- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
süti5
őstag
válasz
SzalaiG #3523 üzenetére
Sztem azért lesz minimum 7-7,5 liter, mert kis motor, és pörgetni kell sajnos....
Nekem az 1,3-as ignis megissza az átlag 7,5-et, 8-at autópályán, míg 90-el 6,5, városban átlag 7.
A fogyasztás tök érdekes, múltkor 7,5-re jött ki városban, most meg 7-re, és se az idő nem változott, sem jobban nem hajtottam, de még csak dugóban sem álltam többet. Már kezdem elhinni, mennyire különböző lehet a benzin minősége.
Egyszer teszteltem állandó 150-160-al is, ott bekapja a 9-et is, sztem ha állandó végsebességgel mennék, ami olyan 170 körül van, felszökne 10 fölé.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Linux kezdőknek
- Heroes of Might & Magic III (HoMM3)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Nintendo Switch 2
- Vicces képek
- Fotók, videók mobillal
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest