- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valami természetes cuccot arcszőrzet növekedésére? 18 éves multam, már lassan 2 hete nem borotválkoztam, tervezem nyár végéig hagyni, azt halottam ricinus olaj segít a növekedés, sürüség és vastagságon.
oldalt szépen nő, száj mellet nem igen, lasabban, meg elöl se igen akar, nyakon nő, de ahol van a 2 nyirok csomó azon a helyen se igen akar nőni, akit érdekel, tudok mutatni képet fekete fehér oldalról fotózva (privátban lehet kérni), nem nagy szám, elvégre csak 18 éves multam, de idősebb férfiak/emberek tapasztalatát észrevételét szivesen meghallgatom, sajnos a magánéletben nincs ki ebbe segítsen. -
-
köszönöm szépen, akkor a philips lesz, a hossz annyira nem lényeg, kb ilyen fél cm-es borostát szeretek hagyni. akkor meg is rendelem a philipset, pontot téve az ügy végére
majd beszámolok, hogyan is alakult. kár, hogy nem jutottam döntésre hamarabb, volt egy harmadikáig érvényes 5%-os kuponom
-
Storms
őstag
-
brazil1
újonc
-
Rambi
tag
-
Rambi
tag
jaja, ksözi azért.. türelem nagy szőrt terem
a francba, nekem nincs kedvem mondjuk évtizedeket várni...
de az az érdekes h faterom is úgy néz ki mint egy medve, van rajta rendesen szőr...meg idegesít h a haverok is elég jetik... már próbáltam sokmindent, mondták h borotválkozztak sokat, az ellenkezőjét is...meg h kenjem hajszesszel...hát nem jött be egyiks em..
hormonális problémáim sincsenek
hmm..de a mellkasomon lett olyan vad szőr fél év alatt, úgy h nem foglalkoztam vele, meg ott is iylen kis szőke pihe volt. lehet most fél évig nem fogok borotválkozni,hátha az arcomon is bozont lesz ebből a selymes sz@rból.. -
Aborg
újonc
Ja, a kusza bajuszra tenyleg csak a hosszu szalu megoldas lehet az ellenszer. Picit maris javult. Mondjuk ebbol olyan lefele fesult es alul vagott bajusz nem is lehetne mert van benne egy forgo (csak az egyik felen) ahol sregen es folfele nol, mondjuk ket ora iranyba
De magyar bajusz meg lehet, az a kozeprol ketfele kent hosszu szalu. Talaltam egy remek honlapot is:
[link]
Meg egy kerdes a szakallhoz: ha hosszabra akarom hagyni akkor is kell kozbe csinalni par kiigazito nyirast? Mennyi idos szakallat illik eloszor nyirogatni? -
darnellsmith
senior tag
tuti vonzanád a tekinteteket
és most leges legújabban egy vastag gumival fogom össze egy csomóba a szakállamat, asszem a telóm töltőjéhez adták
. kb 1-1.5 centi vastag, fekete. és olyan kicsi hogy csak úgy ahogy van rárakom aztán nemis kell szorosabbra tekerni
ha leveszem akkor meg nem jön ki mellé egy csomó szőr se, sőt egy szál se
-
darnellsmith
senior tag
talán így nem meglepő a nick választásom: Christopher Darnell Smith
hasonlít? -
darnellsmith
senior tag
alakulsz szépen látom Te is
én kellettem volna oda a szakáll versenyre
viszonylag friss kép: darnellsmith -
darnellsmith
senior tag
ilyesmire gondoltam
amúgy hogy állsz a szakáll növesztéssel Koléga? -
darnellsmith
senior tag
azt mostanába észrevettem hogy szokott hullani pár szál de nem vészes, csak borotválkozásnál kell figyelni hogy nehogy azis lekerüljön ami kell
amúgy szerinted mennyit nő a szakáll mondjuk egy hónap alatt? gondolom azért emberenként változik mert életkortól is függ, én olyan 1.5 centire tippelnék, magamnak -
AMD Power
titán
Hát igen sajnos. Most is egy-két napig olyan volt a fejem mint egy 16 évesnek.
-
Ha erős és rövid azzal elbánik, viszont ha már hosszabb azzal már nehezebben boldogul, de egy negyed árás zizegéssel azt is leszedi, viszont akkor a pofámról eléggé leszedi a bőrt igaz nagyon véknyan, de látványosan, mondjuk megpakolom egy kis csipősszesszel, mert Én bírom, az arctejektől meg amúgy is kiver a ragya
, na szóval azután már fasza minden
puccosszájú -
VladimirR
nagyúr
azert az tulzas, hogy embernek...
btw fura volt nemreg
nekem is szok lenni nemi szakallam, ugy max 1 cm hosszusagig
multkor valamilyen felindulasbol levagtam, masnap egybol megkerdeztek a boltban, hogy vagyok-e mar 18, mikor cigit akartam venni, s a szavam nem is volt eleg, elkerte a szemelyimet is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged