Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GU-81M
tag
Sziasztok!
A régi, de felújított Poljot (vagy hasonló, 60-as évekbeli) órák mindennapi használatra mennyire alkalmasak? A 17 köves változat nagyon tetszik (többször is linkeltetek már be róla képeket). Nagyon visszafogott stílusú órát keresnék, leginkább a Junghansok tetszenek, csak az áruk...
-
GU-81M
tag
Valaki lenne olyan kedves, hogy meghív a facebookos csoportba?
-
GU-81M
tag
válasz CoolBoy323 #108540 üzenetére
Ah, köszi, sikerült!
-
GU-81M
tag
válasz Ereshkigal #108545 üzenetére
Nem sokan ismerték eddig fel a nickem, te vagy a második...
(#108542) csabulaxi: Használtból csak régebbiek érdekelnének (80-as évekig bezárólag), de gondolom ahogy nő a tábor és több az érdeklődő, úgy emelkednek az árak...
2 óra között vacillálok, nem igazán tudok dönteni....
Orient EZ09004W
Zeppelin LZ129 7060-4Esetleg van még hasonló kinézetű, automata óra?
[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
válasz Ereshkigal #108596 üzenetére
A Junkersek közül a 6060-5 gyakorlatilag ugyanaz, mint a Zeppelin (szerkezetét tekintve), viszont jobban tetszik az utóbbi számlapja. Sok helyen írják róla, hogy hangos (az automata felhúzás), ez mennyire lehet zavaró a hétköznapokban?
-
GU-81M
tag
Zeppelint (LZ129 7060-4) érdemes külföldről rendelni? Mivel német, így gondolom EU-n belül gyorsabban és biztonságosabban lehetne hozzájutni, mintha EU-n kívülről érkezne.
Kicsit más: a fent említett óra kristály üveggel van ellátva, ez mennyire tud karcolódni? Gondolom jobban, mint a zafír és kevésbé, mint a plexi.
-
GU-81M
tag
Egy 5-ös Seiko szerkezete (pl SKX007, amiben 7S26 werk van) mennyivel jobb vagy rosszabb egy Orientekben lévő szerkezettől (nyilván a hasonló árkategóriában lévőkre vagyok kíváncsi)? Dzsana írta, hogy durván kopnak az új 7S26 szerkezetű Seikok és emiatt egy kicsit elbizonytalanodtam a rendeléssel kapcsolatban...
-
GU-81M
tag
válasz von toth #111257 üzenetére
A minőség alatt a tok minőségére gondolsz? Az, hogy nem lehet felhúzni kézzel nekem is furcsa..... Elég régóta nézelődök már, de nem igazán találok semmit sem.
(#111350) szbalogh: nagyon jól néz ki a LLD, kár hogy olyan sokat kérnek érte...
Elég nehéz eligazodni a fórumon. Néha az jön le, hogy az olcsó Seikok mennyire jók (esetleg Orient), aztán valamikor pedig 300 alatt nem érdemes venni...
[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
válasz vadászcsiga #111392 üzenetére
Ha már itt tartunk, akkor Steinhartot is inkább külföldről lérdemes beszerezni? Ha igen, akkor honnan?
[ Szerkesztve ]
-
GU-81M
tag
válasz vadászcsiga #111396 üzenetére
Amit kinéztem (Ocean 1 Black) az a riosnál 127 ezer, a Steinhart honlapján pedig 380 euro plusz szállítási költség, úgyhogy vagy én nézek valamit el, vagy tényleg nem olcsóbb sokkal. Igaz, ha nem lehet gariztatni rendesen a riosnál, akkor az úgy eléggé problémás....
-
GU-81M
tag
válasz vadászcsiga #111403 üzenetére
Na szerinted miért? Ugyanazért, amiért Seikot sem itthon szoktatok venni, hanem a skywatches és társaitól... Emiatt kérdeztem, hogy érdemesebb-e kintről rendelni, hogy pl ne 27% áfa legyen rajta.
-
GU-81M
tag
válasz vadászcsiga #111406 üzenetére
Értem, akkor nincs több kérdésem. Titkon pedig reméltem, hogy itt is lehet egy jó pár tízest megspórolni....
-
GU-81M
tag
válasz vadászcsiga #116232 üzenetére
No fene, ráuntál? Én nagyon nézegetem, egyszerűen gyönyörű, csak az ára ne lenne olyan, amilyen....
-
GU-81M
tag
válasz alphaville #126938 üzenetére
Uhhh, álmaim órája valahogy így néz ki.... Az ára mennyi lehet?
-
GU-81M
tag
Láttam tegnap egy órát, de nem volt lehetőségem beazonosítani, így hozzátok fordulok, hátha ti tudjátok, hogy mit is láthattam pontosan. Ezeket tudtam megfigyelni:
- nagyon hasonlított az Orient Bambino római számos, fehér számlapos változatához (er2400bw)
- nem volt dátumkijelzés rajta
- kis másodpercmutató volt
- a korona gyémánt alakú volt
- az üvege enyhén domború volt
- a számlapon emlékezetem szerint csak a márkajelzés szerepelt, mint szöveg, de valami hosszabb szó volt (ergo kisebb betűméret), így nem tudtam elolvasni -
GU-81M
tag
válasz alphaville #132851 üzenetére
Nem ez az, római számok vannak rajta.
(#132856) Deskdiver: hasonlít hozzá, de nem ez az. A IV helyett IIII volt a számlapon. A felirat pedig nyomtatott betűsnek hatott.
Méretre amúgy elég nagynak tűnt, 40mm legalább volt.
-
GU-81M
tag
Tudtok ajánlani megbízható Tissot óraszervizt? A családban van egy Tissot T035.410.16.031.00 óra, amiben lemerült az elem, az órás viszont a cserénél azt mondta, hogy a szerkezet nem indult be az új elemmel, így inkább visszarakta az eredetit, mert ő nem akart vele foglalkozni, vigyük szervizbe...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...
Állásajánlatok