- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pjen
félisten
válasz
Motion_Blur #24899 üzenetére
"Totalcar - Magazin - Típushiba a magyar Suzukik váltójában".Én is azt hittem ez csak a más autójában lesz.
-
pjen
félisten
92K nál még az enyémnek sem volt semmi baja,és nagyon nem is zúztam,hisz a tavaszi vizsgán még a gátlóim is olyanok voltak szinte mint az újak.A Trabant váltó is elment hiba nélkül 100K t ha a szabadon futót lehegesztetted,és ment volna többet is csak nem volt már főtengely.Egyébként a T.C. n 6000K váltócsere is van.
-
Trial
újonc
válasz
Motion_Blur #24893 üzenetére
Szia!
A keretem 4 millió.
Az igényem, hogy működjön
amúgy meg legyen kényelmes, legyen több mint 75 lóerő, hosszú utakra használnám a kocsit leginkább országutakra. Kupé nem lehet őszintén nem tudok vele parkolni
Női fejjel azt mondanám, hogy legyen kívül-belül szép, kizárólag csak 5 ajtós lehet, klíma bár egy 4 milliós kocsiba ez elvárt.Néztem ezeket Suzuki Swifteket nem rosszak de sokan vannak úgy, hogy ne vegyem meg, mert suzuki...
-
Trial
újonc
Sziasztok!
Új tag vagyok. Mondták nekem, hogy jöjjek fel erre a csodás helyre ahol kedves emberek segítenek nekem döntést hozni.
A kérdésem az lenne milyen Suzukit vegyek?
Amit tudni kell rólam, hogy már 3 éve autózom a nagy világban. Most egy VW IV.-em van és őszintén utálom bedöglik minden benne és igen nő vagyok de nem hiszem, hogy ettől nem működik a csodajárgányomSok ismerősöm ajánlotta a Suzukit de kell valami motiváció, hogy megvegyem vagy sem
Meg kérek minden férfit, fiút vagy akár nőt, hogy segítsetek, mert nem igazán értek az autókhoz.
Köszönöm.
-
Pikkolo^^
addikt
válasz
Motion_Blur #24884 üzenetére
Szerintem valamit nagyon félreértettél.
-
balaaa88
aktív tag
Sziasztok!
1999-es Swiftet "mennyire éri meg" LED-esíteni?
Gondolok itt arra, hogy műszerfal, fűtéskonzol, belső világítás izzóinak LED-re való cserélése.
Továbbá irányjelző izzók, féklámpák, tolatólámpa, rendszámtábla világítás cseréje.Egyetlen egy félelmem van ezzel kapcsolatban, hogy az akkumulátorról érkező feszültség +- -ban való eltérése nem nyírja/nyírhatja ki idő előtt a LED-eket?
Mivel a LED-ek ilyen szempontból nem annyira hibatűrők, mint mondjuk egy hagyományos izzó.
Tapasztalata van ezzel kapcsolatban valakinek?Köszik!
-
negroo
aktív tag
válasz
roberto211 #24883 üzenetére
Nekem 98 asom van és csak 50000ft injektor csere többi olaj váltó vezérmü gyertya fékbetét csere volt. És megbizható. Jó akum is van benne
-
válasz
roberto211 #24883 üzenetére
Kisgyerekkel be nem ulnek regi swiftbe
-
Motion_Blur
félisten
válasz
Pikkolo^^ #24882 üzenetére
Pár ezer forint azért mert nem viszed el a leengedett olajat? Ez valami vicc?
Nekem 2e Ft-ért lecserélik a vitt olajat, számlával, korrekt munkával, nem elsietve..
Amiért most valszeg először a 6 év alatt márkaszervizbe viszem az autót az azért lesz mert pár dolgot le akarok rajta ellenőriztetni:
- ABS diagnosztika
- hátsó fékek kitakarítása
- első tárcsák + betétek cseréje (viszem az EBC-ket)
- EGR tisztítás
- szelephézag állításEzeket azért a szakszervizzel nézetem át de csak azért mert ismerem őket, anno az egyik ottani srác szerezte nekem az autót + velük fújattam le + rakattam fel a hátsó szárnyat is. Meg persze okosba megoldható minden.
-
roberto211
őstag
Haliho. Tegnap kibereltem egy 1.3 8v swift sedant. 2 napra. Elején furcsa volt lagunahoz képest h nem ez a puffedos, meg összetart minden de meglepően tetszik az 1.3as
Kibereltem, vettem osztrák matricát plusz magyar matricát teletankoltam aztán mentem is vele délután 5kor Bécsbe mert sos be kikellett jutnom tegnap aztán 2ora alatt kb kiertek 150es atlagtempoval,meglepően jól bírta ,az oldalszélben jobban viselkedik mint a 3 ajtós ,gazreakcioja lagunahoz képest ég és föld a swift javára , hátul is ellehet férni tehát nekem tetszik
2 nap alatt beletoltam osztrák +Magyarországon összesen 650km-t minden gond nélkül
Nem annyira felszerelt mint az enyém volt,néha idegesít h nincs benne szervo meg stb de nem az enyém. Lényeg h jó ujra ülni régi swiftben
Váltó az sztem hamarosan megmukkan gondolom előttem jól szetrangattak de ha be is szarik nem pénz nekik. 15e bontottan.
Most gondolkozunk ujra a barinommel h ujra régi swiftet veszünk 2002 körüli 1.3 8v vagy 16v t 3ajtosba mert meggyőzött megint
-
yanna
addikt
válasz
Joe.36 #24872 üzenetére
Ki kellene találni, hogy milyen olaj. Amennyiben hajtómű akkor a váltóból, ha motorolaj akkor a motorból került oda, nagy valószínűséggel a szimering probléma miatt, Az, hogy "föntről" belefolyjon a motorolaj szerintem gyakorlatilag lehetetlen.
(#24871) Tigi: Szerintem ez már a "kezdetektől" így volt, csak a márkaszervizek parasztvakítottak, mert elestek némi exrta haszontól.
-
Joe.36
addikt
Ezt mondja a szerelő is. Szét kell szedni, pedig tavaly nyáron vettem felújított váltó. [Itt vettem] De csak 6 hó gari volt rá.
-
pjen
félisten
válasz
Joe.36 #24872 üzenetére
A váltóból normál helyzetben nem folyha,hisz akkor a váltó olaj is ráfolyna,mint ahogy rá is folyik ha szétmegy a nyelestengely csapágy és a szimering,azért is kell kicserélni.
Tigi:Gondolj bele, Te bármilyen olajat vihetsz függetlenül attól mi van ráírva.Veszel a neten egy kanna olajat,amiben ki tudja mi van aztán ha beáll a motor a szervíz a hibás.
-
Joe.36
addikt
Sziasztok, régi Suzuki swift 1.3 . Tavaly nyáron váltó csere volt ( felújított 6 hó gari ).Most a kuplung csere van, ami tiszta olaj, szét kell szedni a váltót és szimeringet cserélni.
Lehetséges az hogy a vezérműtengely és gyújtás közti részen az olaj ami kicsit csöpög, pont a váltó karra, bejusson a kuplungba ? -
Tigi
őstag
Sziasztok
EZ még érvényes?
Bátyám lassan vinné a Swift-et az első szervizre, de meglepő módon a Suzuki szerviz nem túl rugalmas a saját olaj vitelével kapcsolatban.
-
válasz
Motion_Blur #24868 üzenetére
Egy fiatal kezdo futar srac volt. Maceraltak hogy siessen a fuvarral
Persze ez nem mentseg, de azert szomoru.
-
Studi
veterán
válasz
Motion_Blur #24868 üzenetére
Mondjuk a képen már szét van vágva a kocsi, de ez akkor is durva pusztítás.
Szerencse, hogy senkit nem vitt magával a gyökér. Itt melózom a közelben, nem is értem, hogy lehet ebben a kereszteződésben ilyet művelni.
-
dnelb
veterán
válasz
Motion_Blur #24865 üzenetére
kommentben írta valaki hogy fékezés nélkül 110el oszlop.. nem tudom igaz e de eléggé hihető
-
Motion_Blur
félisten
Lenullázott Swift: [link]
-
Kornel
veterán
Baleno.
3 csillag.Radaros veszfekkel is csak kamu 4 csillag.
Szerintem nagyon rossz vétel ennek tükrében főleg, ennél sokkal olcsóbb egy szinten ropira törő sandero pl. -
biker
nagyúr
válasz
Dark Archon #24861 üzenetére
hát igen, ez így elég gáz
-
-
Zoli133
addikt
Hali,
Van egy 2001-es Swiftem (sedan, glx). Múltkor beülve tapasztaltam, hogy az elektromos ablakok megadták magukat. Tudtommal a biztosíték az a biztosítéktábla mellett kellene hogy legyen külön, de nem találom. Pár éve az is át lett alakítva késesre, mert az akkori riasztó (ami azóta ki lett szerelve) kicsit meghalt.
Persze nyilván ha a biztosíték ment ki annak okai lehetnek, valszeg hét második felében látja egy hozzáértő is de addig is jó lenne tudni valamit. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Óvodások homokozója
- OLED TV topic
- Android szakmai topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Megjelent a OnePlus 13T
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Suzuki Swift 1.3 2005 GC, 168e km, fapad, Alkuképes
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest