- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc-user
senior tag
Sziasztok! Van egy 2003-as Swiftem. A műszerfalon megjelent a "check engine" hibajelzés és nem alszik el. Milyen hibák szoktak leggyakrabban előfordulni?
-
albiosz
őstag
Helló Cartársak!
Van itt újpesti Suzuki tulaj? Hova érdemes hordani javíttatni a szekeret? Dunakeszi eleje a régi 2-es mentén belefér, de Újpest Váci út/Árpád út környéke preferált.
-
Doze
aktív tag
válasz
roberto211 #17520 üzenetére
Van egy olyan érzésem, hogy annak a kaszninak kuka van... nem egy régi swiftet láttam amivel padkára álltak az egyik kerékkel és nem csukódott az ajtó
, amúgy ha szét van rohadva a kaszni (sokszor az alvázvédő alatt) akkor veszít a merevségéből, ha törve volt és szakszerűtlenül javítva akkor is... vagy kapott egy faszát a kaszni valahogyan...
-
Doze
aktív tag
válasz
Krenk01 #17519 üzenetére
Igen... 2005-ös prospektus [link]
De nem érdemes túl sokat rágni magad miatta mert, utólag nagyon sok dolog nehezen, vagy egyáltalán nem szerelhető be... pl az ajtó nyitást is a can-bus figyeli/vezérli, ugyan úgy mint a fogyi mérőt középen. Tehát pl nem vezet oda drót, nincs benne a központi BCM-ben... stb stb.. ez nem úgy megy hogy veszel egy másik órát oszt jónapot, vannak még mögöttes dolgok is... Egyszerű autó, a maga nemében, de ezért gondolom egy teljes huzalozást nem akarsz cserélni
Amúgy fullos autót akarsz, jobban jársz ha eladod és veszel egy GS-t...
-
Krenk01
újonc
Sziasztok! érdeklődnék adott egy 2005-ös swift alapfelszereltségű most a kilométerórában lévő jelek amik ügye mutatják hogy nincs bekötve az öved meg ilyen a jobban felszerelt ugyanilyen típusú kocsikba pl van ugyebár üzemanyag kijelző led is ha már a végét járja, illetve az ajtónak az állapotát is jelzi ha pl nincs becsukva megy ilyenek. Most az enyémbe hogy van ezek a dolgok nincsenek rajta bekötve és végülis fel szereltségtől függ a kilométer óra típusa is ?
-
Doze
aktív tag
válasz
E.Kaufmann #17514 üzenetére
Az kuplung cserés, elég vastagon. Után állítani csak akkor lehet ha olyan helyen fog a pedál... de nem igazán jellemző.
-
pjen
félisten
válasz
E.Kaufmann #17516 üzenetére
Valószínűleg csak tárcsát,de majd a szerelő megmondja,ha látja.
-
pjen
félisten
válasz
E.Kaufmann #17514 üzenetére
igen,elkopott.
-
E.Kaufmann
veterán
Adott egy 99-es Sport Swift
Ha hármasban és afelett dinamikusabban nyomom meg a gázt, a fordulatszám felpörög, de a sebesség nem nő, vissza kell venni a gázból, de szépen lassan megnyomható az a gáz.
Elkopott a kuplung? -
mdk01
addikt
válasz
kalozhun100 #17507 üzenetére
Most ha jól értelmezem az ajtót felemelték és nem volt kottyanás?
Ergo B oszlop van megsüllyedve? -
pjen
félisten
válasz
kalozhun100 #17510 üzenetére
Egyszerre?
-
Siriusb
veterán
Tudtok itt a PH!-án olyan aktív fórumot, ahol autóriasztókkal kapcsolatban folyik az eszmecsere?
-
pjen
félisten
válasz
kalozhun100 #17507 üzenetére
Szia,amekkorát kézzel tudsz húzni azt ki rugózza az oszlop.
-
pjen
félisten
válasz
kalozhun100 #17500 üzenetére
Ha a zsanéron lötyög azt látod ha mozgatod,lehet már picit az oszlop ereszkedett meg.Nekem volt ilyen skodán a lakatos egy emelővel megfeszítette picit felfeké és jó lett.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
lolka1980 #17487 üzenetére
Nos a gond Kartergáz Szelep meghibásodás volt.
Csere és minden szép és jó. -
mdk01
addikt
válasz
kalozhun100 #17500 üzenetére
Én vettem 3éve 2db ilyen csapot, hogy kipróbálom, de azóta sem sikerült kicserélnem
Ha neked sikerül és jó lett akkor számolj majd be kérlek. -
mdk01
addikt
válasz
kalozhun100 #17498 üzenetére
Vagy gyári komplett zsanér 10k/ajtó környéke.
-
lolka1980
aktív tag
válasz
kalozhun100 #17498 üzenetére
Link
Esetleg ez -
kalozhun100
őstag
2001-es Suzuki Swiftemen lógnak az ajtók. Mit lehetne tenni?
-
tgeeb92
tag
Sziasztok!
Volna egy 2007-es 1.3 GLX Swift! Kb 1 hónapja eléggé hangos az ékszíj (nyikorog)! Sztem az a baja! Más meg azt mondta hogy valami kuplung csavar miatt ilyen... Bár kuplung felengedés után csinálja jobban! Most akkor mi az igazi gond? Vagy esetleg a légkondi a csapágyas? azt is mondjákKöszönöm
-
Krenk01
újonc
Ez egy alap felszereltségű 2005-ös swift lehet am oda a műszerfalra lenne az igazi mert ott a kéziféknél nem túl kényelmes......
-
Doze
aktív tag
válasz
Krenk01 #17491 üzenetére
hát ha az ajtóban lévő könyöklőt cseréled akkor oda, ugyanis ott van gyárilag, nem sok gond van vele, annyi hogy az ajtókárpitot le kell szedni, és magát azt a műanyag vackot egy csavar fogja oda... középen a kézifék résznél az ülésfűtés kapcsolója van gyárilag. (azt sem tudom hogy passzolna e egyáltalán oda az ablakemelő)
Gondolom valami nem túl felszerelt autóról van szó, de pl a bal térdednél is vannak még üres helyek (ahol gyárilag a műszerfal világítás kapcsolója, a ködlámpa, és a fényszóró magasság állítás van)
-
Krenk01
újonc
Sziasztok érdeklődnék, hogy 2005-ös swiftbe hova érdemes betenni az elektromos ablak kapcsolóját a kézifék mellé, vagy esetleg fel lehetne valahova tenni a műszerfalhoz is ? Az ajtókárpitba sajna nincs hely neki kialakítva.
-
hódmaci
senior tag
Sziasztok!
Ha meghibásodik a MAP szenzor akkor az milyen hibajelenséget produkálhat?
Illetve ha meghibásodik a ATS szenzor akkor az milyen hibajelenséget produkálhat?
swift 2001 1.0 -
-
lolka1980
aktív tag
Sziasztok!
Swift 1.0 2001 5ajtoVolna egy olyan hibám hogy üzemmeleg motornál alapjárati fordulat magasabb a megszokottnál.
Illetve emeltebb fordulat van mintha menne a szívató(ezt csak én gondolom) amit 5-10 mp ként egy pillanatra viszaejt normál fordulatra majd megint magasabb fordulaton pörög.
Volna valami ötlete valakinek mi is lehet a gond? -
Scobbyka
tag
Sziasztok,
Adott a következő hiba a Suzuki Swift GLX 2006-os autónknál, álló helyzetben minden mutató a szokott helyén van. Kulcs elfordít ezután van hogy:
Vízhőfok mérő fent akad vagy nem is mozdul meg.
Üzemanyag mérő fent akad.
Van olyan hogy a sebességmérő óra nem valós értéket mutat menet közben természetesen, úgy kb. 30-40 km/h-val kevesebbet mutat.Aztán van olyan hogy minden OK és flottul működik.
Az egész egy csontra merült akkuval kezdődött. (sajna rajta maradt a világítás)
Újra lett programozva a központi egysége, akkor egy pár napig jó volt.
Megint újra programozták, hosszabb ideig volt jó.
De most megint elkezdte -
sagesz93
addikt
Sziasztok
video
Ezt a hangot produkálja az autónk, 40-70km/h tartományban. Remélem hallható a videon. Mintha egy kis rigó csiripelneKérdés, mi ez? Előről hallom a hangot azthiszem, gondolom a futómű környékéről jön.
-
batai15
félisten
akkor jó. nincs folt a kocsi alatt tehát elvileg nem csepeg semmi.
-
lacy86
addikt
Van arra lehetoseg hogy a vezeto oldali ules also reszben a szivacsot kicsereljem?!
( 6 ev alatt mar kiultem es egy kicsit mar zavar ) -
batai15
félisten
Sziasztok! Suszkaba mi lehet a kopogó hang? Mint mikor hűl vissza felé a kipuff. Vagy lemezre csepeg valami. De nincs folt a kocsi alatt. Ja az a vicces hogy néha már akkor csinálja ha bedugom a kulcsot. A hideg miatt lehet? Azóta csinálja pár napja
-
Mr X
veterán
Urak, kérdésem lenne a tapasztaltabbakhoz.
'93-as Swift 1.0 hideg időben alig akar indulni. Teker az önindító, de nem robban. Hosszú indítózás után elkezd röfögni, és ilyenkor már a negyedik-ötödik nekifutásra elkapja. Csak minden ilyennél megvan a veszélye, hogy előbb merül le az akku a sok indítástól, mint hogy elkapná.
Van valakinek tippje, merre érdemes kezdeni a hibakeresést?
-
pjen
félisten
válasz
roberto211 #17468 üzenetére
Nem tudom, spirál hibával inkább kevesebbet szokott mutatni.Szerintem viddel szerelőhöz,ilyen hidegben kiszedni a műszer falat nem egy álom.Vagy járjál GPS el,úgyis az a pontos.
-
pjen
félisten
válasz
roberto211 #17465 üzenetére
Szia.Nekem a fordulatszám mérőm vadult egyszer így meg.Szervízben azt írták a munka lapra:érzékelő csere,beállítás.
-
Bandus99
őstag
válasz
roberto211 #17465 üzenetére
Megfelelő a gumimeret?
-
roberto211
őstag
Hali.. Ha rosszul mér a kióméter számlálóm (a fix is,meg a napi számláló is) akkor mi lehet a hiba? Mivel lehet megjavítani vagy mit kell cserélni benne?
A rosszul mér alatt arra gondolok,hogy pld megyek 5km-t és mutat 33at .. Ez csak egy példa. Tehát valótlan és irreális számokat mutat a kilóméter számláló.
Van valami ötletetek,hogy lehet megoldani?
200évj 1.0 swift.
-
lacy86
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #17463 üzenetére
Igy mar jo!
koszi meg1x! -
lacy86
addikt
válasz
Sh@dowMAN007 #17461 üzenetére
Jelenleg nem tudom megnyitni mert nem elerheto az oldal , de kesobb ranezek!
-
-
Kornel
veterán
Gyerekek.
Ha elpattog, vagy ha megbukik vizsgan az mar regen rossz.
Azt aki megvarja megint olyan, mint aki valtoolajat se cserel, mert jo az.
90k km bp-en es 58% korul voltak az elso gatlok a splash-be. Megmerve.
Akinek az jo, annak csak gratulalni tudok -
Doze
aktív tag
Stabilizátor szilent gumi a ludas.... az nyiszog... főleg hűvös/hideg időben
A képen körrel jelöltem a helyüket, a nyilak pedig a stabilizátor pálcákat jelöltem, az pedig elég mély kopogós hangot ad ha ki van szopósodva... de csak egyenletlen úton.
Lengéscsillapítók vagy 160e mennek ki, de az is nagyon rossz úton. Ráadásul azt észreveszed mert elpattog mint a labda.
Kornelka: Ne offolj, a tiédben ugyan rossz volt, de pl az új swiftben meg sx4-ben is KYB van...
-
kalozhun100
őstag
Hello 2001-es Suzuki swiftben hol tudnám a rádiótól elvezetni a mikrofon kábelét? Hova lenne érdemesebb rakni a mikrofont a kormányhoz vagy a napellenzőre? Ha a napellenzőre akkor hol vezessem el a kábelt? Köszi
-
Tigi
őstag
válasz
Motion_Blur #17452 üzenetére
Köszi.
Akkor a lengéscsillapítónak van ilyen hangja valszeg.
Kb. 95.000 km van a kocsiban. -
Kornel
veterán
Magyar gyartasu suzukikban a lengescsillapitok se valami minosegiek.
100k km-nel mar kb. Cseresek, persze lehet meg hasznalni, de nem az igazi.
Kyb vagy sachs kell helyette, esetleg koni. -
Tigi
őstag
Sziasztok
Tesóm Swift-je (2006 év végi) igen zavaró nyiszogó hangot hallat az első és a hátsó futómű felől is, főleg ha fekvőrendőrön megy át.
Ha nedves időben használja akkor jelentősen csökken a hang.Ötlet, hogy minek lehet ilyen hangja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Mandragora: Whispers of the Witch Tree teszt
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Diablo IV
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest