Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Palika71 #146902 üzenetére
Casio w800 is jó lehet, TC-nél 7100,- most. Már kettőt vettem, de gondolkodom egy harmadikon is.
Sterilzona : Ez nem az a topik . Nekem sem vált be sem a fekete, sem a narancs inverz kijelzős 1134-es. Próbálom elsózni. 1068 jobb sokkal.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
resool
aktív tag
válasz Palika71 #146896 üzenetére
5600as széria, abból bármi, gyerekeknek van sok "menő" színárnyalat, ami biztos bejönne neki. 20-40 között vannak, attól függően mennyire felszerelt. Talán ez a legkisebb is G-shock is egyben. Ennél kisebbek már főleg a Baby-G kategóriába esnek. Szerintem 11évesnek már nem tégla ez a méret.
-
dave118
senior tag
válasz Palika71 #58795 üzenetére
"Fehér" Orient Mako XL, nagyon szépen világít csakhát az automata
meg mondjuk nem is igazán anyukákra illő dehát kitudja, vannak pl motoros mutterok is... Ami ami, az az.
-
Balli
őstag
válasz Palika71 #45009 üzenetére
Vaóban úgy tűnik, mert a 8500 kaliber vastagsága 5.5mm (egy Rolex Submarinernek 6mm)... illetve pl IWC készített (ok, ott 3.6mm módositott ETA szekezet vastagsággal) de egy 2000m-ig vízálló órát 14mm vastagsággal.. szval tényleg úgy tűnik, hogy csak dizájn miatt, nekem ez a dundi fazon személy szerint nem jön be, kirkatban ok, de felvéve nem... inkább az SMP fazonja
[ Szerkesztve ]
Athens 2004
-
istnag
addikt
válasz Palika71 #40778 üzenetére
Okos ember, és vannak olyan sikerei, amik elismerendőek.
Komolyan kérdem,te is erről az emberről beszélsz?:
[link]Inkább hagyjuk,nem akarok erről az "emberről" beszélni. Az órájáról meg annyit,hogy jó drága. Kb ez jut róla eszembe,számomra a teljesen érdektelen.
[ Szerkesztve ]
-
istnag
addikt
válasz Palika71 #40768 üzenetére
Szerencse, hogy itt a fórumon senki nem akar fele olyan jól kinézni, és fele olyan sikeres lenni, mint a Berki.
Na meg az aztán felháborító, hogy a nők is tapadnak rá...A hozzászólásod első részét,remélem komolyan írtad,mert én némi iróniát vélek kiolvasni belőle. Remélem csak az üldözési mániám tört felszínre.
Nekem sokkal fontosabb,hogy nyugodtan tudjak lefeküdni este,ne attól kelljen félni,mikor,ki fogja rám törni az ajtót,inkább ne legyen JCL -m vagy IWC-m sose.Egy termék nem lesz sikeres azért, mert sokat költenek reklámra.
Erre tökéletes ellenpélda a Samsung,csak a marketingjének köszönheti a sikereit.
Meggyőződésem, hogy az R a legjobb ár-érték arányú óra.
Én annyira nem vagyok erről meggyőződve,ugyanis,akkor a Rolex márka nevet ki fizeti meg,ha csak az ár/érték arányt nézzük.
-
nederlanden
senior tag
válasz Palika71 #40529 üzenetére
Ezen a szinten mar a qartz is szerethető.Most prs 516 automata 8éves Tissot-om van,es erdekes modon nem nott annyira szivemhez,pedig akkor nem vettem volna qartz-ot negyed arban sem.Kirajzolodotz mar,Omega vagy Rolex lesz,ha papíros kifogastalan,lehet qartz is az omegabol.ennyi
"nem alszik sem éjjel sem nappal,folyton gomolyog a füstje.Nemzedékeken át pusztán marad.SOHA SENKI NEM JÁR ARRA ""
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Palika71 #40394 üzenetére
Hülyeséget írtam, bocsánat, nekifutok mégegyszer. Én úgy állítom be az órámat, hogy a másodpercmutatót pont 12-nél állítom meg, és addig szöszölök a percmutatóval, hogy az tökéletesen az adott percre mutasson. Ha ez megvan, megpróbálom úgy visszanyomni a koronát, hogy a percmutató egy mikronnyit se mozduljon. Na most állítólag ezt nem tudod megcsinálni a Rolexeknél.
-
Dzsana
senior tag
válasz Palika71 #38937 üzenetére
Érdekes, hogy milyen eltérő vélemények vannak ezzel a polírozással kapcsolatban, de higgyétek el, hogy a szépség számít az emberek 90%-ának.
Egyébként most a vatera majdnem jobban megy, mint az ebay, az ebayen haldoklást tapasztalok.http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
törölt tag
válasz Palika71 #38497 üzenetére
Ezzel laikuskent egyetertek.
Habar en egyaltalan nem ebben az arkategoriaban nezegetem az orakat hanem inkabb 200E HUF korul/alatt ott ha Seiko, Citizen, Casio mellett dontenek akkor azaz aruk miatt lenne (100E HUF alatt). Viszont ha mar svajci Tissot, Certina magasabb arkategoriaban valasztanek akkor egyertelmu, hogy abban a 200E HUF kategoriaban nem vennek japo orat hiaba tudna meg akar tobbet is mint a svajci egyszeruen nem lennek vele elegedett barmennyivel is jobb a japan
Valahogy a japan orak/autok nem jonnek be annyira mint a svajci/nemet cuccok hiaba jobbak sok dologban.
Persze nem ertek ehhez, csak gyonyorkodom az orakban -
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #38498 üzenetére
Mert a 2 milliós ETA tokozásnak akkora presztízse lenne?
Tartott már nekem kiselőadást arról a pénzes paraszt, hogy hát szép a rajtam lévő Omega, de ő sose venne Omegát, mert abban csak egy ETA van, bezzeg az IWC, az király, és neki is IWC van. Hát nem egy ETA-s IWC volt rajta?Akkor már 3236 legyen inkább, az legalább nem csak egy ETA.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #38430 üzenetére
Én subból tuti csak dátumosat vennék.
Küklopsz is tetszik, na meg pont Rolexnél a dátumváltás se ilyen órákig tartó, félrecsúszós bénaság...De legjobban nekem is a bigdate tetszik, mondjuk egy Glasshütte Sport Evolution
Bár ma épp ez a szerelmem
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
BAti77
aktív tag
válasz Palika71 #37672 üzenetére
Helló!
Ha jól olvastam akkor neked ilyened van:Azt szeretném megkérdezni, hogy ennek a lünettája festett vagy esetleg kerámia?
Ennek az acél változatával szemezek, de még nem néztem meg testközelből, ezért érdekelne...
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
-
Empsepo
senior tag
válasz Palika71 #35991 üzenetére
Múltkor sétáltam azon a környéken megnéztem a Baraka kirakatát.
Illetlen módon bekukucskáltam az óra mögé, rajta volt az ára: 10millió feletti összeg, bár az egy komplikáltabb típus volt. Talán valami ilyesmi: [link]
A WDL kirakata pedig felháborított, készültem a sok szépségre, erre televágták egy IWC-s molinóval és kitettek egy-két IWC-t.
Talán a Forma1 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tusuka
tag
válasz Palika71 #35269 üzenetére
Szia,
Szerintem annyit még megérne a dolog, hogy estére megpróbálod különböző pozícióba lerakni az órát. Nekem, pl. ha számlappal lefelé rakom le úgy egy kicsit siet, ha ha koronával felfelé, akkor pontos. Ezzel egy picit tudsz csalni. Amennyire én tudom 4 mp-s késés miatt nem szívesen fognak hozzányúlni.
-
-
-
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #33850 üzenetére
Ha megszívtam volna vele, akkor valószínűleg nehezen hittem volna el, hogy a hibás a/b/c után pont a d lesz megbízható.
Amúgy én is elvártam volna valami kártalanítást, ha más nem legalább azt hogy további 10 évig vállalnak rá garit, vagy ilyesmi....
[ Szerkesztve ]
-
phranxinatra
aktív tag
-
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #33844 üzenetére
Mit írtanak ki a repertoárból? Továbbra is lehet kapni 2500d szerkezettel órákat... Ezekkel állítólag már nincs gond.
Aki megszívta ezekkel, ott romlik az image, aki órabuzi, és hallott erről, talán ott is romlik. A maradék 90% vásárló nem is tud róla, és nem is fog tudni...gagyit meg ne keverjük már ide, megvan a véleményem azokról, akik hamisat vesznek...
[ Szerkesztve ]
-
WiZARD
addikt
-
tupacamaru
veterán
válasz Palika71 #33821 üzenetére
Szerintem nagyon sok, igaz, eddig csak két mecha órám volt de az előző is csak 5 sec-et késett naponta.
Hello, a nevem Inigo Montoya! Megölted apámat, készülj a halálra!!!................................................................... Merek annyit, amennyit férfi merhet; Aki többet mer, nem ember...............................
-
Miamiquake
aktív tag
-
Dzsana
senior tag
válasz Palika71 #33720 üzenetére
Attól függ, milyen óra! Sok olyan van, ami igenis megéri, mert az értéke csak emelkedik! Az autó meg csak akkor éri meg, ha munkaeszköz, tehát pénzt is hoz, de önnmagámban az autó, mint tárgy, nem jó befektetés, az biztos!
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
Miamiquake
aktív tag
-
-
Miamiquake
aktív tag
válasz Palika71 #32173 üzenetére
Értem én, biztosan van olyan autó amit érdemes megvenni mert limitált ritka vagy nagyon különleges és ezért emelkedik az ára, csak extrém ritka.
Órából sokkal sokkal több van, és nem csak a tourbillonokra gondolok☆ Eladó karórával és numizmatikával kapcsolatban keress bátran ☆ Faber est suae quisque fortunae.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Palika71 #32176 üzenetére
Általában kis szériás modelleket gyártanak, és van egy pár igen kis sorozatú vekkerük is..
A limitáltakról ne is beszéljük, mert azt ki is kell tudni fizetni....
Nekem még az IWC-k tettszenek, ha már "drága" órákról van szó, de azt sem a magyar "átlagfogyasztók" számára tervezték.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
csabulaxi
senior tag
válasz Palika71 #31825 üzenetére
Drágán dolgozik.Amúgy a hátlapot nem volt túl nagy kihívás kipolírozni, hisz évekig védte a gyári matrica.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Zsombe
senior tag
válasz Palika71 #31549 üzenetére
Tény, hogy a zafír jobb megoldás, de olyat nem láttam Edifice szériánál, ami max. 100e HUF-ba kerülne.
Én szeretem az "extravagáns" órákat, egyelőre úgy vagyok vele, hogy letisztultabb, komolyabb órát ráérek 15-20 év múlva venni. Bár tény, hogy az M710DB típus lehet már túlzás, az M600DB letisztultabb, kevésbé kaotikus. Viszont TimeCenter által ajánlott Citizen számomra túlságosan "visszafogott" - bár kétségtelen, biztosan nagyon jó óra.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #29672 üzenetére
Nem a szemek, csak a csat (kb 10 éves az övé)
Az már régen volt aminek nem tömör szemek voltak.Én kifejezetten szeretem, az SMP súlyát Merevségével sincs bajom, sőt egyáltalán nem mondanám merevnek, bár a rollert sose hordtam...
Nagyon sok jónak tűnő csat van, amin van egyszerű finom állítási lehetőség:
Tudor Pelagos, Omega Ploprof, Seiko Marinemaster se rossz, Perreletcsatja nagyon tetszik, Boschett csat se rossz, az olcsón elérhető, meg biztos akad még pár jófajta.
Remélem minél több gyártó ezen az úton lesz[ Szerkesztve ]
-
Tenken
őstag
válasz Palika71 #26587 üzenetére
Üzletszerűen magánszemélyként árusítani akármit, - főleg a szóban forgó órák értékében - bőven kimeríti a had ne kelljen kimondanom minek a fogalmát. Az, hogy 1-2 saját cuccot elpasszol valaki aprón az oké, de ez nem az az eset. Nem csodálom, ha az esetleges elégedett vevők is mélyen hallgatnak utána az üzletről...
Részemről lezártnak tekintem, nem lesz több kérdésem a "cég" felől.
Másrészt meg nem fogom fel, hogy képes ez így működni. Oké, hogy jó árak, de aki megengedheti magának, hogy fél - 1 milliót költsön egy órára, az nem teheti meg/nincs rá igénye, hogy tisztán vegye? Engem konkrétan zavarna, ha folyamatosan hakniznom kéne, mit hogy kitől (és egy ilyen cuccot pont azért vesznek, hogy mutogassák - főleg akik elvileg a keretüket meghaladót szereznek be). De biztos velem van a baj.
[ Szerkesztve ]
"Minden nő 20 centist akar, de 10 centinél már fulladozik" -Torrente
-
runner 125
nagyúr
válasz Palika71 #20885 üzenetére
Rég jártam erre, mi volt vele a baj?
Mondjuk Joe bácsi szerintem még nem vásárolt hibátlan új terméket.
Joe bácsi
Nekem az utolsó tetszik a legjobban, azok közül is konkrétan a barna szíjas, piros mutatós fém tokos. PRC200 mellé én majd egy olyat szeretnék.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Joe bácsi
őstag
válasz Palika71 #20885 üzenetére
Nem javult meg, hanem a boltos nem küldte el a szervizbe, hanem az egész tokot kicserélte egy újra, mert pont volt neki még egy db a boltban. Azóta kopp-kopp zsír az óra és imádom!!!!
Venni akarok egy kaucsukos órát is. De a márkát nem tudom az említett 3 közül. 100-200 ropi között nézelődtem. Tissotban a titaniumos és a Veloci-T ami nem lenne rossz. De Doxában pl. nem találtam kaucsuk szíjjasat. A bőr szíjas mennyire tartós a kaucsukhoz képest? Napi használatban lenne használva.
Konkrét óra típusokat most nem tudok írni, mert melóban vagyok, talán 12 óra után lesz egy kis időm megnézni a konkrét típusokat.
Miért gondolják azt az emberek, h. az a normális, h. egy érintős mobil fogadott hívás után nem zárja vissza a képernyőjét?!
-
-
ans
aktív tag
válasz Palika71 #20526 üzenetére
És a Rolexen hogyan állítható külön a GMT?
Seiko Landmasteren úgy működik, hogy második kihúzott pozícióban mindhárom mutató együtt mozog, az első pozícióban pedig a kismutató állítható (óránként ugrik, nem folyamatosan) és ezáltal (a kismutató teljes körbetekerésével) a dátum is állítható.
-
WiZARD
addikt
válasz Palika71 #20461 üzenetére
hol? gondolom nem márkaszervizben...
40-50ért neked full szerviz volt, vagy csak hiba javítás+kozmetika?na meg egy krono szervize jóval drágább. Nekem Fortis krono-ra márkaszerviz 79ezret mondott, szimpla jobb órás 60ezret (fém szíjjal 70ezret)
kozmetika az benne van persze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest