Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power
üzenetére
Valahogy én is ezt mondom. 4 hónapja van meg és már 2szer cseréltem benne betétet.
Musszka: Veled egyidős vagyok és ne hidd hogy olyan izgi heti 2szer borotválkozni
. Az elején még ok, új dolog de utána már nem. Nekem ha így marad az se zavar mert olyan jó fél-1 centisre nő. Borostának jó, bár a szám 2 sarka mellett nem ér össze. -
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
törölt tag
válasz
AMD Power
üzenetére
reszvetem

nekem jo par evvel ezelott volt hasonlo gondom
egy nyilvanos strandon egy tonal furodtunk, a csaladnak semmi baja, nekem meg az allamon es alatta a nyakamon jottek ilyen gennyes izek
nem mentem dolgozni meg emberek koze masfel hetig
basszus 2 het utan olyan szar volt borotvalkozni...
27 vagyok, de meg csak most kezd erosodni a szorzetem...
pedig ugy szeretnek mar korszakit
-
-
AMD Power
titán
-
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
konkrétan ilyen
de amit linkeltél, azok közül is a bőrradirok szerintem jók, a többi szerintem többet árt mint használ - tapasztalat -
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power
üzenetére
aha nekem "csak" a homlokomon szokott lenni pár, de jelentősen jobb. amúgy 100 ml-es és 1200 huf-ba kerül kb. végülis annyi a lényege, hogy a cucc vízzel érintkezve hőt fejt ki ( tehát ha a vizes arcodra rákened és dörzsölöd egy kicsit akkor érezni lehet hogy meleg lesz a krém, komoly
) és így alaposabban kitud tisztulni minden, Egy próbát szerintem megér 
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power
üzenetére
abban asszem nem az van. akinél van, az megnézhetné, hogy ne mondjak hülyeséget.
a benzoil-peroxid (az van ebben a krémben) olyan, hogy képes csaknem spontán (kémiailag aktív) gyökökké bomlani. ebből van a szárító hatása is. csakhogy ezek a gyökök általában rákkeltőek. nem azt mondom, hogy aki magára keni, az rákos lesz, de jobb félni, mint megijedni.
-
Vérboci
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X|S
- Milyen switch-et vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Pánik a memóriapiacon
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Új, felbontott Bosch GWX 17-125 PSB 1700 W X-lock prof. sarokcsiszoló flex - Közel 2 év garival! -
- Új CTEK D250TS premium 24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - Közel 5 év bolti garival! -
- IKEA GRUPPSPEL gamer forgószék, Gunnared fekete/szürke színben újszerű, garancia 2027 őszig
- Audi Q7 3.0TDI e-tron 2016 évjárat
- Eladó WHIRLPOOL PACW29HP Hűtő-Fűtő Mobilklíma Fekete
- Samsung Galaxy A50 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V130-14IKB: i5-7G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Sony Playstation 4 Slim 500GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

. Az elején még ok, új dolog de utána már nem. Nekem ha így marad az se zavar mert olyan jó fél-1 centisre nő. Borostának jó, bár a szám 2 sarka mellett nem ér össze.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

pl próbáld meg hogy egy hétig nem borotválkozol, és akkor lesznek-e