Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Szerintem elég nagy művészet a mostani borotvákkal megvágni magad.
Majdnem mindegyik biztonsági rács van,úgy áll a pengéje,hogy lehetetlen megvágni magad.
Mondjuk én a papám kicsapós borotvájával sem vágtam el magam,csak macerás volt
Mert azzal lassan halattam,óvatosan kellet csinálni. -
ToBeY
nagyúr
Nekem legalább 2-3 hónapja van benne a penge a fusion power-be. És most is frankón leviszi a borostát, ami olyan 2napos pedig nagyon erős a szakálam!
-
ToBeY
nagyúr
Nekem is Gillette Fusion Power van és tökéletesen leviszi a szőrt,pedig nekem nagyon erős szakálam van mint a drót olyan
(ja ha maradnak apró fekete pontok,azokat nem tudod kiborotválni, mert az a szörtüsző és bőr alatt van aszem)
Nekem is kipirosodik de ez az érzékeny bőröm miatt van.Miután bekentem az új gillette gélel elmúlik (ez ilyen piár szöveg lett,de tényleg jó
) -
ToBeY
nagyúr
Az kap egy csokit aki megmondja mi a különbség a 3 borotva között
Gillette Fusion Power Phenom, és Gillette Fusion Power Phantom, meg a sima Power között -
ToBeY
nagyúr
Mi a különbség a gillette fusion power és a gillette fusion power phantom között?
Azon kívűl hogy ez egyik narancs a másik fekete színű
-
ToBeY
nagyúr
Egy ideje használom már a Gilette Fusion Power-t nem vagyok tőle elájulva sőőőt.
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nekem ettől csak még gázosabb (pattanásosabb gyúladt) lett a bőröm.
Viszont ami nekem bevált az a Neutrogena Visibly Clear
Van arclemsó és maszk [link] (én ezt használom) van krém és tonik is mind a három szerintem elég jó -
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith
üzenetére
Majd ezt a hajvágós módszert kirpóbálom hátha bejön
-
ToBeY
nagyúr
válasz
darnellsmith
üzenetére
fusion power használok és annak ellenére van ilyen gondom.
A szakállnövesztéssel annyi a gondom, hogy elég érzékeny a bőrőm. kb 1hét után kipirosodik viszked és begyullad a szörtüsző
-
ToBeY
nagyúr
Nagyon erős a szakállam (borosta) és nem igazán tudom simára borotválni,főleg az államnál gáz.Tudtok valami jó megoldást? (égesd le és egyébb ilyen vicces tippet nem kérek
) -
ToBeY
nagyúr
Nem tudtok valamit, ami jobban felpuhítja a borostát mint a gillette gel?Elég erős a szakállam, és nem szedi le normálisan...
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Ma kirpróbáltam a Fusion power-t hát Véleményem szerint,jóval jobb mint a Mach3...
-
ToBeY
nagyúr
Anyum ment úgy is vásárolni, így vett nekem egyet.Szal nem én vettem meg, én csak a lóvét adtam hozzá

-
ToBeY
nagyúr
Na ma meg is vetettem a borotvát,természetesen a simát nem a power verzsönt vették meg.
Lehet holnap visszavinni 
-
ToBeY
nagyúr
Ha minden igaz péntek délután veszek egyet,de hogy mikor lesz használtba véve azt nem tudom.
Mert a Mach3-ba nem rég raktam új pengét 
Szerk:Mivel kíváncsi vagyok én is,lehet kibontom szombaton megnézni milyen.Legfeljebb félre rakom utánna.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
[Szerkesztve] -
ToBeY
nagyúr
Valakinek van tapasztalata a Gilette elemes,rezgős borotvájával?Ez mennyire jó hasznos,és mennyire reklámfogás?
Új hozzászólás Aktív témák
- ESET NOD32 Antivirus / Smart Security
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen routert?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Cyberpunk 2077
- Xiaomi 12X – kicsi a bors és hűvös
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3481, 100% Akksi
- Razer gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(ja ha maradnak apró fekete pontok,azokat nem tudod kiborotválni, mert az a szörtüsző és bőr alatt van aszem)
)

Majd írok milyen 
Lehet holnap visszavinni ![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)