- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #635 üzenetére
Igazából nem tudom, most csak úgy 'van'. Igazából a két ágon gondolkodom, csak lusta vagyok átkötni
Illetve amit mondtam, hogy szerintem szétállna (párhuzamosra akarom a két ágat és függőlegesen is álljanak, úgy nagyjából, ehhez leginkább gondolom valami súly kéne a végükre).
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #632 üzenetére
Azért az még odébb van, az így ebben a formában nem is tetszene.
szantak - Szívesen.
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #630 üzenetére
Tess: [link]
-
harry
veterán
Egyből egy felül, utána így ujjnyi szakaszonként, így most van 5 kötés. Egyszer megkerülöd, kötsz egy csomót, még egy kör, majd két csomó. Vagy mittomén, ez végül is mellékes, a lényeg, hogy tartson, de ezt úgy is kitapasztalod
Próbáltam befonva is, akkor egy csomó volt legfelül és egy a fonat alján, alapvetően tetszene is, de a rövidebb szálak könnyen kicsúsznak és szétállnak (márpedig mindig vannak rövidebb szálak), az pedig nem jó. El lehet vele tökölni azért hosszabb ideig is, kitapasztalni hogy jobb, vagy miként érdemes csinálni, de idővel már rutinból megy. Amúgy igen, nekem is az államnál van csak.
-
harry
veterán
Én cérnát használok a megkötéshez, előnye, hogy nem látszik, így akár 4-5 csomóval is normáisan néz ki, nem húz, nem nyúlik, és nem esik le. Hátránya, hogy macerás megkötni, kicsit időigényes, meg kell találni a trükköt. Én áltaban hét elején bekötöm, és egész héten úgy van, ha már furán áll, elszabadul pár szál, vagy valamiért kényelmetlen, akkor kikötöm, úgy hetente általában.
Kötés nélkül nekem is eléggé szétállna sajnos. Most egy ágban van, még a kettőn gondolkodom, de szerintem azok meg nem maradnának függőlegesen, hacsak nincs a végén valami "súly". -
harry
veterán
válasz
darnellsmith #568 üzenetére
Megvan. Nekem is eléggé szétállna, és amiatt nem tetszik, maga a forma szerintem is jó (innen: [link]) de majd valamikor megnézem. Ha esetleg a végére fűznék valamilyen kis fekete gyöngyöt, akkor már függőlegesen lógna, nem? Sima cérnával van összekötve, majd valamikor tolok fel képet is. Hétvégén ki szoktam bontani és samponnal megmosni de nem sokat javít rajta.
-
harry
veterán
válasz
darnellsmith #557 üzenetére
Szakállal kb én is itt tartok, jelenleg be van kötve (5 csomó, úgy ujjnyi távolságra egymástól, egy ágban középen). Megnéztem befonva is, de mivel elég sok szál van, ami rövidebb, így könnyen kiszabadulnak a kötésből, és ez elég rosszul néz ki. Esetleg ha fonás előtt az egészet bekenném valami fixálóval? Bár ehhez szerintem ez sem jó, ezt max akkor lehetne jól megcsinálni, ha minden szál ugyan olyan hosszú lenne. Egyszer majd megnézem két ágba kötve is, nekem így jobban is tetszene, de a fonás itt sem jó, valamint eléggé elállnak egymástól, kéne a végükre valami súly : P Másrészt elég durva a tapintása, mármint nem olyan 'selymes' vagy sima, mint valakinek a haja, ezen lehet változtatni valahogy?
-
harry
veterán
Rég jártam erre, majd holnap át is olvasom a topicot - most már elért egy olyan hosszt a szakállam, hogy egy kötegbe össze tudjam kötni, fonni még nem igazán lehet. Majd megnézem milyen ha két ágba van kötve. Még így sincs igazán kezelhető állapotban, az oldalsó szálak rövidebbek és könnyen kicsúsznak a kötésből, da majd még alakul.
-
harry
veterán
Én most valami ehhez hasonlót próbálok meg összehozni, elég sok idő, és amíg nem ér el egy bizonyos hosszt, addig eléggé össze-vissza áll [link]. Már aránylag hossú a szakállam, de összefonni még nem nagyon lehet, esetleg megköthetem valamivel. Cérna szerintem nem a legjobb, nem tudom mennyire tartaná meg. Majd kitalálok valamit.
-
harry
veterán
Most igazából az zavar, hogy kicsit hosszú már a szakállam (~5cm körül) ami pont arra elég, hogy rendezetlenül álljon de befonni nem nagyon lehet, fésülésnek meg nincs eredménye. Tegyek rá vmi balzsamot vagy Ti mit csinálnátok? Nem szeretném rövidebbre vágni, ha hosszabb lesz talán könnyebb lesz vele variálni.
-
harry
veterán
válasz
#54715584 #127 üzenetére
''legalabb alkohollal megtisztitom utana az arcomat''
Belsőleg hatásosabbVisszamerészkedtem a topicba, mivel megint van borostám. Majd talán vasárnap megnézem a borotvát közelebbről, most inkább nem mélyedek el ennyire a témában. Képet meg még azért nem mutattom mert lusta vagyok kábelt keresni a scannerhez : P
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #53 üzenetére
Meglehet, de idővel kezd zavaróvá válni, alvás közben főleg. És én szeretek aludni.
-
harry
veterán
válasz
burgatshow #50 üzenetére
Ez nálam is így van csak az a baj, h 3-4 nap után úgy nézek ki, mintha vmi lakatlan szigetről szabadultam volna
-
harry
veterán
Jó topic, lehetne így szobrászkodni
[link]
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Ne hagyd ki ezt a lehetőséget: Vadiúj Ryzen 7 5800X! Kamatmentes rèszletre is!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest