- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
darnellsmith
senior tag
szóval akkor se úgy nem jó ha frissen vagy borotválkozva se úgy ha szakáll van, nem egyszerű a helyzet
akkor marad a borosta, én sokáig úgy csináltam hogy a hajvágót nullásra állítottam és úgy áthúztam az arcomon, garantáltan irritáció mentes, egy egészen kicsi szőr marad de az sok vizet nem zavar, ill engem nem zavart.
-
Pala
veterán
Huh
Azért az a szőrtüsző-gyulladás nem lehet kellemes. Ha picit hosszabb, akkor nekem is szokott néha viszketni, bár nem zavaró. Sokkal inkább az, hogy most is úgy nézek ki, mint akinek az arcán végighúztak egy sajtreszelőt. Ráadásul a borotválkozás még szárítja is a bőrt, mondjuk ezt valami jobbfajta arcszesszel, ne adj isten arckrémmel meg lehet oldani.
A legnagyobb gond az, hogy az ilyen 2-3 napos borosta erőszakkal történő eltávolítása után ápolatlannak és hanyagnak nézek ki. -
Pala
veterán
Ez a bajom nekem is (erős arcszőrzet)...a kis borostát gyakorlatilag képtelenség normálisan leborotválni, csak úgy tudom, hogyha kifejezetten rányomom a borotvát az arcomra (mach3-mam van, de számít valamit a borotva ezügyben?), de akkor tiszta vörös lesz az arcom, meg sebes, még másnap is, meg előhoz egy-két pattanást is a művelet.
Ha meg csak 1 hét után beretváékozom, akkor a valamivel hosszabb szőrzetet már könnyű eltávolítani, és utána teljesen egészséges babapopsi arcom lesz.Az viszont rohadtul irritál, hogy 2-3 napos borostát még nem tudok leszedni úgy, hogy utána sebek és pattanások nélküli bőr maradjon vissza.
-
szepi79
őstag
ez engem is izgat
szal valakinek mstmár télleg meg kéne vennie, aki makk3-at használ, aztán elírni a különbséget
bár egyelőre a makk3al is meg vagyok elégedve, de ki tudja, 3 éve óta milyen forradalmi áttörések voltak a borotvapiacon - ha csak annyi, mint a fogkefepiacon, akkor maradok
)
-
törölt tag
erre en is kivancsi lennek...en nem probaltam meg, ezert nem is akarok beleszolni, de sztem felesleges
igaz, nem szivesen emelnem a borotvalkozassal jaro koltsegeket, mert igy is utalok borotvalkozni, es tobbe kerul az arcapolasom, mint maga a borotvalkozas...
de ha pl a mach3-ra tennenk +1 penget amit a kiigazitasokhoz lehetne hasznalni, en mar azzal is elegedettebb lennek -
törölt tag
az a helytol fugg es tipustol
mert van sima mach3, van turbo, meg azota van meg egy uj tipus
itthon a turbohoz 4 db volt 3200, angliaban mar csak 2000
viszont most vettem sima mach3-hoz tecsoban 8db volt 4000
szoval vegig kell nezni a kinalatot
dm-ben meg hasonlo helyeken nem erdemes venni, mert dragabb
mod: piacon es aluljaroban occsoert is megkapod
[Szerkesztve] -
törölt tag
regota hasznalok ilyen vibratoros borotvat
en peldaul a bajusz reszt csak rezgore allitva borotvalom, mert ha mar soknapos meg hosszu is, nem faj annyira, nem huzza
meg az allam alatti reszen is csak rezgovel vagyok hajlando borotvalkozniott is jobb, ha rezeg, nem erzed annyira magat a borotvat
az allkapocsnal es az arc tobbi reszenel sem rossz, es nagyon sokaig birja egy elemmel, miota megvan meg nem kellett elemet cserelnem
annyi hatranya van, hogy ha gyorsan huzod a borotvat, akkor foltos maradsz
szoval szepen lassan kell rezgovel borotvalkozni, hogy minden szort leszedjen
es ami poen, amikor a viz alatt kimosod a borotvabol, akkor egy pepes vmit kapsz
erdemes kiprobalni, nekem bejott
bar aki rambokessel szorozik, az ugorja ezt a hsz-t
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest