Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
brownus
veterán
Hi,
Várom arcszőrzettel rendelkező kollégák tapasztalatait, és tanácsait. kb 4 hónapja van szakállam (nem hosszú, max 1cm) és a gondom az, hogy bajuszom nem puhul, és a mamaszitámat egyre jobban zavarja. engem is. az Ő kérésére növesztettem meg egyébként, mert így kinézek legalább 25nek, nem 18nak. én meg boldog vagyok, hogy nem kell majd minden nap borotválkoznom. rohadt kényelmes dolog(igaz nem sűrű az arcszőrzetem)
Léteznek krémek, spec. samponok szakáll puhításra? Ki mit használ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Eladó ienyrid m4 pro s+max kiváló állapotban riasztoval plusz ledel !!!!!!!
- Fiorenzato AllGround eladó
- Siguro AC-C140W Cool 9 Mobil klíma, mobilklíma + ajándék
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ - Új, egyszer kipróbált
Üzleti előfizetők hirdetései
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest