- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
-
Flexhead
újonc
HELP!!!
Én lassan 23 leszek és irigylem a problémáitokat úgyanis engem folyton 16-nak néznek mindenütt, mert egyszerűen nem nagyon akar arcszőrzetem nőni!
És ez úgy 20 éves korom óta egyre jobban idegesít mert látok egyre több kb 16-17 éves srácokat akik kb Kossuth szakállal rohangálnak ennyi idősen, nekem meg alig van pár száll az államonMit lehet tenni ez ellen?
-
Hippo
aktív tag
válasz
darnellsmith #590 üzenetére
Megfogadtam a tanácsod... megpróbáltam minnél jobban kifeszíteni a bőröm borotválkozásnál és tényleg sokkal jobb most... igaz én visszafelé is borotváltam, de sokkal alaposabb lett most a borotválkozás és irritáció majdnem egyenlő a nullával, most még élveztem is a borotválkozást.
Aztán bemaszíroztam a bőrömbe egy kis Nivea aftershave balzsamot és megkell hagyni egészen kellemes érzés most így borotválkozás után.. nincs az a kellemetlen kipirosodás és égető érzés..
Wilkinsonnal borotválkoztam..
-
-
Hippo
aktív tag
válasz
darnellsmith #590 üzenetére
És rányomjam a borotvát erősebben a bőrömre vagy azt szigorúan tilos? Vagy csak hagyjam finoman siklani a bőrömön?
egyébként ha nem használok aftershave-et, akkor nekem nagyon kiszárad a bőröm és eléggé látható dolog az, amúgy akkor nekem se pirosodik ha jól megfigyeltem..
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is Gillette Fusion Power van és tökéletesen leviszi a szőrt,pedig nekem nagyon erős szakálam van mint a drót olyan
(ja ha maradnak apró fekete pontok,azokat nem tudod kiborotválni, mert az a szörtüsző és bőr alatt van aszem)
Nekem is kipirosodik de ez az érzékeny bőröm miatt van.Miután bekentem az új gillette gélel elmúlik (ez ilyen piár szöveg lett,de tényleg jó)
-
darnellsmith
senior tag
hali
lehet hogy rossz technikával borotválod a bajuszodnál, bár ha máshol szépen leszedi akkor nem értem. én bajusznál csak föntről lefelé húzom le 2x és úgy tökéletes. nemtudom hogyan szoktad csinálni próbáld úgy mintha a felső ajkadat minél jobban próbálnád lefelé húzni, hogy feszes legyen ott a bőr, szerintem úgy elkerülhető az irritáció. én after shave-et nem használok mert kipirosodok tőle, viszont ha nem használok akkor minden ok, érdekes. sensor excelt múltkor mintha láttam volna a dm-be.
üdv -
Hippo
aktív tag
Sziasztok!
Jó hogy megtaláltam ezt a témát legalább tudtok nekem segíteni
Régebben Gillette Fusion Power-t használtam, de az volt a gondom hogy a bajuszom borotválásánál akárhogyan is borotváltam (ellentétesen is) mindig maradt apró szörzet, tehát látszott a bajusz még mindig egy kicsit.. szakállnál és máshol tökéletesen le tudtam borotválni.
Ez mitől van? Meg az, hogy 10 féle aftershave-et kipróbáltam már, de borotválkozás után a bajuszomnál mindig piros szokott maradni elég hosszű ideig a bőröm.
Most áttértem Wilkinson Quattro borotvára, talán egy fokkal jobbnak ítélem, mert nem annyira piros tőle a bőröm a bajuszomnál, de segítsétek rájönni hogy mitől van ez..
Pedig rá se nyomom a borotvát a bőrömhöz, hanem épphogy csak érinti...
Egyébként most Nivea aftershave balzsamot használok (fehér üveges)..
Gondolkoztam még azon, hogy talán a sok penge miatt pirosodik ki huzamosabb ideig a bőröm, nem tudom.. de szerintetek megérné kipróbálnom egy 2 pengés Gillette Sensor Excel-t? Ha igen, hol tudnék vásárolni online ilyet borotvafejekkel együtt (sajna guglival nem igazán találtam érdemleges helyeket..)?
Üdv, Hippo.
-
darnellsmith
senior tag
-
ToBeY
nagyúr
Az kap egy csokit aki megmondja mi a különbség a 3 borotva között
Gillette Fusion Power Phenom, és Gillette Fusion Power Phantom, meg a sima Power között -
I_Am
veterán
"Hasfelmetszős" borotvát hol lehet venni?
-
AMD Power
titán
válasz
darnellsmith #572 üzenetére
Piacon...
-
AMD Power
titán
2650-ért van most ez a Gillete Fusion.... 2 pengével. És 2600-ért már van hozzá 4db-s penge "csomag". Lehet ,hogy veszek egyet.
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #568 üzenetére
Megvan. Nekem is eléggé szétállna, és amiatt nem tetszik, maga a forma szerintem is jó (innen: [link]) de majd valamikor megnézem. Ha esetleg a végére fűznék valamilyen kis fekete gyöngyöt, akkor már függőlegesen lógna, nem? Sima cérnával van összekötve, majd valamikor tolok fel képet is. Hétvégén ki szoktam bontani és samponnal megmosni de nem sokat javít rajta.
-
darnellsmith
senior tag
itt a topicba van egy kép kicsit feljebb ahol két ágba van befonva nekem, nekem tetszik, csak kicsit kesze-kusza néhol a rövidebb szálak miatt.
Te mivel szoktad össze kötni? esetleg kép van?
szerintem ha rendszeresen samponnal van mosva akkor vmennyivel puhább lesz, saját tapasztalataim szerint -
harry
veterán
válasz
darnellsmith #557 üzenetére
Szakállal kb én is itt tartok, jelenleg be van kötve (5 csomó, úgy ujjnyi távolságra egymástól, egy ágban középen). Megnéztem befonva is, de mivel elég sok szál van, ami rövidebb, így könnyen kiszabadulnak a kötésből, és ez elég rosszul néz ki. Esetleg ha fonás előtt az egészet bekenném valami fixálóval? Bár ehhez szerintem ez sem jó, ezt max akkor lehetne jól megcsinálni, ha minden szál ugyan olyan hosszú lenne. Egyszer majd megnézem két ágba kötve is, nekem így jobban is tetszene, de a fonás itt sem jó, valamint eléggé elállnak egymástól, kéne a végükre valami súly : P Másrészt elég durva a tapintása, mármint nem olyan 'selymes' vagy sima, mint valakinek a haja, ezen lehet változtatni valahogy?
-
ngabor2
nagyúr
aztán egy idő után egyre kevésbé látszol fiatalnak, viszont egyre több időt vesz el a borotválkozás
növessz kultúrált szakállat, azt elég 1-2 hetente formára nyírni, nem minden reggel leborotválni. sokkal kényelmesebb.
ja, és továbbra is azt állítom: a szakáll nem öregít, hanem kortalanít.
-
salgado
tag
De jot röhögtem amikor megláttam hogy van ilyen topic is!
nekem elég erős a szakall szörzetem van,sürün kell borotválkoznom mert öregit a borosta,szertek fiatalabbnak látszani! -
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #561 üzenetére
sokkal bölcsebb ha szabadon kivan húzva
-
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #559 üzenetére
köszönöm, lényegében akkor kaptam választ kérdésemre, nincs külön erre "szakosodott eszköz" lehet kicsit szlenges a hajkuhúzó
-
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #557 üzenetére
hajkihúzó meg a hajvasaló közt mi a különbség?
és mien anyagot kell "permetezni"? -
darnellsmith
senior tag
az a hajkihúzó nemtudom milyen, mondjuk kopasz vagyok, na mind1
szerintem hajvasaló lehet a jó megoldás, elötte kell a szőrre/hajra "permetezni" vmi cuccost és utána kivasalni, de még nem próbálkoztam. elöbb kicsit megmértem a szakállamat, 11-12 centi körül tartok vhol. mostanába pár szálnak eléggé töredezett volt a vége, azokat kicsit vissza vágtam, szerencsére csak néhány szálról volt szó -
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #555 üzenetére
hát igen
hajkihúzóval csináltam idáig párszor, de..nincs valami erre szakosodott eszköz? -
pok.tom
aktív tag
válasz
darnellsmith #551 üzenetére
hát nekem kb 6-7 centi körül van szakál, nekem korábban sem viszkedett, lehet h. inkabb bőrtipus függő h. "viszked-e"
-
pok.tom
aktív tag
üdv! van valami spéci szakál kihúzó eszköz, v. csak a hagyományos hajkihúzóval lehet ezt?
zsír kis topik -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #551 üzenetére
jól tudod, az alatta méret alatt a gazdát teszi próbára, utána már nem szúr.
-
Troy.
addikt
kb. 4-5 napig nem borotválkoztam, maj' megőrültem, úgy viszketett. Pedig mostam,kenegettem, beszéltem hozzá..
-
darnellsmith
senior tag
tuti vonzanád a tekinteteket
és most leges legújabban egy vastag gumival fogom össze egy csomóba a szakállamat, asszem a telóm töltőjéhez adták
. kb 1-1.5 centi vastag, fekete. és olyan kicsi hogy csak úgy ahogy van rárakom aztán nemis kell szorosabbra tekerni
ha leveszem akkor meg nem jön ki mellé egy csomó szőr se, sőt egy szál se
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #547 üzenetére
ha lesz pár szabad, lelkileg nem lestrapált órám, akkor nekiállok
attól tartok, ez nem mostanában lesz, bár mi poén lenne így menni talira
-
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #544 üzenetére
akkor marad a cérna
-
brownus
veterán
válasz
darnellsmith #541 üzenetére
hali,
a tattoo topikban nem tudtam megnézni a linkelt képet, feltennéd egy képfeltöltós oldalra?
ami a melleden van(a családod van rajta, ha jól emlékszem azt irtad). én is akarok, az alkalomra, rovas irással. mág körvonalazodik, hogy mi is lesz... de köze lesz az asztrológiához -
ngabor2
nagyúr
válasz
darnellsmith #539 üzenetére
esetleg a végére egy kis hajfixálót (zselé, vagy lakk), akkor nem bomlik ki olyan könnyen.
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #539 üzenetére
Most össze van kötve vagy nincs össze kötve, kéremszépen? Mivolt akkor az a múltkori kép..?
-
ngabor2
nagyúr
én valamikor a gillette sensor excel magasságában álltam le a borotválkozásról.
most már megint ott tartok, hogy lehetne fonni a szakállamat, csak nem tudom, hogy mivel lehetne a végét megfogatni. hajgumival elég hülyén nézne ki, vagy 4-5 ágba akarom befonni. fekete kötöződrót megintcsak elég "érdekesen" nézne ki benne.
amúgy holnap lesz pont egy éve, hogy legutóbb megborotválkoztam. asszem egy jódarabig ilyen meggondolatlanságot nem fogok elkövetni
-
Troy.
addikt
[link]
Mindkettő borotva ott van. Árban ugyanannyi. Bár van termék leírás, nem nagyon jött át a különbség. -
ToBeY
nagyúr
Mi a különbség a gillette fusion power és a gillette fusion power phantom között?
Azon kívűl hogy ez egyik narancs a másik fekete színű -
ToBeY
nagyúr
Egy ideje használom már a Gilette Fusion Power-t nem vagyok tőle elájulva sőőőt.
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #526 üzenetére
Hát jobb is az egyszer használatos, kétpengés témánál. Szerintem.
-
AMD Power
titán
válasz
darnellsmith #526 üzenetére
Ezt még átgondolom ,hogy ér nekem ez ennyit.
-
AMD Power
titán
válasz
darnellsmith #512 üzenetére
Jézus Mária. Ez akkor valami gec* drága.
-
darnellsmith
senior tag
nekem is úgy jobban tetszik, most éppen olyan kis szilikon gumikat keresek, tudod olyasmi mint a befőttes gumi csak kisebb meg nem olyan ratyi anyagból van. aztán azzal rendesen meglehetne kötni a végét. egyenlőre nem nagyon láttam. már 1-2 fodrász cikkes boltba bementem érdeklődni hogy van-e, gondolod hogy néztek rám
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #522 üzenetére
Jól néz ki. Befonva szimpatikusabb. -
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #518 üzenetére
fonnya be!
#520: Én meg éppen hogy ezért használok. arcszesz nélkül haza tudja vágni..
-
sowi
őstag
en egy sima egypenges cuccot hasznalok, vmi wilkinson classic akarmi, 250 ft hozza a 4 penge, volt ilyen rezgos szazpenges is, de idaig ez a legjobb
-
darnellsmith
senior tag
nagyon tuti az oldal
köszi szépen
lehet lassan énis felférnék: suliba okosan -
Troy.
addikt
Nem tudom, ismeritek-e a http://www.beards.org/ oldalt.
Némelyik ember nagyon komoly. [link] -
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #514 üzenetére
Tudta a franc, hogy még a tetején is el van látva pengével.
Hát a nők is tudnák hasznosítani, szigorúan a fej eltávolítása után ...
Kellemes a rezgés, nemde? -
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #511 üzenetére
Csak én nem vagyok/voltam tisztában a borotva által adott lehetőségekkel?
Nah de most elolvastam a gillettefusion.hu-t és teljesen megvilágosodtam .
-
AMD Power
titán
válasz
darnellsmith #505 üzenetére
Nekem Braun CruZer 3-s van. Ez is egy jó gép de szerintem kéne benne már "pengét" cserélni.
-
AMD Power
titán
válasz
darnellsmith #496 üzenetére
Mennyi bele a penge? 3db vagy 5db a csomag?
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #507 üzenetére
Tudtad, hogy a borotvafej hátoldalán is van penge?
-
Troy.
addikt
válasz
darnellsmith #498 üzenetére
Csak megerősíteni tudom a kolégát, nagyon jó kis beretva.
Bár először úgy használtam, mint egy mezei borotvát, nem tudtam hogy vibrátoros..
-
okibá
csendes tag
Szevasztok!
Én állandóan kínlódok a arcszörzetemmel , most egy fél éve vettem egy Remongton
villanyborotvát.Ez egy csúcs! Hat körkése van és simitva borotvál.
Amióta ez van , nem pattogok ki! Ajánlom mindenkinek. -
mark75
senior tag
válasz
darnellsmith #502 üzenetére
azok gyárilag simák
-
mark75
senior tag
válasz
darnellsmith #500 üzenetére
mi az hogy:fejem-arcom-lábam-kezem-honalj-intim helyek.=ezt mind mach3 turboval!
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- Path of Exile 2
- Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 : Fókuszban a Ventrue klán
- Apple MacBook
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- "Nem túl magas, de meglehetősen jelentős" chipvámokkal fenyeget Trump
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime H370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Thermaltake V3 FSP 400W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3167, 100% Akkumulátor
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest