Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Öregszem
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Keldor emlékére
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabikaa20
őstag
Sziasztok!Ezzekkel a szép órákal indítanám a napot!
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
Attila!
tag
válasz vadászcsiga #64693 üzenetére
De szép hasonlat
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64695 üzenetére
Ennyiért kell a halnak! bár 2,14m2-böl sok kijönne!Nincs semmi olyan ahol tudnék venni... Legalábbis én még nem találkoztam ilyen üzlettel sajnos...
-
KelemenUhr
aktív tag
válasz Szabikaa20 #64694 üzenetére
Bolhapiacokon kívül turkálóban lehet még kincseket találni. (derékszíj, táska) Pont ma nézegettem egyet, még antikolni sem kellett volna, nagyon szépen öregedett, de nem hoztam el, mert egyelőre se eszközeim a szíjkészítéshez és nincs is mire raknom... De mindenképpen meg akarom majd próbálni, kedvet kaptam itt hozzá.
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Sungoo
addikt
válasz vadászcsiga #64681 üzenetére
Na, PA tokot lehet én is tudok szerezni.
-
vadászcsiga
félisten
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64693 üzenetére
Hát igen,van benne valami! Eredeti krokibör kéne... Ma nézegettem hol lehetne venni ilyen bört,mint te is használsz,de sehol nem találok még hasonlót se sajnos...Errefele meg nincsenek bolhapiacok... :/
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #64692 üzenetére
Dobd ki. Műbőr olyan mint óráknál a kvarc
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64690 üzenetére
Még nem volt vele idöm foglalkozni...Az oldala festett hogy a filcet ne lehessen látni a vágástól.És ha szérvágnám,nem tudnám olyanra megcsinálni mint a szélei...Az nem is festék hanem valami színes szilikon vagy mittom én.
-
gprspeter
senior tag
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #64686 üzenetére
Mert? Mi történik ha felvágod egyenlőre?
gprspeter
Na látod ez jobban áll neki mint az en szijam. SzépBAti77
Dehogy. Csak beszerző körúton voltam[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
Áááá, PA-tok. Azok 43M hüvelyek. Csak nem katonás emlékek...
Ha szerzek ilyen fegyvertokot, csinálsz nekem is?
(#64687) gprspeter
Szép ez az óra! Gratula![ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64685 üzenetére
Na ez az egy tényleg nem igazi bör! Ez csak a minta miatt tetszett meg,de egyenlöre nem vágtam még szét és lehet nem is fogom...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #64684 üzenetére
-
Szabikaa20
őstag
válasz vadászcsiga #64683 üzenetére
Mert apám megfojtana! Benne van a hozzávaló is ugyanis nyugalmazott rendör és vadász is egyben...Azok a szíjak nem műbőrök,hanem rendes eredeti bőrök...Műbörrel nem foglalkozom..Csak annyi,hogy nem 4-5 mm vastagok hanem csak 2-2,5mm...
-
vadászcsiga
félisten
válasz Szabikaa20 #64682 üzenetére
De én is sajnálom, szép munka es tök jó állapotban van. Még meggondolom.
Ha annyi van mit szenvedsz holmi műbőr szíjakkal?
[ Szerkesztve ]
-
Szabikaa20
őstag
Jááaj....Apámnak egy csomó van...Nem kár érte?
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Egy ritkaság estére.
-
luckyboi82
tag
Gigandet Sea Ground Miyota, Calibre 8215 werkkel 40 rupót megérhet?
-
condy
senior tag
válasz Dzsana #64669 üzenetére
Érdekes kérdés. Az ebay-en pl. Svájci nem ãrul svájci órát. Legalãbb is még nem láttam. Nėmet, USA, HúnKong, Kīna, minden, de svájcit még nem láttam.
Az orosz órãkat viszont nyomja a föderáció, mag az ukrãnok.Kėrdeztem, hogy van e nekik vicces cigijük, de azt mondtãk, hogy nem élnek vele. Persze!!!
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
Dzsana
senior tag
-
condy
senior tag
válasz #57919488 #64667 üzenetére
Igazad lehet. Az a k#*va mobil. A nagyfiam is szeretett volna (10múlt), de azt mondtam, hogy fikuszt!
Most vettem neki karórát, (egy kisebb casiot) hátha rákapna ő is az ízére.Egy kis nosztalgia! Bulova a 70-es évekből. Sztem a design most is megállná a helyét.
Ez meg egy új, Cserixnek szeretettel!
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Szerintem csupan a mediaban reklamozott szorakoztato termekek nagyobb hangot kapnak. Regen egy ora volt talan az egyetlen dolog ami extranak szamitott (azokban az idokben mikor mobil keszulek sem volt).
Nyilvan ha mar egy altalanos iskolas gyereknek is iphone vagy galaxy-ra van szuksege (what?!) akkor mar hatterbe szorul kesobb az ora is mert minek az ha a kijelzon is latni az idot mikozben ranez a face-re
Hiaba jobb a fizetesuk a hollandoknak ha olyan magasak a lakas arak, hogy meg szamukra is elerhetetlen (a kozep retegknek ) a sajat haz/lakas lehetosege.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Fentebb volt arról szó, hogy a magyar fiatalok (egyetemisták) és az idősebb korosztály jelentős része sem visel órát. Akinek van az piaci bóvli, egy-két kivételtől eltekintve. Talán nincs pénz minőségre, vagy nincs igény? Esetleg pusztán nemzeti sajátosság, kvázi hungarikum az "órátlanság" apró hazánkban?
Sok érv és ellenérv felvetődött.
Azonban a héten egy csereprogram keretei között "dolgozott" nálunk 12 holland egyetemista. Lányok fiúk vegyesen. Abban talán mindnyájan egyet értünk, hogy nem ugyan olyan életszinvonal jellemzi őket, mint a mi országunkat!
És kérem csak egynek volt órãja, az is egy ezeréves ütött kopott mittudoménmicsoda! Akkor hát mi van???"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
csabulaxi
senior tag
A tanítónő:
- Gyerekek, ma a telefonálásról lesz szó. Bekapcsolom a hangszórót és felhívok egy tetszőleges számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Bocsánat asszonyom, de nekünk nincs Zolikánk.
Valószínűleg egy hibás számot tetszett felhívni. Kezét csókolom!
- Látjátok gyerekek, így viselkedik egy jól nevelt, udvarias ember az alapfokon.
A tanítónő felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni.
- Hát kérem, maga engem az előbb hívott fel. Még egyszer:
Itt nincs egyetlen egy Zolika sem! Megértette?
- Hallottátok, hogy reagál egy ember a második fokon. Most jön a legmagasabb fok.
A tanító néni felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Kívánok, szeretnék Zolikával beszélni
- Már megint te vagy, te hülye kurva? Menjél vissza a jó kurva anyádba, ahonnan jöttél. Vagy gyagya vagy, vagy engem akarsz b…ogatni.
- Gyerekek, ez a felizgatottság legmagasabb foka.
Egy vörös hajú gyerek jelentkezik az utolsó sorból:
- Tanító néni, szerintem még ennél is van egy magasabb fokozat!
- Mutasd meg, Jenőke.
A gyerek felhívja ugyanazt a számot:
- Itt Horváth-lakás.
- Zolika vagyok, ....nem kerestek?"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
aischylos
tag
válasz DonThomasino #64636 üzenetére
karórához valót senki nem fog neked egyedileg legyártani szerintem.
hamarabb találsz donort, vagy hasonló méretűt. -
ronin s8
senior tag
Végiggörgetve az elmúlt két nap termését, nem tudom, mi lehetett a probléma Dzsanával? Esetleg bántotta valamelyikőtök? Én a legutóbbi hsz-váltásunk óta nem írtam neki, nem is olvasom (neki is ezt tanácsoltam), így nyilván másra lett dühös.
Bántó, gusztustalanul ostoba apróságok miatt nem érdemes széttrollkodni és offolni a topikot, így én egyszeri (de végleges) megoldásként ilyenkor egyszerűen mindörökre törlöm az érdemes elolvasni valók közül az illetőt...
Ausgeradiert. Deleted.
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Deskdiver
senior tag
válasz nostromo73 #64656 üzenetére
Sajna nem tudom. Egyik ismerősömnek volt, de túladott rajta mielőtt kilazulhattak volna.
-
von toth
tag
Seiko diverekhez honnan lehet számlapot rendelni? És azok vajon jók hasonló paraméterekkel rendelkező órákba is?
-
Deskdiver
senior tag
válasz nostromo73 #64653 üzenetére
A zárószemek lemezből vannak. A fluoreszkálást nem tudom.
-
gprspeter
senior tag
válasz nostromo73 #64653 üzenetére
Egy hand made bőrszíjjal by vadászcsiga is jól mutatna!
-
nostromo73
tag
Üdv Urak
A közeljővőben ismét tervezek órát venni, szemezek kvarcal, automatával egyaránt, ez egész pofás darab (
Fortis Official Cosmonauts GMT 38mm. ref::611.22.11 M )...de aggódok hogy a zárószemek csak sima lemezből vannaka csattvégeken. Van esetleg tapasztalata valakinek ezzel az órával?..illetve B-42 tipusom már volt, de a fluoreszkálásával nagyon nem voltam megelégedve, csak rővid ideig tartotta meg a fényét ( C1-Superluminova ). A GMT-is be elvileg már a C3-as luminova van, jól gondolom?..az talán tovább megtartaná a fényét ...Köszönöm a válaszokat
[ Szerkesztve ]
-
szigy
csendes tag
Rugó témában itt meg lehetne kérdezni sztem:[link]
[ Szerkesztve ]
-
Deskdiver
senior tag
Köszönöm, de ez amolyan komolytalan kérdés volt. Akinek esetleg van ilyen az jobb ha megtartja vagy értékesíti jó helyen. Nem szívesen nyerészkednék azon ha esetleg valaki nem tudja mi porosodik nála.
Az utolsó amit láttam 180 ezer körül ment el. Persze ha nagyon el akarja adni valaki egy húszast adok érte. -
gprspeter
senior tag
válasz Ereshkigal #64645 üzenetére
Megfontolandó ajánlat!
Keresek egy kocsmát, vagy egy alkoholistát... -
Deskdiver
senior tag
válasz csabulaxi #64639 üzenetére
Én már nagyon régen nem láttam sehol. Red Sea 44mm súlyát nem tudom ,de biztos nem felejtenéd el ,hogy a csuklódon van. Ebay-en szokott felbukkanni egy-egy darab. Csak Turbina-t és Seaman-t lehet még találni itt ott. Pontosan nem értem miért álltak le a legsikeresebb óráik gyártásával. Az Amphibia 1967 reissue-t már láttam 600 dollár környékén elmenni az ebay-en. Igény lenne rá ,csak ezt ők nem tudják. Vagy ha igen akkor nem szeretnek pénzt keresni. Vostok 1967 [link]
[ Szerkesztve ]
-
cserix
tag
Épp a minap olvastam ezt. Ebben van utalás a rugóra. Ide vágom azt a részt. Remélem megerősítenek, hogy ez használható.
Hogy hol gyártanak? Fogalmam sincs, de sztem. hamarosan kapsz rá választ.BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
törölt tag
-
csabulaxi
senior tag
válasz Deskdiver #64492 üzenetére
Ez az Amfibia Red Sea nagyon csecse!
Beszerezhető valamilyen úton-módon?
Mérete? Gondolom súlyával nincs gond, Putyinéknál van még anyag."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
condy
senior tag
válasz Szabikaa20 #64635 üzenetére
220 és akku.
Azért az ebay-en már látta egy-két belevalól, de várok egy kicsit, mert a zasszony egyre csendesebb...
Készülődik a vihar..."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Dzsana #64569 üzenetére
Mégegyszer leírom: a szakmai hozzáértésedet soha nem kérdőjeleztem meg. Teljesen nyilvánvaló, hogy közölünk te értesz legjobban az órákhoz, rossz szót a munkádról még nem olvastam, mindenki a legnagyobb elismeréssel ír rólad. Ha úgy hozza az élet, én is téged foglak megkeresni először, és hálás leszek az elvégzett munkádért. Teljesen egyetértek azzal, amit a szakszervizes órásokról írtál. Pár éve a Baross utcában egy búvárlünettát kellett volna beállítani, mert nem állt elvágólag a számlapra. A pultban tartózkodó órás azzal hajtott el, hogy ezt csak a lünetta cseréjével lehet megoldani, de úgy se biztos a siker. Hogy ez lustaság vagy szakmaitlanság volt, nem tudom, nem is érdekel, a Sas utcában egy perc alatt megcsinálták. Mezei órások dettó fantasztikusak, nemrég itt Pécsett próbálta meg egy szaki úgy kiszedni a stiftet az órám fémszíjából, hogy csak az egyik csavart csavarta ki. Addig basztatta, amíg elgörbült(!!!) a 14k forintos szem. A másik órás ezt tetézve, csupasz fogóval kiegyenesítette, majd csillogósra(!!!) polírozta a szemet. De a lényeg, hogy én sosem kérdőjeleztem meg azt, amit te leírtál. Most se azzal volt bajom, hogy kijavítottad Ronin hozzászólását, hanem hogy így elmérgesedett a dolog. Én szeretem ezt a fórumot, és ha nem is szólok hozzá gyakran, mindennap olvasom. És akár Te, akár Ronin elmenne innen, szegényebbnek érezném tőle.
-
DonThomasino
veterán
Hol foglalkoznak rugó gyártással?
Milyen paraméterek szükségesek egy rugó legyártásához?" I'm going to make him an offer he can't refuse."
-
cserix
tag
válasz fagyalllo #64631 üzenetére
Belinkeltem az elsőt ami szembejött. Képen nem is látszik, hogy annyira gagyi volna.
Gondlom az "ilyesmi"-re akartál egy linket is rakni. Engem érdekelne milyet érdemes venni.
Lehet nekem is szükségem lesz rá hamarosanBlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
condy
senior tag
30.785 HUF volt a forgató, és 5.775 HUF a futár.
Cserix: Köszi, már nagyon vártam. És tényleg igazán csendes, és ahogy mondtad, HATALMAS! Nem tudom hova tegyem.
Óratartó dobozom már van, még az első Certina után vettem egyet.Fagyallo: az enyém sem ilyen. Fa, üveg kombó, réz zsanérokkat. És egy kicsit többe került...
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz cserix #64630 üzenetére
Inkább ilyesmit, de ezt ne. Én vettem egy 6-os dobozt, a merev párnái nem praktikusak, fémszíjas órát nem lehet becsatolva rárakni, ráadásul büdös oldószar szagú és hullik a szőre. És nem üvegből készült az ablak, csak egy nagyon vastag fólia.
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
condy
senior tag
válasz burjois #64617 üzenetére
Nekem sikerül képet feltenni, (nem bosszantãs képpen mondom) ės sztorim is van hozzá.
Szóval. Írtam már a sporiról, aki időközönként bejön egy-egy "szėp" órãval, a "főnök, ezt nézze meg" dumãval. Ma viszont megvettem!
Tudom, hogy nem egy nagy szám, de két legyet egy csapásra. Van egyforma órãnk a zasszonnyal, és a házassãgi évfordulós ajándék (egy része) is letudva. még egy nyakli doboz is van hozzãjuk."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
törölt tag
Sziasztok!
A Revue thommen Diverről mit lehet tudni? Hova lehet pozicionálni a márkát? Milyen minőséget képvisel? Az Amazonon 400-500 euro között lehet kapni.
Ezek saját szerkezetek?
-
csabulaxi
senior tag
válasz Dzsana #64612 üzenetére
Szerintem igen.
Valamikor láttam róla videót is, csak most hirtelen nem találom, viszont van Blancpain-ről hasonló."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #64618 üzenetére
Hát igen sajnos!Egyébként megtaláltam a cikket videóval...Most olvasom,hogy eredeti alkatrészek voltak kiszámlázva és utángyártottakat szereltek be...Itt a cikk videóval...Ha nem is érted,de látni milyen lett a kocsi "szerviz" után!Nem renault hanem opel és 8300€...
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #64614 üzenetére
Mocskos világ ez, minden a pénzhajhászásról és a lehúzásról szól, nagyon anyagias világban élünk. Pedig én hiszem, hogy ha valaki tisztességesen és jó áron dolgozik, az hosszabb távon kifizetődőbb, mert a rossz munkának előbb-utóbb híre megy. Csak sajnos tájékozatlanok az emberek, nem mennek utána a dolgoknak, és ezért tartunk itt.
http://zar-ido.blogspot.hu/search/label/%C3%93ra
-
burjois
csendes tag
:
.....gusztus dolga.
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #64610 üzenetére
A minap volt egyik szlovák csatornán a hírekben, hogy egy illetö elvitte a kocsiját márkaszervízbe, törött autóról(csak az eleje volt cseppet összetörve) beszélünk! 7 vagy 8000€ kiszámláztattak velük és némely alkatrészt vagy ki se cserélték ami a számlán rajta volt vagy használtat tettek bele és majd szétesett a kocsi a munka is gány volt nembeszélve arröl hogy majdnem újat vehettek volna 8000€ ért... Valami egyszerü renault-ról volt szó!
[ Szerkesztve ]
-
huszar90
aktív tag
válasz csabulaxi #64596 üzenetére
A hozzászólásomnak semmi köze nem volt a vitához annáll is inkább hogy nem értek hozzá. Csak felhozódott egy óra és annak a javításáról írtam. Azt meg kikérem magamnak hogy pár ezer forintért bárkihez beállnék ringsegédnek, ez így ebben a formában elég sértő. De tényleg én se akarok ebbe belemenni, inkább olvasgatok inkább ahogy eddig is tettem
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #64605 üzenetére
Ja, és ebben az a durva, hogy autószervizekben is simán megcsinálják, kiszámlázzák olajcserekor a drága olajat, meg az olajszűrőt, és beletesznek egy olcsóbb olajat, és a szűrőt le se cserélik! És ez márkaszerviz, nem sufni műhely, konkrét példát tudok rá!
-
csabulaxi
senior tag
válasz Szabikaa20 #64605 üzenetére
Örömmel venném, ha szóközt a mondat végi írásjel után is használnád vagy néha az enterrel az új sorba kezdést. Én nehezen olvasom amit írsz. Kösz.
burjois
Saját képpel, saját gépről vagy netes képet nem tudsz beszúrni?[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
burjois
csendes tag
a mai viselet:
.....gusztus dolga.
-
csabulaxi
senior tag
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Szabikaa20
őstag
válasz Dzsana #64603 üzenetére
+1 De ez tudod miért is van?!Pénzböl élnek,és az(is) a cél hogy az ugyfél visszajöjön órátjavítatni vagy ne adj isten új órát venni!Mert mi hasznuk lenne,ha megszervizelnek egy automatát és 5év múlva elvileg kellene megint szervizelni az sok idö és igyekszenek lerövidíteni ezt az idöt,hisz lehet a cég már 5 év múlva nem is fog létezni.Ez olyan dolog,hogy én otthon számítógépeket javítok.Édesanyám meséli hogy a fönökének kellett venni új laptopot,mert a "régi" tönkrement...Az volt a hibája hogy 20-30perc után kikapcsolt és a szervízben azt mondták,hogy kipucolták stb,de hogy rossz a processzor.Na mondtam hogy hozza el rosszabb már úgyse lehet!Ezért a szolgáltatásért természetesen fizettek 2x is aztán vetettek velük új gépet több 100 euróért.Na szétszedtem én is,az már mindjárt látszott,hogy talán szét se volt szedve!A hütöventillátor és a bordázat között pedig olyan vastagon volt a por összenyomódva,hogy egyben ilyen kis téglában kiszedtem.Ezért kapcsolt ki 20-30 perc múkva,mert nem volt hütés és a processzor inkább kikapcsol minthogy kiégjen!Kipucoltam az egészet,összeraktam új windows és azóta is úgy jár noti mint egy óra! És sok ilyen esetet tudnák mondani,hogy számítógép szervíz után kell dolgoznom!!!!És ezért mondtam hogy nemcsak óráknál van ez így hanem mindenhol!Kihasználják az ember tudatlanságát/hozzánemértését!Persze tisztelet a kivételnek!Ezért ha gond lenne az órámmal inkább fizetek többet is(bár szerintem jóval olcsóbban dolgozol,mint a szervizek),minthogy kiadok egy bizonyos összeget szinte a semmiért!
[ Szerkesztve ]
-
Dzsana
senior tag
válasz Szabikaa20 #64599 üzenetére
Azért azt tisztázzuk, hogy én nem azt mondtam, hogy nem tanulta meg, vagy bármelyiknél is jobban értek hozzá! És nem is lehet általánosítani, mert azt is mondtam, hogy nagyon ügyes kollégák is vannak, de sajnos sok a trehány. A legtöbb esetben a hozzáállással van a baj, nem a hozzáértéssel, tudja, mit kellene csinálni, egyszerűen csak lusta, és nem kínlódik vele! Átverik az ügyfeleket, nagyjából pontos legyen, ne álljon meg, azt kész. Hogy hosszabb távon milyen károkat okoznak vele, nem érdekeli, nem foglalkozik vele. Meg sokan nem is ilyen másodperc pontossággal figyelik az órákat, csak saccolónak használják, és rá sem jönnek, hogy nem normálisan lett leszervizelve az adott óra. Én ilyet nem tudnék csinálni.
-
burjois
csendes tag
mai
.....gusztus dolga.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest