- Rák
- -szabi-: Könyvtár megosztás windows 10 és KODI között SMB használatával
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pala
veterán
válasz
dragonfx #224 üzenetére
aztán majd számolj be, hátha találsz olyan borotvát, ami csodát művel.
én ezelőtt ilyen egyszer használatos noname borotvákat használtam, na azoknál nincs rosszabb. Ott aztán tökmindegy volt, milyen gyakorisággal szőrtelenítettem, ígyis-úgyis szétmarcangolta az arcom.ja hozzáteszem, hogy ez a frissborosta-eltávolítás még ragyásít is!!
-
Pala
veterán
válasz
dragonfx #221 üzenetére
Nekem sajnos nincsen ötletem. Időnként szemlesütve megyek emberek közé, mert ha sikeresen elcsúfítom magam, olyan ábrázatom van, mint valami 50 éves, kiégett, alkoholista gyári munkásnak, ez pedig rohadtul nem vet jó fényt a megítélésemre.
Ha hetente borotválom, akkor ugyan semmi gond nincs, én viszont szeretem arcszőrzet nélkül tengetni mindennapjaimat.
Lehet, hogy a mach3-mal van a baj, de biztosan számítanak a gének is; valakinek olyan puha szőrzete van, hogy szinte vajkenő késsel is tudna borotválkozni. -
Pala
veterán
Huh
Azért az a szőrtüsző-gyulladás nem lehet kellemes. Ha picit hosszabb, akkor nekem is szokott néha viszketni, bár nem zavaró. Sokkal inkább az, hogy most is úgy nézek ki, mint akinek az arcán végighúztak egy sajtreszelőt. Ráadásul a borotválkozás még szárítja is a bőrt, mondjuk ezt valami jobbfajta arcszesszel, ne adj isten arckrémmel meg lehet oldani.
A legnagyobb gond az, hogy az ilyen 2-3 napos borosta erőszakkal történő eltávolítása után ápolatlannak és hanyagnak nézek ki. -
Pala
veterán
Ez a bajom nekem is (erős arcszőrzet)...a kis borostát gyakorlatilag képtelenség normálisan leborotválni, csak úgy tudom, hogyha kifejezetten rányomom a borotvát az arcomra (mach3-mam van, de számít valamit a borotva ezügyben?), de akkor tiszta vörös lesz az arcom, meg sebes, még másnap is, meg előhoz egy-két pattanást is a művelet.
Ha meg csak 1 hét után beretváékozom, akkor a valamivel hosszabb szőrzetet már könnyű eltávolítani, és utána teljesen egészséges babapopsi arcom lesz.Az viszont rohadtul irritál, hogy 2-3 napos borostát még nem tudok leszedni úgy, hogy utána sebek és pattanások nélküli bőr maradjon vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest