Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
koob
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #4227 üzenetére
felsőkategóriás árakkal
-
Khelben
nagyúr
válasz Sh@dowMAN007 #4695 üzenetére
igaza van.
xenont csak automata szintszabályozással és szélvédőmosóval szabad beszerelni.egyelőre szarnak rá a rendőrök, de egyre több sufnixenonos lesz és előbb utóbb kiborul a bili, aztán lehet fizetni a büntetéseket meg a kocsi újravizsgáztatását (a helyszínen elvehetik ezért a forgalmit)
amúgy nem értem, a "menőzésen" kívül mi értelme van, nekem az egyik autóm gyári xenonos, a másik sima halogén, semmivel se jobb a xenon. kicsit más, jobban megvilágítja az utat a kocsi előtt, de hamarabb vége a fényének. És a nem-xenonos lámpatestbe csavart xenonégő sosem lesz jobb egy halogénnél, a xenont nagyon pontosan kell beállítani ahhoz, hogy rendesen világítson.
ha új autót vennék, nem fizetnék külön a xenonért, az tuti. a sok sufnixenonosnak inkább el kellene mennie egy fényszóróbeállításra...[ Szerkesztve ]
-
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #4695 üzenetére
Konkrétan leszarom, de lehet hogy egy ilyen poszt téríti el 40-50 e huf ablakon kidobásától, és a későbbi büntetéstől.
SX4-ben a halogén lámpatestben különben sem egy isten a xenon, távolsági fénynek katasztrófa. Komplett projektoros lámpatestet érdemes inkább venni, ha már villantani akar valaki. Persze a bünti lehetősége ott is fennáll.MOS6510 > Intel P166 > Intel Cel400 > Intel Cel800 > AMD Athlon 2,0 Thunderbird > AMD Athlon 2,5 Barton > Intel Core2 Duo E6600 > AMD Phenom II N970 >Intel Core i5-4300U > Intel XEON E3 1505M v5 > ?
-
Khelben
nagyúr
válasz Sh@dowMAN007 #4990 üzenetére
milyen gáz, hogy ez egy nyilvános fórum és a miénktől eltérő véleményeket is beírnak, mi
-
Khelben
nagyúr
válasz Sh@dowMAN007 #5006 üzenetére
elhiszem, hogy egy swiftben ülve nehéz elképzelni, hogy 100ezer km után is egyben lehet egy autó (bocs, magas labda)
-
I_Am
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #5058 üzenetére
Hasraütöttem, de ha megnézed, akkor vannak 96-os példányok is. Csak egy gyors példa volt. Nem konkrét szemléltetőeszköz.
Ha teszed ami a célod, akkor arra vagy hivatott az életben.
-
Mecy_Lacee
senior tag
válasz Sh@dowMAN007 #5430 üzenetére
Írtam PÜ-t!
Az alkohol nem oldja meg a problémákat - bár a tej sem....
-
Spin
aktív tag
válasz Sh@dowMAN007 #5439 üzenetére
Nem rossz!Bár engem személy szerint nem igazán érdekelnek a törés tesztek eredményei!Nem ez a legfontosabb kritérium autóvásárlás terén(még)!De tény,h nem rossz autók!Csak ne lenne a szomszédnak is 3 darab...!
Üdv,Spin!
-
szg88
őstag
válasz Sh@dowMAN007 #9255 üzenetére
Kellene a tetejére egy olyan légterelő, mint a kamionok tetején van
-
mdk01
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #9255 üzenetére
Apám az Aurisra vett tavaly csomagtartó és ott volt két nagyon kicsi légterelő lapocska amit csak az első csom.tartó adtak. Lehet a tiedére is kellene vmi ilyesmi.
-
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #12396 üzenetére
ha sok pénzed van akkor banner.
ha nincs akkor siman jó egy varta is -
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #12398 üzenetére
varta black
-
trassher
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz Sh@dowMAN007 #12752 üzenetére
Köszönjük a tartalmas hozzászólást, sikerült megragadnod a lényeget...
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
lacy86
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #17461 üzenetére
Jelenleg nem tudom megnyitni mert nem elerheto az oldal , de kesobb ranezek!
-
lacy86
addikt
válasz Sh@dowMAN007 #17463 üzenetére
Igy mar jo!
koszi meg1x! -
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #22587 üzenetére
2007-es swiftre nem dob kene, inkabb motor kene bele
En nem koltenek ilyenekre, akkor inkabb csereld le egy sss-ra, annak gyarilag is "szep" a hangja.
De legalabb megy is
Gondolom p0420 hibat dob.
Amugy nem dobta eddig?
Az utolagos modositgatasok egyebkent amellett, hogy illegalisak, meg gondot is okozhatnak, pl. ez esetben megvaltozott a motor toltescsereje, ami vagy jo, vagy nem, ez esetben a vagy nem valoszinubb.[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #22594 üzenetére
Pedig egyebkent nem ismeretlen hiba a p0420 ha visszaolvasol.
Amugy no para, ha 500-1000 km-en egyszer jon elo az nem gaz, de azert ilyen surun... -
Motion_Blur
félisten
Én is elgondolkoztam ilyen dobon: [link]
De az ilyen sztorik elrémisztettek:
"Amugy már el adtam a dobot mert 1es labdaszonda hibás lett a kocsi,(a labdaszonda a kipufogó leömlő csőben van)Labdaszonda csere(40 ezer ft denso gyári)gyári dobot vissza raktam!Ez után is ki jött a hibajelzés,gyári dobbal,ugyanúgy labda szonda hibát jelzett,többszöri hibajelzés törlés után is!!(de ugye új lambda szonda van benne,nem értettem)Ezután gyári minőségű katalizátort vettem bele,fel újítottat!(nem mondom meg az árát)Katalizátor csere után kb egy hét múlva megint labdaszonda hibajelzés!Fel hívtam Parragit aki röviden annyit mondott hogy ilyen vissza jelzést még nem kapott hogy labdaszonda hiba jön elő a dob miatt!De nem zárja ki hogy ez miatt lehet a gond!!Más meg azt mondta hogy ezeket az autókat több évig tervezték,és nem szabad változtatni mert az össze zavarja az egész motor működését!!Szóval ezek után szépen el adtam a kocsit,mert nincs megoldás a problémára!!!!"
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sh@dowMAN007 #22608 üzenetére
Típust tudsz majd írni hogy milyenre cserélik pontosan?
Tigi: ment pü
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Sh@dowMAN007
tag
-
Motion_Blur
félisten
válasz Sh@dowMAN007 #22862 üzenetére
Csak egy ilyen vég van fent: [link]
amúgy már ettől is picit más a hangja
[ Szerkesztve ]
-
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #22872 üzenetére
Szerinted.
-
Kornel
veterán
válasz Sh@dowMAN007 #22880 üzenetére
hidd el, tanultam fizikát, elég magas szinten, szerintem többet tanultam, mint az itt lévők nagy része.
ahhoz tanulni se kell nagyon, hogy a 40T-ás kamion nagyobb tömegénél fogva biztosan kilapít egy hagyományos személyautót.
de itt arról van szó, hogy mindegy, hogy mibe ülsz, úgyis meghalsz, ami annyira nem igaz.
az autók 99%-ra lehet, amit még a hagyományos tervezéssel és anyagokkal gyártottak.Ha utánaolvastok az IIHS small overlap tesztjének, akkor kiderül, hogy az euroncap-ra optimalizált autók úgy törnek, mint a ropi, kevés gyártó az, aki valóban komolyan veszi az autói tényleges törését.
pl. link.A legújabb autókban viszont már ultra-magas szakítószilárdságú acélokat használnak, amik nagyságrendekkel haladják meg az eddigi autóiparban használt acél szakítószilárdságát, ezáltal sokkal biztonságosabb autókat tudnak tervezni.
Egy példa az sx4 scross szerkezeti felépítése:
Ha választani kellene, inkább egy ilyenben ülnék egy kamionnal való ütközés esetén, mint a linkelt google keresőben szereplő képeken látható autókban pl.
Nem azt mondom, hogy ebben tutira frankón túlélnéd, de lenne esélyed.
Persze ahogy korábban is írtam, a körülmények nagyon fontosak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Még javulhat az Arrow Lake-S platforn teljesítménye
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Elektromos autók - motorok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- PlayStation 5
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség