- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Sziasztok.
Tegnap este kiégett a műszarfal-világítás egyik izzója a régi swiftemen
Mennyire bonyolult ezt cserélni? -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Amúgy én úgy emlékszem, mintha a 3 ajtós picit alacsonyabb is lenne, nem?
Egyébkénkt az volt a benyomásom, hogy az a 3 ajtós, amiben én ültem, valahogy masszívabbnak, jobban összerakottnak tűnt, mint az ötajtós. Jobban ügyeltek a burkolatok, műanyagok minőségére, vagy nem tudom, nekem ez volt a benyomásom, mintha kevésbé ciceregtek volna a műanyagok. -
fokukac
nagyúr
50-50 arányban? Kb. ezer éve nem nyitottam le, de úgy emlékszem, 2/3:1/3 az az arány.
Amúgy pedig tényleg jól pakolható, símán hazahoztam vele az 50 colos plazma alá való tévé állványt, ami a sedan-ba sehogy se fért volna be.AMD Power: Neked egy Honda Jazz kéne... csak hát tudom, a pénzmag....
-
fokukac
nagyúr
Na, érdekességképpen: csináltam egy kis statisztikát a Swiftemről, a nagyszerű excel-tábláimból.

Ami a legérdekesebb az az, hogy mennyit kellett költeni a kocsira 2006 nyara óta, mióta megörököltem anyámtól, és csak én használom.
Picit több mint 7 év alatt összesen 908 ezer Ft-ot költöttem a kocsira, de ebben minden benne van, alkatrész, szerelő, biztosítás, vizsgadíj, gépjárműadó, gumicsere, minden. Ez átlagosan évi ~130 ezer Ft.
A fenti összegből a nyers karbantartási díj (anyagköltség + szerelő) 532 ezer Ft volt. Ez kb. 76 ezer / év, ami szerintem nem rossz, pláne, ha azt nézzük, hogy minden rendszeres karbantartást megkapott, ha valamivel gond volt, azonnal cseréltettem. (Sőt, ebben már pár rendkívüli ktg. is benne, van, pl. amikor feltörték, és ablakot kellett cserélni.)
(Megnéztem rövidebb időre is, az elmúlt 4 évben is kb. ugyanennyire jött ki, évesítve)Ami sokkoló, az az, hogy a fentieken túl gépjárműadóra fizettem ~70 ezret, vizsgáztatásra 126 ezret, biztosításra meg további ~160 ezret…
A benzin-költségeimet csak 2008 augusztusa óta vezetem. E szerint azóta 1 343 228 Ft-nyi benzint etettem meg a Swiftemmel, a nagytotál átlagfogyasztásom 6,3 liter volt, ebben minden benne van, város, autópálya, országút, szerintem kb. 40%-40%-20% arányban.
-
fokukac
nagyúr
Lehet, hogy van egy tücsök a kocsiban, és a kanyarban szédül.

Egy 14 éves alsókategóriás kocsinál bármi ciripelhet, az illesztések, műanyagok, szóval ez szerintem nem rendkívüli.
Ha kopogást hallasz, akkor már nagyobb a baj, az féltengely.
A csapágynak meg egész más hangja van, ha tönkremegy (mittudomén, 50-nél olyan hangja van, mintha 120-szal mennél). -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Vagy lement a szalagkorlát kezdete előtt (még a híd előtt), és ment pár száz métert a füvön, aztán neki a betonnak? rejtély
A barátnőm utána állt ugyanabban az irányban a dugóban, kb. a hídnál.
-
fokukac
nagyúr
én azt nem értem, hogy hogy került oda? Mert a szalagkorlát érintetlen. Átrepülte, vagy hogy?
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Kívülről az - de üljön bele, pakoljon bele, és meg fog döbbenni , belülről mennyire nem pöttöm. 1,5 milla, de mégis racionálisabb döntés a felvázolt célra, mint egy 4 millás új autó, aminek az értékvesztése ennyi lesz 3 év alatt (egy 1,5 millás hondát meg símán eladsz 1 milláért 3 év múlva ?). Szerintem.
Persze, valakinek fel kell lendítenie a gazdaságot, (elvégre aszondta a főnök, növekedési fordulat van), növelni kell az ÁFA-, és regadóbevételeket is, na. :-) Ha Te magadra vállalod ezt a szerepet, ám, legyen
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Fura, mert az enyém is GC, de a jobbik, vaskosabb, duplaküllős kormány van benne. (Igaz, az enyém '99-es)
Ha minden fillér számít, akkor tényleg drága dolog az átiratás, meg ezek a ráköltések.
Amúgy az enyém lassan eladó lesz, és mindezek már cserélve vannak rajta. Csak még nem tudom, hogy mit vegyek helyette. -
fokukac
nagyúr
hi!
szakitól függ, de nekem az alábbiak a tapasztalataim:
olajcsere, szűrőcsere - 12-15e
gyertyacsere - 5-6e
váltóolajcsere - erre már nem emlékszem pontosan, kb. 12 e
féltengely - 20-25e
szilentek - 6 e
kipufogó - elemenként kb. 8 e, nekem utoljára dobot és a középső csövet cseréltek 16-ért
ékszíj - 6e
lengéscsillapító - ezt nem tudom, ingyen cserélték
vezérlést nem tudom, ilyen gondom sose volt -
fokukac
nagyúr
SZerintem nem lehetetlen, pl. ha átmész Szlovákián, az egész egy nagy szerpentin. Sehol nincs autópálya, mindenhol max. 90-nel mehetsz, persze a sok hajtűkanyar miatt az sincs meg sokszor.
Mindegy, nekem a legjobb fogyasztásaim mind a szlovák-lengyel túráimhoz köthetőek (4,2 liter régi Swift-tel), és nyilván köze van a motorfékhez és a szerpentinekhez.
De egyszer faterom 1-es bmw-jével is voltunk Krakkóban, és azzal is olyan fogyasztási érték jött ki, amit azóta sem láttam abban a kocsiban (1,6-os motor, inkább 8-10 literrel lehet vele eljárni, Szlovákiában 6,5-ből megálltam.
-
fokukac
nagyúr
Nekem mindig a hegyekben a legkisebb a fogyasztás, mert nemcsak fel kell ám menni, hanem le is, és a sok motorfék csodákra képes.
Meg szerintem a szlovák benzinből is kicsit mintha kevesebb kéne. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
hi!
most találtam a suzuki honlapján, csak Neked...
Suzuki Splash csereakció
Vadító külső, szelíd fogyasztás! Hozza be most régi Suzukiját, és engedjen egy páratlanul nőies, városi kisautó csábításának! Legyen Öné a Suzuki Splash 1.2 GLX+ akár már 2.387.000!páratlanul nőies... lol

-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Momentán nem nagyon, mert az irodában ülök, de majd küldök róla képet. Mondjuk lehet, hogy le kéne mosni róla a múlt heti havazás okozta koszt

Illetve megnézem, lehet, hogy a mobilomon van pár korábbi kép.@Lorcsi: egy Jazz-en gondolkodom, de még nem vagyok benne biztos.
-
fokukac
nagyúr
Lassan az én régi Swiftem is eladósorba kerül.
'99 szeptemberi, 1,3-as, 159 ezer kilométerrel. Asz'ondták rá anno, hogy cherry limitált széria
Végig karbantartott, szervízelt, első tulajtól. Rákölteni nem nagyon kell, néha egy-két kopóalkatrészben kimerül a dolog.
Kétszer volt vele koccanás, meg pár helyen meghúzták oldalról kedves pesti autóstársaim, amitől nagyon boldog voltam, de az ilyenekkel nem lehet mit kezdeni...Igazából minimális odafigyeléssel kimegy a világból, minimális fenntartási költséggel, csak hát elég puritán szegény, és már vágyom egy kicsit magasabb komfortra....
Fogalmam sincs, mennyit ér amúgy, ahogy nézem, 150-től 500-ig hirdetik ezeket, de kurvasok van belőlük, kétlem, hogy a realitás a tartomány felső széléhez esne közel...
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Furcsa lehet.
a régi swift-emben, amikor eléri az E betű vonalát, olyankor megy bele olyan ~31-33 liter, tehát még van benne 7-9 liter, amivel elmegy még 100-150 km-t is...de az E betű közepénél is van még benne minimum 5 liter.
-
fokukac
nagyúr
nem rossz az, ismerve azt, hogy az átlag milyen stílusban vezet.
más téma.
Egy 1999-es 1,3-as GC Swift-et vajon mennyiért lehetne eladni mostanában? iszonyat nagy a szórás a használtautón, 150 és 500e Ft között...
Amúgy azóta, mikor a legutóbb írtam, hogy mennyi bajom van vele, minden aktuális kopóalkatrészt kicseréltettem rajta: jobb féltengely, hátsó szilentek, váltóolaj; most pedig elvittem a gyári visszahívásos lengéscsillapító cserére is.
Nem tudom, ez az új lengéscsillapító miatt van-e, de most szinte csak úgy suhan ezeken a szar pesti utakon, teljesen meg vagyok lepve, lehet, inkább megtartom
szóval vajon mennyit ér? Végig rendesen karban volt tartva.
Kívül vannak rajta sérülések, többször meghúzták, összekarcolták. Kétszer volt koccanás miatt törve az eleje, azt szakszervízben szépen megcsinálták. -
fokukac
nagyúr
Helló!
Swift III 1,2-es motorjának a fogyasztásáról van valakinek tapasztalata..?
Mi az átlag, mi a rekord?
kíváncsi vagyok. -
fokukac
nagyúr
Sziasztok!
Hétvégén voltam a Balatonon a régi 1,3-as swiftemmel, és arra lettem figyelmes, hogy amikor kb. 100-110 körüli tempónál, jellemzően 4-ik fokozatban, 3000 körüli fordulatnál nagyobb gázt adok (pl. előzésnél, vagy pl. az érdi emelkedőn), akkor eléggé rezonál a kocsi.
Persze, amúgy is szokott egy picit, de most tényleg sokkal jobban elkezdte, de mondom, akkor, amikor nagyobb teljesítményt ad le a motor.
Ha benyomom a kuplungot, akkor erőteljesen visszaesik a rezonancia.Ez vajon mitől lehet? Motor? Váltó?
Azért aggaszt a dolog, mert szombaton mennénk az Adriára...
-
fokukac
nagyúr
ennyit eszik a swift2?l
mondjuk, lába válogatja.
ékes példa rá a keresztanyám első szériás mazda 6-osa, amivel a család 10-11 literrel közlekedett, én meg elmentem vele 6,5 literes fogyival Szegedre, meg vissza.
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
grat!
mid volt, vagoner v. régi swift?félévente egyszer én is gondolkodóba esem, hogy el kéne már adni a régi swiftem (pont 13 éves), de semmi gond nincs vele, alig eszik, elvisz a-ból b-be,
(már azon kívül, hogy igénytelen műanyagból van és zörög, illetve, ha karambolozom, meghalok)Ui. a legjobb az, hogy már pár éve szinte nem is amortizálódik az értéke

apám bmw-je félévente veszít annyit az értékéből, mint az én autóm értéke... -
fokukac
nagyúr
hi! én 2006 óta hallom a régi swiftemen.
Nekem is azt mondták az autós topicban, hogy ez kinyomócsapágy lesz...
De - azon kívül, hogy én is minden neszt észre veszek, és idegesít - azóta sincs semmi baja, pedig mentem azóta 77 ezer km-t, szóval ne aggódj. -
fokukac
nagyúr
Géza, a régi swiftem 4,3 literes fogyasztással hozott haza Ótátrafüredről... :-)
13,5 liter 314 kilométeren :-)Ezzel már majdnem megközelítettem a 10 évvel ezelőtt felállított egyéni csúcsomat :-)
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
szia,
Igen, az akksi idős, most télen volt 4 éves, de még símán indult a -20 fokban... nekem télen szoktak tőnkremenni az akksik, nem nyáron :-)
meg előjele sem volt.
délután még pöccre indult, aztán hazajöttem (kb. 10 km], megálltam a lakástól 500 méterre a bolt előtt, és mikor 10 perc múlva mentem volna tovább, már se kép, se hang. -
fokukac
nagyúr
képzeljétek, ma megtörtént a lehetetlen: A 13 éves Suzukim megadta magát, és nem indult, de még csak meg sem forgatta a motort: schlusszkulcs forgatásra csak egy kattanás, és se kép, se hang...
kénytelen voltam ott hagyni a bolt előtt....
Mitől lehet ez a hiba? mondom, be se forgatja a motort, hirtelen jött,minden előjel nélkül. Ha az akksi merül le, akkor még be szokta forgatni.
esetleg indítómotor? gyertya? generátor? -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
a forgalomtól függ, meg attól, hogy mennyire tudod tartani a tempót.
Nekem 120-nál olyan 5,5 körül eszik, ha nem kell sokat fékezgetnem, gyorsítgatnom. (pár évvel ezelőtt mentünk az Adriára, éjjel, ott ez jött ki hosszú távon)Viszont, mióta ennyi a kamion az utakon, azóta sajnos ez egyre nehezebb, mert a külsőben 90-nel mennek a kamionok, belül meg 150-nel az őrültek.... ha nagy a forgalom, és cikk-cakkozni kell, gyorsígatni-lassígatni, olyankor 6 liter fölé megyek sajnos, a negatív autópályás rekordom 7 liter.
Érdekeseségképpen, tavaly Zell am See-ből hazajövet, az osztrák autópályán (osztrák vezetési kulktúrával), osztrák benzinből ugyanilyen autópálya tempónál ~5,1-es fogyi jött ki, ~750 km-t mentem egy tankkal.
-
fokukac
nagyúr
Most komolyan ezen akarsz vitatkozni velem?
útszakasztól, gumitól, vezetési stílustól és benzintől függ. Minden ilyen rekordom külföldi benzinnel történt, olyan helyeken, ahol nincs autópálya, de vannak pl. hegyek (ergo sok a motorfékes szakasz), mondjuk azért a hegyekbe fel is kellett előtte menni (és volt benne kamionok előzgetése is). Ja igen, és szlovákiában akkoriban még a városban is mindenki 80-nal ment. Tehát nagyjából azonos volt a sebesség.
Amúgy pedig tényleg nagyon sok függ az egyéni stílustól, én a család 2 literes mazda 6-osát is elvittem 6,5 literből (nekik 10-et fogyasztott). -
fokukac
nagyúr
nem kell elhinni, de attól még igaz. Mondjuk, hozzá kell tenni, hogy nem magyar benzinnel volt, hanem egyszer szlovák, egyszer pedig lengyel benzinnel.
Ugyanezt figyeltem meg az osztrák benzinnel is: kb. 20%-kal kevesebbet kért belőle az autó, csak ott ugye autópályán mentünk, ezért nem volt ilyen alacsony a fogyi.
A katalógus-adat egyébként 4,8 l 90 km/h-nál.
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
hát azért ezt gyaníthattad volna, hmm.
14 év alatt 65 ezer? mennyi is az évente? -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
az úgy működik, hogy rá kell ütni egy bazinagyot, és utána ég tovább.

a szervizes mutatta nekem. aztán égett egy ideig, aztán megint nem,
aztán már hiába ütöttem, nem volt semmi eredménye, aztán eltelt egy év, aztán gondoltam, újra megpróbálom, és tényleg újra működik
8,5 éves a kocsi. -
fokukac
nagyúr
most az enyém is 7 és felet evett, fene a torkosságát.
mondjuk siettem vele szegedre, de a kaminok miatt nagyon nem sikerült összehozni az egyenes vonalú egyenletes mozgást (mindig kijött elém valaki 80-nal, ergo fékezés anyázás, utána gázadás megint, és ez 5 percenként egyszer biztos.)aztán volt még 100 km pesti közlekedés, dugó, hidegen indítva, kis távokra.
ennél sokkal jobb szokott lenni a fogyi. -
fokukac
nagyúr
úgy bírom, amikor kötekedsz.
1, itt a sajtóközlemény a statisztikával, tessék : 2007 első félévében a termelés 86%-a ment exportra, ami 100 ezer darabot jelent, és ez szétoszlik Európában.
2, azt pedig különösen nagyon kedvelem, amikor a saját szubjektív tapasztalataidat vetíted ki a világra...
jó, hogy voltál a horvátországban, de az nem a világ. képzeld, én meg még oslo-ban is láttam norvég rendszámú buzukit, sx-et, swift-et, de még ignist is. szóval azért, mert Te még nem láttál külföldi rendszámú suzukit, még lehetnek, nem gondolod?3, ez nem a koreai csodaautók topicja, bár tudom, hogy te a beépített marketingesük vagy, én életemben nem vennek pl. kia rio sedant.
bocs 
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
csak az a különbség, hogy a kia a piacszerzés fázisában van,
a renault meg a fiat eladásai pedig hanyatlanak.ezzel szemben a suzuki egyre több autót gyárt, és el is adja őket.
megtehetik, na.
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
jajj, ne hasonlítgassál már minden a szamarához...

meg egyébként is, a szamaráról nekem nem a tágasság jut eszembe (igaz nem ma volt, hogy utoljára ültem olyanban)
egyébként a mai kocsikban már olyan bonyolult beállíani az üléspozíciót, hogy lehet, hogy tényleg az tréfált meg, hányféle paraméter van... -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
miért lenne jobb?
azok a fogyasztásbeli és kibocsátási adatok, amiket itt felhoztál, az autó tömegén és légellenállásán múlnak.
az ignis egy nagy bumfordi nem áramvonalas karosszéria, nagyobb is, mint a swift, persze, hogy többet fogyaszt.
lóerőben meg nyomatékban meg jobb a vvt,
nem is beszélve a nyomatékgörbéről. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
''Van egy nőszemély a képen , a háttérben meg suzukik, és valahogy a kettőt ildomosabb nem egy ''lapon'' említeni.''
hát b+, akkor retusáld ki magad a képről.
ez annyira gyenge volt, hogy nagyon.
nem gondolod, hogy jobb lenne hanyagolnod ezt a topicot, ha már úgyis ''ildomosabb nem egy lapon említeni'' a szuzukikkal...?
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
ne haragudj, milyen magas fordulatszám?
ötödikben, padlógázzal kb. 4200-4300 a fordulatszám, és akárhogy nyomod, feljebb nem megy, nincs már elég nyomaték a gyorsuláshoz.
semmi fogyasztás-korrigáló szakasz nem volt, budapest-szeged, oda vissza, még az m0 előtt egy útlezárás is volt, fél óra araszolással, és időre mentünk, be kellett hozni. pont 7-re jött ki.
-
fokukac
nagyúr
viszont el kell, hogy újságoljam, hogy új városi negatív fogyasztási rekordot döntöttem...

9,3 liter. tél van, és csak 5 perceket mentem vele a városban (még olyan igazi dugó se volt benne), és a sok hidegindítás miatt ennyit evett. Nem volt ideje bemelegedni...
nyáron ugyanilyen használattal kb. 6,5-ből, 7-ből elmentem.
8 fölé városban télen sem mentem eddig soha. na mindegy.
ez már majdnem annyi, mint apám bmw-jének a fogyasztása...
[Szerkesztve] -
fokukac
nagyúr
nekem végig padlógázzal (160-165) sem ment 7 liter fölé, autópályán
----------------------------------------
ha beállok 130-ra, akkor olyan 5,5-6 liter, csak országúton, 80-110 között, sok előzgetéssel 5-5,5 liter.
a rekord-fogyasztásom 4,21 liter, máig sem tudom, hogy csináltam. szlovákiai mol-benzinnel történt... na jó, sok motorfék volt benne. -
fokukac
nagyúr
nem tud valaki egy jó szuzuki-szakit?
van pár apró probléma, de nem akarom márkaszervízbe vinni, mert ott lenyúlnak. -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
ezzel csak az az egy bja, hogy alfa.
nem tudom, vezettél-e már alfát, nálunk van a cégnél három is,
de olyan apró idegesítő dolgai vannak, amin egy normális autóba szocializálódott ember a fejét veri a falba...
apróságok, mint pl. a gombok elrendezése, logikája... olasz logika, mindenekfelett. olyan helyekre raknak gombokat, ahol tuti nem keresnéd... -
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
-
fokukac
nagyúr
Kicsi, gyenge, de rettentő gyors
Manapság az ember, ha kedve tartja, és a pénztárcája engedi, leugrik a márkakereskedőhöz, és vesz egy 2-3-4-500 lóerős autót. Pedig ha egy kicsit foglalkoznak vele, egy 1,3-as autó is képes lehet jobb köridőt futni, mint a sok száz lóerős szörnyetegek. És jóval olcsóbb is.
[link]
swift rulez!
-
fokukac
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Diablo IV
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ ASUS TUF 17 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 512 SSD RTX 4070 (8 GB) 2.5K 240Hz Garancia
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- LG UltraGear 27GR95QE-B 240 Hz OLED 2560x1440 Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- RÓZSASZÍN! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - HAJNALPÍR AJÁNDÉKKAL!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)