Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
g0n21
senior tag
válasz Marv1988 #113913 üzenetére
Nekem van egy eladó Citizen 67-9119 chronographom, ráadásul automata, nem kvarc, es 40 éves.
Annyiért adom mint egy új kvarc Zeppelin... Hm?Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
-
-
von toth
tag
válasz Marv1988 #114319 üzenetére
Rolex - esetleg Omega. Magyarok vagyunk, nem gazsulálunk, elvégre az ország helyzete adja. Jók a fizetések satöbbi. Meg amúgy is hippokraták vagyunk-igazándiból ezeket hordjuk és nem merjük elmondani, hogy különben meg teszkó-párizsit zabálunk.
Komolyra fordítva;
Citizent az olcsóbb szegmensben (kvarc vagy automata tökmindegy) és Seiko-t 60 felett (magyar árak)
Szerintem. De majd jön más, aki mást mond. Te meg majd leszűröd.
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Marv1988 #114327 üzenetére
Jó vétel, és még viselhető méret. Kollégám vett ilyet fekete számlappal. Azóta Balaton, futás, munka - nagyon örül neki, pedig előtte pontosság-mánia miatt kvarcot akart hordani. Most meg le sem veszi szinte a kezéről. Kis csuklóra is rásimul szépen, felpróbáltam én is /17cm/.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
squir
aktív tag
válasz Marv1988 #114362 üzenetére
Seiko, 200m búvár, "diver" minősítés, 7S26 automata szerkezet. Jó, megbízható, minőségi strapaóra. Ha valóban most januárban vásárolta, akkor majd 5 év múlva esedékes szervíz, ha rendesen merülésre is használni akarod, akkor érdemes 1-2 évente nyomáspróbát csinálni a tömítések ellenőrzésére (attól függ sós, vagy édesvízben merülsz vele). Ezzel a típussal nem igazán lehet mellényúlni.
-
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Marv1988 #114475 üzenetére
Marv1988 : SRP601, a gumiszíjas van. Acélszíjas vari fogyott el. Nem? Vagy SRP599? Bár drágult valamicskét.
Dzsana : Szép a Marvin.
Veloke : Nekem ilyen tokban van fekete számlappal, 2836-2 werkkel. A tiéd 2824-2-es?
Bump3r111 : Ha bejön a Lonzsi, gyűjts automatára / nekem is tetszik, de a mutató becsillog és elüt a dátum színe a számlaptól /. Certina First Day Date jobban bejön formára és leolvashatóságra nekem.
Vasinger : Keresgélj még. Acél toknál alább ne add. Casio lcd-ben jobb, mint analógban. Bár ebben az árfekvésben nehéz jót találni. [link]
Gonzi : Köszi a cikket.
Eldöntöttem : Rolexet veszek, aztán tíz év múlva eladom és veszek egy újat. Megspórolom a szervizt. És nem veszek párizsit Tescóból. A madaras tescóból veszem . Amúgy jó párizsit utoljára az átkosban ettem, akkor még hús volt benne. Tíz deka 3 Ft és 60 fillér volt. Trappista dettó.39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
Szulita28
senior tag
válasz Marv1988 #115645 üzenetére
Ennyiért a Tissot
Vagy cseréld le az asszonyt
Jó ár. Mert automata. Mert nem PVD-s.Csiga,
Szerintem egyáltalán nem csúnya a Stein. Nagyon cool..[ Szerkesztve ]
Kis segítség: CSAT, dicsér, egyelőre, hadd, hagyj, higgy, hirtelen, kulturált, kisebb, lesz, légy szíves, mindig, muszáj, itthon/otthon, sulykol, szerviz, tökély, tudnék.
-
g0n21
senior tag
válasz Marv1988 #115662 üzenetére
Automata chronograph, swiss made, szerviz érett, vs. új, PVD bevonatos, Unitas kézihúzós, három mutatós.
Tissot. (Pedig én nem rajongok érte, nem az én fazonom)2009-ben már volt a werk, amit írsz, hány köves az ominózus óra? Az sokat elárul a werkről..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
fagyalllo
őstag
válasz Marv1988 #115664 üzenetére
Igen, ez egy baromira leegyszerűsített szerkezet, még a csapágyazással is spóroltak, csupán 15 kő jutott bele. Egy automata kronográf 15 kaviccsal! Annyira hitvány lehet, hogy nem is merik feljebb pozicionált márkába rakni, ennél már csak a Sistem 51 van lejjebb.
Steinhartra szavazok bevonat nélkül, az egyik legszebb modelljük.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ronin s8
senior tag
válasz Marv1988 #115645 üzenetére
+1 a Steinhart-ra. Bár nem szeretem a PVD-zett órát, de ez az óra így nagyon vagány. Kézihúzós szerkezettel még valamiféle authentikus feelingje is van.
A Tissot azon túl, hogy fantáziátlan, csúnya dátumablakkal, egyáltalán nem biztos, hogy eredeti. Csak az a Tissot eredeti, amit hivatalos eladóhelyen értékesítenek. Viszont esélyes, hogy egy szervízzel kell indítani a történetet, úgyhogy ez is ellene szól..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
Szulita28
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest