Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Tökéletes töketlenség
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Filmek / Sorozatok 2024/2025
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
trassher
addikt
válasz Szabikaa20 #66184 üzenetére
Szerintem mindenképp varrd őket mert így túl homogén a felület.
Redmi Note 7
-
condy
senior tag
Gratula! Csak így tovább!!! Szerintem jól mutatna a varrás. Szerintem.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
ronin s8
senior tag
Na, egy értelmes hobbi kezd eluralkodni a topiklakók között.
Gratula, szépek a szíjak!"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Szabikaa20
őstag
Mai termés! "Az ikrek".. 22mm 125/83mm Gondolkodok még,hogy legyen e varrás rá...
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #66178 üzenetére
Kösz a tippet, irtam neki.
-
rolka1979
csendes tag
Pont ez a zöld tetszik, meg amit linkeltem ennek a limited edition-ja! Az még cosc-os is, nem mitha sokat számítana, de lehet butaságot írok, mintha csak a limitedben lenne hőkpenzáció! Mennyit számit ez?
-
Deskdiver
senior tag
válasz rolka1979 #66175 üzenetére
Pont egy ilyet ajánlottam egy pár perccel ezelőtt. Nekem van egy Bulova Precisionist órám és nem bántam meg a vásárlást. Mindezek ellenére úgy gondolom (most ,hogy már láttam egyet élőben) ,hogy a Certina Precidrive egy ligával feljebb játszik. Jó választás szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
Amúgy az Orient sub mellett árul egy Wostok Amfibiát is, elő szokott fordulni itt ez a típus.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz Reverting #66164 üzenetére
Hát jól fel tudod spanolni az embert Most már kíváncsian várom a hétfőt.
A szíj ötlet már meg van, teljesen új stílusú sporty strap lesz hozzáMég nem köszönöm meg a gratulaciókat, majd ha a kezemben lesz. Babona, bár az eladó teljesen korrektnek tűnik.
[ Szerkesztve ]
-
rolka1979
csendes tag
Sziasztok! Pár napja itt vaciláltam, hogy Bulova precisionist, vagy certina ds podium big size-t vegyek! Aztán rátaláltam erre! Mi a véleményetek róla??? http://certina.orak.hu/CERTINA%20DS%202%20PRECIDRIVE%20CHRONOGRAPH%20LIMITED%20EDITION%7CC024.448.11.031.00
-
bbuffy
senior tag
válasz teratti #66168 üzenetére
Japán belső, Kínai gyártás, zafir, acéltok. Amúgy nem rossz órák. Inkább Steinhart, de ott nincs extrém nagy vízállóság. Már ha vki kihasználjapersze.
Annyi új stein van hogy nagyon viaskodom az elveimmel hogy ne vegyek annyi órát.
Most épp a DLC-s piszkálja a csőröm.[ Szerkesztve ]
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
freddirty
senior tag
Sziasztok,
óraválasztásban kérném segítségeteket. Kb. középiskolás korom óta acéltokos és acélszíjas kronográf típusú órákat hordok most is ilyet szeretnék. Nem vagyok nagyfogyasztó idáig kettővel beértem. Kb. 10 évig hordtam egy Seiko automata kronográfot. Szép nagy kb. 200g-os darab volt. Szegény nem nagyon bírta, végül kiestek a gombjai és ezzel a vízállóságnak is reszeltek. (úgy örököltem már én is apámtól). Azután kb. 15 évig /mostanáig/ hordtam egy swatch irony chronograph órát. Szép darab de már nagyon karcos az üveg (pedig talán egyszer políroztattam?) és van benne némi haszjálrepedés is.
Szóval jó lenne egy új, kb. 150-200k-ig mennék el árban. Ami fontos lenne az a zafírüveg és az acéltok. Szeretem az acélszíjat, de mostanában tetszenek a csatos bőrszíjak is. A hagyományosra nagyon macera lenne 20+ év után átszokni.
Nézegettem egypár Junkers modellt egy ilyet meg is tapogattam (pedig nem chrono de vhogy bejön) a westendben de túl könnyű volt (titanium).
Egyáltalán nem ragaszkodom az automatához, - volt elég sokáig ugye - tudom problémás. Ebből a szempontból a quarz sokkal használhatóbb technológia számomra. (Főleg, hogy a swatchomban saját magam is tudtam elemet cserélni és nem veszélyeztettem a nyitogatással a vízállóságát az órának)
A divatmárkák nem tudom mennyire jók/rosszak de nem tetszenek (dkny, fossil, th és egyéb jöttment csodák)
Mit tudnátok ajánlani?fred
-
teratti
senior tag
Azzal ellentétben ahogy Deskdiver írta nekem nincs egy sub klón a háztartásban és szeretnék a közeljövőben tehát már holnap.
Deskdiver: onnan indult ki a dolog, hogy írtam neki pü-t meg rákérdeztem az árára.... csak vacillálok. Misire rá kellene kérdeznem a Steinhart-tal kapcsolatban talán....
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Deskdiver
senior tag
válasz tibee77 #66162 üzenetére
A kommenteket el sem olvastam. Kb. sejtettem milyenek lesznek a hozzászólások. Nem túl jó reklám a szerviznek.
(#66163) vadászcsiga Grat a jó vételhez. Csinálj hozzá valami pöpec szíjat. Egy pillanatig én is gondolkoztam a megvételén de rájöttem ,hogy nincs szükség ennyi sub klónra egy háztartásba.
-
teratti
senior tag
-
buci30
addikt
válasz dilajoska1 #66092 üzenetére
Thx!
WiZARD THX!
Meglestem ezeket a Michael Kors órákat ezek között van azért fiatalos így lehet ebből mondom ,hogy válasszon ha itt jó a minőség is tényleg.iPhone 11 pro max, iPad Air2, Macbook pro, Apple Watch 44mm, Apple Airpods pro
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #66157 üzenetére
Ennyiért ajándék volt, grat!
Zozzer888:
[ Szerkesztve ]
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #66163 üzenetére
Nem tudom mert volt bennem h gyor... Hat ezze es egy altalad csinalt szij... ez mar unicum lesz ez eredeti roller sub is 40mm... igazabol kezdek rajonni h mert is ez az etalon meret... 40-42mm nel nem kell nagyobb... persze vannak kivetelek...
Vagy egy jo natoval...
Ilyen keses kepet lovok majd en is...
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
tibee77
őstag
válasz Deskdiver #66153 üzenetére
Igaz, vagy nem a kommentelök nagyon durvän tirpäkok.Sokukon lätszik, hogy ertelmesek de körberöhögik a sräcot akit konkretan majdnem ätvertek.Nem semmi egy oldal ez....En simän el tudom kepzelni, hogy igaz törtenet.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters Poe 2 IGN: sadge_campaign_player
-
condy
senior tag
válasz Deskdiver #66156 üzenetére
Igen nem automata, de bejövős. Van még egy-két rãdióvezérelt digit-analóg kombó Bruno Söhnle is ami tettszik, de azok inkább "öltöny-órák." Azt hiszem, hogy azokban meg Glashütte werk van. Elegáns, visszafogott design...
Mondjuk az is kell!Vadászcsiga: grat. az új szerzeményhez! És még én vagyok gyors.
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
válasz vadászcsiga #66157 üzenetére
Igen igen gondoltam... es lattam h gyori... nem volt kerdes patinas darab alkudtal?
20mm szij es 39mm korona nelkul... de gondolom ha meglatod eloben meg donthetsz maskeppOrient 2ER00001B Submariner
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
busman
veterán
-
condy
senior tag
válasz Wg5113 #66151 üzenetére
Köszi! Tényleg olyan vagyok amit egy gyerek a fagyival: nem tudok betelni...
Ha van egy percem, már keresgélek, olvasgatok. Csak most elég nagy nálam a hajtás, mindig jön valaki, de igyekszem jól kihasználni a "munkaidőt".[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #66145 üzenetére
Tudom, hogy nem rosszból kérdezted. Nem is feltételeztem. Csak egyszerűen ilyen a tempóm. Mindennel így vagyok valõjában.
Bár most lehet, hogy az aviator után majd lassítok egy kicsit, mert kinéztem egy szépséget, amit ha megszakadok se tudok ilyen hirtelen megvenni.Jó kis nyaralós páros!
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
olx
Van egy kis serules de egesz jo ar akinek bejon ez a forma... csajatok le raGaratula mindenkinek az uj orakhoz...
-
Zozzer888
addikt
válasz dave118 #66119 üzenetére
Múlthéten szombaton az Omegát is csak a nyakkendőm mentette meg az elhalálozástól. Ez kapott telibe minket...
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
bbuffy
senior tag
Csak kérdeztem.
Nem vagyunk egyformák. Ezért érdekelt, nem kell menetrend valóban, csak nagyon gyorsan tolod, saját normál tempómhoz képest legalábbis. Ennyi....és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű. /Bohumil Hrabal/
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #66136 üzenetére
Alapötletnek jó, Te is készíthetnél hasonló típusú szíjat.
Délelőtt dicsértem a Fehért, erre baszik válaszolni az e-mailra...
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz bbuffy #66138 üzenetére
Miért? Boldogtalannak látszom?
Kicsit elkapott a lelkesedés, az igaz, de részemről ez nem megy az élvezet rovãsára.
Na meg tervet sem kézsítettem, így nincs mit betartani...
Meg nem is vagyok a türelem mintaképe.[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
válasz Ereshkigal #66140 üzenetére
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
Melyik "celeb" visel ilyen órát?
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
vadászcsiga
félisten
válasz Sungoo #66102 üzenetére
Jól néz ki a steinhart ezzel a hirsch libertyvel. Kiemeli az óra szépséget.
Amúgy magát a szíjat kézbevéve nem nagy durranás. Nincs az az érzés hogy hú ebben aztán van anyag, inkább kicsi csalódás. Nekem legalábbis.csabulaxi
Irány a Váci utcai nagy újságosGondolom valami olcsó kvarc óra lehet
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Laci0808
csendes tag
válasz bigdaddylaza #66121 üzenetére
Nem tudom, hogy megszokom-e, de ha igen, akkor azt gyorsan kell tennem , mert eredeti állapotában szeretném eladni ha úgy döntök.
Certina-val én is szemeztem, csak az kvarc, és Ds Podium big size volt. Aztán letettem róla, de lehet, hogy még előveszem"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
WiZARD
addikt
válasz Laci0808 #66120 üzenetére
Ezzel egyetértek.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
condy
senior tag
válasz Ereshkigal #66123 üzenetére
A mérete nem gond!
Szabikaa20:A lünetta is fekete, de hol látszakar rajta a jelzések, hol nem, a fénytől függően. Direkt fényben elég becsapós.
És köszi mėg eszer mindenkinek!!!
[ Szerkesztve ]
-
Laci0808
csendes tag
válasz bigdaddylaza #66118 üzenetére
Köszi
Lassan-lassan az a véleményem, hogy az órák "nagyság érzetét" a számlap határozza meg. Egy átlagos 40-es óra keskeny "kerettel" nagyobb benyomást kelt mint egy esetleg nagyobb, széles lünettával. Szerintem ez a bajom most a Ocean1-al"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
dave118
senior tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz bigdaddylaza #66114 üzenetére
Ja, és 44 mm, ami egy számmal nagyobb mint az Ocean1, és kevésbé széles a lünetta, tehát nagyobb óra benyomását kelti.
"Anyámmal élek, Babettával járok, macskám van...és ne is legyek kemény..."
-
condy
senior tag
-
Laci0808
csendes tag
válasz bigdaddylaza #66111 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bigdaddylaza
tag
nekem is egyre jobban tetszenek a steinhartokcsak én a 7750 párti vagyok,több chrono órám is van...ez olyan furi,pl...http://www.chrono24.hu/steinhart/triton-military-bronze---new--id2815503.htm?query=steinhart&dosearch=true&urlSubpath=/steinhart/index.htm&manufacturerIds=479
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #66107 üzenetére
Nincs gond! Élek! Köszönöm! Csak méretre igazítottam a szíjat. Video nem lesz, mert vacak volt a hang, de itt egy kėpecske a drãgaszágról.
-
WiZARD
addikt
Női óra kérdés q nehéz, főleg fiatal nőnek, aki divatos akar lenni, és számára a divat a 40-42mm, rózsaarany Michael Kors és társai.
Én egy darabig próbáltam küzdeni ez ellen, aztán feladtam. Igaz hogy szerintem rettentő drága 40-50-60k körül egy ilyen MK csoda, és szívesebben adtam volna ki ennek akár a többszörösét, valami rendes órára. De nem volt semmi, ami szóba jöhetne.
(Persze Rolex-ek közt talált olyat, ami tetszene, meg egy 38.5mm Omega PO-t is el tudna viselni, de a 100-200ezer forintos kategóriában nem volt semmi, és hiába van 180-200ért használt midsize SMP, ha nem tetszik neki, és túl kicsinek tartja. bár lehet egy quartz smp-t kellett volna megnézni)
Sajnos nincs normális gyártótól olyan óra, ami ezt a réteget/ízlést célozná.Így végül maradt az MK. csodás minőségi PVD bevonattal, ami 2-3 hónap után csúnyán kopott. Gariban cserélték egész tokot-szíjat, mint kiderült "szériahiba" és kb mindegyiket cserélték.
A cserélt az egy fokkal jobban bírja, de így 1 év után azért ez is kezd kopni, bár még annyira nem csúnya...Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Laci0808
csendes tag
válasz Szabikaa20 #66106 üzenetére
Köszi Elnézve a képet tényleg egy kicsit zöldes...Szerintem a falevelek tükröződnek rajta, bár a nylon még egy kicsit tompítja
Biztosan még Condy is a hatása alatt van, és most lehel bele életet "a zasszony"
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Háztartási gépek
- TCL LCD és LED TV-k
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Path of Exile 2
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest