- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Mit használtok bajusz formázásra ami erősen tart hosszú távon is? Azt is írjátok le légyszíves hogy hol lehet kapni ha tudjátok.
Egyik bajszos ismerősöm valami nagyon erős hajzselét használ ami megtartja de abban vannak olyan anyagok amiket nem szívesen kennék a bajszomra (onnan könnyen bejut a számba).
Többek között már ki próbáltam a BRISK bart-balm -ot. Egyrészről azt írták hogy formázásra is használható másrészről nem nagyon találtam mást.
-
Tuhajohn
tag
Sziasztok!
Valami hasonló szakállat szeretnék, főleg a gyenge áll elrejtésére. Szerintetek lenne értelme?
https://www.beardresource.com/wp-content..
Ez nagyjából egy hetes lehet: https://imgur.com/a/m3XMVOS
De a fő kérdés, elég sűrű a szőrzetem? Vagy inkább felejtsem el. -
BB1405
friss újonc
Sziasztok!
Most vettem meg életem első szakállvágóját (BRAUN BT3042). Biztos, hogy egyértelmű lesz a kérdésem, de azért felteszem: Két hosszúságú fésűt (egy 1-10mm-es és egy 10-20mm-es fésűt adtak hozzá).
Ha minél hosszabban szeretném meghagyni a szakállamat, akkor melyik fésűvel vágjak? A mm itt azt jelzi milyen rövidséggel vág a vágó, vagy mekkorára fogja levágni? Bocsi a hülye kérdésért.
Előre is köszönöm a választ és kérlek Titeket mellőzzétek a gúnyos reakciókat, először vágom szakállvágóval a szakállamat.Köszönöm!
-
IzLuCSi
újonc
Igen az olajozás volt a baj
Lehet ivásnál lemosta a víz. -
IzLuCSi
újonc
Sziasztok
Pár hónapja elkezdtem növeszteni a bajszomat is. Már olyan 4-5cm körül lehet. Azonban az utóbbi időben 1-2 ponton a bajszom alatt elkezdett kipirosodni és hámlani a bőr.
Kicsit jobban elkezdtem oda figyelni az olajozásra hogy alaposabban beolajozzam ,hogy ivásnál ne legyen vizes a bajszom és ne mossa le.
Eltűntek a foltok és a hámlás azonban egy enyhe égő ,viszkető érzés meg maradt még néha (nem egész nap de azért van amikor észre veszem hogy ég)Veletek volt ilyen? Az olajozás hanyagsága miatt voltak a foltok és van az égés?(a szakállam többi részénél oda szoktam figyelni csak amikor vissza vágtam a bajszomat akkor az annyira nem igényelte és ott kicsit hanyag lettem)
-
kuntics
aktív tag
Jó tudni erről a csoportról
Nekem fésű + hajszárítóval csinálta a borbély,bár nekem szerencsére alapból majdnem teljesen egyenes.
Szerk.: egy jó borbély sokat tud segíteni az összképen. Bajuszt nekem viszonylag rövidre visszavágja,meg egy normális fazon sem árt. Én már nem is nyírok bele,kis igazítás megvan 2000ből,annyit nekem megér pár hetente.
-
IzLuCSi
újonc
Aki volt már borbélynál. Hogyan egyenesítette ki a szakállatokat? Wax, hajvasaló egyebek?
Volt olyan aki kipróbálta már a szakáll egyenesítő fésűket (ha jól néztem azok is egy fajta hajvasalóként működnek)
Mik a tapasztalataitok ezekkel?Miért lehet az hogy be waxolom a bajszom hogy ne lógjon a számba de pár órával később már mintha ott se lenne a wax?
-
_ak_
addikt
Szia,
kb. 6 honap tapasztalat utan, azt kell hogy mondjam alapvetoen a borbely fogja rendezette varazsolni a szakallad. Persze vannak szerencsesek akiknek eleve rendezetten, egyenes no, de nekem pl a fele hullamos a masik fele gondor es ezen sem olaj, sem balzsam nem segit. Illetve, lehet, hogy van az a hosszusag, de 4 honap nem volt eleg hozza.
Eleinte az olaj eleg, mm konnyebb vele dolgozni. Mosas utan par csepp segithet egy kicsit rendezni a szalakat. A szakall balzsam ahogy te is lattad tobb fele lehet, de valojaban ez a rossz elnevezesnek koszonheto.
Alapbol a balzsam megegyezik az olajjal, de waxot adnak hozza, hogy szilard allaga legyen, de hogy is mondjam, inkabb nemi tartast ad, minstem formazast. A gondor kiallo szalak, ugyan ugy gondor kiallo szalak maradnak.
Van a krem allagu balzsam, de angolul ezt utility balmnak hivjak, nalunk csak a Bulldoggal talalkoztam ami ilyen, ha jol tudom ez leginkabb hidratalo szerepet tolt be (illetve balzsam utan fenyes a szakallam, krem utan matt).
Van egy jokerunk, a (sarga) Proraso szakall balzsam ami suru, folyekony. Borostatol a par honapos szakallig eleg jol mukodik. Alapvetoen ez is hidratalo, de ezzel jobban tudok formazni es aftershave kent is funkcional (van benne nemi alkohol), ajanlom kiprobalasra.
Fesu egyelore csak ara jo nekem, hogy a csomokat kiszedjem, a kefe kicsit rendezi, de leginkabb tisztan tartja. Nem tudom milyen gyakran hasznalod ezeket, de naponta csak 1-2-szer ajanlott.
Van szakall wax is, de azt nem probaltam meg.
Amit a videokban lattam, hajszarito plusz szaritokefe, szerintem csak hosszabb szakallal jo, illetve vannak "szakall vasalok". Azok is ho segitsegevel egyenesiti ki a szalakat, de ezzel a lendulettel "ossze is nyomjak". Ez lehet megoldas, de nem pont olyan az eredmeny ahogy eloszor elkepzeltem. Igaz csak 2-3-szor probaltam, mert erosen ajanlott valamilyen hovedo spray es amugy sem annyira baratsagaos a szakallal.
szoval TLDR; borbely, havonta 1-2 alkalommal.
-
IzLuCSi
újonc
Sziasztok.
Valaki tudna segíteni?
Elég kezdő vagyok még szakáll ápolás terén.
Odáig eljutottam hogy van szakáll olajam hogy ne száradjon ki a szakállam és a böröm.
Jó kis fa fésűm és kefém is.
Azonban még elégé össze vissza áll jó pár szál.Amikor utána néztem találtam szakáll balzsam néven inkább waxra hasonlító termékeket és krémre hasonlítóakat. Mind a kettő balzsam ? vagy az elöbbi tényleg wax?
Nektek mi a tapasztalataitok ezekkel?
Melyiket kéne használnom hogy rendezettebb legyen a szakállam? -
Buddhha
tag
Hello _ak_!
Én a Holló utcába járok a Barbershop Allstars-hoz. De nyugodt szívvel tudom mondani a Budapest Barber Shop-ot. A Gellei srácok elég jól elkapták az iramot. Náluk max arra érdemes figyelni, hogy sok náluk a tanuló, mert oktatnak IS. De ha kifogsz egy ügyes srácot, akkor minden szuper!
Üdv!
Buddhha -
_ak_
addikt
brownus, milyen Proraso olaj? Örlődöm rajta, hogy kell-e nekem is, de ahogy nézem "nem egy nagy was ist das", mm az összetevők listája. Nem mintha annyira értenék hozzá, de a legtöbb esetben jojoba/argán olajat mondják jobbnak. A napraforgó bár nem rossz, könnyű olaj, de nem olyan "prémium".
Nekem a balzsam van, de az inkább bőrnyugtató, mint szakáll ápoló, viszont az illata tetszik. -
_ak_
addikt
Budapesten nincs esetleg valamelyikőtöknek bevált borbélya? Szívesebben mennék egy szakállashoz, ahogy látom leginkább a frizurákra koncentrálnak
Amúgy így kicsit több, mint 2 hónaposan a szélrózsa minden irányában áll az arcszőrzetem és bár több balzsamot próbáltam, érezni is, hogy tényleg puhítják, de kb. semmit sem segítenek az elrendezésben. Ez javulni fog vagy csak wax/trimmelés segít ezen?
@Tompie
Nekem nem tűnt fel ez így ebben a formában, van ami közelebb vágja esetleg az tűnhet szúrósabbak, de a borotvához képest szvsz mindegyik jobb lehet. -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Szakáll vágó és szakáll vágó közt lehet olyan különbség, hogy az egyik szúrósabbra vágja a szakállat (leginkább hosszabb borostát) a másik pedig nem? Vagy ez vágási technikától függ, hogy vágom / milyen irányba stb?
Jelenleg egy Philips BT 5205/16-ot használok.Köszönöm
-
_ak_
addikt
Bulldog után szerintem amúgy is át kellene állnom egy másik balzsamra. Előbbi azért elég krém szerű, nem olyan waxos, mint ahogy a többit láttam, azok elvileg jobban segitenek a formázásban.
A Proraso is fura, mm a balzsam, mert az meg a képek alapján arcszseszes üvegben van, ezért tippelem, hogy teljesen folyós, de ugye van olajuk is és samponjuk is ugyanabban az "ízesitésben". -
_ak_
addikt
És mennyire tetszik az illata? Én kb. 5 hete kezdtem növeszteni a pofaszőrt, volt már nagyobb is, de akkor megszabadultam tőle, mert akkor nem jártam utána, hogy hogy lehet ápolni és nem tetszett. Elég sörte jellegű, én is most váltottam le a Brisk szakáll olajat, bajom nem volt vele, nem is viszketett az első hetekben, de ezen kívül mást nem tapasztaltam.
Most a Bulldog sampon 2in1, illetve a balzsam van soron, itt mosás után is már nagyon erezhető, hogy puhítja és a balzsam is segít irányba állítani a szőröket, igaz estére megint sörte jellegű, de ugye még csak egy alkalom volt. Viszont most már rendes szakállkefe (Captain Fawcett) is segíti a további rendezést, ez is elég jó cucc amiről nem tudtam korábban.Majdnem én is olyan Poraso balzsamot rendeltem, de aztán letettem róla, 2 hónapos babának nem hiszem, hogy hiányzik mindeféle parfüm, de később azért átállnék valami illatosítottra. A Bulldognak is van némi illata, de inkább növényi, természetes, egyáltalán nem erős nem is az a dolga. A pbsdepoban személyesen voltál bent, kíváncsi vagyok, hogy van-e kirakat, választék amit szaglászni lehet.
-
brownus
veterán
nem hinném, csak már mindent is tudunk :d
egy ilyet vettem szakállvágónak, tudom, hogy hajvágó, de sztem ez tökmindegy... szépen vág, nem szúrós a szőr vége vágás után. (előtte egy rossmanos szutyok volt, ami kábé egy évet se bírt...)
https://www.arukereso.hu/hajvago-szakallvago-c4208/braun/hc5030-p220547950/#termek-leiras
szintén dobtam a rossmanos szakállolajat, amivel nem volt gond, csak illatanyag nem volt benne, (natur), és egy idő után nem volt kellemes illata a szakállnak, bőrnek.
ezt vettem helyette: https://pbsdepo.hu/proraso-beard-oil-wood-and-spice-30ml-original-1844 -
_ak_
addikt
Nocsak, ilyen topik is van, bár ahogy látom nem annyira pörög, kezd kimenni a divatból?
-
brownus
veterán
válasz
Vismajor01 #969 üzenetére
Hello, egy próbát megér, esetleg ad tippet milyen fazon áll jól.
Nekem is foltos, kb mint egy 15 évesnek... Nekem ez jutott :) -
Vismajor01
addikt
Sziasztok
Úgy döntöttem, hogy növesztek vmi szakáll félét, hogy ilyen is legyen hamár 27 éves leszek lassan
Genetikai dolog lehet, nekem csak az orrom alatt meg az államon nő, kb "goatee" tipust találtam erre a neten.
Az egyetlen bajom egyelőre, hiszen most növesztem, hogy össze vissza vannak benne hosszú és rövid szálak, szóval egy kicsit igénytelen behatása van a dolognak.
Érdemes elmennem ilyen "kezdetleges" szőrzettel is egy barberhez, hogy igazitsa meg, vagy egyelőre teljesen felesleges?
-
fuwiradis
aktív tag
hejho,
probalt itt mar valaki hajvasaloval szakallt egyenesiteni? nekem viszonylag rovid meg, de mar kezd gondorodni, ezert gondolkodtam rajta. mennyire forro a vasalo vas?
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Szakálollaj kiváltható babaolajjal?
-
Tompie
őstag
Valakinek van tapasztalata valamilyen szemöldök vágóval kapcsolatban?
-
Maxxy10
addikt
Sziasztok!
Tudnatok ajanlani olyan szappant es olajat ami jo a korpasodasra ( mar eleg idegesito mert ilyen lemezekbe jon... ) es ezeket angliabol megtudom rendelni pl amazon vagy ebay
Koszonom -
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Növesztek némi pamacsot az államon.
Azzal küzdök, hogy ilyen korpa, lerakódás lesz ott ahol a szakáll van. Használok ilyen olajat , heti pár alkalommal. Vagy bemaszírozva vagy a szakállfésűre csepegtetve és úgy fésülve. Többször kéne? vagy mi lehet a gond?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
Darksiders84 #954 üzenetére
Erre gondolsz [link]?
Én az Aldiban vettem Ombiát . Azt használom, meg vagyok vele elégedve. Csak ez időszaki termék sajnos.
Azóta olajat se használok nagyon. -
Darksiders84
aktív tag
Sziasztok Dm-ből próbálta már valaki Brisk szakállsampont 1700-ért? Nincs választék ott csak ez olajból is csak 3 féle. Kinek milyen márka vált be sampon/olaj?
-
xcvbxcvb
aktív tag
válasz
NyxNyxNyx #951 üzenetére
Szia! Nálam a szakáll sampon vált be puhításra legjobban. Próbáld ki az olajat is az is puhítja, de nem olyan mértékben.
Szerintem nem jó amikor szappannal vagy haj samponnal mosom, ezért próbálom kikerülni mosakodáskor, zuhanyzáskor.
Kiegyenesíteni, belőni talán waxxal tudod, de az ad neki tartást. -
NyxNyxNyx
addikt
Sziasztok. Túl kemény és kunkori a szakállam, ezért kényelmetlen. Előbbire keresnék megoldást. Tudtok esetleg valami ajánlható kencéket puhírásra? Most semmit nem használok a szakállam ápolására, de most jött el az a pont, hogy érzem, hogy kéne.
-
xcvbxcvb
aktív tag
Először Brisk -et, Müllerben vettem de most láttam a Dm-ben is kapható. Jó hatású , a szagán kívül meg vagyok elégedve vele, 2500 jmf.
Most kipróbáltam Balea -t a Dm -ből . Ennek kellemesebb illata van, de mintha ez nem lenne olyan olajos, minha "vizesebb" lenne, 1000 jmf volt. Ez annyira nem tetszik.
Szerintem ha ez elfogy, megpróbálok keverni különböző olajokból. -
Tompie
őstag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni ki milyen szakállolajat ajánl / kinek melyik vált be?
Pár napos borosta / rövid szakáll viszketés és bőr hámlás ellen keresem.Köszönöm
-
y300fire
tag
Szervusztok!
Most nyertem egy Philips Series 7000 BT7210/15 Vákuumos szakállvágót!
Esetleg valakinek?
Lassan postázzák!
Írjatok pü-t...
-
törölt tag
Sziasztok! 1.5cm-es "szakállam" van, a mostani gépem eltörött. 12 ezerig keresnék alternatívát:
Remington MB4130
Phillips QT4002Ezeket néztem. Fontos hogy ne ceruza elemes legyen. Melyik lenne jobb választás? Esetleg valami más?
-
attiati
veterán
Van egy eladó Philips QG3364-em. Li-Ion aksis, jobb, mint az itthon kapható multigroom készülékek.
QG3390-et rendeltem, de csak a csomag egy része stimmelt. Pü, ha érdekel valakit. -
gezatata
aktív tag
köszönöm szépen az ajánlásod.
de sajnos az én bőröm nem viseli jól a borotválkozást. Sokáig pengéset használtam majd áttértem Philips R12 körkéses villanyborotvára hátha nem fogok kipattogozni a nyakamon.
gondoltam teljesen elhagyom a borotválkozást és szakállvágóval fogom rövidre vágni.
a Philips BT5205 vagy BaByliss BAE886E között gondolkodom már egy ideje.
úgy tervezem vezetőfésű nélkül használnám, de mennyire kell attól tartanom hogy becsípődik a bőröm?
-
brownus
veterán
-
gezatata
aktív tag
sziasztok.
Olyan gépet keresek amivel nullára vagy esetleg majdnem nullára lehetne vágni a borostámat.
Az ár nem számít. Csak kímélje a bőröm és tudjam kiváltani vele a borotválkozást.
Melyik készülék szerintetek erre a célra a leg alkalmasabb? -
brownus
veterán
szakállolaj, pár hete használom, a sógorom ajánlotta, és érdemes kipróbálni, használni! sokkal puhább, selymesebb az arcszőrzet. én a király utca elején (deák tér felől) vettem a barber shopban,
-
attiati
veterán
Van olyan szakállnyíró, amin van 10mm-nél hosszabb beállítás és van rajta rövid szélességű fej a precízebb formázáshoz, ami nem külön tartozék?
Egyetlen ilyet se találtam.Babyliss-eket olajozni kell? vagy miért írják a tartozékok között az olajat?
BabyLiss BAE866E - 15e körül
0,4-10mm-ig (0,2mm-ként 48 beállítás), 32mm széles pengeBabyLiss BAE847E - 15e körül
0,5-15mm-ig (30 pozíció), 32mm széles rozsdamentes acél pengék
Babyliss 845e kb ugyanezt tudja csak 12e ft-értPhilips QG3330 - 10e körül
1-18mm-ig 30 beállítás, van hozzá külön egy 21mm széles fej, önélezőPhiliips QG3371 - 17e körül
1-18mm-ig 36 beállítás, 20mm-es külön fej, külön hajnyíró fej (41mm széles) -
attiati
veterán
ezek közül?
Philips BT7085/15 - 21e ft körül
1-18mm-ig 1mm pontossággal, 32mm-es vágásszélesség, rozsdamentes acél, önélező, vákuumos rendszer összegyűjti a szőrszálakatPhilips BT5270/32 - 15 e ft körül
0,4-10mm-ig 17 fokozat (0,2 - 0,5 - 1mm lépésköz), kétoldalú vágópenge (32-15mm széles), acél penge, önélező (?)Philips QT4015/16 - 12e ft körül
0,5-10mm-ig 20 fokozat 0,5mm lépésenként, 32mm széles titán bevonatú pengék, (nem tudom, hogy önélező e)Philips QS6141/32 StyleShaver - 22e ft körül
0,5-10mm-ig 12 fokozat, 15-32mm széles kétoldalú vágópenge, acél, (önélező?), vízálló! -
attiati
veterán
1. A titnánium borítású penge miben más, mint a rozsdamentes acél? Jobb?
2. ez a szakállfésű a hosszabbra nyírást szolgálja? Vagy mi a funkciója?
-
attiati
veterán
Mire érdemes figyelni szakállvágó választásnál?
Időnként 10mm felett van, úgyhogy minél hosszabb funkciót enged a gép, annál jobb.
Philips, babyliss, braun?Remington tényleg felejtős? (találtam egy remington mintaboltot)
itt néha szoktak lenni borotva tesztek -
DEJVID
őstag
válasz
haromegesz14 #926 üzenetére
-
MilanSoos
csendes tag
Sziasztok én is a pár napos borostát szeretem, évek óta "így viselem", nem csak azért mert divatos, hanem mert szerintem ez áll jól. De mindenkinek más áll jól, itt mindenki válogathat, hogy kinek mi tetszik, mi áll jól , úgy hogy még trendi is legyen : http://igenyesferfi.hu/borotvalkozas/2015-legnepszerubb-szakallstilusai.php
-
Takuun
aktív tag
Hát egyáltalán nem
Na mindegy, talán egyszer, ha nagy leszek besűrűsödik oldalt is valamennyire. aztán mehet a 3 napos borosta. Az most úgy is menő
Amúgy a körszakáll nekem valahogy sosem tetszett. Kevés férfinek áll jól. -
Reno7
senior tag
És a körszakáll vagy bajusz nem állna jól? Én meg hosszú szakállat nem tudok növeszteni, mert olyan kezelhetetlenül göndör...úgy nézek ki mint egy muszlim terrorista
-
Takuun
aktív tag
Én próbáltam szakállat növeszteni, de nem jó ötlet, mert sajnos a körszakáll rész baromira sűrűbb, mint oldalt és hülyén néz ki
-
DEJVID
őstag
Egyelőre még nem, mostanában sajnos a Kalamazoo-s mosás is kimarad néha. 1-2 hét múlva remélem jobban tudok időt szorítani ezekre, akkor kipróbálom és majd írok róla.
Szerintem nem is írtam, hogy születésnapomra kaptam egy szakállfésűt. A göndör szakállamat ránézésre vagy 3 centivel meghosszabbítja.
-
Takuun
aktív tag
válasz
MilanSoos #917 üzenetére
Gratulálok! Válaszoltál egy 2009-es hozzászólásra
A felhasználó ráadásul azóta be sem jelentkezett
DEJVID: Kipróbáltad végül az Alpecin-t?
Amúgy a lecitin kapszula gyorsítja a szakáll növekedést! De nem csak azt. A hajad és a körmöd is gyorsan nő tőle. Én vizsgák előtt szoktam szedni 1-2 hónapig és állandóan vágnom kell a körmöm. A fodrász is sűrűbben lát, a borotválkozásról nem is beszélve.
-
szalaib
csendes tag
Sziasztok, tudnátok ajánlani valamilyen szakállnyírót/formázót amivel könnyedén lehet 2-3 cm körüli vagy feletti szakállat is igazítani. Úgy értem ,hogy ne nyírja 2-3 cm nél rövidebbre .
-
Takuun
aktív tag
Olvastam már többször is itt olyan kérdést, hogy mivel lehet gyorsítani a szakáll növekedését.
Én hajhullás ellen/preventíve használok koffeines sampon és úgy nő tőle a hajam mint a fene. Arcomra nem próbáltam, mert elég gyorsan nő így is, asszony meg nem csípi, ha szúrok.
Szóval én alapvetően a koffeines samponokat tudom ajánlani, melyek amúgy nagyon hatékonyan tisztítanak is például: Alpecin C1, Balea Men Power Effect Coffein és DR WOLFF PLANTUR39. Utóbbit a nők nagyon szeretik, mert egy csomó olyan hatóanyag van benne amitől szép és jól kezelhető marad a hajuk. Mivel a koffeines samponok igen szálkássá teszik a hajat, ezért sokszor kondícionálót használnak utána. Nem mellesleg a fenti samponoktól sokan arról számolnak be, hogy új babahajuk is nőtt. Akkor mit művelhet egy férfi arcán?
Na én még az arcomon nem próbáltam, de nem is nagyon van ilyen irányú indíttatásom, de a vállalkozó kedvűek azért írjanak egy szösszenetet, hogy hogyan is vált be nekik!
-
gergo5991
őstag
Azt vettem észre, hogyha nem borotválkozok meg olyan 2-3 hétig, új szálak kezdenek nőni a semmiből. Lehet ez a megoldás a szakáll sűrítésére? (19 évesen). Vagy ha minden héten borotválkozok akkor is ugyanúgy kinőnek ezek a szálak? mert eddig nem úgy vettem észre.
-
DEJVID
őstag
Sziasztok! Másodjára növesztem a szamállam. Ezalkalommal heti 1-2 alkalommal használom a Lush szakállápolóját, amitől puhább, végre nem törik és az illata is fantasztikus, ajánlom mindenkinek!
A gondom az lenne, hogy marhára göndörödik. 5 centi körül lenne, de begöndörödve a hármat sem éri el. Lehet ezzel valamkt kezdeni? -
Kocka93
újonc
Sziasztok
Alábbi linken láthatóhoz hasonló fém szakállgyűrűt keresek. Tud esetleg valaki segíteni? Hol találok hasonlót, illetve mennyiért? (Miskolc, és környékén, esetleg weboldalon)
Jó lenne C alakú, összenyomható is.A segítséget előre is köszönöm
-
Rimuru
veterán
Eddig csak kecskeszakállam volt amit novemberben vágtam le (1 év után), viszont már nem jön be a csupasz arc így most teljes szakállat szeretnék.
Jelenleg ~1 hónapja hagyom nőni, úgy gondoltam lassan el lehet kezdeni az igazítást. Ezért is írok ide, ti hogy kezelnétek, vágnátok valahol esetleg hagynátok? Kecskeszakáll esetén nem volt kérdéses hogy mit csináljak vele. -
beholder00
tag
Sziasztok!
Szerintetek ehhez a Philips HeadGroom QC5570/13 lehet venni külön a 3. fejet is? Nekem csak az első kettő van sajnos.
Amazonon találtam is hozzá, de elég húzós árban van a géphez képest nem? 10-ért vettem magát a készüléket nyár végén. Én csak szakállvágásra használtam idáig, bár most Movember vanAzt hittem jó vásárt csinálok vele, de így összesen 20K lesz a gép
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Láncfűrész topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Szólánc.
- 500 millió eurós bírságot kapott az Apple az App Store okán
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nyaralás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Siemens EQ6 Series 700 premium ritka tipus keveset használt
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Egyedi ékszerdobozka
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest