjuk: D
Ugye nem macerás "'karbantartani?": D
-
Nara near
csendes tag
miért nem ír ide senki?
lendítsük fel újra a topicot! ahogy olvastam a régebbi kommenteket egy elég jó közösségnek tűnt! -
Nara near
csendes tag
Szerintem nagyon jó a fusion. nekem legalábbis bevállt. semmi pénzért nem raknám le
amúgy had kérdezzem meg, hogy van-e valaki aki próbálta a "Revalid" nevű kapszulát a szakálla besűrítésére? használt? vagy csak a hajad nő tőlle? köszi!
-
Troy.
addikt
Ez nem igaz! Elég hozzá egy erős koncentrálás.
-
darnellsmith
senior tag
válasz
Szplöttyy #744 üzenetére
szia
nekem nem olyan régen úgy volt hogy full borotvált fej és a vége felé 10-15 centis szakáll. a fejedet borotválkozás előtt vizezd be, kicsit dörzsöld is bele. én borotva gélt használta és elkezded vhogy egy irány húzni, pl oldalt meg a tarkódon fentről lefelé a fejed tetején meghátulról előre. ha megvan akkor még 1x bekened a fejed és mindenhol ellentétes irányba lehúzod, de óvatosan mert én 1-2x majdnem megskalpoltam magam úgy vérzett a fejem amikor belekapott az 5 pengés gillete borotva.
most már kinőttem a borotvált fejű - szakállas korszakból. a hajamat egy héten 1x nullás géppel letolom az arcomat meg naponta borotválom a munkám miatt.
sok sikert -
Hardegen
újonc
Sziasztok!
Nekem olyan kérdésem van hogy hogy lehetne az arcszőrzet erősődését elérni,egyszerű módon?
-
nagygabor519
tag
válasz
pet.andro #764 üzenetére
Nekem sem a borostám az ami hosszabb, hanem a kecskeszakállam, ehhez viszont tök jó lenne valami trimmelő, formázó. Egyenlőre egypengéssel vagy a sok pengés borotvám hátulján lévő kis formázóval szoktam, de nem a kedvencem. Valaki próbált már gépi szakállformázóval kecskeszakállat formázni? Egy csomó ilyen reklámot láttam tavaly, amikben ezeket nyomatták. Kíváncsi lennék mennyivel pontosabb, könnyebb, és hogy gyorsabb e egyáltalán...
-
nagygabor519
tag
Szerintem a legtöbb nő max látni szereti a borostámat, de érezni már nem igen szeretik, mert mint már írtam (lehet h másik topikban) cirkuszkerítés vastagságú erősségű arcszőrzetem van(főleg amíg rövid kis borosta állapotban van), szóval már egy finom kis arccsók is fájdalmas nekik, a többiről nem is beszélve, szóval nálam is a sima arcbőrt szeretik. Már többször megszóltak ha borostás voltam és úgy kaptak puszit.
Ennek ellenére van hosszabb kecskeszakállam, ami bejön nekik, mert miután megnő és nem csak apró tüske, már nem olyan bökős.
-
Louro
őstag
válasz
pet.andro #759 üzenetére
Hihi én meg erre irányítanálak
Azzal meg egyetértek, hogy a nők az ápolt arcokat szeretik. De az ápolt nem jelenti azt, hogy a teljesen borotvált. Lehet körszakáll, lehet pici borosta, kinek mi áll jól, csak a lényeg, a kulcsszó: Ápoltan. Bár én is utálok beretválkozni
-
-
brazil1
újonc
-
ngabor2
nagyúr
van ismerősöm, akinek ugyan így nő. nem kell aggódni, ellene úgyse tudsz semmit
az, hogy nem körszakáll, vagy nem Kossuth-szakáll, az részben divat, részben genetika, részben kor kérdése. 35 éves bátyámnak még ennyi se nő, sőt, ismerek olyanokat, akiknek 40-en túl is "babaarcuk" van.
Aggregátor: egy jó szakállvágóval 2-hetente átszaladsz rajta, lecsapod 10-20mm-esre (majd belövöd), "oszt csókolom"
-
Világ életemben utáltam borotválkozni (bár még csak 22 vagyok, lehet később megkedvelem
), ezért januárban "nekiálltam" növeszteni. Mindenhol hagytam nőni, kivéve a nyakamon. Tetszett, meg mások is mondták hogy jó, de nagyon kusza volt, ezért nyár elején levágtam. Most újra szakállas vagyok, de nem teljes szakállt növesztettem, mert oldalt csak egy kis sávban nő rendesen, az se túl jó. Ezért most olyan mint Leninnek volt
/hasonló, nem pont olyan/
(#755) brazil1: ebből bajusz + soul patch simán kihozható, esetég + az állon egy vékony sáv.
-
brazil1
újonc
Üdv szakáll szakik!
Problémám lenne. 25 vagyok, és nem úgy nő a szakállam ahogyan szeretném. Nem várom, hogy génterápiával ezen változtassatok
Csak a véleményetek érdekelne és a javaslatotok, hogy milyen szakállat kéne hagynom. Durván 3 hete nem borotválkoztam. Berakok egy képet is róla, bozontos kicsit mert nem nyúltam még hozzá a növesztési fázisban vagyok
Szal így néz ki. A legnagyobb gondom hogy az államon középen nem nő, van ott egy "folt". Ez így nagyon gáz, nem?
A másik meg hogy a bajusz alatt oldalt nem nő, csak egy-két szőrszál, így nem lehet körszakállt sem hagyni.
Szerintetek ebből a "hozott anyagból" mit lehet kihozni ami a legjobb?
Mindenféle hasznos tipp, ötlet, tanács jöhet. Kezdő "szakállas" vagyok, ez az első, hogy növesztem
-
blueMerle
veterán
-
KrAt
veterán
Sziasztok!
Valaki próbálta az elemes sima borotvákat? Néztem, egész normális áruk van, lehet, szívesen kipróbálnám..
-
Szplöttyy
senior tag
Hát, mivel nem segítettek, vettem magamtól!
Wilkinson Quattro Titanium 2betét volt hozzá 2849Ft
Wilkinson borotvagél, fekete flakon "Black Pepper oil+Aloe Vera" 1049FtEste meglátom mit alkot
-
Szplöttyy
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy kis tanácsot kérni.
Fejet mivel/hogyan érdemes borotválni? Szóval:
1:borotva gél/hab, kutyamacskaizéje, mivel érdemes? Most jelenleg gilette borotvahab
2:milyen borotvával? Egyenlőre csak nonémekkel csinálom, de nem kellemes, és nem is viszi le mindenhol rendesen.
3: Villanyborotva? Vagy a hajat semmiképp se viszi le?
4: Anyajegy... van egy kisebb a fejemen, nagyon macerás körülvágni, hogy ne nézzen ki hülyén, de ne vagdaljam szét, valami ötlet?Előre is köszi!
-
Rambi
tag
na fakk, vettem inkább egy vizipipát XD.... nincs kedvem enyni pénzt kidobni kapszulákra..
az araboknak dús arcszőrzetük van, hátha a vizipipa segít rajtam is -
Rambi
tag
-
Jarod1
veterán
nocsak ilyen topik is van ,én a szakált bajuszt borotvával ápolom
-
Rambi
tag
jaja, ksözi azért.. türelem nagy szőrt terem
a francba, nekem nincs kedvem mondjuk évtizedeket várni...
de az az érdekes h faterom is úgy néz ki mint egy medve, van rajta rendesen szőr...meg idegesít h a haverok is elég jetik... már próbáltam sokmindent, mondták h borotválkozztak sokat, az ellenkezőjét is...meg h kenjem hajszesszel...hát nem jött be egyiks em..
hormonális problémáim sincsenek
hmm..de a mellkasomon lett olyan vad szőr fél év alatt, úgy h nem foglalkoztam vele, meg ott is iylen kis szőke pihe volt. lehet most fél évig nem fogok borotválkozni,hátha az arcomon is bozont lesz ebből a selymes sz@rból.. -
Rambi
tag
csacsi!
ejj nem tudtok valami csodaszert,vagy valami ötletet adni nekem..az arcomon nem akar igazából nőni a szőr oldalt....bajusz+szakáll az okés, de pajesz már egy kcsiit foltos, oldalt az arcomon meg csak pár szőrszál van...vagyis közelebbről nézve ilyen kis apró szálacskák vannak,de gyenge meg szőke...sztem 20 évesen nem kéne iylennek lennie..nem? -
sasa311
veterán
Körszakáll rövidre vágására milyen szerszámot javasoltok?
Már egy éve az ollóval szenvedek rendszeresen de kezdem unni
-
-
Aborg
újonc
Ja, a kusza bajuszra tenyleg csak a hosszu szalu megoldas lehet az ellenszer. Picit maris javult. Mondjuk ebbol olyan lefele fesult es alul vagott bajusz nem is lehetne mert van benne egy forgo (csak az egyik felen) ahol sregen es folfele nol, mondjuk ket ora iranyba
De magyar bajusz meg lehet, az a kozeprol ketfele kent hosszu szalu. Talaltam egy remek honlapot is:
[link]
Meg egy kerdes a szakallhoz: ha hosszabra akarom hagyni akkor is kell kozbe csinalni par kiigazito nyirast? Mennyi idos szakallat illik eloszor nyirogatni? -
AMD Power
titán
Picit reklám szagú a hsz de nem annak szántam. Én kb 1 hónapja használom a Garnier Pure mélytisztító nyavalyát. Tényleg szebb lett tőle a rusnya fejem!
2-3 naponta használom , és alig kell belőle.
-
Aborg
újonc
Udv! Gondoltam en is kiprobalom milyen lennek szakalasan. Most egy honapos a cucc, kb 1 centis. A szakall egesz jo, bar picit talan lehetne surubb de elmegy. A bajusz viszont: mint egy szalmakazal a tornado utan. Szanaszet. Van erre valami modszer hogy rendesen el lehessen fesulni? Mert igy hiaba probalom, jo az emlekezete, rogton visszaugrik a termeszetes helyzetebe
-
f_sanyee
senior tag
válasz
runner 125 #715 üzenetére
hmm, és ezzel lehet hagyni 1-2mm borostát?
-
runner 125
nagyúr
válasz
f_sanyee #714 üzenetére
Philips HQ 7340
Egyébként van még egy eladó Philips HQ7300-as borotvám.
Üdv.M -
f_sanyee
senior tag
válasz
runner 125 #712 üzenetére
tipus?
-
-
f_sanyee
senior tag
Hi!
Milyen borotvát ajánlanátok, nekem max10-15k-ig?
Nem akarom teljesen levágni az arcomrol a szőrt, 1-2mm borosta maradhat. -
Wilika
aktív tag
Nekem nagyjából ennyi az össz-szösz-mösz az arcomon (plusz a randibajusz, ami épp ki van irtva többé-kevésbé)
De sajnos ez sem akar hosszabbra nőni. Viszont annyit bizgerálom, hogy mindig ilyen alakja lesz, ami tök poén (évfolyamtársnőm unalmában tárgyakat akasztgatott rá előadás alatt (mellesleg, ha finoman meghúzom, a füleim a magasba emelkednek))
De így egy kicsit kusza, és nem is túl maradandó.
Volt régen ilyen, hogy bajusz-wax? Árulnak még ilyet? Vagy mit lehetne csinálni, hogy kicsit összefüggőbb legyen a dolog, és állandóbb, vagy inkább kezelhetőbb a formája? -
dave93
őstag
Hi!
14k-ig keresek elektromos borotvát. Melyiket, milyet érdemes venni?
Például Philips hq7140-t tudok 14kért. Az megéri? mi a vélemény róla? -
Illető
tag
Check this out!
Növesztés, dúsítás minden mennyiségben, a kozmetikai kémia legújabb vívmányaival.
Minoxidil, tretinoin, rézpeptidek, DHT-krém, amit akartok. Aki nem elégedett az arcszőrzetével, itt megtalálja a megoldást.
Vagy írjak egy összefoglalót magyarul a logoutra? Még az is előfordulhat... -
Megköszönném, ha ajánlanátok (pl. link formájában) jó minőségű szakáll és bajusznyíró gépet. Az enyém majd' tíz év után beadta a kulcsot és nem találom az utódját.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP 15 Pavilion FHD LED Matt Ryzen5 5500U 4.0Ghz 8GB RAM 256GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Zalman M4 Corsair 650W
- Megkímélt állapotban lévő Xiaomi 12T Pro 8/256GB / 12 hó jótállás
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest