Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tildy
nagyúr
válasz
üzenetére
Anyósülésen?
---------------------------------------------
PEterket: én csak azt mondom, annyi pénzért van jobb/nagyobb alternatíva is. Nemcsak használtban
Tök fura, a régi swfittel semmi bajom (oké törik, azt mondják, de más bajom nicns vele.. .Sőőőt még ajánloták, is , hogy oylanon tanuljak!)
----------------------
Gab.68: divot annak idején mesélt a ''gyerekbetegségekről'', olyanokról, amik nála is jelentkeztek. Utánanézhetek, de nem voltak szívderítőek számomra.
pl. ''A fékek reggel rettenetesen nyikorognak, aztán bemelegszenek, de az első két-három fékezés mindig kínos, mert egy régi Ikarusz is büszke lenne erre a hangzavarra. A jobb első ülés rugói időnként úgy nyikorognak, mint ha nagypapa 100 éves karosszékét szerelték volna be, de aztán elmúlik a dolog. Rejtély''
''az utasoldali légzsák nem kapcsolható ki, tehát előre nem lehet gyerekülést tenni''
''Tanacs: amikor atveszitek nezzetek meg jo alaposan, a motort is. Az enyem most szervizben van,mert morotbol orran-szajan csopog az olaj.''
Hirtelen ennyi.
[Szerkesztve] -
parandroid
félisten
Mivel az új Suzuki még nincs 3 éves, abszurdum, amit kérsz. A régi Swift viszont a kor egyik legmegbízhatóbb autója. Gondolom valamit csak átmentettek belőle.
Tildy, ideje lenne nem zsigerből, de mások véleményét, érzéseit tiszteletben tartva nyilatkozni a Swiftről. Vannak olyanok, akik nem bíznak meg egy 1 éves használt autóban, és inkább vesznek egy kicsi Swiftet. Két embernek, gyerek nélkül, vagy egy gyerekkel egy új kisautó egészen jó alternatíva lehet - igen, akár 2,5-3 millió forintért is.
p -
-
tildy
nagyúr
a totalcaros tavalyi

Pumpi: Ha gondolod, május 20 könyékén letesztelheted, tényleg nagyobb e a hely. De ha mégsem akarod, nem tudom hány centi vagy, én 180, told a suziban koppra hátra az ülést, nyújtsd ki fullra a lábad, és ha a talpadtól még van 3-5 centi távolság, akkor elhiszem, hogy egyforma nagy elöl is .
[Szerkesztve] -
tildy
nagyúr
Megbízhatóság totalcar népítélet alapján:
[link]
For 2002 models, the average was 18 problems per 100 vehicles, vs. 21 in 2001.
Brand
Problems per
100 vehicles
Toyota 10
Honda 11
Hyundai 11
Subaru 13
Nissan 15
BMW 20
Chrysler 20
Mazda 20
Volkswagen 20
General Motors 21
Mercedes-Benz 22
Ford Motor 23
180centi magas vagyok.
Pumpi, sorry nekem már 5 ajtós ponym van
De egyébkétn ja , beszállni nehezebb a 3 ajtósba, de nem az én autóm
Egyébként meg nagyobb hely van benne hátul.
Mutassatok már egy statisztikát, hogy tényleg megbízhatóbb. Annyira kiváncsi vagyok rá
Mutassatok mrá rá, hán yhyundait hívtak eddig vissza, és hány új swiftet. Thx.
[Szerkesztve] -
törölt tag
komolyan nem értem mi bajod a Szuzival
. 1.3as motorhoz képest meglepően jól megy, elől teljesen korrekt helykínálat, (megbolondulok ha azt mondod a ti 3ajtós Acentetekbe hátul több hely van, szvsz kevesebb de mind1, mindenesetre beszállni 10szer rosszabb ezt boritékolom), elől szerintem mindkettőben kb ugyanannyi hely van. Jó csomagtartója kisebb, tény. Viszont cserébe megbízhatóbb, és olcsóbb. ???? börtön? ugyanmár, attól hogy te így érzed, nem lehet te vagy a kivétel?
[Szerkesztve] -
karyo
senior tag
Börtönben? Tildy, te hány cm magas is vagy? mert én mondjuk nem számítok túl magasnak a magam kis 178cm-es méretemmel, de azt hiszem képviselem az európai átlagot, és elöl kifejezetten sok hely van, de hátul sem fogok harakirit elkövetni, ha esetleg hosszabb utra indulunk a swift-el.
ár:
én konkrétan egy márkakereskedőt néztem meg, és ott ennyi.
check this out:
http://www.suzukisolymar.hu/swift.html -
tildy
nagyúr
Csak látszólag. Belülről olyan érzése van az embernek, mintha börtönben lenne. De ezt már kitárgyaltuk úgy emlékszem...
Karyo akkor legyünk már pontosak, imént néztem a suzuki weboldalát, 2 290 000, az accent pedig 2 520 000.
Megbízhatóság, törésteszt? nézd már meg a külföldi listákat. 4 csillagos mindkettő. Megbízhatóságban pedig a hyundai az első 8ban van, valahol nem sokkal a mazda után.
[Szerkesztve] -
karyo
senior tag
Akkor legyünk már pontosak, egy 1.3 GC 5 ajtós 2,250M, azaz a suzukinak van min 250E előnye, ami azért elég nagy. A megbízhatóság és a törésteszt is a suzuki mellett szól,
az alkatrészárakról meg hadd ne szóljak, mert abban aztán tényleg verehetetlen a swift.
Gondold át még1X, amit leírtál... -
őstag
őstag
jó de mindegyiknél van egy mégnagyobb.....
valahol egy ponton az igények és a méret találkoznak
nálad az Accentben
azért Suzuki több fut...... -
tildy
nagyúr
De az olcsó lenne, ha nem lenne olyan árban más alternatíva is. Tudomásom szerint a full fapad 5 ajtós swift SWIFT 1.3 GC 5 ajtós 2.3 millió. Egy full fapad 5 ajtós accent pl. 2.5 , de az mind csomagtérben mind úgy egyébként is nagyobb. Szal ha már így vesszük, akkor nem, nem olcsó.
[Szerkesztve] -
őstag
őstag
És az Accent meg azért jó mert majdnem Japán, de jobb mert mégsem az

-
karyo
senior tag
általában szok szidják a Suzuki-t akik még csak nem is ültek benne, pláne nem vezették. Miért is szar? Elvisz A pontból B ponba? Igen. Luxusautó? NEM. Akkor meg mit akarsz pontosan te a suzukitól? A funkcióját tökéletesen betölti, megbízható, igen így van, és olcsó. Ha ennél többre vágysz, akkor ez valóban nem e Te autód, de akkor sem kell szidni, mert sokaknak ez a maximum, ami elérhető.
-
-
divot
veterán
válasz
SzalaiG
üzenetére
Itt.

Az autó most egy éves (Bodlog szülinapot Szuzi
), és 18ezer km van benne. Részetes egy éves beszámolót viszont csak jövő héten írok, mert végre elért hozzám is a visszahívás, és rendberakják a kuplungot, bár engem már egyáltalán nem zavar, hogy magasan fog, mivel tökéletesen megszoktam.
Szóval jövő héten leírom a tapasztalatokat az új kuplunggal. -
Snoww
csendes tag
Szerintem Suzikit csak azért vesznek mert olcsó legalábbis autóban. Szerintem is elég szar autókat gyárt legyen az a Suzuki legjobbja is és ez nem csak az én véleményem más is így van vele. Akinek több pénze van az nem vesz Suzukit autóban. Motorban más a helyzet a GSX-R-ek tényleg nagyon jók de megis kérik az árukat. (Barátom unokatesója most törte össze a GSX-erét és csak a javítás majdnem 1 milla.)
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
Up!!!
divot, tildy, fokukac hol vagytok?
-
blueMerle
veterán
Egy kis Up mert fontos lenne!
-
blueMerle
veterán
Sziasztok, lenne egy kérdésem:
van egy 89-es Swiftem ami hideg motorral 3 hengerrel indul, aztán ahogy bemelegszik, minden oké, alapjárat is helyreáll. Namost én a gyertyákra gyanakszom, azokat a héten mindenképp kicserélem, az nem vészes.
Jah, és a kipufogó ''zörög''. Ezzel mit lehetne tenni?
Mindenféle ötletet, javastalot várnék ezen hibák gyógyítására

-
st.hubertus
tag
a ''régi'' Swiftekkel nem volt ilyen gebasz. Igaz, az nem is ilyen formás. Kis pénz, kis foci. a Corsa is ilyen áron van, és talán jobb az alapfelszereltsége is. (de lehet, hogy tévedek)

-
SzalaiG
addikt

-
Vukocska
tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Akkor én leszek a második
[link] -
SzalaiG
addikt
Sx4 full 4,4milkó.

Komolyabb cégnek gondoltam a Suzukit. Mire jó ez?
-
qestion
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Most mondta a Fábry, hogy leégett a Zaporozsec motorja.
Ez a Suzuki mindig kímélve volt...
Gáz...., sajna a pontos részleteket nem ismerem, de nagyon gyanús...
Mit jelent a Pözsóknál a motorhibás? Mennyi a javítás? Mit javítanak ilyenkor?
Sufni szervízes (60ezres már ott volt) el tudja rontani, hogy csak 2 évre rá jön elő a hiba?
Mert miután utoljára vmikor el lett hozva sem stimmelt valami, 90 felett olyan szinten ugrált a kormány, hogy....nagyon észnél kellett lenni, de a tulaj nem ment vissza rögtön, hogy valami nem stimm.
A szervizes vmi haver lenne, de nem a legközelibb .....
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
A franciák nem tudnak autót gyártani csak kényelmes kocsikat...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
T. Almeida
senior tag
válasz
qestion
üzenetére
Hja, ami elromohlat, el is romlik állítólag..egyébként ha tényleg a motor, Te vagy az első szar motoros suzukis, akit ''ismerek''

A cégnél pl. 307 Pözsók vannak (cirka 4 milla/db), és a 15-ből kb. 7 volt motorhibás az 50.000 km előtt. A klíma fél éven belül az összesnél beszart... -
Sn0w
csendes tag
jó max félmillával 2 milla fölött de 5 milláé nem vesznek suzukit.
Annyiért inkább eclipse jobb is.
Én azt mondtam nem éri meg 5 miklláért az 1 dolog hogy a zászlóshajója de akkor is Mercit kap az ember és azé az mégis jobb meg az eclipse is akármilyen zászlóshajója a suzukinak. -
qestion
aktív tag
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nem!, a motort mondják,
lerobbant az M1-esen 2 hete.
Most 'szervíz'ben van, de az a szervíz lehet , hogy átver?!
Nagyon különös a dolog... -
qestion
aktív tag
-
SzalaiG
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Akkor miért veszik annyira?
-
SzalaiG
addikt
Ezt ma hallottam:
A Suzuki a Trabant keleti megfelelője...
-
Sn0w
csendes tag
Jó isten az a Suzuki aminek ugy lehet kinyitni az ajtaját mint 1 Lamborgininek na az annyié röhej hogy az mekkora 1 hoki 5,4-ért :S
ennyiért inkább használt Mercit vagy Mitsubishi Eclipse-t veszek mint ilyet.
és az jó is szép is meg jobb is.
De 1ben tényleg jó a Suzuki a motorjaiban pl a GSX mondjuk meg is van az ára de jó is az ignisz meg a swift az meg papír autó mondjuk 2 milla alatt mit várjunk? -
SzalaiG
addikt
válasz
T. Almeida
üzenetére
Nekem is nagyon teccik. Az őszre, ha összejön a zs veszek is egyet.

-
net84
őstag
Hellosztok!
Egy Suzuku Swift GLX-C 96-osba keresek indításgátló aljzatot (márha ez valami szabvány széria cucc volt), ugyanis a jelenlegit valaki már egyszer babrálta, és maszek alapon van rá az egyik láb felforrasztva, ami most kezdi megadni magát...ezt szeretném lecserélni, mielött teljesen szétesik...
Hol találok ilyet olcsón? -
SzalaiG
addikt
Suzuki SX4 Bemutató: [link]

-
SzalaiG
addikt
Suzuki kerekek eladók: [link]
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
ett
aktív tag
Na ez nem semmi. Szép árat akarnak kérni érte. Csak nem lesz ennyi.
-
tildy
nagyúr
[link]
+2 millát elkérnie egy ilyen ajtóért...
Hááááát... -
HXY
addikt
Unokatesóm kapott egy ilyen kocsit 2 hétre a Suzukitól, majd ha talákozok vele, leírom, hogy mit mondott.
Telefonon röviden: a régi focusát (4 éves) lecseréli erre, szal nem lehet rossz...
Szerk: természetesen nem WRC-set...
[Szerkesztve] -
SzalaiG
addikt
SX4 WRC: [link]

-
SzalaiG
addikt
SX4: [link]

-
válasz
sasa311
üzenetére
A keresetek arányban állnak az ország egy főre eső GDP-jével, azaz a gazdasági fejlettséggel. Ilyen téren még van mit behoznunk, de az nem máról holnapra fog történni, hanem 50 év alatt.
az adók aránya és a kereset mértéke között nem feltétlenül kell, hogy legyen összefüggés. Sokkal inkább van összefüggés az adószint, és az állam által nyújtott szolgáltatások között. Én pl. már jártam szlovák (és román) kórházban, és hát azokhoz képest a magyar egészségügy istenes....
-------------------------------
a regadóval sem az a fő baj, hogy mekkora a keresetünkhöz képest,
hanem az, hogy ha be akarok hozni külföldről egy 8-10 éves kocsit, több lenne rá a regadó, mint amennyit az autó ér. és ez az, ami nagyon aránytalan.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Spórolós topik
- Bekeményítenek az ügyfelekkel szemben a memóriagyártók
- EAFC 26
- Hardcore café
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Playstation 4 Slim 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Skull&Co. kemény tok Asus ROG Ally és Ally X gépekhez
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

)

![[kép] [kép]](http://totalcar.index.hu/totalbike/boncterem/gs500f//galeria200/gs500f_15.jpg)
![[kép] [kép]](http://totalcar.index.hu/totalbike/boncterem/gs500f//galeria200/gs500f_18.jpg)
), és 18ezer km van benne. Részetes egy éves beszámolót viszont csak jövő héten írok, mert végre elért hozzám is a visszahívás, és rendberakják a kuplungot, bár engem már egyáltalán nem zavar, hogy magasan fog, mivel tökéletesen megszoktam.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)