Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Gurulunk, WAZE?!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ronin s8
senior tag
-
5-ös kezelő
senior tag
Gratulálok én is minden új szerzeménynek.
Fagyalllo : Forgató még nem kell. Ez az első órám, ami úgy jött ki a gyárból, h az első napi hordás után NINCS mérhető járáseltérése. Erre nem számítottam 7s26-nál. Belepiszkálás elmarad.
Milyen óráért rohannék? Inkább szerkezet kellene, mp-enként 6-8-at lépő jó kvarc, 3V-os tartós elemmel, elfogadható áron. Ez váltaná fel a mostani kvarcogókat.
Ciryl65 : Acéltokos 420-as Amphibia, tank motívummal, vörös csillaggal a 12-es helyén. Jó dizájn, pontatlan olcsó szerkezettel.
Jolti : Fóliával én is szemeztem, de lusta voltam kipróbálni. Pedig ötletes, és olcsóbb, mint csiszolni.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
nagyúr
válasz bucsher #128877 üzenetére
Igen. A szokásos egyszerű és célszerűen használható szerkezet. Gondmentes. Szerintem nagyon beletrafáltam.
Elképesztően hozzámragadtak az órák, így nem kell a mobilfüggés. Most, hogy nem volt a csuklómon, kölcsön kellett kérnem haveromét!
Ez pedig nem fogja megrágni a sportcuccaimat sem.
Kell a francnak az okos-óra![ Szerkesztve ]
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
minas
aktív tag
Ha mondjuk szükségem lenne a Seiko órámhoz szakemberre, akkor TMC, vagy JHP?
-
Szabikaa20
őstag
Nálam is egy csendélet... A kés ma jött,az óra régi... Kicsit csalódott vsgyok,hogy a késen megvan kopva a felirat kicsit...
Bocs a tabletos fotóért...[ Szerkesztve ]
Ender 5 Pro, iPhone 13, iPad 2021,Dahua Imou Ranger 2 4MP
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #128853 üzenetére
Tempus Machina 216a
bár létezik, és ha nem kéne fél évet várni rá, akkor se rohannék a kasszához, de ennek csupán anyagi okai vannak....Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Wg5113
aktív tag
Azt a mindenit mennyi új szép óra Gratulálok mindegyikhez ezt már egyesével nem is lehet megtenni.
-
nagyúr
válasz condy #128872 üzenetére
Valami kis olcsó íze, de nekem már évek óta bejön ez a forma... no persze egy Poljot aviator jobb lett volna, de sehol nem volt eladó jó állapotú, elérhető áron pedig végképp.
Így jártam. Nagyon klassz a kis gép! Kiváló ez a szattén fényezés. Sem nem tükrO.s, sem nem matt.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
t_a_m_a_s
addikt
Mindenki magának rendelte a kariajit, biztos ami biztos?
Gratula az új szerzeményekhez! Majd rakok én is képet, ha ideér vele a Jézuska
Holnap majd jól beletépünk...
-
nagyúr
-
fagyalllo
őstag
válasz Magnum_ #128855 üzenetére
Ugyanazt válaszolnám mint BM, mikor Csöpi megkérdezte tőle "Nem a Purci úr küldte véletlenül?"
Miből gondolod?krx21:
JDM, most is kapható: [link]
Sajnos szokásuk a hazai piacra készült rádiós órákat csak a helyi adókra behangolni.- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
fagyalllo
őstag
Régen volt körkérdés, íme egy:
Melyik az a jelenleg nem létező óra, amit ha az adott gyártó felvenne kínálatába, azonnal rohannál a kasszához?
Lehet egy meglévő típus módosítása, vagy egy teljesen új modell, de maradjunk a realitásoknál, az új Rolex Sub 300-ért nem jó válasz.Egyik saját vágyálom: Citizen PMD56-2951, amelyik minden adóval képes szinkronizálni, nem csak a japánokkal.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
silboy
aktív tag
válasz silboy #128754 üzenetére
Jól látom,hogy ennek az órának a fém szíjában vannak kisebb és nagyobb szemek,így finomabb lépésekben állítható a mérete?
Olympus Stylus XZ-10, iPhone 13 128GB, TCL 75C805, Sony KD-60XF8305, LG 50UH635V, Xiaomi Yi Sport Cam, Longines Hydroconquest Ceramic, Tissot PRX Automatic, Citizen CB0010-88E, Bulova Accutron II 96B210, Bulova Precisionist 29B226, Orient Bambino II FAC0000CA, RHA S500, Tennmak IE800
-
alphaville
aktív tag
Gratulálok az új szerzemènyekhez!
-
End-ru
aktív tag
Van valakinek ötlete, honnan lehetne SARG007-et rendelni?
„A mélység nem cél, hanem figyelem, türelem és önmagad csendje.”
-
jolti
senior tag
válasz terra052 #128838 üzenetére
Hogy a viharba ne! Tessék:
Sreen protectorHolnap megkeresem a folyékonyat is, de már rohanok éjszakai műszakba.
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Sziasztok!
Ma ráraktam az órámra egy olyan üveg-fóliát (tampered glass), mint a telómon van. Csak persze kereket.
Idáig nagyon tutinak tűnik. 0,2 mm vastag, észre sem lehet venni. Gyorsan vetem kettőt egyből, ezer-párszáz forintért, ha véletlenül összetörne, ennyit bőven megér, ha megvédi a karcoktól. Előtte le volt kezelve azzal folyékony screen protektorral, amiről egyszer itt szó volt. Nem is lett rajta egy csikarás sem. Nem úgy mint szegény Mako XL-en. Az úgy csikaródik mint a fene. Mondjuk mióta azt is lekentem, azóta az sem csikaródik.. De azért biztosabbnak néz ki ez. Erre is néznék, de az ő méretében még nem találtam. Idáig csak 35 mm átmérőjű volt a legkisebb amit találtam, de erre 32mm kéne.
Bocsi a telós képekért.[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
Gratulálok minden újdonsült tulajnak! Sok örömöt a szerzeményekhez!
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
ciryl65
csendes tag
válasz 5-ös kezelő #128778 üzenetére
Milyen típusú az a Boctok óra?
-
Genji
őstag
A saját karácsonyi ajándékom magamnak:
Chrono-n egy magyar eladótól vettem, kívül belül frissen felújítva (Becsei név van a számlán ami - állítólag - jól csengő név) . Omegában a szervíz a tömítésbe tudott belekötni, de max nem fürdök benne. (potom 40K-ért cserélik). Az eladó szerint 8 másodpercet siet (az Omega -1/+11et tart elfogadhatónak) én ennél kevesebbet tapasztaltam 1 hét hordás után (+6 körül). 1997-es 3510.50 és Omega 1143-as 45 köves szerkezet ketyeg benne. Kicsit féltem, hogy a 39es átmérő kicsi lesz (42,43-at hordtam eddig), de éppen ellenkezőleg finomnak és kényelmesnek érzem (a korona nem böki a kézfejem). Mellesleg 17,5 cm a csuklóm. Na ha nem gond még párszor bombázlak titeket képekkel mert nagy az öröm!
a splinter in your mind had called the dark wanting it all to fall apart
-
leon1977
csendes tag
Sziasztok fórumtársak! A Dutyfreeislandshop-n milyen kuponkódot lehet használni? Régebben talán ti írtatok erről, de nem találom. 7,5% vagy 15%?
Előre is köszönöm -
krx21
nagyúr
Már bővült is a kis gyűjtemény: KÉP
-
zez-zez
tag
válasz leximester #128817 üzenetére
A Jász utcában van az Orient hivatalos márkaszervize. Ha mégis megkarcolná. Illetve, má már szinte minden méretben beszerezhető zafír csereüveg.
[ Szerkesztve ]
-
M1ó
csendes tag
válasz KelemenUhr #128805 üzenetére
Köszi!
Lehet este feldobok még egy-két eladásra kínált szíjat is.
-
viny
tag
Sziasztok!
Ez meger 14k-t? Uj elem van benne, picit karcos, szij lehatrcolt...
BTW: lehet nagyon amator a kerdes, de ezeket a tokokat ujra lehet poliroztatni? Es ha igen, korulbelul mennyibe kerul egy ilyen process?
Koszonom a valaszaitokat!
[ Szerkesztve ]
Never underestimate the power of a sick mind!
-
zez-zez
tag
válasz leximester #128811 üzenetére
Szép! Én még Orient szerkezetről rosszat nem igazán olvastam. Az üveg pedig pontosan annyira karcolódik mint bármelyik ásványi üveg.
-
leximester
tag
Sziasztok!
Erről mi a vélemény? Mennyire tartós/megbízható a szerkezet? Az üveg mennyire karcolódik?
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
Erről az óráról mit érdemes tudni? Meg úgy általában a Poljot márkáról? Idén már nincs több óra, viszont jövőre szeretnék a Fortis flieger szerű pilóta órát és ennél ragadtam le.
Azt már látom, hogy a beszerzésével gondok lehetnek. -
KelemenUhr
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #128778 üzenetére
Érdemes leszervizeltetni, faternak vettünk egy hasonlót (újat) és mint kiderült, szárazon járt...
M1ó: Zseniális lett, nagyon tetszik!
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
Ra3
őstag
válasz 5-ös kezelő #128800 üzenetére
''...te vagy a Jedi-ből az Onedin Kennedy?''
-
Vasinger!
nagyúr
Köszönöm szépen a tippeket, írtam neki!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest