Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
-
LOGOUT.hu
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
minas
aktív tag
válasz 5-ös kezelő #114297 üzenetére
Ezen a verzión én is elgondolkodtam. Venni egy Titaniumot, aztán - ha úgy alakul - mehet bele Unitas óramű, esetleg más számlap. Külön titánházat nem találtam. Meg ugye döntően mennyiért lehetne szerezni svájci óraművet, eBay-en 200-210 dollártól van postával.
-
5-ös kezelő
senior tag
Marina Militare 44-es titán ketyeg nálam több hónapja hibátlanul. Ha meghal benne a hattyúnyakas klón, kap eredeti 6497-est. Addig minek?
Dajiwatch, Jacksontse, Parnis, Manbushijie. Ez utóbbiról rendeltem jó 140 dodóért zafírral és hattyúval. Gyenge lume miatt legközelebb Getat-tól rendelek, bár jóval drágább náluk. Még kivárok. Azért is, mert amennyire odavoltam néhány hónapja egy kézihúzós óráért, ma már lusta vagyok kitekerni/kinyitni a koronazárat és naponta/kétnaponta felhúzni. És mint a nyolcvanas években, ugyanúgy nem emlékszem biztosan, h felhúztam-e már aznap vagy sem. Ezért jó az automata, de kínaiban az nem olyan jó állítólag, mint az asian 6497 - 6498.[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
krisztianAMG
senior tag
-
Marv1988
tag
Mennyit érnek ezek az órák és milyenek soha nem volt seikom, de lehet beszerzek egyet.
Seiko SSB031P1[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
válasz minas #114290 üzenetére
Én néznék a helyedben egy zafíros tokot, számlappal és mutató-szettel innen...[link]...és megkeresném M1ó topictársat beépítés és eredeti svájci Unitas 6497 beszerzésének ügyében...
Ő profi ebben és nagyon szép munkái vannak...tapasztaltam..."Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
minas
aktív tag
Miután szeretnék egy kézi felhúzós batár órát elérhető áron (amíg nem lesz pénzem Panerai Luminorra ), kinéztem a kínai Marina Militare Titanium óráját. Mindkettő kinézett modellben 17 köves 6497-es óramű van. Viszont abban kérnék segítséget, hogy az egyiknél "hattyúnyak" jelzéssel írják, másik modellnél nem.
Nem igazán érdekel részletesen, hogy ez mi, csupán annyi, hogy jelent-e ez a különbség valamit megbízhatóságban, strapabírásban? -
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114287 üzenetére
[ Szerkesztve ]
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
g0n21
senior tag
-
BAti77
aktív tag
válasz vadászcsiga #114282 üzenetére
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
condy
senior tag
válasz vadászcsiga #114282 üzenetére
Jó! Jó!
Írtam, hogy mégsem. Na, mán na!"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
-
Mercutio_
félisten
válasz BAti77 #114267 üzenetére
MDV-106, voltunk kápolnában is, hogy kérjük az égiek segítségét - meg ugye a templomosok....
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Pé
senior tag
Egy TAG van épp nálam is...
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #114270 üzenetére
Nem egy jellegzetes Diver. A mai TAG-ok olyan jellegtelenek ha messzebbről nézem meg sem mondom róla, hogy micsoda, nem hordozzák magukon ezeket a formákat mint pl. a fonatos szíj. Nagy kedvencem ez a modell.
Szimulátoros bajnokságok - www.gtr-masters.hu
-
condy
senior tag
válasz teratti #114268 üzenetére
Valóban nem egy Omi, de nekem bejön. Tudod, hogy én Tag kedvelő vagyok.
Vintagewatches Gabinak is van egy hasonló. Szerintem ennyiért az is becserkészhető.Ámbátor egy Omega, az csak egy Omega. Szerény véleményem szerint ezt hagyd ki.
[ Szerkesztve ]
-
Lavie
tag
Aki rendelt már...
Csak nekem tűnnek el az OM szíjak út közben ?? -
BAti77
aktív tag
válasz nbukta77 #114215 üzenetére
Ha jól tudom 20 mm-es a tokfül távolsága, így 20-as...
szegi77, Marv1988, phazzz
Grat az Omega-khoz! Viseljétek egészségben!teratti
Kitartás és meglesz az...aztán jöhet a boldogság...Mercutio
Ez nem egy MDV?...mert az koránt sem kamu...[ Szerkesztve ]
"Csak az az óra a miénk, amelyikben jól érezzük magunkat, a többi az ördögé."
-
Mercutio_
félisten
válasz g0n21 #114248 üzenetére
Erről jut eszembe: Ha kamubúvárban repültem, akkor kamupilótában merülhetek?
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek (Terry Pratchett majdnem összes, egyebek), Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nbukta77
addikt
válasz alphaville #114260 üzenetére
Nem tudom. Itt ennyi.
Koszonom[ Szerkesztve ]
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
g0n21
senior tag
válasz phazzz #114256 üzenetére
Miért, többéért vetted?
Ettől ne félj, inkább örülj. nagy kincs egy ilyen óra, az értéke vagy stagnálni fog, vagy emelkedni. De ennek inkább emelkedni, mert a ritkább, világos számlapos darab.Viszont ha nem hordod, csak egy szép szobor a szekrényen És ezt nem arra találták ki, de embere válogatja.
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
g0n21
senior tag
válasz phazzz #114250 üzenetére
Szia!
Merheted, ha nem sajnálod, csak vigyázz rá.
Komoly darab, 800-1400 EUR között mérik.
Az a kábé 40 év jó lesz legalább 45-nek is, de lassan inkább 50
Javaslom szervizeltesd le, ha nem tudod, mikor volt utoljára, és ha az kész, akkor már nagy baj nem lehet.[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
SupaCow
aktív tag
válasz vadászcsiga #114123 üzenetére
koszi csiga. nemrossz ez sem de az 5atm es a quarz nem tetszik egy szamlapon . asszem maradok az orientnel es ha nem tudok megbaratkozni vele feldobom eladasra.
f: @geboleather
-
vadászcsiga
félisten
-
g0n21
senior tag
válasz vadászcsiga #114246 üzenetére
Valódi, és kamu búvárórák topikja. És a resztli...
-
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #114246 üzenetére
Lejárt lemez, Steinhart mellé mehet a fiókba
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Marv1988
tag
gyűjtőtől sikerült beszereznem a képek nem adják vissza, de karcmentes.
Ami sokat jelent számomra eredeti dobozában adta -
szegi77
csendes tag
Egy a bajom a smp omikkal
Szinte mind le van harcolva... -
fagyalllo
őstag
válasz vadászcsiga #114240 üzenetére
Seiko, Omega és egyéb órák topicja
(jav.: azért a sorrendet tartsuk be! )
[ Szerkesztve ]
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
Marv1988
tag
Ma szereztem
-
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #114233 üzenetére
#szegi77: úgy legyen, a pénz megvan rá de nem szeretném elkapkodni....mindig ez van, majd veszek egy TAG-ot megint
Villanyos Full Size SMP. PO-t szeretnék de ha lenne is rá pénzem nem tudom kiadnék-e annyit nem csak érte hanem úgy egészében egy óráért a pillanatnyi helyzetemben...persze ezen sokat változtatna egy lotto ötös....
-
tibee77
őstag
Ez mint oraforgato megteszi?Jo lenne olcsobban meguszni de speciel ebay-en nem talälok sokkal olcsobbat, ami meg az az ugy is nez ki.
poe:https://www.pathofexile.com/account/view-profile/slicchabib/characters
-
jolti
senior tag
válasz nbukta77 #114219 üzenetére
500?? Még én amatőrként sem vettem volna meg ennyiért! Sőt Festinát semennyiért!
Akkor már ennyiért Steinhart!!
Vidd vissza holnap és még benne vagy abban a pár napban és megmondod, hogy szeretnél elállni a vásárlástól , adják vissza az árát és vegyél rajta egy rendes órát. Vagy számítsák bele valamibe.[ Szerkesztve ]
-
szegi77
csendes tag
Ajánlottam Neki,jó vétel volt,szinte vadi új ..
-
szegi77
csendes tag
válasz vadászcsiga #114226 üzenetére
Igen ismét Omega,örök szerelem
Seiko 20p alatt elkelt.. -
teratti
senior tag
válasz vadászcsiga #114226 üzenetére
Nem, nem én vettem meg...
-
fagyalllo
őstag
válasz csaba.cs #114201 üzenetére
A magyar Seiko oldalán és még sok máshol rosszul írják, nem zafír, hanem Hardlex üveges. 6T63 mecaquartz szerkezet van benne. Érdekessége a mechanikus nullázás, azaz a mutató szinte követhetetlenül gyorsan visszaugrik a nullára, mint a teljesen mechanikus óráknál.
Amúgy ebben az árban sima kvarcoknál sokkal jobb órát is vehetsz a márkából, pl. nézd meg az SSCxxx nevű napelemes kronókat, de akár egy Sportura is beleférhet, ami sokkal igényesebb tokjával emelkedik a hasonló szerkezettel szereltek fölé, például: egy kettő harmadik- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
nbukta77
addikt
Azert az erdekes, hogy sokan azt mondjak, hogy a mai citizen vasarlasom jobb valasztas, mint a festina. Pedig az eleg draga volt. 500€. A citizen fele ennyi.
-
WiZARD
addikt
válasz szegi77 #114217 üzenetére
Ki panaszkodik rá?
3313 a/b és 2500 a/b/c-vel voltak gondok (bár állítólag már c-vel is elég kevés)3313c/2500d/8500/9300 tudtommal nem problémás, és lassan 10 éve ezek futnak ha jól rémlik
(najó 9300 első szériáknál rugóháznál volt vmi felületkezelés-kopás gond, ami miatt csökkent a járástartalék)[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
condy
senior tag
válasz csaba.cs #114201 üzenetére
Ha japcsi vonalon gondolkodsz, akkor nézz szét a Sky-on, illetve a DFI-n.
A magyar áraktól jóval olcsóbban szerezhetők be a vasak, és a vámon is átjönnek. Olvass itt vissza 20-30 hozzászólást. Ott vannak a linkek is az oldalakhoz.nbukta77: Eddig ez a legjobb órad. Gratulálok. Hasznald örömmel!
[ Szerkesztve ]
-
BAti77
aktív tag
-
szegi77
csendes tag
Valakinek akad esetleg coaxial szerkezetes omi a gyűjteménye között?
-
nbukta77
addikt
Mennyi lehet ennek a citizen automatanak a jaras tartaleka? Ha leveszem kibir 8 orat hogy nem hordom?
-
minas
aktív tag
válasz BluEyes #114191 üzenetére
"Ne becsüld alá a vámosok képességeit!"
Az ott eltöltött pár év alatt volt szerencsém ebben némi képet szerezni
Amit írsz, abban lehet valami, de nagy valószínüséggel időről-időre meghatározott feltételrendszer alapján történik a kiválasztás, nomeg persze az éppen "ott ülő" vámos aznapi hangulatán.
"egyszer bevadulnak, egy gemkapocs nem jön át ellenőrzés nélkül"
Vadulás ide, vadulás oda, kapacitás és ember is kell ám a napi sok ezer küldeményhez. Vagy 2 hónapos átfutás.
Mindegy, legközelebb egy dobozos verziót is meg fogok próbálni.
[ Szerkesztve ]
-
g0n21
senior tag
És ezt a cikket az Eterna új báziskaliberéről (base caliber) olvastátok már??
-
csaba.cs
újonc
Sziasztok!
A véleményeteket szeretném kérni, illetve egy kis segítséget a hozzáértőktől!
Teljesen zöldfülű vagyok az órák terén, 60-100e ft között nézelődök, próbáltam utána járni/olvasni hogy mit miért érdemes választani ebben a kategóriában, eddig úgy néz ki a Seiko lenne a befutó márka. Ezen belül amit pontosan kinéztem Seiko Chronograph SSB019P1, valakinek vélemény az óráról? Nem minden napi használatra lenne, melóba nem venném fel, nagyjából 2-3 napot hordanám a héten, legfőképp az érdekelne hogy ár/érték arányban mennyire jó választás? Esetleg ha ebben a az árkategóriában jobb vagy hasonló órát tudtok mondani azt szívesen megnézném, vagy ha van pár jó tanács hogy mire figyeljek az óra kiválasztása során annak is örülnék! Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- LED világítás a lakásban
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Anime filmek és sorozatok
- GTA VI
- Motoros topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest