Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
darnellsmith
senior tag
nekem is egy ideig elég ritka volt, meg nemis túl erős, de aztán idővel megerősödött mondjuk most se vagyok vmi rutinos róka ( 18
). azzal énse értek teljesen egyet hogy minél többször borotválkozol annál erősebben nő, bár lehet van benne vmi. pl nekem sajna a körszakáll nem jön össze mert a szám szélénél két oldalt szinte egyáltalán nem nő a szőr, így marad a kecske szakáll, de ez kárpótól, úgy-ahogy 
-
ngabor2
nagyúr
siettetni nem lehet a sűrűsödést és a növést. szép lassan beindul. oldalt nekem is elég ritkás, de már olyan, hogy nem kell leborotválni, mert "elmegy egynek". ezelőtt kénytelen voltam én is levágni, mert csak körszakállam volt elég dús.
az államon lassan én is össze tudom fogni a szakállat, de lehet, hogy hamarosan ismét nekimegyek 3cm-essel.
-
ngabor2
nagyúr

leginkább így néz ki a gúgli szerint.ahogy nézem, ő is azért ilyen szakállt hord, mert máshol nem nő, és utál borotválkozni (tehát lusta, ami a tudományt és a történelmet formáló legfontosabb erény. gondoljatok bele, ha az ősember nem lett volna lusta, még ma is egész nap kaját gyüjtögetnénk
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Direct One (műholdas és online TV)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- E-book olvasók
- Milyen routert?
- Kutya topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
). azzal énse értek teljesen egyet hogy minél többször borotválkozol annál erősebben nő, bár lehet van benne vmi. pl nekem sajna a körszakáll nem jön össze mert a szám szélénél két oldalt szinte egyáltalán nem nő a szőr, így marad a kecske szakáll, de ez kárpótól, úgy-ahogy