-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
szakértők, ez eredeti?
Gáspár Evelin újra luxusával hergeli a népet
Gáspár Evelin nem csak luxuskocsit, luxusórát is villantott#114980) Pé
IWC 8541B , ha rákeresel, szinte minden oldalon előjön, hogy a világ valaha épített egyik legjobb werkje"
erre a hozzászólásra írt
(#114984) @mriya@
"Szerencsémre azért engem is szeret valaki!"tehát szerintem mriya, nem a maga nevében írt, hanem a rolexként kiabált, hogy hohó én is itt vagyok, engem i szeretnek ám, én vagyok a legjobb, ezért tette be a képet, nem pedig, hogy valakitől kapta volna, de lehet én értelmezem rosszul.
[ Szerkesztve ]
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
csabulaxi
senior tag
válasz g0n21 #114995 üzenetére
No, no, nézd meg jobban ez pilóta óra hidroplán vezetőknek.
más,
nekem az jött le #114984) @mriya@ hozzászólásából, hogy a szerkezet jelentkezik, hogy ő a világ legjobbja, mivel pé iwc írására reagált.
Bár legyen neki rolksze, de nekem nem az jött le."A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
embe
nagyúr
Új fórumtag, még nincs egy napos sem, erősen benyitott.
-
squir
aktív tag
válasz phranxinatra #114983 üzenetére
Az IWC 8541B egy "Pellaton" automata. Ez azt hiszem elég sok mindent elmond róla. Ha ezt rakná mindegyikbe, valószínűleg ott kezdődne árakban az "alsó" szegmens, ahol most egy Ingenieur indul.
mriya: Pé azt írta, hogy az egyik legjobb.
Ronin s8: akkor másodjára írta helyesen. Biztos az is közrejátszott benne, hogy ez benne van a dobozában, Sub meg most nincs. De tény, hogy a Pellaton automaták a világ legjobb szerkezetei között vannak.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
válasz jolti #114978 üzenetére
Fent van tutun, keress ra.
A mindennapi orahoz egy gondolat:
Omega elott vagy az skx-et, vagy az Orient subot, vagy a seiko 6138-at hordtam.
Ahogy az omega jött, ment az skx (meg még par másik). Mindennapi ora lett az omega. Munkához, kiránduláshoz, autózáshoz (pályanap), szabadidőhöz. Épp csak strandra nem jutottam, mióta megvan.
Sajnos- nem sajnos a többi nem rúg mellette labdába. Célom, hogy a gyerekkori, meg diplomaosztos emlék órák melle 4 maradjon:
Seiko 6138-8020, egy Citizen 67-9119, Orient sub, es omega smp.
Ennyi nekem elég. A seiko a ritkasaga miatt, meg mert gyönyörű, a Citizen mert hibátlan, es automata chrono (jo, a seiko is), az Orient meg mondjuk fát vágni. Bar nem szoktam fát vágni, de ez részlet kérdés.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
Pé
senior tag
válasz phranxinatra #114979 üzenetére
IWC 8541B , ha rákeresel, szinte minden oldalon előjön, hogy a világ valaha épített egyik legjobb werkje
[ Szerkesztve ]
-
jolti
senior tag
Gyerekek el sem hiszem! Én nyertem az órát a Fb csoportban!
Idáig nem is néztem után, hogy melyik óra az, mert elég reménytelen ügy volt a részemről, hogy 2222 emberből pont én leszek az...
Melyik Orient az, tudja valaki a számát? -
Wg5113
aktív tag
Az egy -vagy több óra használatában pontosítok.Én úgy gondolom ,hogy mindennap hordanék egy Millgaust horgászni,dolgozni,szórakozni.Öltönyhöz ,alkalmakra van egy velem egyidős kitünő (Dzsana) Doxám.Amennyiben nagyon félteném a mindennapi órámat akkor egy Monstert használnék.Az egy órát úgy értettem ,hogy kb.90%-ban az lenne rajtam.
-
izmike
tag
Citizen signature a jófogáson! 150e
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz vadászcsiga #114969 üzenetére
Nem iszik rendesen a fiu
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #114957 üzenetére
Nem írok, nem olvasok.
Én magyar nemes vagyok! -
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #114966 üzenetére
komolyan kérdeztem. aggódom.
FB nevét nem tudod?
I humbly and respectfully decline™
-
biokox
tag
Sziasztok seiko sumo van eladó valakinek?
-
Magnum_
nagyúr
Laci0808-ról nem tudtok valamit?
[ Szerkesztve ]
-
RCTiv
tag
válasz vadászcsiga #114940 üzenetére
nekem volt ilyen a kezemen, semmivel sem rosszabb mint pl. az lld. ismerősnek vettem ajándékba és hát azért felpróbáltam, nem-e rossz a bőr
örülök a topikkonklúziónak, ha jól értem legtöbbünk ha nagyon muszáj elvegetálna egy "álomóra mindennapra" egy dressz óra és egy játszós kombóval. még egy tényezőt hagytunk ki, az életkort, tíz évvel ezelőtt még el sem tudtam volna képzelni, hogy egy órával elvegetáljak a rolexet meg például öreguras xarnak tartottam. idő kell míg az ember igazán tudja mit akar, addig meg nyilván próbálgatni kell.
-
Gudy
tag
@gprspeter : hinnye, ez a Marvin szép darab!
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz alphaville #114944 üzenetére
Az ám, benne a világ legjobb werkje. Köszi
Bocsánat, vétkeztem, többet nem fog előfordulni
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #114943 üzenetére
"Visodate-hez meg annyit hogy tisztán elméleti a kérdés mert ugy nez ki egyikünk sem viselt még ilyen órat"
De, lásd a képet
-
Reverting
őstag
Nekem is volt mikor 6 oram is... es amikor megvettem a po-t akkor ment minden... egyszeruen nem volt eselye a tobbinek... Most ketto es fel oram van A casio F-91W csak nosztalgia...
Amugy az ora eddig rentabilis... a felett MINDEN luxus...
Szoval nem azt mondom h egeti a kezem az olcsobb ora, de ha mar van olyan amit imadok akkor tenyleg felesleges volt a tobbi... mert nem szivessen vettem fel, mikot tudtam h otthon van egy jobb amit szivesebben viselnek... Viszont kell egy olyan is amit esetleg olyan helyre veszek fel ahova egy "IWC,Roller, Omi, PP, stb... vagy amit akartok, nem akarok sznobozni gs seiko, seiko " nem vinnek, mert szeretem es feltem!
Jatszos...
Szoval szerintem "harom" az ideális... dress, edc, jatszos... nekem meg hianyzik egy... +1 Wizard-nak
Moonwatch...[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
condy
senior tag
válasz alphaville #114944 üzenetére
Kérlek.
krain: Nagy gratula.
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
vadászcsiga
félisten
Hobbitok figyelem, a kisebbik méretű seiko pilóta a Fb csoprtban olcsón.
Nem én hirdetem! -
krain
tag
válasz vadászcsiga #114948 üzenetére
Nem, de pont amiatt kezdtem el keresgélni .... élőben sokkal sokkal jobban néz ki, meg is lepődtem.
-
krain
tag
Örömmel jelentem, hogy egy pöpec kis Poljot( a tegnapi vaterás) tulajdonosa lettem, illetve egy nagyon klassz Seiko Chronograph is engem boldogít....ójeee.
-
Pé
senior tag
válasz vadászcsiga #114940 üzenetére
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #114938 üzenetére
Értem én, és elnézést kérek tőled is meg csigától is. Nem volt bennem bántó szándék, vagy gúny, csak nagyon hosszú napom volt.
Kieresztettem a felgyülemlett ökörséget.114940 vadászcsiga:
114938b JackFeryll:
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
válasz condy #114935 üzenetére
na 10 centiről sem úgy néz ki mint ami leesne a kezedről, ellentétben a fentiekkel
Mindegy én tudom hogy mit tud torzítani egy lencse, ezért nem portrézunk 35-össel pl. Nem vagyok a visodate ellen ha úgy tűnik.(#114939) condy nyugodtan, engem nem bántottál meg
[ Szerkesztve ]
-
condy
senior tag
válasz JackFeryll #114934 üzenetére
-
JackFeryll
őstag
válasz vadászcsiga #114933 üzenetére
Ez a rövid tokfül (telefonos kép, közeli, 40mm)
[ Szerkesztve ]
-
vadászcsiga
félisten
válasz JackFeryll #114930 üzenetére
Jaj ne dőlj be a telefonnal fotózott képeknek. Minél közelebbről exponálsz annál jobban torzit. Mint egy halszemoptika. A masodik kepen kiválóan latszik. A harmadik inkabb közelit a valósághoz, illetve az en linkem, az szerintem hagyományos géppel lett fotózva. Amugy meg egy 40mm-es óráról van szó
-
condy
senior tag
A Creation oldalán most 433$ Ez a Visodate.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #114929 üzenetére
viszont ennek jól áll ez a mesh szíj
-
JackFeryll
őstag
válasz vadászcsiga #114929 üzenetére
Ja ezen a sorozaton tényleg jól néz ki. Mindenesetre érdemes felpróbálni.
-
vadászcsiga
félisten
válasz JackFeryll #114928 üzenetére
Nem tunik nagynak. Ez egy régebbi verzio lehet mert nem olyan a fűl mint az előző kepen.
-
JackFeryll
őstag
válasz vadászcsiga #114926 üzenetére
Lehet csak rosszak a fotók, de a legtöbb Visodate wristshot-on elég batárnak tűnik az emberek csuklóján. Főleg amikor lelógnak a karjukról a tokfülek. Lug to lug hossza elég nagy lehet.
*most olvasom hogy elvileg változtattak a tokfüleken
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #114925 üzenetére
Vannak, persze, foleg a Rolexek :-)
-
vadászcsiga
félisten
válasz JackFeryll #114924 üzenetére
Hosszu tokfűl?
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #114922 üzenetére
Jol mutatna a tegnapi, 50+mm-s arany invicta cunami utan.
-
Gudy
tag
Tissot Visodateről mi a véleményetek? egyre jobban tetszik...
-
JackFeryll
őstag
Gondolom ez a számlap már újra lett nyomva. Ennyire félre eredetileg nem nyomhatták az omega jelet.:
-
icm
tag
Sziasztok!
Elég rég nem jártam errefelé - hála istennek mi?
Ha már toolwatch, oké nem egy nagy durranás lelketlen kvarc kacat, tegnap előtt végre kipróbálhattam a DeepBlue AnaDigi depthmeter órám éles körülmények között.Nem egy nagy durranás a mélység tudom, első merülés, rögtön találtam egy kis kagylót is utána már nem nagyon erőlködtem. A cél - kagyló felhozatal - megvolt. Jópofa dolog a mélység figyelmeztetés, csipog ha az adott mélységet eléred. Én ezt 3m-re állítottam, utána pedig csipogott jelezvén már elértem / átléptem azt.
"Simplicity is the ultimate sophistication." Leonardo da Vinci
-
squir
aktív tag
Ha már "tool watch"
Nem szép, de elég strapabírónak tűnik...Busman: aham. Használtan azért valamivel olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
busman
veterán
válasz phranxinatra #114910 üzenetére
Fifty Fathoms nekem nagy kedvenc, de valószínűleg csak álom marad.
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
condy
senior tag
Blancpaint Fifty Fathom
Azért én még előbb az SMP-re szeretnék rárepülni. A sznob meg számomra egy pozitív jelző.
[ Szerkesztve ]
-
JackFeryll
őstag
Az amatőrök nem irigykednének mert azt se tudják mi az, a hozzáértők pedig elismerően biccentenének kalapjukat megemelve. Nem mindennapi látvány.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz busman #114858 üzenetére
Nekem ez a kettő jöhet szóba, mondjuk én simán sznob vagyok. Lehet persze bővíteni a kört, Pana, Bretyó, IWC, TAG, de tökéletes all
roadrounder lehet egy Longines, Certina vagy Seiko diver is. Patek szerintem nem. De most, hogy írtad a Blancpaint, a Fifty Fathom jó eséllyel pályázik nálam az ultimate watch címre. -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114907 üzenetére
Én sem úgy tekintek a Bretyóra, mit a Búvár tradíció hordozójára. Nekem mindig Repülős volt, és az is lesz. Még akkor is, ha van egy-két jó búvárja.
squir:
[ Szerkesztve ]
-
-
condy
senior tag
válasz alphaville #114900 üzenetére
Kreativitásod minden esetben ámulattal tölt el."I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
alphaville
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #114902 üzenetére
Egyszerű számlap, kettő mutató, lehetőleg arab indexek. Negyven felett ezekre esküszöm.
-
g0n21
senior tag
válasz Zola007 #114873 üzenetére
Szia.
Valszeg indiai szépség, Citizen 200-ás werkkel, tehat nem fortis. Az enyém is ilyen, arra hmt van írva, es nekem is meg kell utogetni felhuzas utan.
Nem éri meg szervizelni, az egesz ora annyit er mint egy szerviz ara.Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Rolex Datejust 41 126300 3,2m // Rado Captain Cook 42mm 650e //
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz alphaville #114900 üzenetére
Én így hordom Rodinát, kuplunghibája miatt. Végül is tökéletesen működik azt leszámítva.
Szemeztem Time Centernél az egyik digi G-Shockkal /napelem,rádiós,autolight/, de fájó szívvel lemondtam róla. Szürkületi zónában már nem látom a kijelzőt. Néhány év alatt rengeteget tud romlani az ember szeme 40-es évei felett. Maradnak a mutatósok.
Köszi a segítséget mindenkinek! Nem veszek Blancpaint, ha nem bírja a strapát.39 mm-es Archimede Pilot eladó
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest