- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
roberto211
őstag
válasz
bacsis #20908 üzenetére
Jó azért ne legyünk tényleg elvakultak..
Mint tudod Te is mint itt mindenki más nekem is régi 3 ajtós stiftem van , legfullosabb felszereltségben szép állapotban (volt még össze nem törtem
Most még szebb lesz) , nagyon is szeretem mert ilyen árban kisautók között valóban nincs alternatíva semmire nem cserélném el ezekben a kategóriában mozgó autókra DE! azt bekell látni hogy az mk4 swifthez képest azaz a gömbölyű swifthez képest egy talicska.. Finoman fogalmazva.
Ez is megy ez is pörög főleg a 16v, könnyű, kb gtk ból vissza lehet hozni aprópénzért lásd a példámat lehet szeretni is de nekem is mk4 swift a cél.. Ne költs rá 100ezreket ..
Én is így voltam hogy huhh fullfull optikai tyuningos swiftet csinálok belőle disco felnikkel aztán rájöttem baromság..
Kötelező szervizt megadom neki nem is fos cuccokból tehát minőségit rakok bele, ha van valami baja kb azonnal megcsináltatom de fölösen már nem szabad rá költeni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gurulunk, WAZE?!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Új tokozással jön az Arrow Lake utódja?
- Háztartási gépek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- High-tech fűtőtest? Nem, szellős GameMax ház!
- Hiába van április, a hardverek nem tréfálnak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H310CM i3 8100 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Bitfenix Neos 500W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest