Hirdetés
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Digitális Állampolgárság Program
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11 - HP Pavilion – 15 cc516nh (2LE41EA) laptopon Intel I3-7100U TPM2.0
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- MárkaLánc
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
válasz atika88 #69655 üzenetére
Igaz, hogy nem Sport, de a leköszönő Swift arany középútját még a háromhengeres 1.0 BoosterJet-ek alkották anno. Nem igazán elterjedtek. Árban viszont barátságosabbak, 4M környékén már lehet velük találkozni. 9 sec körüli a százas gyorsulásuk.
Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
-
blakey
titán
válasz VikMorroHun #69697 üzenetére
Nagyon nem. Szerintem eress másik szervizt.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
VikMorroHun
őstag
Megvolt az első éves szerviz. Hát, nem volt olcsó.
Gotta eat your food, pop your bubble flask to prevent the 1 shot, prep your spell buffs, then get comboed to death by some slashy slashy katana goddess that leeches damage too.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz Napfénysüti #69676 üzenetére
Az Euro 6 norma bevezetése (2020 január 1.) után + Covid okozta chip, alkatrész hiány miatt, illetve a folyamatos tengeri szállitási problémák miatt borzasztóan felment az új autók ára. Az Euro 6 sok esetben valamilyen hibrid motort igényelt. Az elektromos autók meg eleve nagyon drágán startoltak és nagyrészt drágák is maradtak. Talán még történt némi mesterséges áremelés is a hagyományos meghajtású autók piacán, hogy az elektromosok ne tűnjenek olyan drágának. Ez elég hamar leszivárgott a használt autó piacra is. Ma már gondolom az Ukrán háború, az inflációs hatások is dolgoznak, de mivel a fizetőképes kereslet nagyon lecsökkent az új autókra, nem csak az EV-kre, igy hamarosan ellenkező irányba indulhatnak el az árak szerintem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
őstag
válasz 2ozzmexy #69691 üzenetére
14 éve van gazdája, még 14-et szerintem elmegy ha nem sajnálják rákölteni amit kér
én is kb itt húztam meg lélekben a határt, körülnézve a piacon.. szükségem nincs rá második kocsinak, de ráérek kivárni a megfelelő vevőt
[ Szerkesztve ]
"... and I hope you have a great day!"
-
2ozzmexy
senior tag
válasz pető bá' #69689 üzenetére
Nos, ha tényleg olyan állapotban van mint a képeken, ilyen pedigree-vel ha nem ér másfelet, akkor a helyedben megtartanám...
Olyan hulladékokat árulnak ennyi pénzért, hogy az kriminális, nem csak Swift, hanem az összes többi is, akinek ez nem ér ennyit így, az húzon a fenébe, az alatt nem adnám oda a helyedben.
Nagyon szép állapotban van, látszik hogy gazdája volt, bár mindegyikre ennyire vigyáztak volna amiket mostanság árulnak..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
őstag
válasz fogkefe21 #69686 üzenetére
Minden alkatrészt én szoktam megvenni, van a közelben (300m) egy kis műhely, nála szoktam csináltatni mindent, amit elvállal: Gyümölcs utca 12, Turcsányi
Nagyon rendes figura, lelkiismeretesen dolgozik, mindig ott szoktam maradni és megvárom a kocsit, mert nincs sok hely, kint meg fizetős a parkolás.
Nyilván nincsenek high tech gépei, de egy Swift-hez azért elég ritka, hogy kell komoly diagnosztika, vagy bármi. Külön kéri, hogy vigyél alkatrészt, mert ő nem foglalkozik vele hogy rendelgessen..Amíg folyott le a hűtővíz, és készültünk a fékfolyadék cserére, megpörgettem a kerekeket, a jobb hátsó szorult. Leszedte, szétszedte a dobféket, kitakarította. Beletörött a légtelenítő csavar a túloldalon, legközelebb amikor vittem kicserélte a fékmunkahengert, észrevette hogy egyik oldalon nem fog a kézifék, és akkor már megcsinálta rendesen -> kiszerelte, átjáratta, olajozta, összerakta, beállította.
Szerintem 4 éve mondtam egy másik szerelőnek, hogy fent fog, alig fog a kézi stb.. jó az, átmegy műszakin. Most 1 kattanásnál tart, 4-nél többet nem lehet húzni rajta.
Persze elment vele 30 perc, ilyen pepecselős munkákat nem igazán szeret elvállalni senki."... and I hope you have a great day!"
-
fogkefe21
csendes tag
-
őstag
válasz ugri77 #69683 üzenetére
fél éven belül kétszer járt szervizben, és összesen a felsorolt dolgok lettek cserélve, természetesen egyszer (nem kapott 2x4 gyertyát sem fél év alatt ).
De lehet félreérthető, majd átfogalmazom.
Évi 10-12k-t mentem vele amúgy az elmúlt 6 évben, és 257.560 van benne 19 év alatt."... and I hope you have a great day!"
-
ugri77
tag
A kilométer állását csak én nem találtam ?
Fél éven belül 2 szer olaj csere? ( Akkor mennyi lehet km állás?) -
mouzrr
őstag
A hűtővíz üzemi hőmérséklete mennyinek kéne legyen egy 2006-os Swiftben?
Új vízhűtőm és új gyári termosztátom van, azonban múltkor 95 fokot mutatott OBD2-n keresztül.
Hamar bemelegszik, és a mutató mindig középen áll, bármennyire is terhelem az autót. Ezt a 95 fokot városozás után mutatta, kb 20 km után, 3000 RPM környékén váltva a sebességeket. -
őstag
Hahu-n 700-tól indul kb, de azok nyilván olyanok is, képek alapján (!!!) átlagos-normális állapotban sztem 1.2-1.3 körül lehet találni. Aztán élőben derül ki h azok milyenek.
De a leírás sztem elég részletes h mivel több/más mint egy átlagos Swift, nem akarom tovább ecsetelni"... and I hope you have a great day!"
-
fogkefe21
csendes tag
Mivel nekem is ilyen van szoktam nézni az árakat, szerintem is picit sok, de ritka egy különleges darab ami ennyire jól karbantartott és extrázott szóval gondolom azért indul ennyiről és lőtte be a kínálat felső részét. Igazából a méter ezekben mindegy mennyi, egy bizonyos km fölött a katalizátor hatásfoka szokott hibakódot dobni, aminek cseréje például barátom sx4-éhez 700 ezer Ft azt mondta, ezért úgy jár hogy vele hogy világít a műszerfalon a tengeralattjáró.
-
Napfénysüti
nagyúr
-
őstag
válasz fogkefe21 #69672 üzenetére
A kartámaszt nem én tettem bele, már így vettem 6 éve, így nem tudom milyen, de gondolom már nem is lehet kapni.
A fejegységet viszont én szereltem be, 2din szabvány keret, kb plug&play, csak néhány átalakító és a mikrofon kábelezése kellett pluszban.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz szabonagyur #69673 üzenetére
mer' állapotot veszünk nem kilométert!!!!!
lemaradt, mert hahu-ra írtam, elfelejtettem hogy az alap adatok így nincsenek benne
257.560km van benne, mindjárt pótolom"... and I hope you have a great day!"
-
félisten
-
fogkefe21
csendes tag
válasz pető bá' #69667 üzenetére
Szép igényes autó nagyon, szerintem ebben a színben a legszebb a vasaló, nekem ezüst van (forgalmi szerint szürke).
Ha már így bedobtad szabad kérdezni? Kartámaszból milyet szereltettél bele? ( fb csopiban sajnos szidták mindet ezért nem mertem eddig beleszerelni) illetve hol csináltattad a fejegység cserét? Fehérvár közelében valahol? -
Hego
tag
"Az eladó szerint ő a 3-dik tulajdonosa, azonban az autót lekérdezve már a járműnyilvántartás szerint 6 tulajdonosa volt. "
A JSZP-ben a tulajdonosszámláló akkor is ugrik egyet, ha hitel volt az autón és kifizeted, meg akkor is ha beadod kereskedésbe és onnan veszi meg valaki. Szóval simán lehet hogy harmadik tulajos, de az is lehet hogy nem
i5 3450, 2x8GB @1600mhz, 1050 Ti
-
blakey
titán
válasz pető bá' #69667 üzenetére
Rosszul tudod, sajnos nem lehet megosztani.
ELADÓ: Homatics Box R 4K Plus *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
2ozzmexy
senior tag
válasz dethroner #69661 üzenetére
Ki beszélt itt porról!? Nem is várom el magam sem, egy egészséges por legyen, de sosem tudhatod, lehet ő így szerette és minden hónapban mosta.
Nekem azzal van a bajom, hogy ennek a motornak igen jó a nyomaték görbéje, szinte kéri a fordulatot... ha valami boyracer használta, akkor hamar tönkre lehet tenni."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
2ozzmexy
senior tag
válasz simonjoe #69664 üzenetére
Azt nem kérdezted hogy a cégesbe mennyi ment...
Mióta a Vitara meg van elfogyott egy céges autóm, most rugom szét a másodikat...
Igen, mert második autó, arra van használva amire BP-en kellene egy autót, ha van értelme elővenni, akkor kerül elő, nem azzal járunk minden reggel a dugóban dolgozni, meg este haza. Van BKV bérletem is, mert óvom a környezetem és nem megyek autóval ha nem indokolt."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
őstag
emlékeim szerint HA-s hirdetést meg lehet osztani a fórumban, szóval:
eladó lett a Swift-em, ha esetleg valakit mozgat, keressen PÜ-ben
-
Gyöször
senior tag
válasz atika88 #69665 üzenetére
Én tudok a 17es 44ezret futott 1.4 bj eskrosszom motorjáról olyan videót, hogy hidegen irgalmatlanul kerreg benne valami. Újkora óta ilyen, mindig gondosan bemelegítem, talán túlságosan is óvom, de falun lakom megtehetem. Legkevesebb 15km et megy 1 beindítás után, de akkor a nap minimum 30.
Ha kattog a motor nem kell sikítva menekülnöd, ha bibi van az más lesz, esetleg egy ilyen motorhang vonalon megpróbálhatod kiugrasztani a nyulat a bokorból miért lett eladó.
Amúgy nekem is nagyon tetszik a kocsi.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
atika88
senior tag
válasz simonjoe #69664 üzenetére
Konkrétan még bejáratós a motor
szabonagyur:
Telefonon korrekt volt egy fiatalabb srácé amúgy, de bemondásra ugye mindent lehet mondani. Személyesen szeretném megkérdezni, hogy miért vesz meg valaki fél évre és 5 tank benzinre egy sportautót? Több opció van: kell a pénz másra, nem használja ki, céges autó kap, bővül a család (ha van). Vagy. csörög zörög a motor
Köszönöm a szép levezetést mindenesetre, tiszta sor így már az a sok információ a lekérdezés alatt. Illetve évről évre így már nagyobb rend.ViZo72:
Persze ok, ez tiszta sor. Ezzel számolok, nem azért szeretném megvenni, mert tudom, hogy erre költeni sem kell majd (ilyen autó nincs is). Megadok én neki mindent, is, ha kell akkor a felárasan is, csak jól legyen. Elvégre egy sport(os) autó.
A mezei Swift változat valóban egy barát Suzuki módra, ha hozzá kell nyúlni szerviz ügyben. Mondjuk azt nem gondolnám, hogy Ford Audi Kia VW szinten lennének az árak vagy igen Az autó árának felér csak nem tolom már bele, jobb esetben persze...pláne ilyen kb szám után 5 év alatt. Normális esetben karban volt tartva az autó ennyi km alatt, nagy meglepetés nem kellene, hogy legyen. Ha meg eljön az ideje akkor persze amit kell, azt rendben kell tenni úgyis ígyis.[ Szerkesztve ]
-
ViZo72
tag
válasz atika88 #69660 üzenetére
Arra még esetleg legyél felkészülve, hogy a Sport verzió szervizelése nem ugyanaz (anyagilag), mint egy "mezei" Swift 1,4t.
A régebbi Sport verzióval egyszer foglalkoztak valami szervizes műsorban és elhangzott, hogy az eltérő futómű, felfüggesztés, de talán még a fékek miatt is zsebbe nyúlósabb lehet a szervizelése, mint a mezei változatnak.
Lehet, hogy meg kellene nézni pár hozzávaló és várhatóan kopó, fogyó alkatrész árát (futómű, fék) de akár kipufogó is (már ha egyáltalán számít a fenntartási költsége).De az is lehet, hogy az újabb Sport verzió már közelebb áll alkatrészileg a "sima" Swifthez mint a régi, ezt nem tudom.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
EGyedi rendszam: ha megnezed az utolso muszakin tavaly nyaron mrny-001 volt a rendszama, ez az egyedi, ez valtotta az eredeti rpn rendszamot. A mostani rendszamot 23 decembereben kapta amikor az elozo tulaj eladta az autot (egyedit nem kell odaadnid vele, kapott aktualisat).
Tehat elso tulajnal volt 2021.08ig, egyedi rendszamosnal 2023.12 es akinel most van el akarja adni fel evvel kesobb.
Nekem ez egy erdekes miertet vet fel
Nem allt az auto 2 evig, csak 2021.08.25el volt forgalomba vissza helyezve, kb. 2021.03tol volt kivonva.
Km futas: jelenlegi tulaj kb 2100at tett bele, elotte levo kb 14et 1,5 ev alatt, elotte elso tulaj 30,5e km-t picit tobb, mint 1,5 ev alatt.
21 elott azert nincs adatod, mert 4 eves koraig nincs muszaki alap esetben, tehat a tulajdon valtozasok amik bekerulnek.
-
dethroner
veterán
válasz 2ozzmexy #69659 üzenetére
Lehet én vagyok a fura faszi, de egy legalább 3 éve forgalom lévő 52 ezret futott kocsinak le legyen már pormentes a motortere. Lehet a kocsit nagyon szeretni, de ez nekem akkor se őszinte. Nekünk 60 ezer van a swiftben, minden gyári, soha nem volt semmi baja, de ha eladásra kínálnám akkor se suvickolnám ki a motorteret. Max a nagy port letörölném, de hogy az összes csavar és gumicső utolsó redőjét is kitisztítsam, soha
[ Szerkesztve ]
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
atika88
senior tag
válasz 2ozzmexy #69659 üzenetére
Igen, matek szerint ez így teljesen oké (lenne) és ránézésre is. Persze egy márkaszalon állapotfelmérés és előélet nézés biztosan lesz. Elektronikus a szervizfüzet amúgy már a Suzukinál is?
Kérdéses a használati körülménye és mennyire rúgás neki, ahogy mondod. De tekintve az autó patika állapotát: aki így figyel óvja a kocsiját, nem hinném h szétcseszi technikailag. Illetve nem rendeltetés szerűen használná...legalábbis bízom benne
Köszönöm a tippeket, akkor fülelni fogok mindenképpen! Véletlenül se üzemmelegesen nézem meg Mivel csörög, akkor kvázi láncos a vezérlés amúgy?
Örömmel veszem a videódat, hogy milyen optimális/normális esetben egy hidegindítás! Köszönöm szépen!
Mondjuk nem tudom a mai árak mellett 5.5 mió ezért a kocsiért mennyire reális. Rengeteg pénz, tisztában vagyok vele, hogy azért ez egy jó autó...nade akkor is.[ Szerkesztve ]
-
2ozzmexy
senior tag
válasz atika88 #69657 üzenetére
Azért a futása bőven átlagos, tipikus melóba járós, évi 10k...
Gyere el, nézd meg a Vitarámat, az is '19-es és van benne 10400km ugyanilyen a motorban.
Arról nem is beszélve hogy azt az 50k-t hogyan is tették meg, nyélen végig vagy óvatosan amíg be nem melegszik. Ha hidegen csörög, akkor tudni fogod a választ, jéghideg legyen a motorja amikor nézed (fogd meg a hűtő tetejét), ha nem csörög alapjáraton hidegen akkor jó, ha csörög hagyd ott a francba, lesz jobb 5,5-ért.
De ha gondolod hétvégén csinálok neked egy videót hogy halld a saját fülleddel milyen a hangja ennek a K14C-nek 10k km után hidegindítva.[ Szerkesztve ]
"...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
atika88
senior tag
válasz 2ozzmexy #69656 üzenetére
Ohh, vagy úgy. Hát így akkor már teljesen érthető, elég sokféle opció élethelyzet előállhat akkor Köszönöm a részletes válaszod.
Teszek rá egy ajánlatot, 5.5 mió az elképzelésem, tekintve h 5 éves már. Igaz patika állatban van tényleg és km se sok benne Azt hiszem a mai árakat tekintve ár/érték arányban igazi kis ritkaság, és remek vezetni is. -
2ozzmexy
senior tag
Nézz körbe, lehet tesztautónak használták a szalonban, akkor nem kell forgalomba helyezni, dobnak rá egy P rendszámot aztán go...
Úgy lehet ha valaki cégre vette, mert a cég után eladja a magánszemélynek, ez egy, aztán a magán személy újra eladja valakinek aki cégre veszi, stb. Így lehet 3 tulaja 6 adásvételivel... vagy családon belül átírták, hogy a gyerek biztosítása ne évi 180 legyen csak 90, ez is egy példa lehet. Sok oka lehet ha a jszp nem azt mutatja amit az eladó mond... férj és feleség között is simán, férj megveszi a saját nevére, az asszony használja, férj akar egy másikat magának és elajándékozza papíron, vagy szól az asszonynak hogy vedd a nevedre ha te hasznalod aztán annyi.
Az még lehet egyedi rendszam, csak a kispolgári verziója, az olcsóbb, nem 400 csak 100 az illeték aszem.[ Szerkesztve ]
-
atika88
senior tag
Sziasztok,
Szemezek egy Suzuki Swift 1.4 Sport Boosterjet-el itt.
Az eladó szerint ő a 3-dik tulajdonosa, azonban az autót lekérdezve már a járműnyilvántartás szerint 6 tulajdonosa volt. Hogy lehet ez
2021 augusztusa előtt pedig nincs semmi információ a kocsiról a lekérdezésben, pedig az Első nyilvántartásba vétel: 2019.07.24. és a Forgalomba helyezve Kezdete: 2021.08.25.
Kvázi 2 évig csak eladó lehetett a szalonba
Érdekes. Továbbá az eladó szerint egyedi rendszámos volt a kocsi: holott az 2021-es képeken egyértelműen látszik, hogy NEM volt egyedi rendszámos az autó. Csak egy régebbi mezei 3betű 3számos regszámra volt. Mi indokolta a rendszámcserét? Ki volt vonva a forgalomból hosszan időre?
Köszönöm az észrevételeiteket! -
dunc
nagyúr
válasz Tigerclaw #69653 üzenetére
Variációk, járó motornál, két gomb egyszere stb?
Ezt mutatja youtube![ Szerkesztve ]
-
Tigerclaw
nagyúr
Baleno, olajcsere után resetelni akartam az olajcsere figyelmeztetést, de a gyujtás utáni jobb gomb/pálca nyomására nem jön elő a menü, sok sok másodperc után sem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
2ozzmexy
senior tag
válasz Gyöször #69649 üzenetére
Az biztos, nem meséltem még az Árpád hídas sztorit?
Az is egy szőke "hölgy" volt, mentem át Budáról Pestre a fent nevezett hídon, mögöttem "ömlik" a Szentendrei út 70%-a péntek kora délután, megyünk mind a három sávban vagy 70-80 km/h-val a szőke hölgy meg kivágódik elém úgy 15 méterre ( 3 autóhossz kb) a Margitsziget irányából lassítás nélkül a stop tábla mellől... Gyerekek ugye hátul hárman, úgyhogy a Vitarával bemutattam egy rénszarvas manővert (Moose test) így mellé "estünk be" a középső sávba. Dudáltam egyet hogy hahó, mit csinálsz, tudod mit reagált? Mutatta a haját hogy nem látom hogy ő szőke!? Kész, Ketteske is kiégett rajta.... a legnagyobb gyerek a 9 évesek őszinteségével reagált: a néninek mi a baja a hajával!?[ Szerkesztve ]
-
válasz Gyöször #69644 üzenetére
Nem baj, h te nem így működsz.
A gond akkor volt amikor a nem így érző pcsa amikor elvitte a tükröm, azt mondta nem történt semmi. Neki semmi, nekem picit ment el az agyvizem és mondtam el neki, h tökéletesség vs fekete folt a fólián (alatta a fehér festék) az nekem nem fér össze, úgyhogy el ne menjen mert belé állítok valamit.
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
dethroner
veterán
válasz AMD Power #69645 üzenetére
Dehogy adott 2 millát Az autó maga volt 2 millióval olcsóbb. Azt hiszem kb 4,4 millió volt a GLX ára, abból adott 1 millió kedvezményt a lehetőség. Ezért mondom hogy kb 50%-al lett drágább a Swift.
Valamikor január-februárban kezdtem személyen bejárni a Suzuki szalonba, érdeklődni, nézelődni.
Mennyi idő alatt lett autó? Március 31-ig kellett beadni az igénylést. Aztán jött valamikor a határozat hogy megkapom a támogatást, júniusban kellett bemenni a Suzukihoz, aláírni a szerződést, kiválasztani az autót, kapott csekken befizetni a pénzeket. Október végére igérték a szállítást, november 7-én vehettem át [link]De attól függ, hogy a kiszemelt modell, felszereltség, szín van-e raktáron a lehetőségautónak. Mert nem a Suzukitól veszed, ők csak leszállítják. Amit én szerettem volna, nem volt az országban, le kellett gyártani, áthajózni a fél világot.
A papírokra már annyira nem emlékszem, de minden itt van.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
Gyöször
senior tag
válasz Kolondrum #69640 üzenetére
Enyém meg ott áll a garázsban mittomén mióta és van rajta egy 5 centi por. Mindig megállapítom mikor évente így jár, hogy kéne egy rongy rá [mint ami neked van]. De a lámpánal nem lenne külön puha ruci az hótziher Nincs idő ilyenekre, majd a motorosruha lekoptatja róla festékestül, a szél meg lefújja, mi baj lehet Hengerfejes szegénykém, neki kéne már látni szétrobbantani.
ez a háesz aláírás nélkül is hiteles.
-
dethroner
veterán
-
AMD Power
titán
válasz Qtya123 #69641 üzenetére
Ez igy igaz. És abszolut nem "normálisa" dolog.
Ezeken az árakon.... elgondolkozok az újon.
Swift 1.2 GL 2WD 5MT Hybrid 12VWH04SOL 5 099 000 Ft -
válasz Qtya123 #69631 üzenetére
Meg minden mást is. Motorral ha hazaérek, kihül, előveszem a mikroszálas törlőkendőt, enyhén nedvesítve lemosom a bogarakat, a rárakódott port, aztán van egy másik, azzal a gumikat is lemosom, aztán száradás után anyós összevarrt 3db bazi nagy törlőkendőt, vannak rajta fülek, azzal letakarom rögzítem, aztán egy kendő megy a kipufogóba, egy külön a lámpára, műszerfalra, aztán jön a ponyva, aztán kész. Van baj, de egyébként ettől és megnyugszom
[ Szerkesztve ]
-
AMD Power
titán
Valószínűleg fogok tudni élni egy ilyen "lehetőséggel".
-
AMD Power
titán
válasz AMD Power #69635 üzenetére
Ezek a 2021 körüli Swift 1.2 Dualjet hybridek amúgy gondolom megegyeznek a Suzuki oldalán lévő most futó "régi" swiftel!?
Huh remélem érthetően fogalmaztam. -
AMD Power
titán
A 1.2 Dualjet hybrid is láncos motor?
-
válasz Qtya123 #69631 üzenetére
Van még! Évente futómű állítás. Onnan jövök éppen. Minden szezon végén az aktuális gumiszert elmos, kavicstalanít, ápolás, tárolás és sajnos már csak 2 évente centrírozás. Néha kozmetikába is beadjuk, de amúgy otthon takarítjuk.
Asszony letolok mindenkit az útrol autója2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
őstag
ha már így szóba került: még nem hirdetem sehol, de hamarosan fent lesz egy 2005 Swift (1.3 benzin GLX):
frissen szervizelve (gyertyák, szűrők, fékfolyadék, hátsó fékmunkahengerek, dobfék tisztítás, kézifék beállítás; hűtófolyadék, motorolaj, szíjak fél éven belül cserélve, klíma 1 éve volt töltve, váltóolaj 2 éve cserélve)
4 éve alvázvédelmet kapott, új téli gumikkal (1 szezon, lemez felni) és 4 éves nyárikkal (15" alu).
AndroidAuto /Carplay képes Pioneer fejegység, Osram nappali menetfény és ködlámpa, 2 éve full polír, kavicsfelverődés javítás és kerámia.
257k km-t futott, tavaly kérdés nélkül jártam meg vele Horvátországot"... and I hope you have a great day!"
-
Suziba van egy felújított váltó, egy LUK kuplung, új vízpumpa,
Hűtővíz csonk (bontott),hűtővíz,fékcsövek,fékfolyadék, felújított ABS kocka, akku, gyertya, szíjak, AC pumpa, benzin beöntő cső,km jeladó, kipuf dob és elől minden cserélve fékkel együtt. Suhan A motorja elmegy 10.000km-t anélkül, h megenne egyetlen csepp olajat. Km maholnap 200.000km.
Ja, fóliás polírozott fényszórók, új csomagtér átvezető kábél, de van egy szett ajtó határolóm hozzá, váltó szoknya, gomb. Kb ennyi[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
-
félisten
-
simonjoe
őstag
válasz szabonagyur #69622 üzenetére
Miért, nem így van?? De! Nézz meg egy Suzuki-t és nézz meg egy RS8-as Audit. Az egyik olcsó, az utóbbi kevésbé! Az előző két féktárcsája tízenezer, az Audi-é 1,2 millió HUF. Én magam látom, h a Splash és a Passat CC kiadásai mennyire eltérnek egymástól. Nos???
Joe
-
2ozzmexy
senior tag
válasz szabonagyur #69622 üzenetére
"Nem is értem sokak fejében miért jelent az olcsó autó egyből olcsó fenntartást is."
Mert egy autónak kétféle hibája van, amivel tudok együtt élni és amivel nem..."...that's why they called me 'Preper' because I'm always prepared..."
-
félisten
-
2ozzmexy
senior tag
válasz szabonagyur #69618 üzenetére
Ez pontosan az a téma amiről beszélgettünk néhány napja az OFF-osban, így KELLENE mindenkinek csinálnia, csak sajnos nem ez történik.
Minden autó egyre jobban közeledik az idővel ehhez a ponthoz, amikor a következő "kérése" meghaladja a pillanatnyi értékét. (most az érzelmi kapcsolódást hagyjuk ki, pusztán matek és közgazdaságtanilag)[ Szerkesztve ]
-
a_tesz
Korrektor
válasz AMD Power #69616 üzenetére
Nekem az előző széria volt, az pont szűk volt egy gyerekkel, de ez a generáció tágasabb nála, ha lett volna rá több keret, akkor ilyet veszek ezres turbóst, vagy Sportot... Pont van akkora csomagtere, hogy egy normális bőrönd belefér, és az utastér is hosszab annyival, hogy ne olyan könnyen rugdossa az üléstámlát a gyerek
Így maradt a Colt, tudom mit írtam róla 20 éve, tartom is magam hozzá, de az 1.5 turbó kompenzál a tejfölösdoboz érzetért
スバル | De semmi baj Eric, ne feledd, nincsenek hülye kérdések, csak hülye gyerekek! - Mr. Garrison
-
válasz szabonagyur #69618 üzenetére
Életben tartjuk, szeretjük. Vizsga nemsokára. Ha bármit találnak, azonnal eljövök onnan.
-
félisten
-
441.500ft volt az Ignis. 300k-ért vettük 2020-ban.
Kb a komplett eleje fékekkel együtt + kipufogó dob csere + futómű állítás, cakli pakli. Ismét autó lett.[ Szerkesztve ]
-
donbig
tag
válasz AMD Power #69601 üzenetére
Nem hibrid ugyan, csak sima 2019-es 1,2 - es Swift, céges, ketten használjuk, szinte csak városban, 1-7 km távolságokkal napi 110-140 km-t teszünk meg. 110.000 km körül van most benne, eléggé toljuk neki, már megvan a harmadik fékbetét garnitúra, tárcsából kettő volt, ha jól emlékszem. Szóval ezzel a nem éppen kíméletes üzemmóddal 5.4 l óra szerint. A tulajok elégedettek is. 😊 Nagyon élvezetes vezetni sztem, néhány tesztben csapatós autónak mondják, és valóban.. Hibalista: csomagtér teleszkóp csere a napi kb. 30 felnyitás miatt, egy akksi csere, illetve egy ventilátor előtét-ellenállás. Jobban szeretem, mint az S-Crosst, csak a csomagtartó elég kicsi.
[ Szerkesztve ]
"Ember, most jövök ki a templomból!"
-
-
tboldi
nagyúr
válasz BigBlackDog #69609 üzenetére
Katalógus szerint 65 és 35 cm.
-
-
hemaka
nagyúr
válasz BigBlackDog #69604 üzenetére
Én csak a gumit cserélem benne mindig, aliról van olcsón, egy téli/nyári szezont kibír aztán kuka.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
tboldi
nagyúr
Ahol a legolcsóbb vagy legkényelmesebb/útba esik. Nekem a Valeo Silencio termékcsaládja most a kedvenc.
[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Bárhonnan, pl. a Bosch lapátok nekem beváltak. Ott vedd, ahol olcsóbb a kiszemelt.
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
2018-as Suzuki S-Crosshoz honnan érdemes ablaktörlő-lapát garnitúrát beszerezni? Előre is köszönöm a segítséget!
-
AMD Power
titán
válasz szabonagyur #69600 üzenetére
Képbe jött most nálam a Swift ,ha nem jön "össze" esetleg az új. Azt néztem,hogy ilyen 3.5-4 Milla körül vannak már fiatal példányok kevés kilométerrel.
Az a jó fogyasztás mit takar?
Nálam tavasszal, nyáron az SX4 városban is simán hozza a 7 literes átlagot.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Tényleg betilthatja a TP-Linket az USA
- Politika
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Battlefield 2042
- Milyen TV-t vegyek?