Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Downsampling

senior tag

válasz Petester #7594 üzenetére

Köszi szépen! :R

A rendszám nem egyedi, csak nem akartam úgy megosztani a képeket, hogy a valós rendszám van rajta, mivel egyelőre még nem teljesen az enyém az autó, így nem éreztem jogosultnak magam, hogy más f...val verjem a csalánt... :)
    Amúgy képeket is még az előző tulaj csinálta nem sokkal azelőtt, hogy először beszéltem vele, én csak picit kozmetikáztam... :)

#7598 Qru: Szerintem városban semmilyen autó nem fog 10 liter alatt fogyasztani, hacsak nem hibrid. x-es autóknál erre simán rájön +1-2 liter. Ugyanazon típus esetében a gyengébb motor azért fog mondjuk 1-et kérni, mert ugyanazzal a kasztnival jobban erőlködik, az erősebb meg azért, mert erősebb. :)
    Mindezt több száz autó fogyasztásmérése után állítom... :)

Amúgy én vidéken lakom, kisvárosban, mondhatni faluban. Ritkán fogok igazi nagyvárosi forgalomba keveredni ezzel az autóval, nem is erre a célra vettem.
    Szerettem volna még pár évig egy olyan autót a magaménak tudni, és élvezni vele az autózást, ami tényleg elsősorban örömet okoz, mielőtt eljön az önvezető járművek apokalipszise... Rengeteg autó képben volt, a kétszemélyes roadstertől kezdve a Foresterig, vagy egy nagy Legacy kombiig (sok-sok márkát ideértve).
    A kétszemélyessel nyilván nem tudok a kutyáimmal kirándulni, túrázni, illetve a korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy szeretünk olyan helyekre is elmenni, ahova egy sima kétkerék-hajtásúval a büdös életben nem tudnánk... :D

Új hozzászólás Aktív témák