Hirdetés
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deskdiver
senior tag
válasz Macyke82 #115795 üzenetére
vagy mindkettő.
(#115796) WiZARD Tudtam ,hogy nem kis darab de nem hittem volna ,hogy a POC ilyen súlyban van.
Természetesen nem gondoltam komolyan a kar hosszabbodást, de azt Te is észrevetted már mikor ilyen súlyú órát hordasz egy kicsit balra húzol gyaloglás közben .[ Szerkesztve ]
-
Ereshkigal
őstag
Az normális, hogy a CreationWatches-nál Registered Airmaillel kértem a csomagot, a visszaigazoló levélben is ez áll, viszont a feladás után DHL-es tracking linket kaptam? Mármint most akkor mégis DHL hozza?
[ Szerkesztve ]
-
Marv1988
tag
szerintem ez az óra lesz a befutó bronzzal
-
Szulita28
senior tag
Tudnátok mutatni, linkelgetni, képelgetni olyan - lehetőleg diver, vagy mondjuk min. WR200 m - órákat, amik kimondottan bőrszíjjal hordhatóak, és azon belül is variálhatóak, többfélével is jól mutat(hat)nak? Pl. a klasszikus.
Vagy egy kevésbé ismert:
[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
von toth
tag
Vannak áltömör szemes fémszíjak is. Kívülről tömörnek néz ki, de ha behajtod a szemet látszik rajta, hogy lemez van hajtogatva hogy szépen mondjam. Abban is általában a stiftek gázosak, de maga a szíj sokat bír.
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #115782 üzenetére
Nem ezt irtam, hanem egy sajat peldat hoztam fel. Ami nem azt jelenti, hogy teli vagok tapasztalattal, hanem inkabb azt, amit busman irt.
De tok jo, hogy itt embereknek mar-mar vedekeznie kell veled szemben. Zsenialis provokator vagy :-)
I humbly and respectfully decline™
-
busman
veterán
Nem demagógia,csak megint leszóltál valamit,ami néhányunknak van,és jó,és mai napig működik.
De itt én is kiszállok...I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
WiZARD
addikt
válasz fagyalllo #115779 üzenetére
Nekem pont úgy nem tetszik egy régi roller, vagy omega fémszíja, mint egy mai gagyi fémszíj.
Persze vintage, meg akkor ilyen volt, de akkor se kell, mert mai szemmel mai órákhoz hasonlítva gagyi.
Ha lenne ilyen órám, akkor inkább hordanám naton, bőrszíjon.Pont így nem nagyon hordom a Fortisomat sem a fémszíján, mert tök gagyi. Pedig tömörszemes, nincs kinyúlva, nem ezer éves...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
5-ös kezelő
senior tag
Ma cseréltem elemet egy olcsóbb mutatós Casióban. A hajtogatott szíj még csak-csak, de a stiftek... Ez lehet az echte kínai gagyi. Amúgy lehet jó egy hajtogatott fémszíj is, típustól és gyártótól, felhasznált anyag minőségétől függ ez is.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
fagyalllo
őstag
Inkább kettős mérce.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #115780 üzenetére
A Citijeim lemezelt szija teljesen jo. Komolyan. De a 27$-os Casiom szija tobb anyagot tartalmaz es azt is jo tapintani.
Csatok hibatlanok. Sokkal jobbak, mint a tomor szijas Parnisnal voltak, de annak a gyengebb voltat nem a fem szinnak tudom be nyilvan.
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz busman #115778 üzenetére
Kétlem hogy egy 50$-os casionak minőségi lenne a femszija. Az ilyen hajtogatott szíjakkal együtt jár a rossz minőségű csat is, annál meg nincs kiábrándítóbb.
A 20 éves orientednek el tudom képzelni hogy jó, régen bele tették az anyagot mindenbe nem úgy mint manapság.
Láttam én már régi longines-t is hajtogatott szíjjal -
busman
veterán
válasz vadászcsiga #115777 üzenetére
Azért ezek között is van minőségibb darab,szerintem kicsit túlzó kijelentés,hogy igénytelen.Nekem van egy 20 éves Orientem,az említett szíjjal,a mai napig vállalható.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
condy
senior tag
Srácok!
Tud valaki valamint Egerben a Csapó Órás Szalon és Szervizzel kapcsolatban?
Pozitív/negatív tapasztalatok?
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
törölt tag
-
chris-v
senior tag
Hozzá többféle skin:
https://youtu.be/8eu-IzJTUmo"Roads? Where we're going we don't need roads!"
-
Magnum_
nagyúr
-
busman
veterán
válasz vadászcsiga #115770 üzenetére
Miért lenne már igénytelen? Baromi kényelmes,és eléggé tartós is.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
-
minas
aktív tag
válasz fagyalllo #115758 üzenetére
Kösz. Utánanéztem, olvastam, talán inkább Orient lesz belőle. Nézem Tutut is.
Más kérdés:
Tud valaki forrást/eladót a neten, ahol kapok a kis Seiko SNK-hoz gyárihoz hasonló típusú 18 mm-es szíjat? Nem NATO/ZULU stílus kellene, hanem a "normál" és fém bújtatós.nbukta77: bár az Orient felé hajlok, még nem vetettem el teljesen a Citizent.
[ Szerkesztve ]
-
Marv1988
tag
válasz vadászcsiga #115722 üzenetére
Ezt észre sem vettem eddig. Lehet megvan a nyertes
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #115760 üzenetére
én jobban szeretem a lemezelt szíjat, sokkal könnyebb. tudom, hogy nem annyira minőségi, de a saját preferenciáimnak jobb.
tehát nem biztos, hogy hátrány másnál is
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz CoolBoy323 #115757 üzenetére
Ocska hajtogatott femszija van
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #115722 üzenetére
Bizony, ez a másik komoly jelölt nálam is
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
readyz
tag
válasz CoolBoy323 #115740 üzenetére
Van még készleten, úgy néz ki
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz RCTiv #115746 üzenetére
Gyönyörű a Nomos, de már letettem róla. Jó, h Rodinát vettem : Alig látom az ilyen vékony mutatókat, v kettőzve . Pénzkidobás lett volna a drágaszág. Előbb-utóbb szemműtét lesz belőle, de távolra jól látok még. Most úgy néz ki, egy Getatos kínai lesz a következő órám. 45mm-es Radi stílus, logó nélkül, zafírral, C3-mal. 174 dodóba lesz, ha jól számolom.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
duo
addikt
válasz vadászcsiga #115747 üzenetére
rendben csak az itt szentségtörés
Na akkor:
Szeretnék venni valamilyen quartz divert. igáslónak.
pl ilyet. [link]
vagy ilyet: [link] bár ez csak 100m ig vízálló és kétséges hogy a lünettája nem pvd-e márpedig akkor rondán le fog kopni.Milyen szerkezet van ezekben? úgyértem hogy ezt kell(ha kell) szervizeltetni? lehet egyátalán?
Ebben az árfekvésben van jobb?
És úgy általában honnan érdemes beszerezni?Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
szatocs
őstag
Ez a szíj milyen minőséget képvisel? Próbált már valaki ettől a bolttól Nato szíjakat?
Erre menne, mert a szíja megadta magát, kezd darabokra esni.
[ Szerkesztve ]
=== Szatocs ===
-
RCTiv
tag
válasz vadászcsiga #115741 üzenetére
én menthetetlenül beleszerettem a szürke számlapos verziókba.... lehet ez lesz a negyedik x-es szülinapomra, de akkor meg kell vennie 5-ös kezelőnek (vagy pének?) a nomosomat
tetszési sorrendben (az első kettő holtverseny )
-
duo
addikt
@vadászcsiga
@dzsana
ment PÜ.
Egyre keményebb vagy Frisco! -Egyre...
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #115741 üzenetére
Az a tapasztalatom, hogy az eBay népe jobban szereti a licitet. Még akkor is, ha netán a buyitnow, vagy best offerrel jobban járna, ő az utolsó percig reméli, hogy nagyon jó lesz neki. És amikor megy fel az ár, és eléri mondjuk a korábbi buy it now pricet, addigra úgy felstuffolta magát, hogy megy tovább... Nem, nem magamból indultam ki Csak egy kicsit
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
minas
aktív tag
-
vadászcsiga
félisten
Senki nem viszi el ezt a Junghanst ennyiért? [link]
Mindjárt vége[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
-
ZiD
tag
válasz CoolBoy323 #115736 üzenetére
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #115726 üzenetére
Zafír nélkül, viszont valódi búvár és gondtalan fényevő: [link]
madle: konkrétan ez a szíj szerintem jó drága lehet, legalább 5000-re saccolom, amúgy ebay-en hatalmas választék (20mm nylon strap)
[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
Nem hinném, esetleg valami Panerai-ra hajazó Parnis, de a zafír már necces ennyiért...
Tényleg, valaki tud kézihúzós diverről, ami nem Panerai...?
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Magnum_
nagyúr
méret? milyen alkalomra hordanád heti 1-2x?
-
fagyalllo
őstag
válasz madle #115727 üzenetére
És az ehhez szinte kötelező fekete-sárga zulu/nato szíjat megrendelted már?
-
madle
őstag
SSC021P1 a teljes modell jelzés ahogy néztem. Nagyon masszív igen, elsőre beleszerettem, de majd akarok egy kicsit elegánsabb órát is keresni, bár az én stílusomhoz teljesen adható ez a kis szépség is sportosan elegáns kategóriába!
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem automata diver letezik 30-40k kornyeken? Zafir uveggel.
Mondjuk ilyen seiko 007 stilusban. Vagy SNZF17-hez hasonlo.
Hetente 1-2x hordanam, szoval ezert nem jo az ótomataváltós
-
madle
őstag
Sziasztok,
nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítségét aki eljuttatott a skywatch.org oldalig, a rendelésemmel kapcsolatban minden rendben volt! Nagyon gyorsan meg is érkezett a kiszemelt órám. Gondosan be volt csomagolva, minden pozitív! Garanciajegy kitöltve!
augusztus 19-én rendeltem és ma(31-én kaptam meg)
Bocsi a minőségért, nem volt kéznél fényképező, csak gyors lekaptam!
-
@mriya@
őstag
-
Szulita28
senior tag
válasz vadászcsiga #115715 üzenetére
Én egy kicsit kevesebb bronzzal is beérném
Ne üssetek érte
Amugy nekem is tetszenek a bronz diverek, bár egy határon túl a patina már sok nekem.Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #115715 üzenetére
Nagyjából semmire nem jó ez, hidd el! Kávégép bojlernek jó, de óratoknak...
A nehézfémek ráadásul súlyosan mérgezőek is. Ne akard...
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz @mriya@ #115714 üzenetére
Vannak a neten elrettentő képek es leírások ahogy mindenre de megfelelo odafigyeléssel kordában lehet tartani. Hónapok óta kovetem ezt a témát, aki ilyen anyagból veszi az óráját tisztában van vele mit lehet és mit nem.
Ráadásul egy full polirral elölről lehet kezdeni a patinásodást es akar teljesen más lesz a textúra mint az előző volt. Különböző anyagokkal más és más patinát lehet elérni[ Szerkesztve ]
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #115713 üzenetére
Sajnos a legtöbb régi, krómozott tokos, de "stainless steel back" órának nem a hátlapja szokott tönkremenni.
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #115707 üzenetére
Akkor vegyél egy ős kínai Pam utánzatot, spiáter tokkal. (Nekem hányódik egy a fiókban). Párezer Ft, de annyit se ér!
-
@mriya@
őstag
válasz vadászcsiga #115707 üzenetére
És mi a helyzet a jó kis savas izzadsággal?
Legyél olyan ember, mint amilyennek a kutyád gondol!
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #115705 üzenetére
Egyszerűbb lemaratni egy krómozott Doxa tokot, és ilyen lesz.
-
ronin s8
senior tag
válasz vadászcsiga #115702 üzenetére
Nem tartom hitvány anyagnak, de ba..ki mennyit küzdött az óraipar, mire elterjedt a normális acél tok, erre pusztán divatból visszaszivárog ez a szutyok mán...!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest