Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
fogkefe21
csendes tag
válasz Napfénysüti #69676 üzenetére
Mivel nekem is ilyen van szoktam nézni az árakat, szerintem is picit sok, de ritka egy különleges darab ami ennyire jól karbantartott és extrázott szóval gondolom azért indul ennyiről és lőtte be a kínálat felső részét. Igazából a méter ezekben mindegy mennyi, egy bizonyos km fölött a katalizátor hatásfoka szokott hibakódot dobni, aminek cseréje például barátom sx4-éhez 700 ezer Ft azt mondta, ezért úgy jár hogy vele hogy világít a műszerfalon a tengeralattjáró.
-
őstag
Hahu-n 700-tól indul kb, de azok nyilván olyanok is, képek alapján (!!!) átlagos-normális állapotban sztem 1.2-1.3 körül lehet találni. Aztán élőben derül ki h azok milyenek.
De a leírás sztem elég részletes h mivel több/más mint egy átlagos Swift, nem akarom tovább ecsetelni"... and I hope you have a great day!"
-
ugri77
tag
A kilométer állását csak én nem találtam ?
Fél éven belül 2 szer olaj csere? ( Akkor mennyi lehet km állás?) -
Tigerclaw
nagyúr
Az Euro 6 norma bevezetése (2020 január 1.) után + Covid okozta chip, alkatrész hiány miatt, illetve a folyamatos tengeri szállitási problémák miatt borzasztóan felment az új autók ára. Az Euro 6 sok esetben valamilyen hibrid motort igényelt. Az elektromos autók meg eleve nagyon drágán startoltak és nagyrészt drágák is maradtak. Talán még történt némi mesterséges áremelés is a hagyományos meghajtású autók piacán, hogy az elektromosok ne tűnjenek olyan drágának. Ez elég hamar leszivárgott a használt autó piacra is. Ma már gondolom az Ukrán háború, az inflációs hatások is dolgoznak, de mivel a fizetőképes kereslet nagyon lecsökkent az új autókra, nem csak az EV-kre, igy hamarosan ellenkező irányba indulhatnak el az árak szerintem.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- ÓRIÁSI Philips Hue csomag - Hue Go, Iris Black, Play Bar, Light Strip V4 stb...
- 1000W-os Hátsó Motoros Újszerű Mountain Bike gázkarral
- Xiaomi Kami Doorbell wifi csengő arcfelismeréssel - foxpost az árban!
- KUKIRIN G3 PRO ELEKTROMOS ROLLER 2X1200W 52V 23AH 65KM/H
- Dreame D10 Plus robotporszívó és nedves feltörlő
- Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop 1C robotporszívó feltörlőfunkcióval
- Eladó Krups Evidence One EA895N10 full automata darálós kávéfőző - garanciális időn belüli!
- 3 db Shelly Pro Dual Cover PM eladó
- TP-Link Tapo okos dugalj okoskonnektor Tapo P110M - ÚJ!!
- Transmitter BC49BQ Bluetooth autós MP3 lejátszó Fm LED kijelzővel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest