Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Subaru topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Downsampling
senior tag
válasz
Petester
üzenetére
Köszi szépen!

A rendszám nem egyedi, csak nem akartam úgy megosztani a képeket, hogy a valós rendszám van rajta, mivel egyelőre még nem teljesen az enyém az autó, így nem éreztem jogosultnak magam, hogy más f...val verjem a csalánt...

Amúgy képeket is még az előző tulaj csinálta nem sokkal azelőtt, hogy először beszéltem vele, én csak picit kozmetikáztam...
#7598 Qru: Szerintem városban semmilyen autó nem fog 10 liter alatt fogyasztani, hacsak nem hibrid. x-es autóknál erre simán rájön +1-2 liter. Ugyanazon típus esetében a gyengébb motor azért fog mondjuk 1-et kérni, mert ugyanazzal a kasztnival jobban erőlködik, az erősebb meg azért, mert erősebb.

Mindezt több száz autó fogyasztásmérése után állítom...
Amúgy én vidéken lakom, kisvárosban, mondhatni faluban. Ritkán fogok igazi nagyvárosi forgalomba keveredni ezzel az autóval, nem is erre a célra vettem.
Szerettem volna még pár évig egy olyan autót a magaménak tudni, és élvezni vele az autózást, ami tényleg elsősorban örömet okoz, mielőtt eljön az önvezető járművek apokalipszise... Rengeteg autó képben volt, a kétszemélyes roadstertől kezdve a Foresterig, vagy egy nagy Legacy kombiig (sok-sok márkát ideértve).
A kétszemélyessel nyilván nem tudok a kutyáimmal kirándulni, túrázni, illetve a korábbi tapasztalatok azt mutatták, hogy szeretünk olyan helyekre is elmenni, ahova egy sima kétkerék-hajtásúval a büdös életben nem tudnánk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Nagyon szép, fehér Jura Impressa J5 automata kávéfőző profi cappuccino fejjel
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest