- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- oriic: A TOP 10 legtöbb hozzászólással rendelkező PH! felhasználó
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ak_
addikt
Bulldog után szerintem amúgy is át kellene állnom egy másik balzsamra. Előbbi azért elég krém szerű, nem olyan waxos, mint ahogy a többit láttam, azok elvileg jobban segitenek a formázásban.
A Proraso is fura, mm a balzsam, mert az meg a képek alapján arcszseszes üvegben van, ezért tippelem, hogy teljesen folyós, de ugye van olajuk is és samponjuk is ugyanabban az "ízesitésben". -
_ak_
addikt
És mennyire tetszik az illata? Én kb. 5 hete kezdtem növeszteni a pofaszőrt, volt már nagyobb is, de akkor megszabadultam tőle, mert akkor nem jártam utána, hogy hogy lehet ápolni és nem tetszett. Elég sörte jellegű, én is most váltottam le a Brisk szakáll olajat, bajom nem volt vele, nem is viszketett az első hetekben, de ezen kívül mást nem tapasztaltam.
Most a Bulldog sampon 2in1, illetve a balzsam van soron, itt mosás után is már nagyon erezhető, hogy puhítja és a balzsam is segít irányba állítani a szőröket, igaz estére megint sörte jellegű, de ugye még csak egy alkalom volt. Viszont most már rendes szakállkefe (Captain Fawcett) is segíti a további rendezést, ez is elég jó cucc amiről nem tudtam korábban.Majdnem én is olyan Poraso balzsamot rendeltem, de aztán letettem róla, 2 hónapos babának nem hiszem, hogy hiányzik mindeféle parfüm, de később azért átállnék valami illatosítottra. A Bulldognak is van némi illata, de inkább növényi, természetes, egyáltalán nem erős nem is az a dolga. A pbsdepoban személyesen voltál bent, kíváncsi vagyok, hogy van-e kirakat, választék amit szaglászni lehet.
-
gezatata
aktív tag
köszönöm szépen az ajánlásod.
de sajnos az én bőröm nem viseli jól a borotválkozást. Sokáig pengéset használtam majd áttértem Philips R12 körkéses villanyborotvára hátha nem fogok kipattogozni a nyakamon.
gondoltam teljesen elhagyom a borotválkozást és szakállvágóval fogom rövidre vágni.
a Philips BT5205 vagy BaByliss BAE886E között gondolkodom már egy ideje.
úgy tervezem vezetőfésű nélkül használnám, de mennyire kell attól tartanom hogy becsípődik a bőröm?
-
-
PazsitZ
addikt
-
darnellsmith
senior tag
nekem szerencsére nincsen korpa a szakállon (láttam már pár emberen, elég gusztustalan...), hajon meg ugye eleve nehezen lehetne nekem. hetente 1-2x samponnal megmosom a szőrzetet vagy tusfürdővel, meg ugye minden este vízzel aztán helló.
vmi tippet nem tudnátok adni hogy a szakállat mivel lehetne összekötni? befőttes gumi persze kilőve -
ngabor2
nagyúr
keverjen ki nekem vmi finomat. egy speciális krémet vagy sampont vagy balzsamot a szakállra
milyen célból? puhítsa? keményítse? nőjjön gyorsabban? fényesebb legyen? a szakáll is csak szőr, bár általában vastag szálú. tehát jó közelítéssel, ami a hajra jó, az jó a szakállra is. -
Fáraó
őstag
Nekem is már több mint 10 éve van szörcsi az arcomon - olyan 4-5 cm-es a max növesztési határ. Ált. 1-2 évente teljesen kipusztítom regenerálás, de leginkább a többiekkel való vicc kedvéért -no meg fiatalodjak már ilyenkor 5 évet
. Amikor visszanő, tényleg van egy olyan fázis, amikor nem puha, szúr meg zavar, de ez jelentkezik a 4-5 napos borostánál is. Tisztítás a fentebbi hsz-ek szerint, + van egy bonus fésű is hozzá -barátnőm mindig kedvesen cikiz ha ezzel fésülöm.
Nagyon kényelmes a könnyű borotválkozás miatt, csak kétoldalt kell pár húzás. A szimmetriára viszont ügyelj!
Télen nagyon frankó, de van hozzá nyakica aljáig érő hosszú sűrű és göndör haj -> jól melegítenek... -
Jancsi
aktív tag
Nemmi különöset nem kell tenni a szakálladdal, amikor leizzadsz és arcot mosol kicsit átöblíted, amikor hajatmosol átmosod lazán samponnal, biciklizés vagy motorozás után meg ki kell belöle fésülni a muslicákat
Vagyis az enyém megelégszik ennyi gondoskosással, már lassan 4 éve, de ahogy telnek az évek egyre lassabban nő
8-9cm után szinte megállt a növésben és inkább csak hullik
Sosem fogom beérni Kerry King-et
-
cochy
tag
Ha 4 hónapja van szakállad, akkor az csak keményebb lesz.
Sztem ez a természetes velejárója, ha nem jön be akkor vágd le.
Az ilyen krémek, meg stb. szvsz néha többet árt mint használ, amit esetleg csak hosszú idő mulva veszel észre.
Ára van ám, hogy 18 helyett 25 -nek nézz ki.. -
blueMerle
veterán
Nekem körszakállam van, ezzel talán a legkevesebb a ''gond'', körbevágom, illetve középen kétoldalt és helló. Kulönösebben nem foglalkozom vele, párom idönként panaszkodik hogy szúr, de érdekes módon kizárólag borotválkozás után, mikor egy picit a végeiböl le van nyisszantva. Ezzel sok mindent nem lehet kezdeni, én is próbáltam, hidd el.
Egyszer használtam egy krémet, ''sajnos'' a nevére márnem emlkészem, melyenk az eredménye az lett, hogy puhulás helyett inkább olyan fehér kis pöttyök, miteszer vagy pattnászeru cuccok jöttek ki a szakállam közt. Surgösen abbahagytam használni a krémet, és szépen el is múltak ezek a tunetek. Lehet hogy allergiás voltam a krémre, nem tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elindult a One UI 8 a Galaxy A36-ra és A56-ra
- AliExpress tapasztalatok
- Azonnali processzoros kérdések órája
- BestBuy topik
- Küszöbön az androidos PC-k
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Kutya topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- Samsung Galaxy Watch6 LTE 44mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest