- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
trassher
addikt
-
trassher
addikt
válasz
AMD Power #665 üzenetére
Valahogy én is ezt mondom. 4 hónapja van meg és már 2szer cseréltem benne betétet.
Musszka: Veled egyidős vagyok és ne hidd hogy olyan izgi heti 2szer borotválkozni
. Az elején még ok, új dolog de utána már nem. Nekem ha így marad az se zavar mert olyan jó fél-1 centisre nő. Borostának jó, bár a szám 2 sarka mellett nem ér össze.
-
darnellsmith
senior tag
-
darnellsmith
senior tag
-
törölt tag
válasz
AMD Power #475 üzenetére
reszvetem
nekem jo par evvel ezelott volt hasonlo gondom
egy nyilvanos strandon egy tonal furodtunk, a csaladnak semmi baja, nekem meg az allamon es alatta a nyakamon jottek ilyen gennyes izek
nem mentem dolgozni meg emberek koze masfel hetig
basszus 2 het utan olyan szar volt borotvalkozni...
27 vagyok, de meg csak most kezd erosodni a szorzetem...
pedig ugy szeretnek mar korszakit -
-
AMD Power
titán
-
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #428 üzenetére
konkrétan ilyen
de amit linkeltél, azok közül is a bőrradirok szerintem jók, a többi szerintem többet árt mint használ - tapasztalat -
darnellsmith
senior tag
válasz
AMD Power #426 üzenetére
aha nekem "csak" a homlokomon szokott lenni pár, de jelentősen jobb. amúgy 100 ml-es és 1200 huf-ba kerül kb. végülis annyi a lényege, hogy a cucc vízzel érintkezve hőt fejt ki ( tehát ha a vizes arcodra rákened és dörzsölöd egy kicsit akkor érezni lehet hogy meleg lesz a krém, komoly
) és így alaposabban kitud tisztulni minden, Egy próbát szerintem megér
-
ngabor2
nagyúr
válasz
AMD Power #273 üzenetére
abban asszem nem az van. akinél van, az megnézhetné, hogy ne mondjak hülyeséget.
a benzoil-peroxid (az van ebben a krémben) olyan, hogy képes csaknem spontán (kémiailag aktív) gyökökké bomlani. ebből van a szárító hatása is. csakhogy ezek a gyökök általában rákkeltőek. nem azt mondom, hogy aki magára keni, az rákos lesz, de jobb félni, mint megijedni.
-
erdey_a
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest