Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ruszki
senior tag
válasz Horvi #232437 üzenetére
Szerintem jónak kell lennie, mivel az egyik mintaképen pont egy M5610-es van!
Múltkor, ment egy nagyobb beszélgetés M5610-hez való óraszíjakról és hozzá tartozó házról igaz azok majdnem, hogy átlátszóak voltak csak más-más színekben.
Talán én is linkeltem be.
Volt akai vett már meg kell kérdezni!Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
dzsi23
addikt
válasz Horvi #229846 üzenetére
Volt egy inverz kijelzős GA-2000-1A9ER-em, most egy SGW-600H-1BER-em van, aminek a fele normál, a fele inverz, + volt 1-2 inverz Pulsar is nálam, de boltban láttam inverz kocka-G-ket is, és azt kell mondanom, hogy az inverzek a nyomába sem érnek a normál kijelzőknek.
Vagyok annyira elvetemült, hogy újra és újra ezzel kínozzam magam (mert jól néznek ki), de tény, hogy amikor a normál még olvasható, az inverzhez már be kell nyomnom a világítást, hogy leolvassam az időt.
De létezik piros és kék kijelzővel is kocka-G, na azok az inverznél is rosszabbak. -
Ruszki
senior tag
válasz Horvi #229224 üzenetére
Üdv!
A G-Shock teljesen jó vonal.
Eléggé leszűkítetted, de szerintem még jó volna egy keret, azaz mennyit szeretnétek illetve Öcséd mennyit szeretne rászánni.
Meg szerintem, egy egész meghatározó szempont negatív kijelzős - én ezeket nem szeretem - vagy rendes normál kijelzős!
De így hirtelen, mondjuk egy GWG-100
Solar, Multi Band 6(rádió vezérelt szinkronizáció a mindig pontos idő miatt), Mud resist, edzett kristályüveg, stb.
Ez olyan 100k körül van!
RuszkiAz optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.
-
momcrew
tag
válasz Horvi #226965 üzenetére
Nem rendeltem onnan. Az a különbség pl az aliexpresses kb 500 és 1000 Forintos között, hogy az olcsó vékonyabb és/vagy gyengébb anyagból van és rövidebb. 2-3 hét hordás már látszik a használt lyukon, amibe a csatt megy, rongyolódhat, megnyúlhat, a szélein az olvasztás vagy hegesztés (nem tudom hogy hívják a lezáró eljárást) kibolyhosodhat.
Kedvezményes Karácsonyi Karóra Katalógus Kiárusítás a harödveröapróne
-
dzsi23
addikt
válasz Horvi #226965 üzenetére
Annyi a különbség a sima és a prémium között, amit a képen is látsz: máshogy néz ki, más a csat, más a szövés, de némelyik ugyanolyan, és van a prémium kategóriában x@rabb is a simánál. A seatbeltek nem rosszak.
#226930 nrg.960:
Ránézésre matt kerámiának mondtam volna, mint amilyet a Tisell Submersible -nél is használnak.#226948 rozsgyi:
Szkeptikus szemmel nézve másolásnak tűnhet, mert két hasonló óráról van szó, hasonló tudással, hasonló színösszeállítással, de már rövid időtartamú "órázás" alatt is rájön az ember, hogy semmi értelme a hasonlóságokat keresni, mert egyik gyártó sem fogja újra kitolni magából a spanyolviaszt, inkább a különbségeket kell észrevenni.
De a legjobb, amikor facebookon egy Sub homage képe alá beírja 3 ember, hogy szerintük az Rolex másolat... -
-
nrg.960
tag
válasz Horvi #226518 üzenetére
Csupaszon, papír akkor is jár mellé, de igazaból az is felesleges, mert itthon nem fogadják el. Viszont ha valami baja van a szerkezetnek 5-6.000ft-ért egy moddertől kiló szamra kapsz 7s werket.
Meg csupaszon nagyobb esély, hogy átcsúszik a vámon.Nem vagyok a szavak embere..
-
nrg.960
tag
válasz Horvi #226487 üzenetére
Nezd meg a 13-at is. Ugyanaz a werk meg minden, csak nem homokszórt hanem csiszolt tok, meg fémszíj, ami eladásnál jól jöhet. De ha tetszik a homokszórt, az egy kicsit fieldwatch-osabb kinezetet ad neki, akkor nem nyúlsz mellé vele.
Most rendeltem be a K-s 13-ast, 41.000ft..ha nem fogjak meg vámon, ha igen akkor kb 52.
[ Szerkesztve ]
Nem vagyok a szavak embere..
-
nrg.960
tag
-
nrg.960
tag
válasz Horvi #226469 üzenetére
A kepen az nem saját, de ugyanez a terv. SNZG13 és 15 között vacilláltam, de a szalcsiszolt tok jobban bejön mint a homokszórt, kicsit igenyesebb hatasa van, így az előbbire esett a valasztás. Az kap majd egy Dome Blue AR zafírt, és akkor lesz egy mászkálós/túrázós órám. Az oldala igaz full polór, azt lehet finom szálcsiszolást kap.
Nem vagyok a szavak embere..
-
Peddy789
őstag
válasz Horvi #226458 üzenetére
Annyi meg a seikorol, hogy nekem kicsit zavaro volt az akar 35-40 masodperceses keses/sietes naponta. Nemtudom mar pontosan hol lattam, de emlekszem hogy ezek a belepo automata orak eleg pontatlanok sajnos.
Nekem sokszor van hogy eppen elerek egy vonatot, ehez mar naponta kellene allitani egy ilyen orat, hogy megbizhatoan pontos legyen. Az mar talan tulzas. -
Peddy789
őstag
válasz Horvi #226450 üzenetére
En is gondolkodtam vamozando ora rendelesen, japanese domestic model (jdm) oran. Amiert azota letettem rola, az az a riziko, hogyha nem tetszik es visszakuldod akkor a vam-ot bukod, csak az eredeti osszeget kapod vissza. Amikor meg az ember felprobalja, szerintem nagyon mas lehet sokszor mint a videokon meg kepeken.
Mondjuk ebben az arkategoriaban nem a vilag vege.[ Szerkesztve ]
-
-
nrbx
tag
válasz Horvi #226436 üzenetére
hello, en rendelkezem az emlitett Citizen-nel. elejen furcsa volt, mert kicsi, viszont hamar rajottem, hogy mivel konnyu, joval kenyelmesebb. tetszik benne a nagyon konnyu leolvashatosag, meg az is, hogy ami nalam van annal indexre ut a masodperc mutato. kulonbozo NATO szijakkal hordom.
-
fagyalllo
őstag
válasz Horvi #226445 üzenetére
Mit szólsz ehhez a Citizenhez? Kapható itthon, felpróbálhatod, hiába 42 mm az átmérője, elég kurta tokfülei vannak, szerintem egyáltalán nem nagy óra. Van belőle több szín, bőrös és fémszíjas is.
Bemutató: [link][ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
válasz Horvi #226436 üzenetére
A Seiko a korábban próbált Orientnél kb. két számmal kisebb, csak 37 mm és optikailag még inkább annak hat, próba nélkül ne vedd meg. Főleg ne a linkelt amazonról, irreálisan drága annyiért. Szingapúrból vámolva is 40.000 alatt megkapod, nélkül meg... [link] [link]
A garancia miatt nem aggódnék, ha nagyon akarod, Szingapúrba is simán vissza lehet küldeni, de gari nélkül is egy csomót vettem már, semmi gond nem volt velük.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
@mriya@
őstag
válasz Horvi #226274 üzenetére
Szerintem a Pobeda felújításába csak akkorj fogj bele, ha családi örökség az óra, és számodra nagy az eszemi értéke, vagy nagyon kötődsz hozzá!
Ha a tokot is rendbe akarod hozatni, akkor legalább 25 ezerbe fog kerülni.
Ha a szerkezetnek semmi baja, és csak tisztítani-kenni kell, akkor plexicserével jó esetben megúszod 6-7 ezerből, de csak vidéken.
Ennél kevesebbért maximum egy wd40-es átmosást kapsz.Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
SOAD19
addikt
válasz Horvi #225958 üzenetére
Igen, ez az egykori massdrop. A vám+áfa szerencse kérdése, nekem tavaly nyáron átcsúszott a vámon a csomagom, és nem vagyok itt egyedül ezzel. De nyilván érdemes belekalkulálni a sarcot, aztán max kellemesen csalódsz.
Más:
Vagány, ez az új vintage black Zelos Mako: [link] (videó)[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Horvi #225954 üzenetére
Nem nagy ez az óra, csak Timecenternél koronával együtt adják meg az átmérőt, nélkül 42 mm, mint a kinézett Orient.
A szerkezetekkel nincs semmi gond, az Orient évtizedek óta faragja az automatáját, egyszerű, megbízható, olcsón szervizelhető werk, a kvarcban pedig egy svájci Ronda 3520.D van, sima kvarc kronó, nem szokásuk elromlani.Taylor79: Cserélve lett, az SKX-et sose forgalmazták Japánban, így nem készült belőle ilyen verzió.
[ Szerkesztve ]
-
fagyalllo
őstag
válasz Horvi #225944 üzenetére
Ha tetszik a fekete tok és igazi gondozásmentes órát akarsz, pl. Citizen Tough, vagy egy Promaster Land GMT:
-
SOAD19
addikt
válasz Horvi #225862 üzenetére
Itt Debrecenben talán ez a két üzlet, ahol komolyabb kínálat van. Ez egy nagy falu.
(#225867) dzsi23
Akkor felületes voltam. Rákerestem, és kvarcot írt az adott oldal, nem sejtettem, hogy automata is van belőle.
Amúgy meg, ha automata, akkor lehet egy új fejlesztésű szerkezet, aminél így növelték meg a járástartalékot.(#225868) Botyka01
Ízlések és pofonok! Én szeretem a kicsit sportosabb kinézetet, ill. ha van egy kis szín a számlapon, nem csak fekete, fehér. Bár lehet, hogy ez egyfajta tudat alatti dacosság a színtévesztésem miatt. -
dzsi23
addikt
válasz Horvi #225750 üzenetére
Az imént leírt okokból nem szívesen ajánlom ezt a konkrét szíjat, de nekem bejön. A cheapestnatostrapsről rendeltem; talán van náluk jobb minőségű terepmintás is, nem tudom, de más színben biztos van nekik jobb nato szíjuk, aliexpressen is vannak jobbak, ott szinte végtelen a választék. Ha pedig nagyon jót akarsz, akkor a phenomenatot szokták ajánlani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest