Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Van egy hangulata az biztos. Meg ezzel aztán tényleg arra koncentrálsz amit éppen csinálsz ( ha egy darabban akarod megúszni a borotválkozást )nem csak úgy vaktában huzogatod erre arra

-
Snoop-y
veterán
válasz
darnellsmith
üzenetére
Nah elég jól belejöttem a használatába.
Már csak egy régi bőrszíjat kell szereznem ,hogy élezni tudjam majd
-
Snoop-y
veterán
16,900 HUF Hát kell némi idő míg rutinra szert tesz az ember de mivel kb 1-2 naponta ugye borotválkozni kell sztem egy hét max. kb 10 perc mindennel együtt egy borotválkozás ( kikevered a habot pamacsolsz aztán pár percet hagyod az arcodon és rutintól függően lekapod vele a szőrt
Mondjuk ezzel a rohanok de hú nem borotválkoztam és gyorsan lekapom a szőrt típusú reggeli hajrák nem igazán ajánlottak ha csak nem akarsz a balesetin kezdeni 
-
Snoop-y
veterán
Sziasztok,
Sokféle borotvát kipróbáltam már az évek során de igazából egyik sem jött be.
Kezdtem a sima biztonsági borotvákkal 1-2-3 ezermillió pengés alap vacak és márkás pengékkel. Aztán következtek a villanyborotvák. A Braun elég jó volt de elég sűrűn cserélni kellett a szitáját. Jöttek a Phillips vackok azok meg nem igazán bírták leszedni a drótkeménységű szőreim
Aztán eszembe jutott a nagyapáink által használt hagyományos ( borbély ) borotvakés.
Kicsit nézelődtem a neten és rövid úton arra jutottam, kell nekem egy ilyen.
Szóval vettem egy Dovo Bismarck Super -t :
Elsőre kicsit para volt vele borotválkozni. Őszintén szólva féltem, hogy elnyiszálom vele a torkom de pár videót megnéztem a neten és nekiálltam
Kis gyakorlással babapopsi simaságú arcbőrt varázsolhatunk magunknak.Ha valaki használ esetleg hasonlót megoszthatná a tapasztalatait.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Okos Otthon / Smart Home
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Robotporszívók
- EAFC 26
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Metal topik
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Mondjuk ezzel a rohanok de hú nem borotválkoztam és gyorsan lekapom a szőrt típusú reggeli hajrák nem igazán ajánlottak ha csak nem akarsz a balesetin kezdeni