- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
nem hinném, csak már mindent is tudunk :d
egy ilyet vettem szakállvágónak, tudom, hogy hajvágó, de sztem ez tökmindegy... szépen vág, nem szúrós a szőr vége vágás után. (előtte egy rossmanos szutyok volt, ami kábé egy évet se bírt...)
https://www.arukereso.hu/hajvago-szakallvago-c4208/braun/hc5030-p220547950/#termek-leiras
szintén dobtam a rossmanos szakállolajat, amivel nem volt gond, csak illatanyag nem volt benne, (natur), és egy idő után nem volt kellemes illata a szakállnak, bőrnek.
ezt vettem helyette: https://pbsdepo.hu/proraso-beard-oil-wood-and-spice-30ml-original-1844 -
brownus
veterán
válasz
Vismajor01 #969 üzenetére
Hello, egy próbát megér, esetleg ad tippet milyen fazon áll jól.
Nekem is foltos, kb mint egy 15 évesnek... Nekem ez jutott :) -
brownus
veterán
-
brownus
veterán
szakállolaj, pár hete használom, a sógorom ajánlotta, és érdemes kipróbálni, használni! sokkal puhább, selymesebb az arcszőrzet. én a király utca elején (deák tér felől) vettem a barber shopban,
-
brownus
veterán
igen, és ne tabikat egyél hanem friss gyümölcsöket, zöldségeket. esténként fél citromnak a levét idd meg. több rost kell, a belek is jól járnak és könnyen tudsz majd székletet üríteni is. az gondolom evidens főleg most nyáron, hogy sokkal több vizet kell inni
a csalánra: nem, én heti 2x használom és nem büdös
bár a héten már nem mert már nem korpás a hajam.
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #541 üzenetére
hali,
a tattoo topikban nem tudtam megnézni a linkelt képet, feltennéd egy képfeltöltós oldalra?
ami a melleden van(a családod van rajta, ha jól emlékszem azt irtad). én is akarok, az alkalomra, rovas irással. mág körvonalazodik, hogy mi is lesz... de köze lesz az asztrológiához -
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #493 üzenetére
micsoda dizájn... ez is már az a rezgős?
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #454 üzenetére
semmi extra, mindenhol kábé 1 cm
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #452 üzenetére
ő egy híres fegyenc?
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #448 üzenetére
csak a hajam volt korpás, múlt héten levágattam pár centisre. de ettől függetlenül jó a csalán tea, nem csak a szőr/haj szálaknak a bőrnek is.
pl. megboldogult nagymamám cukorbeteg volt és majd minden nap megivott 1-2 pohár csalánteát... jó külsőleg és belsőleg is. bár az íze nem finom
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #446 üzenetére
jó
nemtom nekem hogy állna vmi hasonló... sztem nem jól
egy jó tanács: mind hajra és szakállra csalán tea! puhítja, ha netán korpás lenne a fejbőrötök azon is segít. én kb két hetente magamra locsolok pár literrel, és jau
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #378 üzenetére
vele szoktam csókolozni
bár lent nem zavarja...
úgy értem ha lemegyek oda...
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #376 üzenetére
a bajusz az rövidebb nálam, és az szúr néha...
-
brownus
veterán
válasz
Vajda0506 #370 üzenetére
az ilyenektől falra mászok, metroszexuális homija...
a szakáll puhaságára visszatérve; anyám csinált egy krémet ami száraz arcbőrre való, és azzal szoktam bekenni a szőrt is, hatásos
szerk: inkább úgy mondanám, hogy jut a szőrre is amikor bekenem az arcom
úgy csinálom, hogy jusson oda is
-
brownus
veterán
válasz
gati0802 #203 üzenetére
ahogy Jenő mondja, ha Neked tetszik akkor nem
de nem vágom, hogy neki milyen
tegnap este levágtam a szakállvágóval, 1es fokozat, basszus rögtön -10 év
így nagyon nem tetszem magamnak...gugli segített, nekem is ilyen ritka, hála xenunak
a gyerek pofámhoz nem is illene durvább egy picit sűrűbb...
igaza van asszonyomnak, hogy néha le kell vágni, hogy frissüljenek a szőrszálak? (pár hónapja vágtam le ilyen rövidre, még nyár elott)
-
brownus
veterán
Szervusztok szőrös spHártaiak
a hétvégén megmostam a szakállam egy svéd samponnal, vmi narancs kivonat van benne vagymi (még a sógorom hagyhatta itt tavaly nyáron.) és kurva jó!
tegnap meg a fruitxxx vmivel, gyümölcsös sampon (nem jut eszembe a neve, zöld a tubus színe) és nem puhította a szőrt. sőt.
az jutott eszembe, mivel anyum gyógyszerész, keverjen ki nekem vmi finomat. egy speciális krémet vagy sampont vagy balzsamot a szakállra, ha beválik akkor a pH tagsági kártya felmutatásával Ti is kaphattok belőle -
brownus
veterán
úgy gondolom a topik nyitónak is illene egy képet linkelnie magáról [link]
-
brownus
veterán
sztem mint a hajunkat és bőrünket, a szakállunkat is ápolni kell. ne büdösödjön, meg mittomén mit tud még csinálni egy szakáll. biztos vannak rá spec. samponok?, krémek.
Integra, tudomde amikor pl. a playboy vásárlásakor a nő megkérdezi, hogy elmúltam-e 18 az már feltudta b@szni az agyam. így, hogy kinézek kb 25nek ez már jó, egy kislány már lecsokolomozott, tök boldog voltam
sztem 50 évesen is mint egy 30as fogok kinézni... nehéz dolga lesz az asszonynak
-
brownus
veterán
Hi,
Várom arcszőrzettel rendelkező kollégák tapasztalatait, és tanácsait. kb 4 hónapja van szakállam (nem hosszú, max 1cm) és a gondom az, hogy bajuszom nem puhul, és a mamaszitámat egyre jobban zavarja. engem is. az Ő kérésére növesztettem meg egyébként, mert így kinézek legalább 25nek, nem 18nak. én meg boldog vagyok, hogy nem kell majd minden nap borotválkoznom. rohadt kényelmes dolog(igaz nem sűrű az arcszőrzetem)
Léteznek krémek, spec. samponok szakáll puhításra? Ki mit használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asus Rog Strix G16
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest