Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
robaGB10
tag
kb 50.000 ft-ig milyen ajánlott búváróra van az Orienten kívül?
-
fagyalllo
őstag
válasz
Lev Abalkin #226290 üzenetére
Kösz, én egy fekete-sárga 21 mm-est a Flightmasterre!
-
Lev Abalkin
tag
Bartonwatchbands-nál SAVE25 kuponnal 25% kedvezmény!
Rendeltem is egy fekete/sütőtök színű szilikonszíjat, 17 dollár a szállítással együtt. -
Deskdiver
senior tag
válasz
vadászcsiga #226288 üzenetére
A GMT-t 2018 augusztus 23.-án vettem és most szeptemberben kelt el. Miért, mennyi idő után indul be az önmegsemmisítés a Sellitakban?
-
Horvi
őstag
válasz
@mriya@ #226279 üzenetére
Köszönöm szépen a tanácsokat. Igazából nagypapámé volt az óra ezért gondoltam rá, hogy érdemes lenne rendbe hozatni.
De akkor ezek szerint nem lenne olcsó mulatság a dolog. Ha mégis a felújíttatásra adnám a fejem kit tudnál ajánlani?
Keresgéltem én is, akit így találtam az a Hantos volt első körben. Jókat írtak róla. -
Deskdiver
senior tag
-
@mriya@
őstag
válasz
Horvi #226274 üzenetére
Szerintem a Pobeda felújításába csak akkorj fogj bele, ha családi örökség az óra, és számodra nagy az eszemi értéke, vagy nagyon kötődsz hozzá!
Ha a tokot is rendbe akarod hozatni, akkor legalább 25 ezerbe fog kerülni.
Ha a szerkezetnek semmi baja, és csak tisztítani-kenni kell, akkor plexicserével jó esetben megúszod 6-7 ezerből, de csak vidéken.
Ennél kevesebbért maximum egy wd40-es átmosást kapsz. -
BloodRay
veterán
válasz
Lev Abalkin #226275 üzenetére
Jól hangzik eddig.
-
válasz
Lev Abalkin #226272 üzenetére
Szép és nagyon jó áron vetted!
-
Lev Abalkin
tag
válasz
BloodRay #226273 üzenetére
A lünettát határozottan kell tekerni, jó hangosan cicereg, nyilván a 120 klikkeshez képest nagyokat ugrik, de amúgy jó, nincs holtjátéka, stb. Az alubetét festése matt, a lümetta számai sem csillognak be. Nyilván sérülékenyebb, mint a kerámia, de vigyázok a cuccaimra, meg amúgy sem a tökéletes ÓRÁT hajszolom, csak időnként veszek egy nekem tetszőt, így nem hiányolom a kerámiát. Lumét majd este, a paplan alatt...
-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Van nekem egy ilyen órám de mint látható elég viharvert állapotban van. Ezt szeretném megcsináltatni/karbantartatni. Tudnátok megbízható órást ajánlani Budapesten?
Köszi!Voltam próbálni az Orient Defendert 2-t viszont bármennyire is tetszett képen élőben nem adta azt a hűdejóezkellnekem érzést illetve felpróbálva sem volt olyan kényelmes illetve nehéznek is éreztem valamint nagynak is. Jó az egyetlen viszonyítási alapom egy Xiaomi Mi Band 4 szóval az szerintem nem mérvadó
Így tovább kutatok a megfelelő óra után, viszont valószínű a 42mm-s méretet el kell engednem és annál kisebbet kell majd keresnem. -
BloodRay
veterán
válasz
Lev Abalkin #226272 üzenetére
Grat, jó kis kés.
Amúgy az óra is jó árban lett így. Lünetta érzetre milyen? Kíváncsi lennék mi lehet benne amúgy én is.
Luméja? -
Lev Abalkin
tag
MEG JÖTT! (=megjött...)
(Csak szólok, a Jomashop-on még van belőle, jóárasítva 320 d. - és a jachtalapba sem kellett befizetnem...
)
Ami már most látszik: a gumiszíj illatos, de sz@r. Merev, két oldalról nyomja a csuklót. Nincs erre valami praktika (forró víz, stb.), ami megpuhítaná?
(A fémszíjasról lemaradtam, mondjuk arra is eleve egy narancs-fekete Hirsch Robby-t terveztem, erre meg pláne.)A lünetta 60 klikkes alumínium, a tok oldala polírozott, a teteje szálhúzott. 42-es átmérő, kb. 50 mm ltl. távolság, viszont a vastagsága csak 10,6 (!) mm. Szóval nagyon kompakt, pofás kis óra.
Kellett már egy sub a Vosztokjaimon kívül, de valahogy nem tudom elengedni a számokat a számlapon...A szerkezet rejtély. A logó még a régebbi, ugyanakkor a tokfülek már nem fúrtak, a hátlapon nincs feltüntetve a kőszám, a sorszámra Googletalálat nincs, úgyhogy csak bontás után fogom megtudni, hogy ETA vagy Sellita.
(Ja, itt sokan vonzódnak a bicsakokhoz is, támasztéknak kellett, Spyderco Yojimbo. Amúgy meg "Combat Sub." É'ted?)
-
törölt tag
válasz
bmwk1200s #226255 üzenetére
A korona valószínűleg "bejáratódik" idővel. Egy külföldi fórumon olvastam, hogy ilyen probléma esetén a fogselyem is megoldás lehet... na nem a fogak közé téve,
hanem a menetprofil közé helyezve és finoman húzogatva. De ez szerintem csak afféle végső megoldás, ha nem javul a helyzet.
-
válasz
hdanesz #226251 üzenetére
Szia, ha svejci kronót szeretnél, vagy azok tetszenek, akkor a belépő egy jó öreg ETA 7750. Újjonnan 1.000 eur minimum valami microband-be ha kifogod. Egyébb alap ETA vagy Sellita werkre épített DD modulos kronókat felejtsd el. Sellita SW 500 meg még nincs tapasztalatom, de a 7750 klónja.
Sokan fikázzak a 7750-et de én szeretem, kicsit traktor meg minden, de szépen teszi a dolgát.
-
fagyalllo
őstag
válasz
Rigormortiis #226258 üzenetére
CR 2016 elemmel megy 2 évet a használati útmutató szerint.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Rigormortiis #226258 üzenetére
GBA-800 akart az lenni
-
Rigormortiis
veterán
Nagyon elégedett vagyok a GA-2000-es Casioval. Nem tudom, milyen műanyagból van a szíja és a háza, de piszok kényelmes viselni. A Galaxy Watch szilikonszíja állandóan kicseszte a bőrömet, na ez nem teszi. Az meg külön jó, hogy olyan a szíj kialakítása, hogy ha lazán van rajtam, akkor sem forog el a szerkezet. Nagyon könnyű az óra, szinte észre sem veszem, ha rajtam van. A számlap nagyon szép, ez nyilván ízlés dolga, de ez a stílus piszkosul bejön. Az külön plusz, hogy a funkciójelző tárcsa is mechanikusan mozog. Még csak most csaptam bele az igazi órák világába (hasznos kütyü a galaxy watch, de nem igazán óra), de már másik Gshockokat is nézegetek.
A GBA-1000 elemei meddig bírják úgy, hogy folyamatosan bt kapcsolatban van a telefonnal? Ennek a típusnak van már utódja?
-
ktg3
őstag
Seiko SARX035 nincs eladó valakinél? Tudom, hogy yodamastah-nak volt, de szerintem ő már megvált tőle.
Esetleg Orient Kamasu red? -
-
bmwk1200s
őstag
válasz
#97571072 #226240 üzenetére
Köszönöm szépen!
Valóban Rolexre emlékeztető, de annyira azért mégsem, márcsak a mercedes mutatók hiánya miatt is, ami nálam nagy pozitivum. Az évszám Cook kapitánynak állít emléket, és a 12es helyén látható logó is.
Egyelőre csak egy problémám van: a korona nehezen csavarható vissza a helyére, eléggé szorul. -
hdanesz
őstag
Sziasztok,
Továbbra is vadászom az első svájci órámat. Már épp kezdtem kifutni az óraboltokból a városban, amikor ma bevásárlás után megláttam egy kis boltot az egyik bevásárlóközpontban. Sajnos már zárva volt, így csak a kirakatot tudtam megnézni.
Volt ott néhány Tissot Visodate....nem is olyan rosszak.
Viszont ami ténylegesen felkeltette a figyelmemet az egy Tissot PR 100 Chronology volt, milánói szíjjal. Íme egy videó róla. Ha jól nézegettem a neten fellelhető adatokat, akkor nem a félelmetes Swissmatic szerkezet van benne.
Az ára alapján úgy sejtem hogy a Tissot belépőszintje ez. Mennyire kell tartani ezektől? Olvastam itt a fórumon is hasonló véleményt, hogy jobb nem annyira 'jók' vagy minőségiek ezek mint várná az ember.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest