- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jereti
tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szia! Én akkor cseréltem le egy ilyen 125 ezres kínai androidosra, amikor kiderült számomra, hogy a gyári fejen az egyébként fizetős Sygic Car navi közben akad a zenelejátszás. Nem akartam elhinni. De azért tettem még egy utolsó próbát az android autóval is, de az szintén döbbenetesen nehézkes, így meguntam az erőlködést. Pl. nem lehet a névjegyek közt keresni, ha telefonálni akarok. Komolytalan. Ráadásul a waze az aa alatt butított, nem hajlandó pl. útáttekintést mutatni..., az alternatív utakra nem ad térképes előnézetet, és sorolhatnám. Na most ezekhez képest az androidos fejegység ég és föld. Azt a navit használom kompromisszum nélkül, amelyiket akarom. Igo, teljes waze, ami jól esik. Mobilnetet ad neki a telefon wifin. Megy online rádió, nincs akadás navi közben, van cd-dvd lejátszó, widgetként látom az aktuális időjárás radarképét, azonnal felolvas bármilyen bejövő üzenetet, üzemanyag-fogyasztási app tök jó, nagyobb a kijelzője, fizikai gombok is vannak rajta, sorolhatnám. És még a zeneminőség is jelentősen feljavítható pl poweramppal.
-
Sza_Sa
senior tag
Tükör, kamera+radar. De a radar inkább elől segítség.
Viszont az emelkedőn való elindulás segítőt biztosan átprogramoznám, kisebb emelkedőnél nem tudod, hogy vajon működni fog, vagy nem. Az én ötletem az lenne, hogy
a; nagyobb fékpedál erőre aktiválódjon szögtől függetlenül, tehát ha akarom akár sík talajon is.
b; fékről lelépve mindig tartson, szintén akár sík talajon is.Nekem mindegyik megfelelő lenne, amire egyszerűbb lenne megváltoztatni a gyári programot.
-
-
tboldi
nagyúr
Én akárhányszor próbáltam, sosem sikerült olyan pontosan beállnom kamerával, mint tükörből. Sőt, amikor az új Civic-kel akartam betolatni a parkolóba a tesztkör után (a bejárat mellől oda hátra, ahol a Jazz is áll), egyáltalán nem tudtam a kamerával beállni többszöri nekifutásra sem, aztán a jól megszokott tükörrel meg elsőre sikerült.
-
tboy93
nagyúr
válasz
üzenetére
Nekem a radar nem hiányzik, nekem sose volt, így nem szoktam meg, érzésre jól parkolok, simán 5cm-nél kevesebb helyet hagyok az orránál ha kell. Anyósék autójában kifejezetten zavart a radar, mert úgy visított mint amikor elvesztenek egy beteget a vészhelyzetben, aztán amikor kiszálltam megnézni mennyi hely van még, akkor konstatáltam hogy 30cm-re vagyok a faltól

-
-
törölt tag
-
bigdigit
addikt
Nem találtam a kézikönyvben semmi infót a vissza gurulás gátló működéséről. Mikor lép életbe meddig tart ki meg hasonló?
-
D@ny7
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Amiket én használok a céges autómba (androidos gps tablettel): tunein radio, youtube, Igo, google maps.
Viszont abban csak egy egyszerű sony rádió van, és nem igazán akarok költeni bele, így maradtam egy wayteq X995 max-nál, de mivel elég nagy a szélvédő, elfér zavarás nélkül.
Na meg ha van benne wifi az számomra nagy előny, az online rádió miatt.Ha már itt tartunk, Igo elfut a Bosh gyári rendszerén?
-
tboldi
nagyúr
Erről jut eszembe:
Az új Honda Civic-nél inkább ciki, hogy egy 4.4-es Androidot futtató lassú akármit tettek oda, aminek a kezelőfelülete is inkább vicces, főleg 8 millióért. XDA-n már sikerült rootolni is, és telepíteni is lehet APK-kat, csak semmi nem indul el.

Még a Suzuki Bosch rendszere is jobb ennél. De szerintem a legjobb infotainment manapság a Volkswagen-csoportos autóké, UI-ban, sebességben és funkcionalitásban egyaránt.Persze ettől még nagyon szívesen hajtanék egy 1.5T Sport Plus-t.

Amúgy egy Androidos telefont rákötve, vagyis az Android Autót használva kinyílik a világ, így nem kell feltétlenül okosabbnak lennie a rendszernek szerintem.
-
D@ny7
aktív tag
válasz
KubanitoS
üzenetére
Szerintem már az előny hogy android fut rajta, már csak az alkalmazások miatt is.
Na meg ha esetleg usb-n keresztül plusz funkciókkal lehet ellátni, az se egy rossz dolog.
A garancia az tényleg kérdéses, ezért is írtam hogy az ebay és társai felejtősek.
Bár előbb magával az autóval barátkozom, hisz végső soron az a lényeg. -
KubanitoS
veterán
-
-
blakey
titán
Arra ne számíts, hogy menet közben lesz videólejátszás, a menetközbeni lejátszás nem engedélyezett és tudtommal nem lesz egyik eszközön sem használható, szerelj fel az ülések fejtámláira 1-1 7"-os tabletet és megvan oldva a dolog. Mélynyomó utólag is beszerelhető, természetesen szakember által. Gyárilag nincs benne mélynyomó, ahogy írták, GL+-ban 4 mélyközép sugárzó van, kérhető, beszerelhető +2 csipogó, GLX-ben benne van a 2 csipogó.
Amúgy lehet cserélni a fejegységet, eBay-es és társain vannak Vitarához való fejegységek. -
D@ny7
aktív tag
Sziasztok!
Az új Suzuki vitarában lévő multimédiás egységről (rádió), hol találok neten bővebb információt?
Keresgélem a suzuki oldalán, de szinte semmi infó a tulajdonságairól.Köszi a segítséget.
-
Tamoo
nagyúr
Tavaly novemberben vettem az autót, decemberben már jött levél az önkormányzattól, hogy mennyi teljesítményadót fizessek még arra a hónapra. Nem jelentettem be semmit, előző autó adásvételijét adtam csak le a járási hivatalban.
Azzal bezzeg nem vonták le belőle, hogy a másik autó egész évre ki volt fizetve.

-
tboldi
nagyúr
válasz
Balázs1621
üzenetére
Az autók 99,5%-ában a kati után.
-
Balázs1621
senior tag
Sziasztok!
A "catalyst system efficiency below threshold bank 1" (P0420) katalizator elott, vagy utan van? Swift 2 2005.
-
biker
nagyúr
elkelt a Wagyönőr pozitív
Szerettük, és a legjobb autós befektetés volt eddig.
2013: 680-ért vettem
2018: 550-ért adtam
Futás 65e km
Szerviz igény: kb 200e ft de ebben minden benne van, még a két műszaki is.Kérdezném, hogy ha ügyfélkapun bejelentettem, feltöltöttem az adásvételit, és megvan az ügyirat, lezárva, akkor nekem már nem kell menni ocsmányirodába ugye?
És az önkormányzatnál külön be kell jelenteni a súlyadó miatt, vagy az is megoldott így 2018 környékén informatikailag? -
Thome
veterán
válasz
domojko
üzenetére
Ez felett elsiklottam.
1.3 Swiftemre én Infinity Ecosis-t vettem, Adac teszt alapján jól szerepelt és a valóságban is, teljesen OK volt normál használatra.
-
Aryan
senior tag
Ettől fèltem, de majd kiderül. Remèlem nem nagy kontorkodást látok majd ott.
-
Aryan
senior tag
Sziasztok! Páromnak jó ève vásároltunk egy 98as Swiftet. Hátsó lámpát megtuningolta az előző tulaj. Úgy működik mint a règi mk3 GTI-k lámpái. Hátsó ködlámpa helyèn világít a fèklámpa, nem pedig a helyzetjelzőnèl. Mit lehetne vele kezdeni, hogy gyári legyen? Nem billentettem mèg ki a helyèről a lámpákat, majd hètvègèn lesem meg mert kiègett a balos fèklámpa.
-
bubi92
őstag
Sziasztok
2000-es 1,3 swiftbe 5w-40-es olaj megy ugye? mennyi kell bele?
-
dnelb
veterán
Valakinek Pest körül nincs egy fűtött garázsa, ahova 10-12 órára beengedne? Persze nem ingyen, fizetek is érte. Kiakarok szigetelni 3 ajtót de min 10 fok kell az anyaghoz.. Jelenleg belső borítás nélkül járok, se ablak se tükörmozgatás
már várom mikor raknak ki valami bontós csoportba 
-
US.Army
csendes tag
jaaaj szerintem tudom ki az az ember. mert engem is hetente egyszer felhiv.. megkérdezi mindig ugyanazt, majd egy hét műlva hiv az 1.7 -es ajánlatával... atom fogyatékos
DDDDDDDDMegkérdezi, ( persze minden hivásnál) hogy volt-e valami javitva rajta.
elmondom neki hogy a csomagtér ajtót kicserélték garanciában mert 2 évesen rozsdásodott...szinte hallom ahogy kiesik a kezéből a telefon.. .
:
oh hát akkor az már újra lett fújva...mondom neki,nem. ki lett cserélve egy teljesen újra... - jójó de akkor is újra van fújva..
igen, mondom neki, az egész autó akkor újra van fújva, mert a gyárban egyszer lefújták.. idióta barom
ha 2,5 öt adna érte akkor se adnám oda ilyen embernek, ez a tipikus olyan ember, aki vásárlás után meglát egy karcot is valahol már rohan vissza hozzád.. ez az a fajta aki max 1.7 ért szalon új autót akar.
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Cseréld be egy sportra.. Mondjuk akkor a lomha tsi-t adnád el
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Magnum_
nagyúr
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ket autot igy, ezzel a hozzaallassal fenntartani onszop@tas
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
megvan még?

-
bigyo108
aktív tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Tiszta sorennek énis utánajártam.
Mit ajánlotok a problémára?
Ebay bluetooth obd 2 ?
és torque android progi ? -
dReFiX
senior tag
válasz
domojko
üzenetére
Vredestein Sportrac5 vettem 2016ban rá. Elégedett vagyok vele, akkoriban teszt győztes is volt, ha számít ez valamit.
-
domojko
senior tag
Elöl nekem is k425 volt a nyáron, én sem voltam vele megelégedve. Pályán 100-120-nál már kóválygott az eleje, éreztem h nem stabil. Hátul dunlop sport 1 volt de azok kukák már. Esetleg felrakom előre egy füst erejéig.
Gumis topikban a hankook k125-öt ajánlották, és azt havasolták h rakjam hátra, elöl maradjon a k425.
A vredestein-el van gyakorlati tapasztalatod? -
domojko
senior tag
Üdv!
Itt is feltenném a kérdést.
Ki milyen nyári gumit ajánlana 185/60 r15 méretben, 2006 Suzuki Swift 1.3-ra? -
Padre81
csendes tag
válasz
Mattyokar
üzenetére
Szia, nekem S-Crossom van, de ha jól tudom ugyanazok a felnik és a gumik. Majd egy év és kb 25.000 km után nem tűnik veszélyesnek a dolog, elég ballonosak a gumik, normális az oldalfalak magassága. A gyári nyomás a gumikban olyan 2.8 bar, na ez már kellemetlen. Nem is tapad rendesen a gumi, illetve kényelmetlenebb az utazás. A megoldás, hogy a fedélzeti számítógép menüjében comfort módba kell átkapcsolni eco módból a TPMS (guminyomás szenzor) érzékenységét (ha nem ott van gyárilag), és akkor nem fog bejelezni ha leengedsz belőle, minden esetre 2.5 bárnál nem jelez. Lehet hogy lehetne lejjebb is menni, olyan 2.2 vagy 2.3 körüli értékre, de nekem így már jó a menetkomfort és a tapadás is. A felni nem sérülékenyebb így a hulladék útjainkon mint más autóknál szerintem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
Andrewhouse
üzenetére
Kati után.
-
Andrewhouse
aktív tag
Sziasztok!
Van egy check engine lámpa hiba Ignisben ki lett olvasva 2 es lambdaszonda, nem tudja valaki megmondani nekem hogy az a Motortérben lévő katalizátornál vagy alul "katalizár után"??????
Üdv.
-
tdna
csendes tag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Rendben, köszönöm.
-
tdna
csendes tag
Sziasztok!
Szerintetek ez az ár reális? Ha nem, akkor mennyiért lenne az?
https://www.hasznaltauto.hu/auto/suzuki/swift/suzuki_swift_1.2_gc_ac_esp-12611078
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ubiquiti hálózati eszközök
- War Thunder - MMO Combat Game
- Mindenféle környezeti behatásnak ellenállnak az ASUS új TUF tápjai
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- PlayStation 5
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Lenovo X390 i5 8265U, 8GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- Dell Precision 7560,15.6" FHD,i7-11850H,32GB DDR4,512GB SSD,RTX A3000 6GB VGA,WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Szerettük, és a legjobb autós befektetés volt eddig.